Γιουβάλ Νόα Χαράρι: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αποφασίζει για το μέλλον των ανθρώπων» – Ανακοίνωσε τον ερχομό του ολοκληρωτισμού...και της ψηφιακής τυραννίας (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιουβάλ Νόα Χαράρι: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αποφασίζει για το μέλλον των ανθρώπων» – Ανακοίνωσε τον ερχομό του ολοκληρωτισμού...και της ψηφιακής τυραννίας (Video)

  «Πολλοί άνθρωποι, ως εκ τούτου, θα καταστούν οικονομικά αχρείαστοι, άχρηστοι, και ως εκ τούτου θα καταστούν πολιτικά αδύναμοι, και ίσως κά...

 







«Πολλοί άνθρωποι, ως εκ τούτου, θα καταστούν οικονομικά αχρείαστοι, άχρηστοι, και ως εκ τούτου θα καταστούν πολιτικά αδύναμοι, και ίσως κάποια κομμάτια της ανθρωπότητας να έχουν διαφορετικό μέλλον»


«Οι άνθρωποι συχνά παίρνουν πολύ κακές αποφάσεις, αλλά πολύ σύντομα θα έχουμε την τεχνολογία, ώστε να έχουμε ένα – πραγματικά – ολοκληρωτικό καθεστώς παρακολούθησης, μέσα στο οποίο θα μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρο τον πληθυσμό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια...»

 

Το δεξί χέρι του Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και βασικός σχεδιαστής της Μεγάλης Επανεκκίνηση, συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Χαράρι, ζωντανεύει τα χειρότερα θρίλερ, ανακοινώνοντας ξεκάθαρα τα σχέδια της Νέας Τάξης και του WEF για το μέλλον της ανθρωπότητας, το οποίο δεν είναι άλλο από τη πλήρη υποδούλωση, η οποία βεβαίως έχει ήδη ξεκινήσει με προς στιγμήν αποκορύφωμα τα χρόνια της πανδημίας...!

 Σε αυτό το βίντεο ο Χαράρι αναφέρει πως οι άνθρωποι θα είναι αναβαθμισμένοι, προφανώς μέσω εμφυτευμάτων, αλλά και πως η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι αυτή που θα αποφασίζει πως θα ζουν σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και ολοκληρωτικό καθεστώς, στο οποίο ακόμα και οι γεννήσεις και το ανρθώπινο είδος μπορεί να αλλάξουν!

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είναι ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν καλύτερες αποφάσεις στις ζωές τους!

Μιλάμε για αποφάσεις όπως τι να σπουδάσεις, ή ποιον/α να παντρευτείς, ή ποιον/α να ψηφίσεις.

Οι άνθρωποι συχνά παίρνουν πολύ κακές αποφάσεις επάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά πολύ σύντομα θα έχουμε την τεχνολογία, ώστε να έχουμε ένα – πραγματικά – ολοκληρωτικό καθεστώς παρακολούθησης, μέσα στο οποίο θα μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρο τον πληθυσμό μέχρι την λεπτομέρεια του τι συμβαίνει με την αρτηριακή πίεση του καθενός και την εγκεφαλική του δραστηριότητα κάθε λεπτό της ημέρας!

Όλες οι θέσεις εξουσίας, θα συνεχίσουν να είναι κατειλημμένες από ανθρώπινα όντα, όχι από υπολογιστές, θα συνεχίσουμε να έχουμε πρωθυπουργούς, CEO, αλλά ο πρωθυπουργός θα επιλέγει από έναν κατάλογο που θα έχει συνταχθεί από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η τεχνολογία από την μία πλευρά θα κάνει πραγματικότητα την δυνατότητα ενίσχυσης και αναβάθμισης των ανθρώπων.

Από την άλλη πλευρά – και ειδικά με την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης – πολλοί άνθρωποι θα καταστούν οικονομικά αχρείαστοι, άχρηστοι, και ως εκ τούτου θα καταστούν πολιτικά αδύναμοι, και ίσως κάποια κομμάτια της ανθρωπότητας να έχουν διαφορετικό μέλλον.

Ίσως να δούμε και κάποιες διαδικασίες ειδογένεσης (Με τον όρο ειδογένεση περιγράφεται η εξελικτική διαδικασία με την οποία νέα βιολογικά είδη δημιουργούνται από ένα μοναδικό πατρικό είδος»

Δείτε το video:




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου