Μετά τη Φλόριντα και ο κυβερνήτης του Τέξας απαγορεύει τα διαβατήρια-πιστοποιητικά εμβολιασμού με εκτελεστική εντολή. Ακούτε κ. Μητσοτάκη; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μετά τη Φλόριντα και ο κυβερνήτης του Τέξας απαγορεύει τα διαβατήρια-πιστοποιητικά εμβολιασμού με εκτελεστική εντολή. Ακούτε κ. Μητσοτάκη;

  Ο Κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Αμπώτ εξέδωσε εκτελεστική εντολή την Τρίτη το πρωί που απαγορεύει τη δημιουργία ή τη χρήση «διαβατηρίου εμβο...

 



Ο Κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Αμπώτ εξέδωσε εκτελεστική εντολή την Τρίτη το πρωί που απαγορεύει τη δημιουργία ή τη χρήση «διαβατηρίου εμβολίων». 


Απαγορεύει στις κρατικές και πολιτικές υπηρεσίες στο Τέξας να ζητούν «διαβατήριο εμβολίου» για την κατάσταση εμβολιασμού για το COVID-19 ενός ατόμου.


«Καθημερινά, οι κάτοικοι του Τέξας επιστρέφουν στην κανονική ζωή καθώς περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν το ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο COVID-19. Αλλά, όπως έχω πει καθ 'όλη τη διάρκεια, αυτά τα εμβόλια είναι πάντα εθελοντικά και ποτέ δεν θα γίνουν υποχρεωτικά», δήλωσε ο κυβερνήτης Abbott σε ένα βίντεο που ανακοίνωσε την εκτελεστική εντολή. «Η κυβέρνηση δεν πρέπει να απαιτεί από κανέναν κάτοικο του Τέξας να επιδεικνύει αποδεικτικό εμβολιασμού και να αποκαλύψει ιδιωτικές πληροφορίες για την υγεία του μόνο και μόνο για να συνεχίσει την καθημερινή του ζωή.»

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω εκδώσει μια εκτελεστική εντολή που απαγορεύει τα κυβερνητικά διαβατήρια εμβολίων στο Τέξας», συνέχισε ο κυβερνήτης του Τέξας. «Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε περισσότερους κατοίκους του Τέξας και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία - και θα το κάνουμε χωρίς να επεμβαίνουμε στις προσωπικές ελευθερίες τους».


Ο Abbott, σύμφωνα και με το Breitbart, τόνισε τη σημασία των εμβολίων στη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19 και στη μείωση των σοβαρών περιστατικών της νόσου που οδήγησαν σε νοσηλεία και θανάτους και είναι ο δεύτερος Κυβερνήτης στις Η.Π.Α μετά τον κυβερνήτη της Φλόριντα Rick DeSantis ο οποίος εξέδωσε επίσης διάταγμα στην Πολιτεία του για απαγόρευση διαβατηρίων εμβολίων και απαγόρευση στις επιχειρήσεις να απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού, λέγοντας ότι η απαίτησή τους θα παραβίαζε τις ατομικές ελευθερίες και αποφάσεις..

Η εκτελεστική εντολή ισχύει επίσης για κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα που λαμβάνει ή θα λάβει δημόσια κεφάλαια με οποιοδήποτε μέσο από την απαίτηση παρουσίασης της κατάστασης εμβολιασμού από τους καταναλωτές πριν από την παροχή υπηρεσιών.

Τα γηροκομεία, τα κέντρα διαβίωσης που υποστηρίζονται από το κράτος, οι βοηθητικές εγκαταστάσεις διαβίωσης και οι εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης επιτρέπεται να συνεχίσουν να απαιτούν τεκμηρίωση της κατάστασης εμβολιασμού.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου