Η πνευματική άπνοια - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η πνευματική άπνοια

  Σήμερα ζούμε στην «εποχή του θορύβου», όπου αναγκαζόμαστε να ακούμε τα αργυρώνητα αλαλάζοντα κύμβαλα να μηρυκάζουν τις παραγγελιές της παρ...

 


Σήμερα ζούμε στην «εποχή του θορύβου», όπου αναγκαζόμαστε να ακούμε τα αργυρώνητα αλαλάζοντα κύμβαλα να μηρυκάζουν τις παραγγελιές της παράγκας του Διεθνούς Σιωνισμού.


Το Οργανωμένο Έγκλημα αλώνει και αλλοιώνει την πολιτική εξουσία δημιουργώντας ένα παρακράτος πιό ισχυρό από το επίσημο κράτος και την κάθε εθνική ιδεολογία, εξοντώνοντας τους Έλληνες, για να ελέγξει και να διαλύσει τον πυρήνα της Ελλάδας, με κάθε τρόπο, με    κάθε μέσο, με κάθε Ελληνόφωνο συνεργάτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τους εξουσιάζει προς όφελος αλλόφυλων και αλλόθρησκων υπηρετών της διεφθαρμένης Παγκοσμιοποίησης.

 

Ζώντας σε καιρό δικτατορίας με κοινοβουλευτικό μανδύα, όπου τα γουνάκια, υπό καθεστώς ομερτά, «εν ονόματι του νόμου», καταγίνονται στην κατάργηση της Δικαιοσύνης, στο ξέπλυμα εγκλημάτων και στην δυσωδία της ανεξέλεγκτης διαφθοράς, διακατεχόμεθα πλέον από οργή και ανησυχία για την επιδιωκόμενη αποχαύνωση του πολίτη και την διαιώνιση της χούντας που αντί για τανκς εργαλειοποιεί άλλα μέσα εξόντωσης των αντιπάλων της και ως καθεστώς υπηρετεί την διαφθορά.

Μήπως, διά της καταλύσεως της Δημοκρατίας και της ελευθερίας των Ελλήνων, του Συντάγματος της Ελλάδος, με προσωπείο το σαράκι της COVID-19 και της Όμικρον, επιδιώκεται η αλλαγή του πολιτεύματος σε Αυταρχική Δημοκρατία ή άλλως σε σαθρή Κοινοβουλευτική Δικτατορία που στόχο της έχει τον βιασμό της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος ως και τον εξευτελισμό των θεσµών;

Σήμερα ζούμε στην «εποχή του θορύβου», όπου αναγκαζόμαστε να ακούμε τα αργυρώνητα αλαλάζοντα κύμβαλα να μηρυκάζουν τις παραγγελιές της παράγκας του Διεθνούς Σιωνισμού.

Η εξουσία των ομάδων του Οργανωμένου Εγκλήματος αμφισβητώντας τις ζωτικές  υπηρεσίες του κράτους και καθιστώντας τες εύθραυστες και ανίκανες να ασκήσουν την  νομική τους δύναμη για το καλό των πολιτών, έχει κατορθώσει να διαφθείρει τους  πλιατσικολόγους κρατικούς αξιωματούχους και τις τοπικές κοινωνίες. Είναι ο τρόπος που το Οργανωμένο Έγκλημα αλώνει και αλλοιώνει την πολιτική εξουσία δημιουργώντας ένα
παρακράτος πιό ισχυρό από το επίσημο κράτος και την κάθε εθνική ιδεολογία, εξοντώνοντας τους Έλληνες, για να ελέγξει και να διαλύσει τον πυρήνα της Ελλάδας, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, με κάθε Ελληνόφωνο συνεργάτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τους εξουσιάζει προς όφελος αλλόφυλων και αλλόθρησκων υπηρετών της διεφθαρμένης Παγκοσμιοποίησης.

Γι αυτό δημιουργείται ένα αστυνομικό κράτος μέσω νόμων όπως η απαγόρευση των  διαδηλώσεων, η απαγόρευση της ελεύθερης άποψης, οι «περίεργοι» εγκλεισμοί  «Lockdown», η χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος, η διασπορά ψευδών  ειδήσεων «fake news», η αυξανόμενη αστυνομική βία και η ενίσχυση των ομάδων  καταστολής, η ψήφιση νόμων κλοπής της ιδιωτικής περιουσίας των φορολογουμένων, η  χειραγώγηση του δικαστικού σώματος, η εφαρμογή πειραμάτων ελέγχου του νου, η διαχείριση της συνείδησης, με στόχο να έχουμε μια σκλαβοποιημένη και υποταγμένη  κοινωνία.

Όλα γίνονται παράτυπα και παράνομα. Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, λαθρεμπόριο προϊόντων, εμπορία ανθρώπων, εκβιασμοί, οργανωμένες απάτες και ληστείες, πλαστογραφίες, διακίνηση όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών, παραχάραξη, παράνομο εμπόριο πολιτιστικών αγαθών, φοροδιαφυγή  και σεξουαλική εκμετάλλευση, αποτελούν τα εργαλεία του Οργανωμένου Εγκλήματος,

Από το 2010 που το πράσινο ερπετοειδές, αυτό το αποφώλιον τέρας, μας βούλιαξε από το Καστελλόριζο στον τοξικό βόθρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ζούμε την  αισχρότερη και την πλέον ολέθρια συνταγματική εκτροπή της νεότερης ιστορίας μας, υπό τα κοάσματα δαιμόνων.

Εδώ και λίγα χρόνια νέες ατομικές «ελευθερίες» και ανθρώπινα «δικαιώματα» προσετέθησαν στα υπάρχοντα. Διαστροφικές απαιτήσεις άρχισαν να κατοχυρώνονται, όπως το να βιάζει κάποιος νήπια και να μην αναφέρεται το όνομά του πουθενά, το να διαδηλώνει την πουστιά του και το λεσβιιλίκι της ή να παρελαύνει με την σημαία της ψυχοπνευματοσωματικής της/του ανωμαλίας. Ταυτόχρονα ορδές αλλόφυλων απόκτησαν δικαιώματα επιδιώκοντας την ισλαμοποίηση της χώρας. Γύφτοι, παρείσακτοι εισβολείς, αδίστακτοι εγκληματίες, φυλακόβια ανθρωποειδή, σκληροπυρηνικοί παιδόφιλοι, σεσημασμένοι κτηνοβάτες και καταχθόνιοι παρά φύσιν διαβιούντες δικαιωματιστές  κατέκλεισαν την Ελλάδα, θεωρούμενοι ξαφνικά «καταπιεζόμενες μειοψηφίες».

Τα κοινοβουλευτικά κνώδαλα, σε ρόλο γελωτοποιού, ενεργούν ως πρόσκαιροι φορείς εξουσίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιούνται να διοικούν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου οι οποίες καταργούν τύποις και ουσία το Σύνταγμα και διαλύουν την κοινωνία, την οικονομία και το Έθνος.

Μεμονωμένα άτομα-επιστήμονες που διαφώνησαν ή που απλά άρθρωσαν κάποιες λογικές επιφυλάξεις, χλευάστηκαν, έφαγαν την λάσπη με το φτυάρι από «συναδέλφους» τους, χαρακτηρίστηκαν ως συνωμοσιολόγοι και τα επιχειρήματά τους ούτε καν διαβάστηκαν. Λογοκρισία κανονική σε όποιον τολμά να διατυπώσει διαφορετική άποψη. Οι υπόλοιποι ειδικοί κάθονται βουβοί και ακούν τα πληρωμένα φερέφωνα του καθεστώτος, τους τζογαδόρους της ζωής μας, αυτούς τους αλλοπρόσαλλους, κατά τον Σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν, «χρήσιμους ηλίθιους» «λοιμωξιολόγους» της πτωχευμένης γελοιώδους εταιρείας «Μητσοτάκης Α.Ε» που, μπερδεύοντας το Columbia µε την Κολοµβία, έχει στήσει μιά παγίδα θανάτου στον Ελληνικό Λαό.

Εμφανίστηκαν πάλι κατά χιλιάδες οι καταδότες που παίρνουν ανώνυμα τηλέφωνο τις «αρχές» για να ρουφιανέψουν τον γείτονα, τον φίλο, τον συνάδελφο, ακόμα και τον άγνωστο που μπήκε χωρίς μάσκα στο μπακάλικο. Όταν ο αντιφρονών δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με απειλές και εκβιασμούς
επιστρατεύονται τα καδρόνια και οι πέτρες. Όταν ούτε κι αυτά είναι αρκετά, τότε βγαίνουν πιστόλια και καλάσνικωφ. Μάλιστα με την προσθήκη του κορονοϊού οι μάσκες και οι κουκούλες έγιναν νόμιμες.

Η απλή πολιτική ανυπακοή ανήχθη σε βαρύ ποινικό αδίκημα. Η συμμορία των πραιτοριανών επιβάλει πρόστιμα σε όσους ακόμα αισθάνονται αυτόχθονες και αρνούνται να ανεβούν στο τραινάκι του ολέθρου που οδηγεί η Εγκληματική Υπερδομή.

Τους δολοφόνους όμως της Μαρφίν εξακολουθεί να μην τους αγγίζει κανείς. Ούτε εκείνους που εκτέλεσαν τα πλανεμένα παλληκάρια κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός της οποίας νόμιζε ότι ήταν μετενσάρκωση του Αδόλφου.

Το αστυνομικό Οργουελικό κράτος σε όλο του το μεγαλείο.

Τα αντεθνικά τάγματα εφόδου τύπου αντίφα-κεερφά με τα παρακλάδια τους συνεχίζουν να ασκούν τρομοκρατία σε πανελλήνιο επίπεδο εναντίον οποιουδήποτε αποκλίνει από την νέα παγκόσμια ιδεολογία. Αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ούτε δικαστές, ούτε στρατηγοί, ούτε ιατροί, ούτε ιεράρχες, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε δικηγόροι, ούτε άλλοι επιστήμονες με ηθικό ανάστημα.

Στην Ελλάδα επικρατεί αναρχία, ασυδοσία και ατιμωρησία με τις συμμορίες των εγκληματιών λαθροεισβολαίων να αλωνίζουν ανενόχλητες ξεφτιλίζοντας, την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2022, ένα ολόκληρο κράτος υπό τα όμματα μιάς κλούβιας κυβέρνησης.

Από τους πολιτικούς και τους δικαστικούς, δεν έχουμε απαίτηση να εφαρμόσουν κοινωνική Δικαιοσύνη αφού είναι εντολοδόχοι υποταγμένοι και έγιναν μεγάλοι υβριστές, έπραξαν αθέμιτα έργα και ούτε όρκους τήρησαν. Ίσα ίσα έχουν ποινικοποιήσει οποιαδήποτε διαφορετική φωνή που ζητάει αξιοπρέπεια και ελευθερία. Φιμώθηκαν και χλευάστηκαν οι επιστήμονες που θέλησαν να αρθρώσουν αντίθετο λόγο ενώ ο Ελληνικός λαός ληστεύεται, εξαπατάται και δολοφονείται.

Η μαυραγορίτικη Χούντα του εσμού της κλεπτοκρατίας έχει πετύχει τον στόχο της αφού τα ακροδεξιά ορφανά του ΛΑΟΣ και οι πρόεδροι της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, σήμερα είναι υπουργοί και κάνουν μπίζνες.

Οι βουλευτές, σχεδόν όλων των κομμάτων, καταργούν την ατομική ιδιοκτησία από τους μικρομεσαίους, τους δολοφονούν στην ουσία, αφού ο στόχος είναι να βγουν σε πλειστηριασμό 300.000 ακίνητα, προσθέτοντας εφιάλτη στην λύπη.

Στόχος η κλοπή της περιουσίας και της ζωής των μεσαίων και φτωχών πολιτών πάντα με την συνεργασία του παρακράτους των Ανεξάρτητων Αρχών και του ακαταδίωκτου τραπεζικού συστήματος.

Και την ίδια ώρα που δολοφονούνται οι μικρομεσαίοι και το πρώτο μέλημα έπρεπε να αποτελεί ο περιορισμός της φτώχειας, η πρόσβαση του πληθυσμού σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης, υποδομών και η δίκαιη κατανομή βαρών και πλούτου, ο «α-πνευματικός» κόσμος της άμοιρης αυτής χώρας είναι «μουγκός».

Η παρούσα οικονομική κρίση συσχετίζεται με την παράλληλη κρίση στην κατεπίφαση πιά διανόηση. Οι απανταχού διανοούμενοι αστέρες, εκμεταλλευόμενοι τους λαϊκούς αγώνες, έγιναν αγαθό εν ανεπαρκεία. Στέρεψαν. Οι ίδιοι έγιναν δούλοι και υπηρέτες του εγώ τους, του σαρκικού εαυτού τους και της όποιας άλλης ισχυρής εξουσίας (δεξιάς ή αριστερής) ή καλοπληρώνοντος θεσμού, ταυτιζόμενοι απόλυτα και με το ενίοτε σύστημα εξουσίας. Ξέρουν πολύ καλά πως η καθοδήγηση και ο έλεγχος των μαζών απαιτεί συναινετικές διαδικασίες και πολιτικές. Το «γαρνιρισμένο» ψέμα είναι η κύρια πηγή χρήματος, ατομικού ευδαιμονισμού και εξουσίας του δήθεν πια διανοητή. Του ψευτοδιανοητή, που ποτέ του δεν είδε την κοινωνία μέσα στον εαυτό του, αλλά μόνο τον εαυτό του μέσα στην κοινωνία. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι σχεδιάζουν ακόμη και την κατάληψη της ίδιας της εξουσίας,

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι να διαμορφώνουν τις πανανθρώπινες αντιλήψεις και συνειδήσεις, εκλείπουν. Οι προικισμένοι φάροι της ορθότητας του ιδεολογικού μας συστήματος και του θάρρους, είναι ελάχιστοι. Συνεπώς, τα γνωσιακά φώτα και οι αληθινές φωνές της «συνείδησης του κόσμου» τρεμοσβήνουν στην χαμένη πιά ιδανική αποστολή τους. Διανοητής σημαίνει το απαύγασμα που αναδεικνύεται μέσα από τις βαθύτερες έννοιες των τριών λέξεων: γνώση, αρετή και αλήθεια. Γνώση χωρίς αρετή, χωρίς αλήθεια, είναι τα σβηστά πνευματικά φώτα της οικουμένης η οποία προτιμά την εξουσία από το να έχει αρχές.

Πού είναι οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές που παρακολουθούν, βολεμένοι στις καρέκλες τους και στους μισθούς τους, την «εξαφάνιση» της μεσαίας τάξης, ενώ πολλοί συνάδελφοί τους συναινούν στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας;

Πού είναι οι Ακαδημαϊκοί να ορθώσουν το ανάστημα στην καταστροφή της παραγωγικής δομής της χώρας; Μόνο λόγια του αέρα έχουν να πούν. Η πραγματική ζωή λειτουργεί με πράξεις και όχι με φιλολογικές συνεδριάσεις.

Πού είναι οι «επώνυμοι» καλλιτέχνες να πλημμυρίσουν με δηλώσεις τα Ιουδαίο-κομμουνιστικά ΜΜΕ που ξεπλένουν το κρατικό χρήμα που τους σκορπιέται σαν γαρίφαλα στο πάλκο της «ενημέρωσης»; Πού είναι οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης; Βολεμένοι στα συμβόλαιά τους δυσκολεύονται πλέον να καλύψουν την ντροπή τους και «σκυφτοί» στο πλαίσιο λογοκρισίας που έχει επιβάλει το ΕΣΡ (μέσω των κωδίκων δεοντολογίας), μοντάρουν τις ειδήσεις, ενώ αποκρύπτουν
επιμελώς τα πραγματικά γεγονότα και παρακολουθώντας δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι την συντριβή του Ελληνικού λαού προσπαθούν να τον πείσουν ότι η φυλακή είναι καλύτερη από την ελευθερία. Ότι η υποταγή είναι προτιμότερη από την αξιοπρέπεια. Ότι η διαστρέβλωση της αλήθειας είναι ο κανόνας και η ελεύθερη άποψη πρέπει να «πεθάνει».

Έτσι εξωραΐζουν με λέξεις την δυστυχία, ενώ η κλεπτοκρατία ζει και βασιλεύει σε αυτό το ιερό αρχαίο κομμάτι γης.

Πού είναι οι, εξαρτημένοι από πολιτικές επιδιώξεις, φιλόσοφοι και οι ρήτορες που κάνουν δημόσιες διαλέξεις στα διάφορα μαγαζιά των πολυεθνικών εταιρειών; Έχουν καταντήσει καφενόβιοι, τραπεζορήτορες. Η ιστορία προχωράει με πράξεις, όχι με φιλολογικά φληναφήματα. Πού είναι οι συγγραφείς, οι ποιητές και οι λογοτέχνες; Ως γνήσιοι απόγονοι των σκλάβων της Αιγύπτου και της Ρώμης, έχουν λουφάξει στις τρύπες τους αντί να βγουν μπροστά σε μια πανστρατιά ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Τί σχέση έχουν με το ελεύθερο Ελληνικό πνεύμα; Οι πνευματικοί «ηγέτες» είναι σαπουνόφουσκες που διαλύονται και μόλις φυσήξει ο συστημικός αέρας της μηρυκαστικής φιλοσοφίας είναι ανίκανοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Φαίνεται ότι ο φόβος και το βόλεμα
είναι το πιο ισχυρό μέσο για την εκκωφαντική σιωπή τους. Μιά σιωπή που υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία!

Πού είναι οι σύλλογοι των «Δημοκρατών» που ωρύονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Φαίνεται ότι η ελευθερία και η ποιότητα ζωής δεν είναι ανθρώπινα δικαιώματα για τα οποία πρέπει να αγωνισθούν.

Πού είναι η Εκκλησία τν «θεηγόρων οπλιτών» που κηρύττει τον λόγο του Επαναστάτη Χριστού; Ο Χριστός «παιδί» της επανάστασης των ζηλωτών (προλεταρίων) στην Ιερουσαλήμ και μετεπικούρειος φιλόσοφος, δίδαξε την αλληλεγγύη, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την αγάπη στον πλησίον. Δεν δίδαξε την καταπίεση, τον φόβο και τον σκοταδισμό. Η Εκκλησία διαστρέβλωσε τον λόγο Του, όπως βόλευε τους Αρχιερείς και
Φαρισαίους που την διοικούν σήμερα. Πάντοτε υποταγμένη στο σύστημα και ισχυρό δεκανίκι του εκάστοτε καθεστώτος. Κρυμμένη στα μαύρα σάβανά της, δεν βγάζει άχνα.

Πού κρύβονται αυτές οι «επαναστατικές» ομάδες που εμφανίζονται μόνο στις λαϊκές διαδηλώσεις με σκοπό να τις διαλύσουν; Μερικές απ’ αυτές ελέγχονται από την κρατική ασφάλεια και το παρακράτος.

Πού βρίσκονται τα «επαναστατικά» κόμματα που κραυγάζουν μέσα και έξω από την Βουλή ενώ θα έπρεπε να περιοδεύουν από σπίτι σε σπίτι, να συμπαραστέκονται στον Ελληνικό Λαό και να του παρουσιάζουν τα πραγματικά γεγονότα, έτσι ώστε να δημιουργούν συνείδηση ελεύθερου, αξιοπρεπή ανθρώπου;

Τα ίδια κάνουν και στις διαδηλώσεις. «Περιφρουρούν» τα μέλη τους για να μην ξεφύγουν από την στρούγκα και προβούν σε πράξεις ανυπακοής.

Όλα μαντρωμένα και σιωπή νεκρική. Όλα σάπια, μέχρι μυελού οστέων. O «πνευματικός κόσμος» ζει έρποντας κάτω από τα μπάζα των ρημαγμένων ελπίδων μιας γκρεμισμένης χώρας.

Να βγει ο ιατρικός σύλλογος να ξεσκεπάσει την απάτη, των παρανοϊκών εμπόρων του θανάτου, με στοιχεία για να αποδομήσουν τους τοξικούς ψυχωτικούς ψεύτες που έκλεψαν το χαμόγελο του Λαού και θέλουν να καταστρέψουν την ζωή μας. Να βγουν οι δημοσιογράφοι και να πουν επιτέλους την αλήθεια. Να βγουν οι εισαγγελείς και να απαγγείλουν κατηγορίες σε όλα αυτά τα τεκτονικά φρόκαλα που έριξαν ατομική βόμβα
στην οικονομία της χώρας. Να βγουν οι «ποιμένες» που παριστάνουν τους αγίους επί Γης, ενώ είναι συνεχώς εκβιαζόμενοι είτε ως καταχραστές παγκαριών, είτε ως σεσημασμένοι κακοποιητές παιδιών, είτε ως πρωταγωνιστές σκληρού πορνό. Να βγει ο στρατός και να διασφαλίσει την συνταγματική τάξη την οποία κατέλυσαν οι πουλημένοι βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Δημοκρατίας. Να ξεσκεπαστεί όλη αυτή η δυσωδία των μυστικών Στοών και του σκοτεινού παρακράτους. Να φυλακιστούν οι υπεύθυνοι γιατί πρέπει να πληρώσουν γιά το χάος που προκάλεσαν και προκαλούν.

Αλήθεια πόσες αυτοκτονίες έχουμε; Εκεί δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία; Πόσες οικογένειες ζουν με κομμένο ρεύμα και νερό; Ούτε εκεί υπάρχουν στατιστικά στοιχεία. Πόσοι είναι οι οικογενειάρχες με παιδιά; Πόσοι είναι ασθενείς με πνευμονολογικά προβλήματα και χρειάζονται το ρεύμα για να λειτουργήσουν οι συσκευές οξυγόνου;

Στα «ευγενή σαλόνια» όμως των πολιτικών αυτοί οι άνθρωποι είναι απλώς αριθμοί, που δεν εμφανίζονται σε καμία στατιστική. Κανένας «ειδικός» δεν μιλάει γι’ αυτά τα, χωρίς φωνή, χωρίς προοπτική, χωρίς μέλλον, χωρίς ζωή, ανθρώπινα «σκέλεθρα».

Η κάθε κυβέρνηση φροντίζει και «δωροδοκεί» τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς διαύλους με χρήμα κρατικό για να μην εμφανίζουν αυτόν τον «γκρίζο» κόσμο που ζει και πεθαίνει χλευαζόμενος, χωρίς καμία ελπίδα βοήθειας. Αυτοί είναι σχεδόν το 1/3 της    σημερινής Ελληνικής κοινωνίας.

Η πολύβουη νεκρική σιγή των συσσωρευμένων θανάτων του 2021 συνεχίστηκε και τις ημέρες του 2022, χωρίς στάση, χωρίς ανάσα.

Υπό τις ανωτέρω συνθήκες, δεν υπάρχει άλλη οδός από εκείνη της σκληρής αντίστασης με κάθε μέσο για να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη. Μοιραία εναπόκειται σε εμάς τους ίδιους, το καθήκον και η ευθύνη, να υπερασπιστούμε την νομιμότητα. Ως Έλληνες, μένοντας φύλακες των ιδανικών μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να υπερασπίσουμε το Έθνος μας όπως εμείς το καταλαβαίνουμε και δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ σε αυτούς που έχουν βάλει το μαχαίρι στον λαιμό της Δημοκρατίας.

Εμείς, όσοι λίγοι και αν μείναμε με αίμα ελληνικό, «όσοι ζωντανοί», βασισμένοι στον αξιακό μας κώδικα, στις αρχές της ελεύθερης βούλησης, της δημιουργικότητας και της προόδου του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του φωτός, τάξαμε και αφιερώσαμε την ζωή μας για να πολεμάμε νυχθημερόν τον αιώνιο εχθρό της Ελλάδας και τις δυνάμεις του σκότους που οικοδομούν ένα παγκόσμιο κράτος όπου το ανθρωποφάγο Σοβιέτ του Στάλιν και η Καμπότζη του Πωλ Ποτ θα ωχριούν. Εμείς, που δεν θέλουμε να βλέπουμε την καταστροφή της Πατρίδας μας άβουλοι και άπραγοι, οφείλουμε να βρούμε τον δρόμο μας και έχουμε ιερή υποχρέωση, κάθε κύτταρο, κάθε οικογένεια με γενναία ελληνική ψυχή, να αποτελεί απειλή για το σατανικό όνειρο της Νέας Εποχής.

Ερανιζόμενοι τα γραφόμενα του Περουβιανού συγγραφέα Κάρλος Κοστανέτα ότι: «Ο πολεμιστής του φωτός δεν σκύβει το κεφάλι του σε κανέναν, όμως ταυτόχρονα δεν επιτρέπει σε κανέναν να σκύψει το κεφάλι του σ’ αυτόν» και την συμπληρωματική ρήση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ότι: «Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν είσαι σκυμμένος», με στεντόρεια φωνή διακηρύττουμε ότι: «Η
Ελλάδα γεννιέται πάλι, η Ελλάδα μεγαλώνει, η Μεγάλη Ελλάδα απλώνεται στις ψυχές της Ανθρωπότητας, στις ψυχές των Ελλήνων της Γης, η Ελλάδα είναι εδώ και θα υπάρχει στο διηνεκές».

Έτσι ο Ελληνικός λαός, αυτή την ιδιαίτερη χρονική στιγμή, στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον, πρέπει να παλέψει μόνος του για την επιβίωσή του έχοντας δύο επιλογές: είτε να αποδεχτεί την τυραννία είτε να τα βάλει μαζί της με την προτροπή ότι, της ζωής οι μαχητές δεν λυγάνε ποτέ, πάντα μπρός, πάντα μπρός νικητές για την Πατρίδα και την Ελευθερία. Ελευθερία! Ποτέ λέξη του παγκόσμιου       λεξιλογίου δεν αγαπήθηκε, δεν λατρεύτηκε τόσο πολύ!

«Εύκολα φτιάχνεις ένα στεφάνι, δύσκολα βρίσκεις κεφάλι να το φορέσεις» Γκαίτε

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας            Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                                    6944325056
            ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου