O καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε μια συνέντευξη «βόμβα»...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

O καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε μια συνέντευξη «βόμβα»...(Video)

  «Σκεφτείτε από που ξεκίνησε και που έχει φτάσει το ζήτημα αυτή τη στιγμή. Ήδη αυτή τη στιγμή συζητούν για παιδομάζωμα, να παίρνουν τα παιδ...

 


«Σκεφτείτε από που ξεκίνησε και που έχει φτάσει το ζήτημα αυτή τη στιγμή. Ήδη αυτή τη στιγμή συζητούν για παιδομάζωμα, να παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς, συζητούν να τα εμβολιάζουν με το ζόρι στα σχολεία, συζητούν να κλείσουν όσους δεν έχουν κάνει τα εμβόλια σε στρατόπεδα»


«Από εκεί και πέρα επίσης δεν ξέρουμε τι γίνεται και στα νοσοκομεία πλέον. Ξέρω τουλάχιστον 3-4 νοσοκομεία που έχουν θνητότητα 100%. Αυτό σαν γεγονός από μόνο του έπρεπε να οδηγήσει σε κλείσιμο αυτών των ΜΕΘ. Δεν γίνεται να έχεις 100% θνητότητα και να θεωρείται ότι λειτουργείς σωστά.»

 

Μια συνέντευξη στην οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου έδωσε ο καρδιολόγος κ. Γιώργος Καρυστινός στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο. Μια συνομιλία η οποία εστιάστηκε στα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Θέματα που αναφέρονται στον κορωνοϊό, στα εμβόλια και στον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει την κοινωνία η κυβέρνηση, με πρόσχημα πάντοτε την προστασία της από τον κορωνοϊό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video


Ο κ. Καρυστινός προέβη προσφάτως σε κάποιες ενέργειες που σκοπό έχουν να θέσουν τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές προ των ευθυνών τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρυστινός απέστειλε την 23η Ιουλίου 2021 στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών έγγραφο ζητώντας υπεύθυνες απαντήσεις σε θέματα μείζονος υγειονομικής σημασίας, τα οποία σχετίζονται με τη διαγνωστική προσέγγιση της λοίμωξης εκ COVID-19, αλλά και με συγκεκριμένες νομικής φύσεως ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί, για τις οποίες η επίσημη άποψη/γνώμη του Ι.Σ.Α. κρίνεται ως πολύ σημαντική και κρίσιμη.

Δείτε εδώ τα έγγραφα που έχει στείλει ο κ. Καρυστινός στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, σχετικώς με την αξιοπιστία των PCR και rapid tests, και την απάντηση που έλαβε ή μάλλον που δεν έλαβε. https://www.ribandsea.com/face/4792-o...
Δείτε επίσης τα εξώδικα που επέδωσε ο κ. Καρυστινός στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και το έγγραφο που κατέθεσε την 9-9-2021 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (αριθμ. Πρωτ. 27742/9-9-2021) με τίτλο «Παροχή Στοιχείων και Πληροφοριών για Αξιολόγηση και Διερεύνηση», με το οποίο ενημερώθηκαν οι Αρμόδιες Δικαστικές Αρχές για συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις αφορούσες την όλη υπόθεση της ιογενούς λοίμωξης εκ Cocid19 και των παρελκομένων αυτής, συμπεριλαμβανομένων και στοιχείων που δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες και για κατασπατάληση/κατάχρηση δημοσίου χρήματος σε μαζική κλίμακα με αφορμή αυτή την υπόθεση, που ενδεχομένως συνιστούν τέλεση κακουργημάτων κατά συρροήν και μάλιστα σε επίπεδο τέλεσης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Εδώ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την "Ισονομία" για την επίδοση των εξωδίκων : https://pekoonline.com/kalesma-draseis/




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου