Επίσημη απόφαση δικαστηρίου στην Αυστρία: PCR και τεστ αντιγόνων εντελώς ακατάλληλα για ανίχνευση λοίμωξης! Γκρεμίζεται το ψεύδος παγκοσμίως. Στην Ελλάδα θα γίνει στο τέλος; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επίσημη απόφαση δικαστηρίου στην Αυστρία: PCR και τεστ αντιγόνων εντελώς ακατάλληλα για ανίχνευση λοίμωξης! Γκρεμίζεται το ψεύδος παγκοσμίως. Στην Ελλάδα θα γίνει στο τέλος;

  Κάποιοι τρέχουν πλέον να κρυφτούν...; Τα νέα είναι απο την Αυστρία αλλά αφορούν ολόκληρο τον πλανήτη! PCR και Τεστ αντιγόνων δεν ανιχνεύ...

 



Κάποιοι τρέχουν πλέον να κρυφτούν...; Τα νέα είναι απο την Αυστρία αλλά αφορούν ολόκληρο τον πλανήτη!


PCR και Τεστ αντιγόνων δεν ανιχνεύουν λοιμώξεις! Η απόφαση του Δικαστή αναγνώρισε σωστά: Ούτε το τεστ PCR ούτε το τεστ αντιγόνου είναι κατάλληλα για την ανίχνευση λοίμωξης κορώνας.

 

Kommentar von Alfons Kluibenschädl  -

Πηγή: wochenblick.at 

Mετάφραση: Τοξότισσα


Και τι δεν άκουσαν ως χαρακτηρισμούς οι κριτικοί της πορείας της κυβέρνησης Corona και των «ειδικών» της! Η παλέτα κυμαινόταν από "καπέλα αλουμινίου" („Aluhut“ ) έως "Covidiot" (κοβοντοηλίθιοι) έως "συνωμοσίoλόγοι". Οι ειρηνικοί διαδηλωτές προσβάλονταν ως «όχλος» και «νεοναζί», παρόλο που απαίτησαν μόνο την επιστροφή των βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των ανθρώπων. Οι γιατροί με κριτική στάση έχαναν ακόμη και την επαγγελματική τους άδεια εάν εξέφραζαν την παραμικρή αμφιβολία για τη δημόσια αφήγηση. Για όλους, η απόφαση της Βιέννης είναι μια καθυστερημένη επιβεβαίωση.

Την επίγνωση τούτη αποκτήσαμε χάρη στο θάρρος των αγωνιστών της Ελευθερίας, που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με την πολιτική ανακοίνωση της αυθαίρετης απόφασης απαγόρευσης πολιτικού αγώνα, το οποίο ήταν μοναδικό στη Δεύτερη Δημοκρατία (της Αυστρίας), και υπέβαλαν καταγγελίες κατά της αυθαίρετης απόφασης απαγόρευσης. Το δικαστήριο από την πλευρά του είχε την ειλικρίνεια όχι μόνο να κηρύξει την απαγόρευση παράνομη, αλλά και να καταστρέψει την υποτιθέμενη επιδημιολογική βάση. Δύο μήνες μετά την ολοκληρωτική απαγόρευση διαμαρτυριών που επικρίνουν την κυβέρνηση - δεκάδες χιλιάδες ήρθαν στη Βιέννη παρά όλα αυτά - είναι οι κριτικοί νόες που γελούν τελευταίοι. Διότι ξαφνικά ολόκληρη η βάση επιχειρημάτων από τους Kurz, Anschober & Co. είναι κατεστραμμένη.

PCR- και Τεστ αντιγόνων δεν ανιχνεύουν λοιμώξεις 

Η απόφαση του δικαστή αναγνώρισε σωστά: Ούτε το τεστ PCR ούτε το τεστ αντιγόνου είναι κατάλληλα για την ανίχνευση λοίμωξης κορώνας. Στην περίπτωση του πρώτου, το εύρημα δεν προέρχεται από έναν εσωτερικό γκουρού από το Darknet, αλλά απευθείας από τον ΠΟΥ. Και για το τελευταίο, αρκεί μια εμπειρική ματιά στην πρακτική. Υπήρξαν ξανά και ξανά πρωτοσέλιδα για αμέτρητες δοκιμές που έδωσαν ένα ψευδώς θετικό αποτέλεσμα.

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης το αναγνώρισε αναλόγως: τα τεστ αντιγόνου ήταν «πολύ ελαττωματικά» όταν τα συμπτώματα απουσίαζαν. Ωστόσο, η Επιτροπή Κορώνοϊού βασίστηκε αποκλειστικά στις εν λόγω δοκιμές αντιγόνου για τις αναλύσεις της. Είναι λογική συνέπεια ότι για τον ευρύ γενικός ορισμό των περιπτώσεων του Υπουργείου Υγείας χρησιμοποιήθηκαν ως  βάση αυτές οι μετρήσεις, με τις οποίες "κάθε προσδιορισμός των αριθμών" άρρωστων ή μολυσμένων" ήταν λανθασμένος". Ο μεγάλος αριθμός περιπτώσεων είναι επίσης συνέπεια της επιθετικής στρατηγικής δοκιμών (τεστ). 


Ολόκληρο το καθεστώς κορώνας ξεσκισμένο στον αέρα

Στην καλύτερη περίπτωση, η απόφαση του δικαστηρίου αποδεικνύει ότι η τυρκουάζ πράσινη κυβέρνηση και ο αυταρχικός μηχανισμός κορώνας της, λειτουργούν ευρέως απρόσεκτα. Αλλά τελικά είναι ένα τακτικό δικαστήριο που γυρίζει ανάποδα την μέχρι τώρα επίγνωση. είναι επίσης ένα αξιοπρεπές πιάτο που γυρίζει εντελώς την προηγούμενη γνώση στο κεφάλι του. Και αν αυτοί που επιμένουν ότι η πολιτική πρέπει να ακολουθεί το νόμο και όχι το αντίστροφο, είναι συνεπείς, πρέπει να παραδεχτούν: Αυτό αποτελεί ένα δυνατό χτύπημα.

Επειδή οι ελαττωματικές δοκιμές αντιγόνων αποτελούν τη βάση για ολόκληρο το καθεστώς δωρεάν τεστ των κυβερνήσεων. Ανεξάρτητα από το αν πρέπει να κάνετε τεστ για να βγείτε από την κοιλάδα ή την περιοχή σας  και να «τραβήξετε το δρόμο σας» ή για να μπείτε « και να ανοίξει ο δρόμος σας» προς τον κομμωτή: Είναι κυρίως αυτά τα ελλατωματικά τεστ (εσφαλεμένων και ακατάλληλων ως διαγνωστικά) που χρησιμοποιούνται. Οι εφαρμογές στα σχολεία έχουν ήδη δείξει πόσο επιρρεπείς σε σφάλματα είναι αυτές οι μαζικές δοκιμές. Ακόμη και η αμφιλεγόμενη «πράσινη κάρτα» λέγεται ότι βασίζεται τουλάχιστον εν μέρει στα αποτελέσματα ακριβώς αυτών των δοκιμών.

Το δικαστήριο αναγνωρίζει το ψεύδος της κορώνας στην Αυστρία 

Es scheint nur wie ein kleines Urteil, das bescheinigt, dass die Mächtigen sich mit einem überzogenen Demo-Verbot verzockten, im Wissen, dass eine Beschwerde niemals vor dem Demo-Tag ausgefochten würde. Aber in Wirklichkeit zeigt sich, dass wohl nicht nur beim Husch-Pfusch-Untersagungsbescheid „zum Seuchengeschehen keine validen und evidenzbasierten Aussagen und Feststellungen vorliegen“, wie das Gericht erkannte.

Μοιάζει σαν μια μικρή ετυμηγορία που πιστοποιεί ότι οι ισχυροί έπαιζαν με μια υπερβολική απαγόρευση διαδηλώσεων, γνωρίζοντας ότι μια καταγγελία δεν θα μπορούσε να εκδικαστεί και να βγει αποτέλεσμα πριν από την ημέρα της διαδήλωσης. Αλλά στην πραγματικότητα δείχνει ότι γενικά, και όχι μόνο στην περίπτωση της ανακοίνωσης απαγόρευσης της διαδήλωσης «δεν υπάρχουν έγκυρες και τεκμηριωμένες δηλώσεις και ευρήματα σχετικά με την επιδημία», όπως αναγνώρισε το δικαστήριο.

Φανερώνει λοιπόν ότι η κυβέρνηση μας επιβάλλει διάφορους περιορισμούς εδώ και μήνες με βάση ψευδείς ή ισχνές αποδείξεις χωρίς καμία βάση και καταργώντας πολλά βασικά μας δικαιώματα. Φυσικά, κανένα διοικητικό δικαστήριο δεν θα χρειαζόταν για αυτό. Οι αναγνώστες του Wochenblick γνώριζαν το αργότερο τον Νοέμβριο ότι το τεστ PCR, για παράδειγμα, δεν ήταν κατάλληλο. Εκείνη την εποχή αναφέραμε τις αντίστοιχες δηλώσεις του πρώην Αντιπροέδρου της Pfizer Dr. Mike Yeadon, όχι κάποιοι τυχαίου.

Οι επικριτικά προς τις κυβερνήσεις "κορώνας" σκεπτόμενοι και τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης δικαιώθηκαν 

Σε μια χώρα αξιοπρεπών ανθρώπων, αυτή η απόφαση θα ήταν μια ευκαιρία να ζητήσουν συγγνώμη από τους κριτικούς και τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης για τις εκτοξεύσεις χαρακτηρισμών ως υποτιθέμενα άτομα που φορούν καπέλο αλουμινίου ή εκσφενδονίζουν ψεύτικες ειδήσεις. Το λάθος υποτίθεται ότι είναι ανθρώπινο και δεν χρειάζεται να ρίχνουμε τα πάντα στη ζυγαριά. Δεν θα ήμασταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι: Δεν μας απασχολεί η ματαιοδοξία μας, αλλά η αλήθεια και η επίγνώση των άλλων ακολούθησε πολύ αργά. Ωστόσο όπως λέει η παροιμία: Κάλλιο αργά από ποτέ.

Και ακόμη και σε μια απλά κανονική χώρα - όπου οι περισσότεροι πολίτες πίστευαν ότι βρίσκονται λίγο περισσότερο από πριν από ένα χρόνο - αυτή η απόφαση θα εξακολουθούσε να είναι μια βόμβα μέσων με τεράστιο αντίκτυπο. Τα γραφεία σύνταξης θα ανατρέπονταν κυριολεκτικά λίγα λεπτά αργότερα. Η έκκληση για παραίτηση μιας ανίκανης κυβέρνησης που χτίζει το καθεστώς της κορώνας της βάσει αυθαιρεσίας θα επαναλαμβάνόταν και θα ηχούσε από όλες τις στέγες αυτής της δημοκρατίας. Στη χώρα μας, από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια εκκωφαντική σιωπή έξω από την ανεξάρτητη δημοσιογραφία. (και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη... και στον πλανήτη ολόκληρο... μάλιστα στη Γερμανία επέβαλαν μαζικά selftest για την είσοδο σε καταστήματα και στα σχολεία ΜΕΤΑ απο τη δικαστική αυτή απόφαση της Αυστρίας, ενώ και στην Ελλάδα έπεται η ευρεία χρήση αυτών των άχρηστων τεστ... "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και είναι οι δοσίλογοι και οι καιροσκόποι παντός καιρού, όπως και οι απατεώνες που βρίσκουν χώρο να απλώσουν τα πλοκάμια τους πατώντας πάνω στην ευσυνειδησία του πολίτη και το φόβο του για τις όποιες κυρώσεις... Ξυπνάτε... ποτέ δεν υπήρχε κάποιο σπάνιο θέμα υγείας... αλλά ένα τεράστιο ψέμα για να γίνεις πιο σκλάβος απο ότι ήσουν ήδη... Το καλό είναι πως οι τσίμπλες, η αυταπάτη, το γόητρο μιας και καλά ιδανικής ζωής κατέρρευσε και δεν θα μπορεί κανείς πια να ισχυριστεί πως δε γνώριζε... Το αξιοπερίεργο που ακόμη κάποιοι πειθαρχούν στην τρέλα των μέτρων... αναμένοντας μια επιστροφή στην προηγουμένως κρυφή παγκόσμια απάτη που τώρα πολυεπίπεδα φανερώθηκε... Πόσο ακόμη θα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; σχόλιο τοξότισσας )

Πολιτική και mainstream σε μια σπείρα σιωπής

Οι υπεύθυνοι πολιτικοί, η ηγεσία της αστυνομίας και τα λεγόμενα «ποιοτικά μέσα» εκδίδουν την ετυμηγορία σαν να μην είχε γίνει ποτέ. Τέσσερις ώρες αφότου οι πολιτικοί του FPÖ Dagmar Belakowitsch και Gerhard Kaniak έριξαν τη βόμβα σε συνέντευξη Τύπου, όλοι στο ORF ήταν ακόμα σιωπηλοί για τον "Κορώνα". Μετά από όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσεις, με την πάροδο του χρόνου, τα "Standard" και "eXXpress" ακολούθησαν ήσυχα.

Ένα άλλο μέσο πυροβόλησε κυριολεκτικά την είδηση: Το « „oe24“ » προσέφερε και υλικό από το συνέδριο, αλλά με τον χλιαρό άστοχο τίτλο «η Dagmar Belakowitsch σχετικά με τα τρέχοντα μέτρα κορώνας». Και πράγματι: Υπάρχει κριτική στο μέσο για την πολιτική κορώνας και τα παιχνίδια μετά του ÖVP. Η ετυμηγορία όμως του δικαστηρίου, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας της, αποκόπηκε βίαια ωσαν ακρωτηριασμός. Δεν είναι αστείο.

Αλλά να είστε σίγουροι: οι μέρες που είχατε το μονοπώλιο της κοινής γνώμης έχουν τελειώσει, δόξα το Θεό. Οι υπεύθυνοι πολίτες σήμερα λαμβάνουν πληροφορίες από δωρεάν μέσα ουσιαστικής ενημέρωσης, όπως το "Wochenblick", (ο ΤΟΞΟΤΗΣ κ.α.) και, συνεπώς, εξακολουθούν να ανακαλύπτουν όλα εκείνα που για τον πληρωμένο τύπο και τα μέσα χειραγώγησης της κοινής γνώμης είναι πολύ άβολα για να τα αγγίξουν όπως τους αξίζει.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου