Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει όλοι όσοι αντιστέκονται στη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) να φυλακισθούν σε «Στρατόπεδα Αναμόρφωσης» τύπου Κίνας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει όλοι όσοι αντιστέκονται στη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) να φυλακισθούν σε «Στρατόπεδα Αναμόρφωσης» τύπου Κίνας

  Ο Schwab έχει τα τσιράκια του σε όλο τον κόσμο για να προωθούν ταυτόχρονα διαφορετικές ατζέντες. Όπως, ο Wang Guan, ένας «νεαρός παγκόσμιο...

 






Ο Schwab έχει τα τσιράκια του σε όλο τον κόσμο για να προωθούν ταυτόχρονα διαφορετικές ατζέντες. Όπως, ο Wang Guan, ένας «νεαρός παγκόσμιος ηγέτης» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που προτείνει αυτή τη φρίκη...


Και όπως έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε, όλα αυτά περιστρέφονται γύρω από την πολύτιμη για αυτούς «Μεγάλη Επανεκκίνηση»...

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Ethan Huff

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Wang Guan, ένας νεαρός παγκόσμιος ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), πιέζει ώστε όσοι αντιστέκονται στη σχεδιαζόμενη "Μεγάλη Επανεκκίνηση" του Klaus Schwab να οδηγηθούν σε "στρατόπεδα αναμόρφωσης" κομμουνιστικού τύπου της Κίνας.

Παρόμοια με εκείνα στα οποία αναγκάζονται να ζουν οι μουσουλμάνοι Ουιγούροι στην επαρχία Xinjiang της Κίνας, τα στρατόπεδα επανεκπαίδευσης του Wang θα είναι γεμάτα με ανθρώπους που υποστηρίζουν πράγματα όπως η ελευθερία, ο εθνικισμός και το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Ο Wang εργάζεται επί του παρόντος ως επικεφαλής πολιτικός ανταποκριτής για ένα κινεζικό κρατικό μέσο ενημέρωσης που εκπέμπει προγράμματα ειδικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένας από τους 112 νέους παγκόσμιους ηγέτες που επιλέχθηκαν προσωπικά από τον Schwab για το ρόλο αυτό.

«Το WEF έχει γίνει διαβόητο για την παγκοσμιοποιητική παρέμβαση σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι μόνο, της προώθησης της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" εν μέσω του COVID-19», ανέφερε η Natalie Winters για το National Pulse.

«Η ομάδα επιδιώκει να καταργήσει την ιδιοκτησία στον πυρήνα της, συνοψίζοντας αυτόν τον στόχο μέσω της αμφιλεγόμενης έκφρασής της "δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι"».

Το ίδιο μέσο ενημέρωσης στο οποίο ο Wang εγκαταστάθηκε από τον Schwab για να κάνει πλύση εγκεφάλου στους Αμερικανούς, υπερασπίζεται επίσης τη γενοκτονία των μουσουλμάνων Ουιγούρων από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Το ΚΚΚ βγάζει ταινίες προπαγάνδας που προωθούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ως μέρη για να μάθει κανείς πολύτιμες δεξιότητες ζωής

Σε μια ταινία μικρού μήκους που δημιουργήθηκε για να προωθήσει τα στρατόπεδα αναμόρφωσης, ο Wang εξηγεί πώς πιστεύει ότι οι συνθήκες διαβίωσης των μουσουλμάνων Ουιγούρων είναι μια "επιτυχία" και ότι εξυπηρετεί τους σκοπούς του ΚΚΚ για στην εθνοκάθαρση της Κίνας με αυτόν τον τρόπο.

Σε μια μικρού μήκους ταινία όπου ο Γουάνγκ επισκέφτηκε τη Σιντζιάνγκ και μίλησε με Ουιγούρους, οι οποίοι όλοι απέρριψαν τις κατηγορίες εναντίον του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος για διεξαγωγή εθνοκάθαρσης, εμφανίστηκε να υπερασπίζεται τη χρήση στρατοπέδων συγκέντρωσης.


«Πενήντα τέσσερις χώρες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι κράτη με μουσουλμανική πλειοψηφία, υπερασπίστηκαν τις προσπάθειες της Κίνας για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού στη Xinjiang, επαινώντας την Κίνα για τις αναπτυξιακές πολιτικές της εκεί και για την "παροχή φροντίδας στους μουσουλμάνους πολίτες της"», δήλωσε ο Wang στο βίντεο, προσθέτοντας: "Και μάλλον έχουν δίκιο".

Το ίδιο χαρακτηριστικό απεικόνιζε επίσης επιζώντες αυτών των στρατοπέδων αναμόρφωσης να επαινούν τους Κινέζους ηγέτες επειδή υποτίθεται ότι τους δίδαξαν δεξιότητες ζωής για να είναι επιτυχημένοι.

"Συναντήσαμε τον 33χρονο καλλιτέχνη Abulizikari Aobuli, ο οποίος τελειοποίησε τις δεξιότητές του στη ζωγραφική στο κέντρο αναμόρφωσης και τώρα εργάζεται σε μια γκαλερί", δήλωσε ο Wang στην ταινία.

"Συναντήσαμε τον 30χρονο Yuregul Yusan που εργάζεται στον τομέα της φιλοξενίας. Βρήκαμε την 26χρονη Rukiya Yakup, η οποία βελτίωσε τα μανδαρινικά της και τώρα εργάζεται ως κτηματομεσίτρια. Και συναντήσαμε την 23χρονη Halinur, η οποία τώρα είναι ταμίας σε εστιατόριο".

Πόσο γλυκό: τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του ΚΚΚ είναι απλώς παρεξηγημένες τεχνικές σχολές, προφανώς.

"Σύμφωνα με τους τοπικούς αξιωματούχους, η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων πήρε μια ή δύο δεξιότητες, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της και πήγε σπίτι της", είπε ακόμη ο Γουάνγκ σε ένα άλλο σχετικό βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε από το China Global Television Network (CGTN).

"Ο 26χρονος Rukiya Yakup πέρασε 10 μήνες στο εκπαιδευτικό κέντρο. Όσο ήταν εκεί, τελειοποίησε τις δεξιότητές της στα μανδαρινικά και σπούδασε πωλήσεις. Τώρα, είναι πράκτορας πωλήσεων ακινήτων, κερδίζοντας πάνω από 8.000 γουάν, περισσότερα από 1.100 δολάρια ΗΠΑ το μήνα, πολύ πάνω από το μέσο τοπικό εισόδημα".

Στη συνέχεια, η 26χρονη παρουσιάστηκε στην οθόνη να ισχυρίζεται ότι αισθάνεται "πιο ευτυχισμένη" τώρα που υπέμεινε το στρατόπεδο αναμόρφωσης στην Κίνα. Είπε επίσης ότι είναι ευτυχής που έμαθε μανδαρινικά γιατί τώρα μπορεί να "δέχεται τόσο τους Χαν όσο και τους Ουιγούρους".

"Το εισόδημά μου είναι σημαντικό", πρόσθεσε.

Ένας άλλος νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF που έχει προωθήσει δημοσίως μια ατζέντα είναι η "δημοσιογράφος" Daria Kaleniuk. Όπως ανέφερε σχετικά ο Pulse, η Kaleniuk αντιμετώπισε τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson και απαίτησε να εισέλθει το ΝΑΤΟ στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Φαίνεται ότι ο Schwab έχει τα τσιράκια του σε όλο τον κόσμο να προωθούν ταυτόχρονα διαφορετικές ατζέντες. Και όπως έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε, όλα αυτά περιστρέφονται γύρω από την πολύτιμη Μεγάλη Επανεκκίνηση.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου