Γερμανία: Το ποσοστό θανάτου από το «τσίμπημα» κατά του Covid είναι 21 φορές Υψηλότερο από ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 20 χρόνια! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γερμανία: Το ποσοστό θανάτου από το «τσίμπημα» κατά του Covid είναι 21 φορές Υψηλότερο από ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 20 χρόνια!

  21 φορές περισσότεροι θάνατοι με τα εμβόλια COVID από ό,τι με όλα τα άλλα εμβόλια που εμβολιάστηκαν στη Γερμανία την περίοδο 2000-2020. Ε...

 


21 φορές περισσότεροι θάνατοι με τα εμβόλια COVID από ό,τι με όλα τα άλλα εμβόλια που εμβολιάστηκαν στη Γερμανία την περίοδο 2000-2020. Εκφρασμένο ως ποσοστό, αυτό είναι 2.200 τοις εκατό.


Τους τελευταίους έντεκα μήνες, τέσσερις φορές περισσότερες αναφορές ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών και τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι σε απόλυτους αριθμούς αναφέρθηκαν μόνο για τα εμβόλια για τον COVID από ό,τι τα τελευταία 20 χρόνια για το σύνολο όλων των εμβολίων που χρησιμοποιήθηκαν στη Γερμανία.

 

Πηγή: Principia-Scientific

Γράφει ο Pierre Gosselin

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο γερμανικός ιστότοπος Transparenztest.de συνέκρινε τα στοιχεία για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων COVID mRNA με άλλα εμβόλια. Τα αποτελέσματα δεν είναι τίποτα λιγότερο από τρομακτικά.

Επικαλούμενη τα στοιχεία της τρέχουσας έκθεσης ασφάλειας του διάσημου γερμανικού Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) από τις 23 Δεκεμβρίου 2021, η Transparenztest.de διαπίστωσε "τρομακτικά" αποτελέσματα:

«Τους τελευταίους έντεκα μήνες, τέσσερις φορές περισσότερες αναφορές ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών και τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι σε απόλυτους αριθμούς αναφέρθηκαν μόνο για τα εμβόλια για τον COVID από ό,τι τα τελευταία 20 χρόνια για το σύνολο όλων των εμβολίων που χρησιμοποιήθηκαν στη Γερμανία».

Χρησιμοποιώντας τα τελευταία επικαιροποιημένα στοιχεία του PEI, συνολικά 123.347.849 δόσεις του εμβολίου COVID mRNA είχαν χορηγηθεί στη Γερμανία έως τις 30 Νοεμβρίου 2021. Αντίστοιχα αναφέρθηκαν 196.974 ανεπιθύμητες ενέργειες (ADR), εκ των οποίων οι 1.919 ήταν θάνατοι.

Εν τω μεταξύ, κατά την περίοδο 2000-2020, χορηγήθηκαν περίπου 625.500.000 δόσεις όλων των άλλων εμβολίων, από τις οποίες σημειώθηκαν μόνο 54.448 ADR, εκ των οποίων οι 456 ήταν θάνατοι.

18 Φορές Περισσότερες παρενέργειες ανά Εκατομμύριο

Όταν συγκρίνει κανείς τις ADR ανά εκατομμύριο δόσεων, υπήρξαν 18 φορές περισσότερες ADR ανά εκατομμύριο δόσεων για τα εμβόλια COVID mRNA από ό,τι για όλα τα άλλα εμβόλια:


Σύγκριση των ADRs ανά εκατομμύριο δόσεων εμβολίων στη Γερμανία. Κόκκινο = εμβόλια COVID mRNA έως τις 30 Νοεμβρίου 2021- μπλε = όλα τα άλλα εμβόλια συνολικά 2000-2020. Υπάρχουν 18 φορές περισσότερες ύποπτες περιπτώσεις με τα εμβόλια COVID σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια από το 2000-2020. Διάγραμμα: Transparenztest.de

 

Συγκλονιστικές Αναφορές ADR Για Θανάτους

Όταν πρόκειται για θανάτους από τα εμβόλια mRNA, τα αποτελέσματα σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια είναι εκπληκτικά σοκαριστικά.

Το ακόλουθο διάγραμμα συγκρίνει τους θανάτους από το εμβόλιο COVID mRNA ανά εκατομμύριο δόσεις στη Γερμανία με όλα τα άλλα εμβόλια που χορηγήθηκαν από το 2000-2020:


Χρησιμοποιώντας τα ακατέργαστα δεδομένα από την έκθεση ασφάλειας PEI της 23ης Δεκεμβρίου 2021, βάση δεδομένων DB-UAW, το παραπάνω διάγραμμα είναι μια σύγκριση των εμβολιασμών COVID mRNA έως τις 30 Νοεμβρίου 2021 (μαύρο χρώμα) έναντι όλων των εμβολίων 2000-2020 (γκρι χρώμα) σε θανάτους ανά 1.000.000 δόσεις εμβολίου. Διάγραμμα: Transparenztest.de.


Όσον αφορά τους πιθανούς θανάτους ανά 1.000.000 δόσεις εμβολίου, υπάρχουν 21 φορές περισσότεροι θάνατοι με τα εμβόλια COVID από ό,τι με όλα τα άλλα εμβόλια που εμβολιάστηκαν στη Γερμανία την περίοδο 2000-2020. Εκφρασμένο ως ποσοστό, αυτό είναι 2.200 τοις εκατό.

Τεράστια υποκαταγραφή ανεπιθύμητων παρενεργειών

Μια μετα-μελέτη από τους Hazell et. al πρότεινε ότι ο μέσος όρος της "υποκαταγραφής" στις βάσεις δεδομένων ADR ήταν 94 τοις εκατό. Και σύμφωνα με μια έκθεση του PEI, το ποσοστό των αναφερόμενων ύποπτων περιπτώσεων μπορεί να είναι μόλις πέντε τοις εκατό.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων εμβολιασμών VAERS που διαχειρίζεται ο FDA και το CDC, το ποσοστό των αναφερόμενων περιπτώσεων είναι μόνο ένα τοις εκατό. Ο αριθμός των μη δηλωθέντων κρουσμάτων εκτιμάται έτσι στο 99 τοις εκατό. Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι πολύ πιο διαδεδομένοι.

Χρησιμοποιώντας το ποσοστό 95 τοις εκατό για την υποδήλωση, οι θάνατοι της Γερμανίας από τα εμβόλια COVID mRNA θα ήταν επομένως 38.380 θάνατοι. Σημείωση : ο αριθμός αυτός είναι μόνο μια εκτίμηση και μια παρέκταση με βάση την υποδήλωση.

Κάθε ενισχυτική δόση δύναται να είναι πιο Θανατηφόρα

Εξαιρετικά ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός ότι τα δεδομένα δείχνουν πώς το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται με κάθε αναμνηστική ένεση COVID. Όσο περισσότερες αναμνηστικές δόσεις λαμβάνει ένας ασθενής, τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο κίνδυνος να υποστεί κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια.

Το Transparenztest.de παρήγαγε επίσης ένα διάγραμμα που δείχνει τον υψηλότερο κίνδυνο μετά από έναν τριπλό εμβολιασμό (αναμνηστικό), ανάλογα με τη δόση εμβολιασμού. Αυτό που ακολουθεί είναι μια σύγκριση των αναφορών ADR: Θάνατοι ανά 1.000.000 δόσεις εμβολίου μετά από τριπλό εμβολιασμό (αναμνηστικό)


Transparenztest.de, ακατέργαστα δεδομένα PEI έκθεση ασφάλειας 23 Δεκεμβρίου 2021, βάση δεδομένων DB-UAW. Σύγκριση εμβολιασμού COVID mRNA (μαύρο χρώμα) έναντι όλων των εμβολίων 2000-2020 (γκρι χρώμα) σε θανάτους ανά 1.000.000 δόσεις εμβολίου μετά από τριπλό εμβολιασμό, (αναμνηστική δόση). Διάγραμμα: Transparenztest.de


Η Transparenztest.de συνοψίζει:

Τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά. Ο παράγοντας διαφοράς σε σχέση με τους άλλους εμβολιασμούς αυξάνεται κατά 43. Με κάθε πρόσθετη δόση εμβολιασμού (αναμνηστική δόση 4 / 5), η αναλογία επιδεινώνεται ανάλογα ή ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών που καταλήγουν σε θάνατο αυξάνεται. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, για όλες τις άλλες παρενέργειες».

Δείτε περισσότερα εδώ transparenztest.de



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου