Ο επικεφαλής του ΠΟΥ προωθεί το βιβλίο του Bill Gates για την «Επόμενη Πανδημία». Αποκαλύπτονται σκοτεινά σχέδια... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ προωθεί το βιβλίο του Bill Gates για την «Επόμενη Πανδημία». Αποκαλύπτονται σκοτεινά σχέδια...

Το βιβλίο του δισεκατομμυριούχου κυκλοφορεί την ώρα που ο ΠΟΥ αγωνίζεται να καταλάβει την Παγκόσμια κυβερνητική εξουσία σε περίπτωση μιας νέ...








Το βιβλίο του δισεκατομμυριούχου κυκλοφορεί την ώρα που ο ΠΟΥ αγωνίζεται να καταλάβει την Παγκόσμια κυβερνητική εξουσία σε περίπτωση μιας νέας πανδημίας, όπως έχουμε αποκαλύψει πολλάκις στο ιστολόγιο μας.


Ο ΠΟΥ, με τη σειρά του, ετοιμάζει μια συνθήκη για την πανδημία, η οποία θα αφαιρέσει από τις εθνικές κυβερνήσεις ή τα εθνικά κοινοβούλια την εξουσία τους και θα τη θέσει στα χέρια του ΠΟΥ. Όλα «σύμπτωση». Λέτε η επόμενη «πανδημία» να είναι της Ηπατίτιδας...;

 

Πηγή: Rair Foundation

Άρθρο από Amy Mek

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο σημερινός γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και μαρξιστής επαναστάτης, Tedros Adhanom Ghebreyesus, εξήρε το τελευταίο βιβλίο του δισεκατομμυριούχου και αυτοαποκαλούμενου "ειδικού σε θέματα πανδημίας" Bill Gates. Είπε ότι συμφωνεί με τον ιδρυτή της Microsoft ότι πρέπει να εφαρμόσουμε στην πράξη τα διδάγματα που αντλήσαμε από το Covid για να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία.

Ο Tedros δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter για να διαφημίσει το βιβλίο του Gates, ενός από τους μεγαλύτερους ιδιώτες δωρητές του ΠΟΥ. Αν και ο Gates δεν είναι πιστοποιημένος ειδικός σε θέματα ιατρικής, η τεράστια περιουσία του του επιτρέπει να ελέγχει την παγκόσμια πολιτική υγείας.

Οι δεσμοί του Tedros με τον Bill Gates και το αμφιλεγόμενο ίδρυμά του χρονολογούνται πάνω από μια δεκαετία.

--> Παγκόσμια Συνθήκη για την αντιμετώπιση πανδημιών

Σε μια πρόσφατη ομιλία του Ted στο Βανκούβερ, ο ευαγγελιστής των εμβολίων που έχει εμμονή με τον έλεγχο του πληθυσμού ζήτησε να δημιουργηθεί μια παγκόσμια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Η ομάδα θα αποτελούνταν από 3.000 γιατρούς, επιδημιολόγους, ειδικούς σε θέματα πολιτικής και επικοινωνίας και διπλωμάτες που θα λειτουργούσαν υπό τη διεύθυνση του ΠΟΥ.

Όπως μετέδωσε το RT, ο Gates έδωσε διάλεξη στα πλούσια έθνη για την αποτυχία τους να πλημμυρίσουν τις φτωχότερες χώρες με τις αμφιλεγόμενες γονιδιακές θεραπείες mRNA Covid που μεταμφιέζονται σε εμβόλια. Επιπλέον, "κάλεσε τα ανεπτυγμένα έθνη να ενωθούν για να εφαρμόσουν συστήματα που θα αποτρέψουν μια νέα πανδημία", υποστηρίζοντας ότι "η επιβίωσή σας [με το Covid-19] εξαρτάται εν μέρει από το εισόδημα, τη φυλή και τη γειτονιά σας".

Ο ΠΟΥ, με τη σειρά του, ετοιμάζει μια συνθήκη για την πανδημία, η οποία θα αφαιρέσει από τις εθνικές κυβερνήσεις ή τα εθνικά κοινοβούλια την εξουσία τους και θα τη θέσει στα χέρια του ΠΟΥ. Η συμφωνία θα δώσει στον ΠΟΥ την εξουσία να υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο οι μεμονωμένες χώρες θα πρέπει να καταπολεμήσουν μελλοντικές επιδημίες. Επιπλέον, "η συμφωνία θα είναι νομικά δεσμευτική βάσει του διεθνούς δικαίου, αντικαθιστώντας τους κανονισμούς των αντίστοιχων χωρών και διασφαλίζοντας ότι όλα τα έθνη θα ενεργούν ως ένα.


Η ευρωβουλευτής Christine Anderson (AfD) προειδοποίησε ότι η συνθήκη στοχεύει να δώσει στον υπό μαρξιστική ηγεσία ΠΟΥ de facto κυβερνητική εξουσία επί των κρατών μελών του σε περίπτωση πανδημίας, χωρίς τη συμμετοχή ή τη διαβούλευση με τους εκλεγμένους ηγέτες των χωρών ή το σεβασμό της αυτονομίας, των συνταγμάτων ή των κρατικών μηχανισμών τους:

"Ένα δημοκρατικά μη νομιμοποιημένο όργανο, στο οποίο οι πλουσιότεροι των υπερπλουσίων εξαγοράζουν τη θέση τους μέσω δωρεών, πρόκειται να αποφασίσει στο μέλλον αν υπάρχει κατάσταση πανδημίας, προκειμένου στη συνέχεια να αναλάβει άμεσα την κυβερνητική εξουσία".

Δείτε το βίντεο




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου