Η Γαλλία ανακοινώνει την εφαρμογή «Ψηφιακής Ταυτότητας» λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του Μακρόν εν μέσω ερωτημάτων για νοθεία στις εκλογές - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Γαλλία ανακοινώνει την εφαρμογή «Ψηφιακής Ταυτότητας» λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του Μακρόν εν μέσω ερωτημάτων για νοθεία στις εκλογές

  Η δυστοπική ψηφιακή ταυτότητα είναι το θεμέλιο της «Τεχνοκρατίας», γνωστή και ως «Great Reset» -Μεγάλη Επανεκκίνηση. Φυσικά μια τέτοια βιο...

 


Η δυστοπική ψηφιακή ταυτότητα είναι το θεμέλιο της «Τεχνοκρατίας», γνωστή και ως «Great Reset» -Μεγάλη Επανεκκίνηση. Φυσικά μια τέτοια βιομετρική εφαρμογή σχεδιάζεται να εφαρμοστεί άμεσα σε ολόκληρη την Ευρώπη...για το «καλό» μας!


Ο Μακρόν, αφού κατάφερε να επιβιώσει από τις γαλλικές εκλογές,  και ενώ πολλοί ψηφοφόροι αναρωτιούνται αν οι εκλογές τελικώς κλάπηκαν, δεν έχασε χρόνο και μετά από την αμφισβητήσιμη νίκη του, για πολλούς, προωθεί ΑΜΕΣΑ μια εφαρμογή ψηφιακής ταυτότητας που θα απαιτείται για τους Γάλλους πολίτες έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες. 

 

Πηγές: Breitbart & forbiddenknowledgetv.net

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής ψηφιακής ταυτότητας για πρόσβαση των πολιτών σε ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με μια ευρύτερη ώθηση για συστήματα ψηφιακής ταυτότητας στην Ευρώπη.

Λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του παγκοσμιοποιητή προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια εφαρμογή smartphone για να φιλοξενήσει μια νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Η βιομετρική εφαρμογή, η οποία βασίζεται στο νέο δελτίο ταυτότητας, υπογράφηκε με διάταγμα από τον πρωθυπουργό Jean Castex και τον υπουργό Εσωτερικών Gérald Darmanin την Τρίτη.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν την φυσική τους ταυτότητα και θα μεταφορτώνεται για να χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες.

Το νέο σύστημα έρχεται στη θέση της προηγούμενης προσπάθειας της κυβέρνησης το 2019 να εφαρμόσει μια ψηφιακή ταυτότητα. Με το όνομα Alicem, το προτεινόμενο σύστημα αποδείχθηκε αμφιλεγόμενο και τελικά καταργήθηκε λόγω αντιδράσεων σχετικά με τη χρήση αναγνώρισης προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων, ανέφερε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός BFMTV .

Η νέα ψηφιακή ταυτότητα δεν θα καταγράφει τέτοια προσωπικά χαρακτηριστικά, ωστόσο, θα περιέχει στοιχεία όπως ονόματα, ημερομηνία γέννησης, φωτογραφία και διευθύνσεις email και φυσικές διευθύνσεις.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η εφαρμογή «επιτρέπει στον χρήστη, ειδικότερα, να δημιουργήσει ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που περιέχουν μόνο τα χαρακτηριστικά ταυτότητας των οποίων η διαβίβαση θεωρεί απαραίτητη σε τρίτους της επιλογής του».

Δεν είναι επί του παρόντος σαφές πόσο ευρείς θα είναι οι σκοποί χρήσης της εφαρμογής ψηφιακής ταυτότητας, ωστόσο, οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να εξοικειωθούν με τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών για πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού στην Κίνα με την εισαγωγή του το pass sanitaire (διαβατήριο υγείας/εμβόλιο).

Δεν είναι επίσης σαφές εάν η κυβέρνηση θα επιδιώξει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ταυτότητας ως μέσο κοινωνικού ελέγχου. Ωστόσο, η γαλλική κυβέρνηση είχε προηγουμένως παραδεχτεί ότι η χρήση διαβατηρίου εμβολίου ήταν στην πραγματικότητα μια « μεταμφιεσμένη » μορφή εντολής εμβολίου που αποσκοπούσε στο να δυσχεράνει τη λειτουργία των μη εμβολιασμένων ατόμων στην κοινωνία και επομένως να λυγίσει τους ανθρώπους στη βούληση της κυβέρνησης...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει μια εφαρμογή ψηφιακής ταυτότητας κάποια στιγμή φέτος, προκειμένου να επιτρέψει στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τη «μεγαλύτερη ευελιξία ιδανική για τη ζωή μετά την πανδημία».

Η σχεδιαζόμενη εφαρμογή θα επιτρέπει στους πολίτες και στα 27 κράτη μέλη να έχουν πρόσβαση σε κυβερνητικούς ιστότοπους οποιουδήποτε έθνους της ΕΕ και θα λειτουργεί ως πορτοφόλι για να πληρώνουν για πράγματα όπως υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ακόμη και για ενοικίαση αυτοκινήτων.

Στοιχεία για εκλογική νοθεία προέκυψαν από τις πρόσφατες Γαλλικές προεδρικές εκλογές, οι οποίες έδωσαν μια νίκη στον Emmanuel Macron.


Σε αυτό το πρώτο βίντεο, ο παρουσιαστής ειδήσεων του France 2Jean-Baptiste Marteau ανακοινώνει ότι τα στοιχεία που ελήφθησαν απευθείας από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας έδειξαν ότι η Marine Le Pen ήταν ελαφρώς μπροστά από τον Macron με ακριβώς 13.899.494 ψήφους. Αλλά μέχρι το τέλος της βραδιάς, ο αριθμός των ψήφων της είχε μειωθεί κατά πάνω από 1,13 εκατομμύρια ψήφους. Αυτό κάνει πολλούς να φωνάζουν ότι υπήρξε κλοπή, κάτι που μας θυμίζει τις τελευταίες εκλογές στις Η.Π.Α για τις οποίες ο πρώην Πρόεδρος Τράμπ δεν έπαψε ποτέ να μιλά για κλοπή. Ωστόσο, ακαριαία, οι γνωστοί "ελεγκτές γεγονότων" σύμφωνα με το Reuters επικαλέστηκαν "τεχνικό σφάλμα" από το γαλλικό κανάλι France 2 και λόγω αυτού παρουσίασε λανθασμένα προσωρινά αποτελέσματα...

Ένα δεύτερο βίντεο, παρά ταύτα, (ενσωματωμένο με το πρώτο), το οποίο έχει επίσης γίνει viral δείχνει πώς έγινε η νοθεία: Τα ψηφοδέλτια για τη Λεπέν φαίνεται στο βίντεο να καταστράφηκαν σκόπιμα για να ακυρωθούν. Αυτό φυσικά σαν γεγονός ίσως μας θυμίζει και τις τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα, όπου ο ιδρυτής πλέον του κόμματος «Έλληνες», Ηλίας Κασιδιάρης είχε κάνει παρόμοιες καταγγελίες που αφορούσαν τότε τα ψηφοδέλτια της Χ.Α.


Στον λογαριασμό του στο Telegram, ο Aaron Hawkins (γνωστός και ως StormCloudsGathering), που ζει στη Γαλλία, λέει ότι πολλοί επισημαίνουν τους προφανείς παραλληλισμούς με τις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, αλλά λέει ότι δεν θα δούμε πιθανότατα επανάληψη αυτού που συνέβη στην Αμερική, επειδή η πολιτική είναι πολύ διαφορετική στη Γαλλία. Ο Aaron εξηγεί:

"[Ο Μακρόν] είναι ο πιο μισητός πολιτικός στην ιστορία της Γαλλίας. Δεν θεωρείται ως πρωταθλητής της Αριστεράς, αλλά μάλλον ως μαριονέτα της τραπεζικής ελίτ. Το γεγονός ότι εργάστηκε κυριολεκτικά για την τράπεζα Rothschild στη Γαλλία, και έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του με τη διαμεσολάβηση της εξαγοράς από τη Nestlé του τμήματος παιδικών τροφών της Pfizer, το έκανε αυτό να συμβεί από την αρχή, και οι πολιτικές του ενώ ήταν στην εξουσία ενίσχυσαν μόνο αυτήν την αντίληψη.

«Οι μεταεκλογικές ταραχές στη Γαλλία μπορεί να εξαφανιστούν προσωρινά, αλλά με στοιχεία εκλογικής νοθείας να κρέμονται πάνω από τον Μακρόν καθώς ξεκινά η επισιτιστική και ενεργειακή κρίση, η επανάσταση δεν είναι απλώς δυνατή, είναι πιθανή. και θα συμμετάσχουν μαχητές από όλο τον κόσμο. Αναμένετε ότι η Ιταλία θα αποσταθεροποιήσει παράλληλα, και είναι αυτή την κρίσιμη στιγμή που οι τρελές ποσότητες όπλων που εξαφανίζονται στην Ουκρανία θα γίνουν πολύ, πολύ σημαντικές (όπως και οι διάφοροι τρομοκράτες νεοναζί ομάδες που η CIA και η Μοσάντ έχουν καλλιεργήσει σε όλη τη δυτική Ευρώπη).
Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου