Βόμβα: Εκτεταμένη χειραγώγηση δεδομένων του Covid-19 αποκαλύφθηκε στην Αυστρία (Παντού η ίδια μέθοδος) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βόμβα: Εκτεταμένη χειραγώγηση δεδομένων του Covid-19 αποκαλύφθηκε στην Αυστρία (Παντού η ίδια μέθοδος)

Οι αριθμοί μολύνσεων παραποιήθηκαν έως και κατά 60%. Η αποκάλυψη - βόμβα σχετίζεται σαφώς και με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς! Η χειραγώγ...


Οι αριθμοί μολύνσεων παραποιήθηκαν έως και κατά 60%. Η αποκάλυψη - βόμβα σχετίζεται σαφώς και με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς! Η χειραγώγηση των δεδομένων των θανάτων σε σχέση με το Covid και τα εμβόλια έχει συμβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Ισραήλ και τώρα στην Αυστρία. Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου!


Μια εκτεταμένη αξιολόγηση των δεδομένων δείχνει μια συστηματική υπερβολή του αριθμού των ανθρώπων που επηρεάζονται από το Covid-19. Οι τιμές των περιστατικών που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τα lockdowns θα μπορούσαν επομένως να είναι πλασματικές και κατατέθηκε σχετική καταγγελία κατά της αυστριακής κυβέρνησης.

 

Πηγή: Free West Media

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

ER Editor: Βρήκαμε αυτό το σχετικό άρθρο από έναν αυστριακό ιστότοπο, το οποίο η Google έχει μεταφράσει στα αγγλικά -

Ισχυρή κατηγορία : Οι αριθμοί μόλυνσης παραποιήθηκαν κατά 60%;

Ακολουθεί το σύντομο ρεπορτάζ:

Ισχυρή κατηγορία : Οι αριθμοί μόλυνσης παραποιήθηκαν κατά 60 τοις εκατό;

Οι αριθμοί της κορώνας είναι σκέτο χάος. Τα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας εξακολουθούν να λείπουν το Σάββατο . Στον τρίτο χρόνο της πανδημίας, δεν υποψιάζονται ακόμη όλοι απλή ανικανότητα. Στο Vorarlberg, ο ακτιβιστής της Corona Steffen Löhnitz πιστεύει ακόμη και στη χειραγώγηση. Η κατηγορία του: Οι αριθμοί ήταν μερικές φορές κατά 60 τοις εκατό υπερβολικά υψηλοί.

René Rabeder


Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παραποίησε τους αριθμούς: Steffen Löhnitz

 

Οι επίσημοι αριθμοί κρουσμάτων Covid 19 στην Αυστρία είναι λανθασμένοι και παραποιημένοι, εξηγεί ο Steffen Löhnitz από το Vorarlberg. Οι εκρηκτικοί του ισχυρισμοί: Τα στοιχεία είναι υπερβολικά. Και αυτό επίτηδες προκειμένου να δικαιολογηθεί η αντίστοιχη παρέμβαση στα θεμελιώδη δικαιώματα.

Η πολιτειακή κυβέρνηση, σε συνεργασία με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, παραποίησε τον αριθμό των κρουσμάτων της τάξης του 60 τοις εκατό για να δικαιολογήσει το lockdown στην πολιτεία. Για την περίοδο από τις 25 Οκτωβρίου 2021 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Löhnitz θέλει να έχει τεκμηριώσει και αποδείξει ότι οι λεγόμενες «ενεργές περιπτώσεις» είναι λανθασμένες στους συγκεκριμένους αριθμούς κορώνων. Κατηγορεί τους υπεύθυνους για σκόπιμη χειραγώγηση.

Οι αριθμοί που λείπουν οδηγούν σε θεωρίες συνωμοσίας

Ο Löhnitz αναφέρεται στις τρέχουσες τιμές από όλα τα ομοσπονδιακά κράτη της Αυστρίας, οι οποίες ενσωματώνονται καθημερινά στη βάση δεδομένων EMS του AGES (Υπηρεσία για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων). Και αυτό είναι ακριβώς ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το χάος στο πράσινο Υπουργείο Υγείας του Mückstein: η έλλειψη αριθμών και οι διαφορετικές πληροφορίες τροφοδοτούν ακόμη περισσότερο τις θεωρίες συνωμοσίας.

Ανακαλύψαμε τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε δημόσια ο Steffen Löhnitz πριν από αρκετές ημέρες. Δυστυχώς, είναι στα γερμανικά χωρίς αγγλικούς υπότιτλους.


Από αυτά που έχουμε ήδη αναφέρει, η χειραγώγηση των δεδομένων των θανάτων σε σχέση με το Covid και τα εμβόλια έχει συμβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Ισραήλ και τώρα στην Αυστρία.

Εδώ είναι μερικές ιστορίες που έχουμε ήδη δημοσιεύσει σχετικά με αυτό.

Κάτι αφύσικο βρίσκεται θαμμένο στα δεδομένα θανάτου της Αγγλίας [ΒΙΝΤΕΟ]


Ανάλυση του Γερμανού Καθηγητή: «Χιλιάδες κρυφοί θάνατοι καθημερινά» μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ιατρικό χάος στην ανθρώπινη ιστορία

********

Βόμβα: Αποκαλύφθηκε εκτεταμένη χειραγώγηση δεδομένων του κορωνοϊού στην Αυστρία

Μια εκτεταμένη αξιολόγηση των δεδομένων δείχνει μια συστηματική υπερβολή του αριθμού των ανθρώπων που επηρεάζονται από το Covid-19. Οι τιμές των περιστατικών που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τα λουκέτα θα μπορούσαν επομένως να είναι πλασματικές και κατατέθηκε σχετική καταγγελία κατά της αυστριακής κυβέρνησης.

Ο Steffen Löhnitz παρουσίασε διάφορα στοιχεία σε μια εκρηκτική συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. Είχε αποθηκεύσει τα ημερήσια στοιχεία για τις υποθέσεις στη δική του βάση δεδομένων. Σύμφωνα με την ανάλυσή του, οι τιμές αυτές δεν συμφωνούν με τα τελικά δημοσιευμένα αποτελέσματα από την κυβέρνηση. Είναι βέβαιος ότι οι αριθμοί έχουν παραποιηθεί μαζικά για να διογκωθεί η πραγματική έκταση της υποτιθέμενης πανδημίας. Ως εκ τούτου, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατηγορήθηκε για σοβαρό παράπτωμα.

Ο διπλωματούχος μηχανικός Löhnitz έριξε την πολιτική βόμβα σε συνέντευξη Τύπου στην Ballhausplatz. Ο ειδικός στα δεδομένα παρουσίασε σχολαστικά καταρτισμένα στοιχεία και διάφορα γραφικά. Με καταγωγή από τη Σαξονία της Γερμανίας και με υιοθετημένη πατρίδα του το Vorarlberg της Αυστρίας, δεν μάσησε τα λόγια του. Ο Löhnitz διένειμε ένα φυλλάδιο 40 σελίδων με τίτλο "Η χειραγώγηση των αριθμών Corona στην Αυστρία με το παράδειγμα του κρατιδίου Vorarlberg" (το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στο διαδίκτυο). Αυτό "εξηγείται, τεκμηριώνεται και αποδεικνύεται για την περίοδο από τις 25 Οκτωβρίου 2021 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2021".

Ο Löhnitz συγκέντρωσε τους καθημερινά ενημερωμένους αριθμούς

Για τον σκοπό αυτό, ο ίδιος ο Löhnitz διέσωσε και αξιολόγησε τους ημερήσιους αριθμούς από το Vorarlberg, αλλά και από άλλα ομόσπονδα κρατίδια. Το Vorarlberg είναι το δυτικότερο κρατίδιο της Αυστρίας. Έχει τη δεύτερη μικρότερη γεωγραφική έκταση μετά τη Βιέννη και, αν και έχει τον δεύτερο μικρότερο πληθυσμό, έχει επίσης τη δεύτερη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα.

Μια ασυμφωνία μεταξύ των στοιχείων του Συστήματος Επιδημιολογικής Αναφοράς (EMS) της AGES και του λεγόμενου COVID-19 Dashboard κατέστη σαφής. Εάν κάποιος μετατρέψει τις τιμές σε αντίστοιχη καμπύλη, οι δύο καμπύλες, οι οποίες στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι παράλληλες, διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απόκλιση φτάνει το 60 τοις εκατό. Ωστόσο, δόθηκε προσοχή ώστε να διασφαλιστεί ότι όλα αθροίζονται πάντα στο τέλος.

Ο Αυστριακός Οργανισμός για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων (AGES) είναι αρμόδιος για τη δημόσια υγεία, την ιατρική και φαρμακευτική ασφάλεια και την προστασία των καταναλωτών.

Τα ενεργά κρούσματα καταγράφηκαν λανθασμένα

Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να παραποιηθούν οι θάνατοι - και ο Löhnitz τόνισε αρκετές φορές ότι ο αριθμός των θανάτων ήταν εξαιρετικά χαμηλός - σύμφωνα με την ανάλυσή του, η χειραγώγηση λειτουργεί κυρίως με την εσφαλμένη καταγραφή των ενεργών κρουσμάτων. Στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ σαφής διάκριση μεταξύ των πραγματικά ασθενών και εκείνων που ήταν απλώς ύποπτοι για ασθένεια, κάτι που στην πραγματικότητα απαιτείται από τον νόμο περί επιδημιών.

Με αυτόν τον τρόπο, οι τιμές των κρουσμάτων πολλαπλασιάστηκαν έτσι ώστε να μπορέσουν να προωθηθούν τα λουκέτα. Για παράδειγμα, ο πραγματικός αριθμός τον Δεκέμβριο του 2021 δεν θα ήταν τόσο υψηλός όσο 1.350 αλλά μόνο περίπου 270 - και αυτή είναι μια αρκετά σημαντική διαφορά. Ο Löhnitz είναι σαφής σχετικά με τον σκοπό αυτής της χειραγώγησης: "Στο θέμα της Corona, οι άνθρωποι λένε ψέματα και ο πληθυσμός εξαπατάται".

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατηγορείται

Μαζί με τον δικηγόρο του Manuel Müllner, ο Löhnitz κατέθεσε μήνυση κατά διαφόρων μελών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και γενικά κατά της αρμόδιας αρχής και αξιωματούχων. Σύμφωνα με τον Müllner, υπάρχουν υπόνοιες για εγκλήματα όπως εξαναγκασμός, απάτη και κατάχρηση εξουσίας.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Lohnitz μετέφερε προσωπικά το ενημερωτικό φυλλάδιο στο γραφείο του Προέδρου. Υπήρχε επίσης μια επιστολή προς τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Alexander van der Bellen, στην οποία του ζητούσε να απολύσει αμέσως την ομοσπονδιακή κυβέρνηση λόγω των αποκαλύψεων. Επιπλέον, όλα τα μέτρα Corona, συμπεριλαμβανομένης της υποχρέωσης εμβολιασμού, θα πρέπει να αρθούν αμέσως.

Η αποκάλυψη - βόμβα συμπίπτει με τα υποχρεωτικά εμβόλια

Την Πέμπτη, το κοινοβούλιο της Αυστρίας ψήφισε να καταστήσει τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 υποχρεωτικό για τους ενήλικες από τον Φεβρουάριο, αποτελώντας την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που το κάνει. Όλα τα κόμματα, εκτός από ένα, υποστήριξαν το μέτρο με 137 ψήφους υπέρ και 33 κατά.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το FWM, οι μη εμβολιασμένοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυστηρά πρόστιμα ύψους έως και 3.600 ευρώ από τον Μάρτιο.

Το ÖVP, που είναι σήμερα το μεγαλύτερο κόμμα στο Εθνικό Συμβούλιο, με 71 από τις 183 έδρες, βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης. Μετά την αποχώρηση τριών υψηλόβαθμων μελών από το κόμμα, ένας άλλος πολιτικός-κλειδί του ÖVP αντιτίθεται τώρα στον σχεδιαζόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό του κόμματός του. Και το κόμμα συνασπισμού, οι Πράσινοι, αισθάνονται επίσης την πίεση. Πάνω από 21.600 συμπαθούντες των Πρασίνων αντιτίθενται επίσης στα μέτρα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ορισμένα μέλη απειλούν να αποχωρήσουν.

Αλλά το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αυστρίας (SPO), το άλλο μεγάλο κόμμα της χώρας, εξακολουθεί ωστόσο να ζητά να χάσουν οι ανεμβολίαστοι τις δουλειές τους, καθώς και το δικαίωμά τους σε επιδόματα ανεργίας και κοινωνική βοήθεια στη Βιέννη.

Πολλοί έχουν επικρίνει τα διατάγματα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου, Thomas Szekeres, ο οποίος είπε στους γιατρούς ότι δεν πρέπει να συμβουλεύουν κατά της λήψης των εμβολίων. "Μια γυναίκα από την περιφέρειά μας επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει ότι 3 γιατροί της έχουν ήδη πει ότι δεν επιτρέπεται να εκδώσουν απαλλαγή από τον εμβολιασμό επειδή φοβούνται για την άδειά τους", δήλωσε ο δήμαρχος Adi Hinterhoelzl του Eidenberg στην Άνω Αυστρία.

"Το τελευταίο κύμα ονομάστηκε "κύμα των ανεμβολίαστων" από τους πολιτικούς και έκτοτε οι ανεμβολίαστοι έχουν κλειστεί στη φυλακή", πρόσθεσε. Αλλά όταν το κύμα Omicron μαίνεται στα χιονοδρομικά κέντρα του Τιρόλου και του Σάλτσμπουργκ, όσοι δεν είχαν εμβολιαστεί παρέμεναν υγιείς. Επομένως, θα μπορούσε κανείς "χωρίς αμφιβολία να μιλήσει για το "κύμα των ενισχυμένων σκιέρ"", εξήγησε.

Ο ηγέτης του FPÖ, Herbert Kickl, κατά τη διάρκεια της φορτισμένης κοινοβουλευτικής συζήτησης της Πέμπτης, χαρακτήρισε ότι "ανοίγει ο δρόμος για τον ολοκληρωτισμό στην Αυστρία".

Η περιφερειακή εφημερίδα Salzburger Nachrichten, ανέφερε ότι η κυβέρνησή του θέλει να "προσλάβει συνταξιούχους αστυνομικούς για τους ελέγχους του Covid".





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου