Πολλές μελέτες πλέον συνδέουν τα εμβόλια COVID-19 με το νευροεκφυλιστικό νόσημα «Prion». Κυβερνήσεις, Μ.Μ.Ε και «ειδικοί» κωφεύουν επιδεικτικά για να προωθήσουν την εγκληματική ατζέντα τους... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πολλές μελέτες πλέον συνδέουν τα εμβόλια COVID-19 με το νευροεκφυλιστικό νόσημα «Prion». Κυβερνήσεις, Μ.Μ.Ε και «ειδικοί» κωφεύουν επιδεικτικά για να προωθήσουν την εγκληματική ατζέντα τους...

  Η ασθένεια είναι ανίατη, καθώς από τη στιγμή που ένα Prion μολυνθεί, συνεχίζει να διαδίδεται σε άλλα Prions και επί του παρόντος δεν υπά...

 



Η ασθένεια είναι ανίατη, καθώς από τη στιγμή που ένα Prion μολυνθεί, συνεχίζει να διαδίδεται σε άλλα Prions και επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία θεραπεία που να μπορεί να σταματήσει την εξέλιξή του.


Αν και η παραλλαγή Omicron του COVID-19 δεν φέρει περιοχή Prion στην πρωτεΐνη ακίδας, η αρχική παραλλαγή COVID-19 της Γουχάν είχε μία. Επομένως, όταν οι πληροφορίες γονιδίου πρωτεΐνης ακίδας της παραλλαγής Wuhan μετατράπηκαν σε εμβόλιο, ως μέρος των εμβολίων mRNA και αδενοϊικού DNA, ενσωματώθηκε επίσης η περιοχή prion. Μια αμερικανική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Microorganisms έδειξε ότι η περιοχή Prion είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τα ανθρώπινα κύτταρα…

 

Γράφει – Μεταφράζει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Πόσο καιρό μπορούν τα κυβερνητικά και εταιρικά μέσα να αγνοούν τις σαφείς συνδέσεις μεταξύ των εμβολίων Covid-19 και της νόσου πριόν; Όσο μπορούν ενδεχομένως, ώστε να μπορέσουν να διαιωνίσουν την καθολική ατζέντα του τρυπήματος.

Το CDC, το FDA και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης χρειάστηκαν τουλάχιστον οκτώ μήνες από την πρώτη μεγάλη μελέτη για να αναγνωρίσουν ότι τα τρυπήματα Covid «μπορεί» να προκαλέσουν θρόμβους αίματος, μυοκαρδίτιδα και άλλες σημαντικές κυκλοφορικές παθήσεις σε «σπάνιες» περιπτώσεις. Είμαστε τώρα περίπου οκτώ μήνες και δεκάδες μελέτες έχουν ξεκινήσει από τότε που οι πρώτες μελέτες έδειξαν ότι τα τρυπήματα προκαλούν ανίατη ασθένεια πριόν. Θα το αναγνωρίσουν επιτέλους τώρα; Πιθανώς όχι.

Η πιο πρόσφατη  μελέτη που πρέπει να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» της πραγματικής επιστήμης και των πραγματικών δικαστών, όταν έρθει η ώρα, έρχεται μέσω της Marina Zhang, μιας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στο «The Epoch Times». Ακολουθεί μετάφραση του άρθρου που μπορείτε να βρείτε και εδώ:

 .............................................................

Οι μελέτες συνδέουν την ανίατη νόσο Prion με τα εμβόλια COVID-19


Μελέτες για τα εμβόλια COVID-19 έχουν προτείνει μια σχέση μεταξύ των εμβολίων και της νόσου Creutzfeldt-Jakob (CJD), μια σπάνια και θανατηφόρα πάθηση του εγκεφάλου.

Μια προεκτυπωμένη γαλλική μελέτη προτείνει ότι τα εμβόλια Pfizer, Moderna και AstraZeneca μπορεί να συνέβαλαν στην εμφάνιση ενός νέου τύπου σποραδικής CJD που είναι πολύ πιο επιθετική και ταχύτερη σε εξέλιξη από την παραδοσιακή μορφή της νόσου.

Το CJD προκαλείται από ανωμαλίες σε μια πρωτεΐνη στον εγκέφαλο που ονομάζεται Prion. Οι πρωτεΐνες που απαντώνται στη φύση είναι συνήθως αβλαβείς, αλλά όταν αρρωσταίνουν ή αναδιπλώνονται λανθασμένα, προκαλούν επίσης παραμόρφωση των γειτονικών Prions, οδηγώντας σε φθορά του εγκεφαλικού ιστού και τελικά θάνατο.

Η ασθένεια είναι ανίατη, καθώς από τη στιγμή που ένα Prion μολυνθεί, συνεχίζει να διαδίδεται σε άλλα Prion και επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία θεραπεία που να μπορεί να σταματήσει την εξέλιξή του.

Η πλειοψηφία των ατόμων με CJD έχουν τον σποραδικό τύπο, που σημαίνει ότι μολύνονται χωρίς προφανή λόγο. Ένα μικρό υποσύνολο ανθρώπων διαγιγνώσκεται λόγω κληρονομικότητας.

Η σποραδική CJD, αν και εμφανίζεται τυχαία, έχει συνδεθεί με την κατανάλωση μολυσμένου κρέατος, όπως το βόειο κρέας από αγελάδα που έχει μολυνθεί με άρρωστα Prions.





Αν και η παραλλαγή Omicron του COVID-19 δεν φέρει περιοχή Prion στην πρωτεΐνη ακίδας, η αρχική παραλλαγή COVID-19 της Γουχάν είχε μία. Επομένως, όταν οι πληροφορίες γονιδίου πρωτεΐνης ακίδας της παραλλαγής Wuhan μετατράπηκαν σε εμβόλιο, ως μέρος των εμβολίων mRNA και αδενοϊικού DNA, ενσωματώθηκε επίσης η περιοχή prion. Μια αμερικανική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Microorganisms έδειξε ότι η περιοχή Prion είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τα ανθρώπινα κύτταρα.

Αφού ένας ασθενής λάβει ένα εμβόλιο mRNA από την Pfizer ή τη Moderna, το mRNA ενσωματώνεται φυσικά στα κύτταρα του ατόμου, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούν τις οδηγίες του mRNA για να παράγουν μια συνθετική πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό ξεγελάει τα κύτταρα ώστε να πιστεύουν ότι έχουν μολυνθεί, έτσι ώστε να δημιουργούν μια ανοσολογική μνήμη έναντι ενός συστατικού του κοροναϊού.

Για το εμβόλιο AstraZeneca , το οποίο χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα αδενοϊικού φορέα, το DNA της πρωτεΐνης ακίδας μεταφέρεται στο κύτταρο μέσω ενός αδενοϊικού φορέα και στη συνέχεια στον πυρήνα, όπου αποθηκεύεται όλο το ανθρώπινο DNA. Από εκεί, το DNA μεταγράφεται σε mRNA και μετατρέπεται σε πρωτεΐνη ακίδας.

Αν και μεγάλοι οργανισμοί υγείας λένε ότι το γενετικό υλικό από τα εμβόλια δεν ενσωματώνεται στο ανθρώπινο DNA, μελέτες mRNA που πραγματοποιήθηκαν σε ανθρώπινα κύτταρα σε εργαστήρια βρήκαν ότι το mRNA μπορεί να μεταγραφεί σε DNA και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Δυστυχώς, η βιολογική διαδικασία μετάφρασης των πληροφοριών mRNA σε πρωτεΐνες δεν είναι τέλεια ούτε ανοσία σε λάθη και μπορεί να προκύψει λάθος αναδίπλωση πρωτεΐνης.

Μια άλλη αμερικανική μελέτη , που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, υπέθεσε ότι μια λανθασμένα διπλωμένη πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε, με τη σειρά της, να δημιουργήσει μια λανθασμένα διπλωμένη περιοχή πριόν που μπορεί να αλληλεπιδράσει με υγιή πριόν για να προκαλέσει βλάβη, οδηγώντας σε CJD νόσος.

Προηγούμενες μελέτες της CJD σε κανιβαλιστικές ομάδες έχουν δείξει ότι η CJD μπορεί να παραμείνει αδρανής μετά τη μόλυνση για περίπου 10 χρόνια ή περισσότερο. Ωστόσο, οι συντάκτες της γαλλικής μελέτης διαπίστωσαν ότι τα κρούσματα CJD που παρατηρήθηκαν σε άτομα που είχαν λάβει εμβόλια για τον COVID-19 ήταν πολύ πιο γρήγορα στην έναρξη, με συμπτώματα να εμφανίζονται εντός 11,38 ημερών από τον εμβολιασμό.

Μια μελέτη με κριτές στην Τουρκία ( pdf ) εντόπισε ένα ξαφνικό κρούσμα CJD σε μια 82χρονη γυναίκα της οποίας τα συμπτώματα εμφανίστηκαν μία ημέρα μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου Sinovac COVID-19 , γνωστό και ως CoronaVac. Σε αντίθεση με τα εμβόλια που βασίζονται σε mRNA και φορείς, το CoronaVac είναι ένα αδρανοποιημένο εμβόλιο, πράγμα που σημαίνει ότι περιέχει μια απενεργοποιημένη έκδοση του αρχικού κοροναϊού.

Η γαλλική μελέτη εντόπισε 26 περιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είκοσι από τα άτομα είχαν ήδη πεθάνει μέχρι τη στιγμή της συγγραφής της μελέτης, με θάνατο να σημειώνεται, κατά μέσο όρο, 4,76 μήνες μετά τον εμβολιασμό.

«Αυτό επιβεβαιώνει τη ριζικά διαφορετική φύση αυτής της νέας μορφής CJD, ενώ η κλασική μορφή απαιτεί αρκετές δεκαετίες», έγραψαν οι ερευνητές.

Ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Δρ Jean-Claude Perez, ενημέρωσε τους Epoch Times στις 6 Ιουνίου μέσω email ότι και οι 26 ασθενείς είχαν πεθάνει.

 ..................................................................

Έχουμε παρακολουθήσει δεκάδες μελέτες και επιστημονικά άρθρα από ένα ευρύ φάσμα επιστημόνων σε όλο τον κόσμο που δείχνουν τη σύνδεση των εμβολίων με νευροεκφυλιστικά νοσήματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εδώ είναι μόνο τρεις από τις αξιόπιστες μελέτες που έχουμε επισημάνει στο παρελθόν καθώς και 2 αξιόπιστα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει.

Ωστόσο, δεν ακούμε τίποτα για αυτό από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ή τις κυβερνήσεις. Γιατί;

Η απάντηση είναι προφανής. Έχουν ατζέντα να περάσουν και προπαγάνδα να διαδώσουν. Το πλήθος των μελετών που συνδέουν τα τρυπήματα με τη νόσο των Prion και τα άλλα νευροεκφυλιστικά νοσήματα είναι απλώς τροφή για τις εταιρείες Big Tech να λογοκρίνουν και τα συστημικά μέσα να αγνοούν.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου