Δηλώσεις διχασμού και κοινωνικού ρατσισμού από την Ντόρα Μπακογιάννη: Όσοι δεν ψηφίζουν ΝΔ στις εκλογές «είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές και φιλορώσοι»! – Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δηλώσεις διχασμού και κοινωνικού ρατσισμού από την Ντόρα Μπακογιάννη: Όσοι δεν ψηφίζουν ΝΔ στις εκλογές «είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές και φιλορώσοι»! – Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου

  Ντροπή σας! Ο σεβασμός προς τον κυρίαρχο λαό έχει γίνει πλέον πολιτικό… ανέκδοτο. Ο λαϊκισμός και οι αφορισμοί είναι ο νέος κανόνας για το...

 






Ντροπή σας! Ο σεβασμός προς τον κυρίαρχο λαό έχει γίνει πλέον πολιτικό… ανέκδοτο. Ο λαϊκισμός και οι αφορισμοί είναι ο νέος κανόνας για τους πολιτικούς της εξουσίας που δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν ανοικτά το μίσος τους προς τους Έλληνες που ακόμα επιμένουν να έχουν κριτική σκέψη απέναντι στη προπαγάνδα του συστήματος. Άμεση σκληρή απάντηση δόθηκε...εκτός κοινοβουλίου...από τον Δημήτριο Γιαννακόπουλο


Αδιανόητες δηλώσεις που ισοπεδώνουν κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, που βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Θα εγκαλέσετε στην τάξη την...αδερφή σας κ. Πρωθυπουργέ; Θα τη διαγράψετε...ή φοβάστε; Ή μήπως συμμερίζεστε τις χυδαίες διχαστικές απόψεις της; Εισαγγελέας υπάρχει ή μήπως δεν ακούει κανένας σας "εκφράσεις μίσους" από τη κυρία...;

 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και στο εάν υπάρχει φοβία στο Μαξίμου για πτώση των ποσοστών στις επόμενες εκλογές.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χάσει ποσοστά η Νέα Δημοκρατία από κόμματα που δημιουργούνται από τα δεξιά της.

«Δεν νομίζω ότι θα πάει εύκολα το χέρι αλλού, η παράταξη αυτή επιβίωσε των Μνημονίων. Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και φιλορώσους», είπε η Ν.Μπακογιάννη.

Προσθέτοντας ότι επί της ουσίας αυτοί που αντιδρούν με την πολιτική της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη είναι οι «ψεκασμένοι», οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, δεν ψηφίζουν έτσι και αλλιώς Νέα Δημοκρατία.

«Η ΝΔ λέει την αλήθεια και έχει την ευθύνη να πει ποια είναι η διέξοδος από τα έξοδα», είπε επίσης η Ν.Μπακογιάννη και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό.


Οι εποχές που οι πολιτικοί είχαν στοιχειώδεις κώδικες συμπεριφοράς, πέρασαν ανεπιστρεπτί.  Όταν ο κοινωνικός ρατσισμός γίνεται βασικό όχημα «ρητορικής» τότε καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της παρακμής του πολιτικού σκηνικού.

Κύριε Πρωθυπουργέ αν δεν διαγράψετε την...αδερφή σας από τη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα είστε έκθετος και για τις λοιπές προηγούμενες αποφάσεις διαγραφής άλλων βουλευτών οι οποίες βασίστηκαν σε υποδεέστερα γεγονότα σε σχέση με τη προσπάθεια της κ. Μπακογιάννη να δημιουργήσει εκ νέου διχασμό στην ελληνική κοινωνία στιγματίζοντας Έλληνες πολίτες!

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Ψεκασμένη είσαι εσύ! – Βλάκες με βήμα» 

Οργισμένη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή τα όσα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα έβαλε με την Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή μια δήλωση της τελευταίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Πούτιν είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας!

Ο Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με τα όσα ειπώθηκαν και έκανε λόγο για «βλάκες με βήμα», οι οποίοι κατηγορούν κόσμο επειδή «δεν ενημερώνεται από τον Πορτοσάλτε».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Πως να μην ανέβει το αίμα στο κεφάλι ακούγοντας βλάκες με βήμα να λένε εσένα και τους αγαπημένους σου ψεκασμένους ρωσόφιλους επειδή δεν θέλεις να αλλοιωθεί το DNA σου ή να πάθεις ξαφνικίτιδα. Ή επειδή έχεις ενημερωθεί ορθά και όχι από τον Πορτοσάλτε και ξέρεις ακριβώς τον ρόλο της Ουκρανίας και ότι ο Βλαδίμηρος είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας ώστε να γλιτώσουμε από τα ερπετά του ΠΟΦ».

Δείτε τα σχετικά stories:







Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου