540 αθλητές πέθαναν μετά από «τσιμπήματα» κατά του Covid και εκατοντάδες άλλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν το αναδεικνύει κανείς... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

540 αθλητές πέθαναν μετά από «τσιμπήματα» κατά του Covid και εκατοντάδες άλλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν το αναδεικνύει κανείς...

  Τα διεθνή και εγχώρια συστημικά Μ.Μ.Ε αδιαφορούν σκανδαλωδώς και συγκαλύπτουν την ανεξήγητη και ξαφνική αύξηση των υγιών αθλητών που καταρ...

 


Τα διεθνή και εγχώρια συστημικά Μ.Μ.Ε αδιαφορούν σκανδαλωδώς και συγκαλύπτουν την ανεξήγητη και ξαφνική αύξηση των υγιών αθλητών που καταρρέουν και πεθαίνουν...


Οι λεγόμενοι επαγγελματίες υγείας που πιέζουν για τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού της Wuhan (COVID-19) σε όλο τον κόσμο έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Όμως εκατοντάδες νέοι και υγιείς αθλητές συνεχίζουν να πεθαίνουν ξαφνικά μετά τον εμβολιασμό τους.

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Kevin Hughes

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η  Liberty Daily  ανέφερε: «Όπως έχουμε σημειώσει εδώ και αρκετούς μήνες, τα περισσότερα μεγάλα αθλήματα έχουν πληγεί από  «ανεξήγητες» ιατρικές καταστάσεις που  εμφανίζονται σε νεαρούς και κατά τα άλλα υγιείς αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς μας ότι τρεις ποδηλάτες έπεσαν μόνο τον Μάρτιο».

Από τα τέλη Μαρτίου, ο  ιστότοπος Good Sciencing έχει καταγράψει 833 αθλητές  σε όλο τον κόσμο που είχαν ανακοπή καρδιάς ή άλλα σοβαρά προβλήματα – με 540 επιβεβαιωμένους θανάτους μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19. Σημειώνουμε ότι πλέον έχουν ξεπεράσει τα 900 τα περιστατικά με βάση την παραπάνω καταγραφή η οποία συνεχώς ανανεώνεται. (Σχετικό:  Γιατί εξακολουθούν να συμβαίνουν κρούσματα Covid στον επαγγελματικό αθλητισμό εάν οι αθλητές είναι όλοι εμβολιασμένοι; )

Οι τραυματισμοί μετά τον εμβολιασμό σε αθλητές περιλαμβάνουν καρδιακή ανακοπή, θρόμβους αίματος ή θρόμβωση, εγκεφαλικό επεισόδιο, ακανόνιστο καρδιακό παλμό, αρρυθμία και νευροπάθεια.

Η Good Sciencing αποτελείται από μια μικρή ομάδα ερευνητών, συντακτών ειδήσεων, δημοσιογράφων και αναζητητών αλήθειας που συλλέγουν πληροφορίες που μπορούν να διερευνήσουν.

«Δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι μας ενδιαφέρει να διεξάγουμε μια έρευνα και να παρουσιάζουμε τα στοιχεία που έχουμε βρει, σχεδόν όλα τεκμηριωμένα σε δημοσιεύσεις των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Το κάνουμε αυτό ανώνυμα επειδή έχουμε δει ανθρώπους να δέχονται βίαιες επιθέσεις και να απειλούνται επειδή κάνουν τέτοια πράγματα, επομένως δεν πρόκειται να ανοίξουμε τους εαυτούς μας ή τις επαφές μας σε αυτό», ανέφερε η Good Sciencing στον ιστότοπό της.

Εκτός από τη λήψη νέων κρουσμάτων και ενημερώσεων από αναγνώστες ειδοποίησης, η Good Sciencing ανέφερε ότι λαμβάνουν επίσης μηνύματα μίσους και απειλές θανάτου.

Νέοι αθλητές με μεγάλα ιατρικά προβλήματα

Η Good Sciencing έχει παράσχει μια μη εξαντλητική και συνεχώς αυξανόμενη λίστα με κυρίως νεαρούς αθλητές που αντιμετώπισαν σοβαρά ιατρικά προβλήματα το 2021 και το 2022 αφού έλαβαν ένα ή περισσότερα εμβόλια για τον COVID.

«Αρχικά, πολλά από αυτά δεν αναφέρθηκαν. Γνωρίζουμε ότι σε πολλούς ανθρώπους είπαν να μην πουν σε κανέναν για τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις τους και τα μέσα ενημέρωσης δεν τις ανέφεραν. Άρχισαν να συμβαίνουν και να αυξάνονται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς κατά του COVID. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να μην αναφέρουν τα περισσότερα, αλλά οι αθλητικές ειδήσεις δεν μπορούν να αγνοήσουν το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές και άλλα αστέρια  καταρρέουν στη μέση ενός αγώνα  λόγω ξαφνικής καρδιακής ανακοπής. Πολλοί από αυτούς πεθαίνουν – περισσότερο από το 50 τοις εκατό», αποκάλυψε η Good Sciencing.

«Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι αυτοί οι αθλητές έχουν υποστεί καρδιακά προβλήματα μετά τα εμβόλια για τον COVID. Κατά τη στιγμή της αρχικής σύνταξης, 28 πέθαναν. Αυτό δεν ήταν φυσιολογικό, αλλά στη συνέχεια, 10 ημέρες αργότερα, καταγράφηκαν 56 θάνατοι και οι αριθμοί αυξάνονται. Οποιοδήποτε άλλο πραγματικό εμβόλιο θα είχε αποσυρθεί από την αγορά πολύ νωρίτερα. Τα ΜΜΕ θα έκαναν ερωτήσεις. Θα πίεζαν τις κυβερνήσεις. Αλλά δεν είναι. Και οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να προβάλλουν διαφημίσεις στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να πάρουν την πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη βολή».

Η Good Sciencing πρόσθεσε ότι πολλές αναρτήσεις σε Facebook, Instagram, Twitter, φόρουμ και  ειδήσεις καταργούνται .

«Λοιπόν τώρα λαμβάνουμε κάποια μηνύματα που λένε ότι δεν υπάρχει απόδειξη του συμβάντος ή της κατάστασης εμβολιασμού. Αυτό οφείλεται εν μέρει επειδή αυτές οι πληροφορίες αποκρύπτονται», είπε η Good Sciencing.

«Περισσότεροι άνθρωποι γράφουν για να μας πουν ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν αναφέραμε την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου. Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Κανένας από τους συλλόγους δεν θέλει να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες. Κανείς από τους χορηγούς τους δεν θέλει να το αποκαλύψει. Οι παίκτες έχουν πει να μην το αποκαλύπτουν. Οι περισσότεροι συγγενείς τους δεν θα το αναφέρουν. Κανένα από τα ΜΜΕ δεν κάνει αυτή την ερώτηση».

Η  Daily Mail  ανέφερε  στις 28 Ιανουαρίου ότι ο προπονητής της Sunderland FC, Lee Johnson, άφησε να εννοηθεί ότι η ένεση για τον COVID μπορεί να οφείλεται στον αποκλεισμό του τερματοφύλακά του Lee Burge από το να παίξει με «φλεγμονή στη καρδιά» και είπε «συμβαίνουν πολλά μετά από αυτές τις ενέσεις». Δύο μέρες αργότερα ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο Τζόνσον είχε απολυθεί.

Ο 29χρονος Μπερτζ θα μείνει εκτός δράσης για την ομάδα της League One για έως και πέντε εβδομάδες λόγω της κατάστασής του.

«Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα σχετικά με το γιατί ο σύλλογος θα απέλυε τον προπονητή που νοιάζεται για τους παίκτες του», είπε η Good Sciencing.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια για να εξαφανιστούν αυτές οι πληροφορίες, επομένως αυτό το γεγονός από μόνο του μας λέει ότι πρέπει να συλλεχθούν, να διερευνηθούν και να αποθηκευτούν, ώστε άλλοι ερευνητές να μπορούν να τις εξετάσουν για να δουν εάν υπάρχουν χρήσιμα μοτίβα. Εκτιμούμε πολύ τους αθλητές που αναφέρονται σε αυτή τη λίστα και οι οποίοι επιβεβαίωσαν τι τους συνέβη, ώστε να γίνει γνωστή η αλήθεια. Νοιάζονται για τους συναθλητές τους, ακόμα κι αν οι σύλλογοι, οι χορηγοί, τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί νοιάζονται περισσότερο για τα χρήματα».

Ακολουθήστε  το VaccineInjuryNews.com  για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τραυματισμούς που προκαλούνται από τα εμβόλια COVID.

Δείτε το παρακάτω βίντεο σχετικά με τους αθλητές που καταρρέουν μετά από ενέσεις κατά του COVID-19.


Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com .

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

DailyExpose.uk

GoodScience.com

DailyMail.co.uk




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου