Βρετανική έκθεση κάνει έκκληση να σταματήσει άμεσα η χρήση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού μετά από ευρήματα τοξικών παρενεργειών (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βρετανική έκθεση κάνει έκκληση να σταματήσει άμεσα η χρήση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού μετά από ευρήματα τοξικών παρενεργειών (Video)

  Όλο και περισσότερα στοιχεία ανά τον κόσμο μαζεύονται και προκαλούν αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων...

 







Όλο και περισσότερα στοιχεία ανά τον κόσμο μαζεύονται και προκαλούν αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον κορωνοϊό, αποκαλύπτει Αμερικανικό κανάλι.


Τώρα, υπάρχει μια νέα αναφορά από γιατρούς της Μ. Βρετανίας που ζητούν τη πλήρη διακοπή των εμβολίων κατά του κορωνοϊού σε ανθρώπους.


Μια « επείγουσα προκαταρκτική αναφορά δεδομένων κίτρινης κάρτας » που εκδόθηκε από την Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε στη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) αναφέρει ότι «το MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία για το σύστημα της κίτρινης κάρτας να κηρύξει τα εμβόλια του COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους».

Η Ομάδα Συμβουλευτικής Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου υπέβαλλε τα ευρήματα της στο Βρετανικό Τμήμα Υγείας με τον εξής ισχυρισμό: «Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά στοιχεία για να ανακηρυχθούν ανασφαλή τα εμβόλια covid-19 σε ανθρώπους».

Η έκθεση, που συντάχθηκε τον Ιούνιο του 2021, συνεχίζει λέγοντας: «Γνωρίζουμε τους περιορισμούς των δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης και κατανοούμε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις αναφερόμενες Ανεπιθύμητες Ενέργειες στα φάρμακα δεν θα πρέπει να ερμηνεύονται ως το ότι το εν λόγω φάρμακο γενικά προκαλεί την παρατηρούμενη επίδραση ή δεν είναι ασφαλές για χρήση. Μοιραζόμαστε αυτήν την προκαταρκτική αναφορά λόγω της επείγουσας ανάγκης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη διακοπή της κυκλοφορίας του εμβολιασμού ενώ διεξάγεται πλήρης έρευνα.» 

Ένα μέρος των αναφερόμενων παρενεργειών λόγω του εμβολίου σύμφωνα με τα ευρήματα αυτά περιλαμβάνει: Αιμορραγία και θρομβώσεις, απρόσμενες αντιδράσεις ανοσοποιητικού, ασυνήθιστες αντιδράσεις πόνου, νευρολογικές αποκρίσεις, απώλεια, όρασης, ακοής, ομιλίας και δυσμενείς αντιδράσεις που επηρεάζουν την εγκυμοσύνη όπως επίσης αποβολή, πολυσυστημική φλεγμονώδης νόσος και αυτοάνοση, Αλλεργικές αντιδράσεις και αναφυλαξία, Ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα, Ενεργοποίηση λανθάνοντων ιογενών λοιμώξεων, Νευροεκφυλισμός και ασθένειες πριόν, Εμφάνιση νέων παραλλαγών του SARSCoV2, Ενσωμάτωση του γονιδίου της πρωτεΐνης ακίδας στο ανθρώπινο DNA.

Η έκθεση καταλήγει: «Το MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία στο σύστημα της κίτρινης κάρτας για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνει προετοιμασία για την κλιμάκωση των ανθρωπιστικών προσπαθειών για την παροχή βοήθειας σε όσους βλάπτονται από τα εμβόλια COVID-19 και για την πρόβλεψη και τη βελτίωση των μεσοπρόθεσμων έως μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Καθώς ο μηχανισμός για τις βλάβες από τα εμβόλια φαίνεται να είναι παρόμοιος με τον ίδιο τον COVID-19, αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με πολλούς διεθνείς γιατρούς και επιστήμονες με εμπειρία στην επιτυχή αντιμετώπιση του COVID-19.»

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου