Ηνωμένο Βασίλειο - Επίσημα στοιχεία: Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο σχεδόν όλοι οι θάνατοι Covid σημειώθηκαν στους πλήρως εμβολιασμένους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηνωμένο Βασίλειο - Επίσημα στοιχεία: Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο σχεδόν όλοι οι θάνατοι Covid σημειώθηκαν στους πλήρως εμβολιασμένους

  «Το 81% όλων όσων πέθαναν τον Σεπτέμβριο και το 80% όσων πέθαναν τον Αύγουστο μετά από "θετικό" τεστ για τον κορωνοϊό Wuhan (Cov...

 







«Το 81% όλων όσων πέθαναν τον Σεπτέμβριο και το 80% όσων πέθαναν τον Αύγουστο μετά από "θετικό" τεστ για τον κορωνοϊό Wuhan (Covid-19) ήταν πλήρως εμβολιασμένοι»


Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) στο Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο σύνολο δεδομένων που δείχνει ότι το 81% όλων όσων πέθαναν τον Σεπτέμβριο [και το 80% τον Αύγουστο] μετά από "θετικό" τεστ για τον κορονοϊό Wuhan (Covid-19) ήταν "πλήρως εμβολιασμένοι" σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Και πάλι, 80% των θανάτων "Covid-19" από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ και 81% των θανάτων "Covid-19" από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Αυτό είναι τεράστιο!

Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, περίπου 30.305 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 21 ημέρες από το τσίμπημα για την κινεζική γρίπη. Αυτό ήταν μια ακούσια παραδοχή από το ONS, το οποίο προηγουμένως είχε πει στους ερευνητές ότι: "δεν κατέχουν αυτές τις πληροφορίες".

Αποδεικνύεται ότι κατέχουν αυτές τις πληροφορίες, αλλά δεν θέλησαν να τις δημοσιοποιήσουν, επειδή καταστρέφουν τον κυρίαρχο ισχυρισμό μεταξύ των κυβερνήσεων και των ιατρικών συστημάτων ότι τα εμβόλια της γρίπης Fauci είναι "ασφαλή και αποτελεσματικά".

"Η έκθεση του ONS, που χρησιμοποιήθηκε για να ξεγελάσει το κοινό και να το κάνει να πιστέψει ότι μόλις το 1% των πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων πέθαναν από Covid-19, δεν συμπεριέλαβε τους θανάτους από Covid-19 που έχουν συμβεί και συμβαίνουν σήμερα σε αυτό το εξαιρετικά περίεργο τρίτο κύμα θανάτων από Covid-19", ανέφερε το Humans Are Free.

"Παράξενο επειδή οι θάνατοι από το Covid-19 ήταν και εξακολουθούν να είναι πολλαπλάσιοι από ό,τι πέρυσι τέτοια εποχή, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι ήταν με το μέρος μας, καθώς και ένα δήθεν 95% αποτελεσματικό εμβόλιο".

Πριν από ένα χρόνο, ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονταν με το Covid ήταν σχεδόν αμετάβλητος. Αυτό συνέβαινε προτού ο Donald"πατέρας του εμβολίου" Trumpεξαπολύσει τις βιαστικές ενέσεις του "Επιχείρηση ταχύτητα δίνης" (Operation Warp Speed), για τις οποίες εξακολουθεί να κυκλοφορεί και να καυχιέται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα "επιτεύγματά" του.

Φέτος, ωστόσο, ο κόσμος βλέπει μια μαζική αύξηση των νέων "κρουσμάτων" του κινεζικού ιού. Οι αριθμοί είναι τόσο υψηλοί που το Humans Are Free ανέφερε ότι αυτό είναι κάτι που "θα περίμενε κανείς να δει στη μέση του χειμώνα με ένα εμβόλιο που είναι αποτελεσματικό κατά 95%".

-- Ο χειμώνας έρχεται: Τι θα απογίνουν οι πλήρως εμβολιασμένοι;

Τα εμβόλια προφανώς δεν είναι 95% αποτελεσματικά, εκτός αν με το "αποτελεσματικά" εννοούν ότι οι ενέσεις αυτές τραυματίζουν και σκοτώνουν τους περισσότερους από τους ανθρώπους που τα κάνουν. Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός στόχος της πανδημίας, η οποία προφανώς δεν είχε ποτέ ως στόχο τη "διάσωση ζωών" ή την "ισοπέδωση της καμπύλης" - εκτός αν τα ανθρώπινα όντα είναι η "καμπύλη", φυσικά.

Σε αυτή την περίπτωση, ο παγκόσμιος πληθυσμός πραγματικά ισοπεδώνεται με ταχύτητα δίνης, και εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι σοφότεροι λόγω της εσκεμμένης άγνοιάς τους και της τυφλής εμπιστοσύνης τους στο σύστημα ότι με κάποιο τρόπο έχει κατά νου το συμφέρον τους.

Όχι μόνο η συντριπτική πλειονότητα όλων των θανάτων από "Covid" συμβαίνουν τώρα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τη συντριπτική πλειονότητα όλων των νέων "κρουσμάτων". Με άλλα λόγια, οι μόνοι άνθρωποι που εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με τα κινέζικα μικρόβια είναι αυτοί που έκαναν τα εμβόλια.

Εβδομάδα με τη βδομάδα, τα νοσοκομεία γεμίζουν με πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους που αρρωσταίνουν και πεθαίνουν σωρηδόν εξαιτίας της καταστροφής του ανοσοποιητικού τους συστήματος από τις ακίδες πρωτεΐνης και όποια άλλα δηλητήρια περιέχονται σε αυτά τα μυστηριώδη φιαλίδια.

Παρεμπιπτόντως, αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να δει ο καθένας. Όποιος ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει την "επιστήμη", λέει ψέματα στον εαυτό του αν συνεχίζει να πιστεύει τους τύπους του Tony Fauci και του CNN όταν πρόκειται για το "νέο φυσιολογικό" της ευρείας συμμόρφωσης με τον εμβολιασμό κατά του "Κινέζικου ιού".

"Τα δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, και δείχνουν ξεκάθαρα ότι ακόμη και το καλοκαίρι και στις αρχές του φθινοπώρου αυξάνουν τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου αντί να μειώνουν τον κίνδυνο", αναφέρει το Humans Are Free, σημειώνοντας ότι όλα αυτά συμβαίνουν το καλοκαίρι, όταν η ασθένεια και ο θάνατος θα έπρεπε να είναι στο ελάχιστο.

"Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τώρα; Ο χειμώνας είναι προ των πυλών".



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου