ΗΠΑ: Η θνησιμότητα στις παραγωγικές ηλικίες ΑΥΞΗΘΗΚΕ κατά 50% σε πολλές Πολιτείες κατά τη διάρκεια του έτους εφαρμογής του «σωτήριου» εμβολίου κατά του Covid-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ: Η θνησιμότητα στις παραγωγικές ηλικίες ΑΥΞΗΘΗΚΕ κατά 50% σε πολλές Πολιτείες κατά τη διάρκεια του έτους εφαρμογής του «σωτήριου» εμβολίου κατά του Covid-19

  Σε αντίθεση με τη προπαγανδιστική υστερία, οι θάνατοι που σχετίζονται με το Covid-19 ήταν μόνο ένα μικρό μέρος αυτών των στατιστικών στοιχ...

 






Σε αντίθεση με τη προπαγανδιστική υστερία, οι θάνατοι που σχετίζονται με το Covid-19 ήταν μόνο ένα μικρό μέρος αυτών των στατιστικών στοιχείων υπερβολικής θνησιμότητας.


Μεγάλο μέρος της υπερβολικής θνησιμότητας οφείλεται στις επιπτώσεις των πειραματικών εμβολίων, των lockdowns, των προβλημάτων ψυχικής υγείας και της κοινωνικής κατάρρευσης που προκαλούν οι ολοκληρωτικές κυβερνητικές πολιτικές.

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Lance D Johnson

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Καθ' όλη τη διάρκεια του 2021, άνθρωποι ηλικίας 18-49 ετών απεβίωσαν ξαφνικά και απροσδόκητα, σε ποσοστά που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλες οι Πολιτείες ανέφεραν μια έξαρση της θνησιμότητας στην Παραγωγική ηλικία κατά τη διάρκεια του έτους του σωτήριου εμβολίου Covid-19. Σε ορισμένες πολιτείες η αύξηση της θνησιμότητας ήταν μεγαλύτερη από 50 τοις εκατό! Σε αντίθεση με τη λαϊκή υστερία, οι θάνατοι που σχετίζονται με το Covid-19 ήταν μόνο ένα μικρό μέρος αυτών των στατιστικών στοιχείων υπερβολικής θνησιμότητας.

Αυτά τα ποσοστά θνησιμότητας είναι σοκαριστικά και πρωτοφανή, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες δαπανούσαν τεράστια κεφάλαια και πόρους για να "κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλείς". Ποτέ άλλοτε δεν είχε δοθεί στους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας τόση δύναμη και επιρροή πάνω στις ζωές των ανθρώπων, αλλά έχουν αποτύχει να βελτιώσουν την ανθρώπινη υγεία σε πολλαπλούς λόγους. Τίποτα από την κυβέρνηση δεν λειτουργεί, και τα προβλήματα των μολυσματικών ασθενειών και της ιατρικής αμέλειας εξακολουθούν να μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Η επιχείρηση Warp Speed ​​έφερε έναν ψεύτικο σωτήρα που επιτάχυνε την ερήμωση του πληθυσμού

Ακόμα και με τη "σωτήρια" υπόσχεση των εμβολίων, των μασκών και των λουκέτων (lockdowns), το ποσοστό θνησιμότητας στην πρώτη ηλικία αυξήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του 2021, φτάνοντας σε ορισμένες πολιτείες το 60%. Για τη δωδεκάμηνη περίοδο που έληξε τον Οκτώβριο του 2021, τα ποσοστά θνησιμότητας για τους ανθρώπους (ηλικίας 18 έως 49 ετών) αυξήθηκαν κατά μέσο όρο κατά 40 τοις εκατό σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας στην πρώτη ηλικία συγκρίνεται με την ίδια χρονική περίοδο του 2018-2019, όταν δεν υπήρχαν καταστροφικά λουκέτα, μάσκες και αναγκαστικά πειράματα.


Μεγάλο μέρος της υπερβολικής θνησιμότητας οφείλεται στις επιπτώσεις των πειραματικών εμβολίων, των lockdowns, των προβλημάτων ψυχικής υγείας και της κοινωνικής κατάρρευσης που προκαλούν οι ολοκληρωτικές κυβερνητικές πολιτικές.

Για παράδειγμα, οι υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του CDC, υπήρξαν περίπου 29.000 περισσότεροι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021, απ' ό,τι υπήρξαν κατά την ίδια χρονική περίοδο το 2018-2019. Επίσης, οι τραυματισμοί και οι θάνατοι από εμβόλια αναφέρονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, με πάνω από ένα εκατομμύριο ιατρικές αναφορές να έχουν υποβληθεί στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS).

Το έτος 2020, η Επιχείρηση Warp Speed έδωσε ζωή σε έναν ολοκαίνουργιο σωτήρα. Αυτό το "σύγχρονο θαύμα της επιστήμης" υποσχέθηκε να σώσει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Το μεγαλύτερο μέρος του βιομηχανοποιημένου κόσμου κλειδώθηκε και επέβαλε σωματικούς περιορισμούς εν αναμονή αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας mRNA. Οι περισσότερες κυβερνήσεις είπαν στους λαούς τους ότι θα έπαιρναν πίσω τις ελευθερίες και τα προς το ζην μόνο αν υπέβαλαν τα σώματά τους σε αυτές τις ενέσεις πρωτεϊνών ακίδας που τροποποιούσαν τα γονίδια. Μετά από ένα χρόνο "ενέσεων στα όπλα" και αφού το 2021 έφτασε στο τέλος του, έγινε σαφές ότι αυτό το εμβόλιο ήταν ένας ψεύτικος σωτήρας - ένα εργαλείο αρρώστιας, πόνου, ελέγχου και παγκόσμιου αποπληθυσμού.

Η θνησιμότητα στις παραγωγικές ηλικίες αυξάνεται σχεδόν σε κάθε πολιτεία

Από όλες τις πολιτείες, η Νεβάδα υπέφερε περισσότερο, με τη θνησιμότητα στην παραγωγική ηλικία να εκτοξεύεται κατά 65%. Περίπου το 36% αυτού του συνόλου αποδόθηκε σε θανάτους που σχετίζονται με το Covid-19. Οι υπερβολικοί θάνατοι δεν έκαναν διακρίσεις μεταξύ πολιτειών με Δημοκρατική ή Ρεπουμπλικανική ηγεσία, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι νέες ιατρικές παρεμβάσεις εκείνης της χρονιάς (εμβόλια κατά του Covid) ήταν πιθανότατα ο μεγαλύτερος κινητήριος παράγοντας για την αύξηση της θνησιμότητας. Για παράδειγμα, ανοιχτές πολιτείες όπως το Τέξας και η Φλόριντα είδαν αιχμές στην υπερβολική θνησιμότητα (51% και 61%, αντίστοιχα), ακριβώς μαζί με κλειδωμένες πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, η οποία είδε μια παρόμοια αύξηση της θνησιμότητας στην πρώτη ηλικία κατά 55%.

Η πλειονότητα των υπερβολικών θανάτων ΔΕΝ προκλήθηκε από το Covid-19 ή από οποιαδήποτε διάγνωση που σχετίζεται με το covid-19. Στην πραγματικότητα, οι θάνατοι που σχετίζονταν με το covid-19 δεν έφτασαν το 60 τοις εκατό των υπερβολικών θανάτων σε καμία πολιτεία. Αυτό προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι το CDC και τα νοσοκομειακά συστήματα συχνά βάζουν το covid-19, την πνευμονία και τη γρίπη στην ίδια κατηγορία, ανεβάζοντας τον αριθμό των ατόμων που "πέθαναν με" το Covid-19. Παρόλο που οι θάνατοι αυτοί δεν πρέπει να υποβαθμίζονται, αποτελούσαν μόνο ένα μικρό μέρος του συνολικού αριθμού των υπερβολικών θανάτων στην ηλικιακή ομάδα 18-49 ετών.

Αντίθετα, το Covid-19 ήταν στο πιστοποιητικό θανάτου για περίπου τέσσερα στα πέντε άτομα στην ηλικιακή ομάδα 50 έως 84 ετών. Τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν κατά 27% για αυτή την ηλικιακή ομάδα το 2021, αντιπροσωπεύοντας περισσότερους από 470.000 υπερβολικούς θανάτους. Αυτοί οι θάνατοι από Covid-19 περιλάμβαναν άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί και πολλούς που είχαν εμβολιαστεί πολλές φορές για τη λοίμωξη. Αυτή η απλή παρατήρηση παρέχει περισσότερες αποδείξεις ότι τα εμβόλια είναι ένας σημαντικός κινητήριος παράγοντας πίσω από την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών και τον αποπληθυσμό.


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

CDC.gov

OpenVAERS.com

NaturalNews.com





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου