Πολιτειακό ζήτημα, πολιτικά δικαιώματα, εθνική ιδέα και ιερή Ελλάς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πολιτειακό ζήτημα, πολιτικά δικαιώματα, εθνική ιδέα και ιερή Ελλάς

  Οι νεοταξίτες τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης πλέον προχωρούν στην επίσημη εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας τυραννίας στον κόσμο...

 






Οι νεοταξίτες τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης πλέον προχωρούν στην επίσημη εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας τυραννίας στον κόσμο με δημοκρατικό φερόμενο πρόσημο.


Το ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας θέλει να θέσει εκτός νόμου και εκλογών τον Ελληνικό Εθνικισμό. Ερμηνεύει κατά το δοκούν και κατά τις εντολές των νεοταξιτών εντολέων του την έννοια των πολιτικών δικαιωμάτων και το τεκμήριο τής αθωότητας ποινικοποιώντας την Ιδέα τού Έθνους. Διότι κατά την κυβέρνηση και ολάκερο τον κομματικό εσμό τού ψευτορωμέικου πολιτικά δικαιώματα έχουν μόνον όσοι προσκυνούν τον σιωνιστικό νεοταξισμό.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου 

Μάς λένε οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες ότι το πολίτευμα τής Ιερής Ελλάδος μας είναι η δημοκρατία. Αν λάβουμε λοιπόν ετυμολογικά αυτόν τον πολιτειακό ορισμό σημαίνει ότι ο δήμος, δηλαδή ο λαός κρατάει στα χέρια του τις εξουσίες και τις αποφάσεις τής Πατρίδος του. 

Πότε όμως ο Ελληνικός λαός ερωτήθηκε και πότε έδωσε στους πολιτικούς την έγκρισή του για τα μνημόνια, για την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, για το ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας και ελληνικών εδαφών και ιστορικών δικαιωμάτων και άπειρων ακόμη προδοσιών; Πότε ο ελληνικός λαός που λιμοκτονεί σε συνθήκες δημογραφικού μαρασμού έδωσε στους ελληνόφωνους πολιτικούς την έγκρισή του για να αντικατασταθεί από τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς που έδιωξαν οι Έλληνες Επαναστάτες τού 1821 και επαναφέρουν οι πολιτικοί;

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την επέτειο τού θανάτου τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τού ονομαστού Γέρου τού Μοριά που έφυγε από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου 1843 σε ηλικία 73 ετών. Πολλές είναι οι μάχες τού Εθνάρχη μας στην ανάμνηση των οποίων ακόμη τρέμουν οι Τούρκοι και πάντες οι προαιώνιοι εχθροί τού Ελληνισμού. Στην Άλωση τής Τριπολιτσάς τα άλογα των Ελλήνων Επαναστατών τής Λευτεριάς δεν πατούσαν στο χώμα, όπως μάς έλεγε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, από τα κορμιά που πέσανε στην μάχη. Τούρκοι και οι εβραιοσιωνιστές σύμμαχοί τους ήταν η πλειοψηφία των θυμάτων.

Όμως ο προαιώνιος εχθρός είχε ετοιμάσει το μικρόβιο που θέτει πάντα στη σάρκα τού Ελληνισμού ως προέκταση εκάστου κατοχής. Είναι η προδοσία και ο διχασμός με τις ενέργειες των δικών του ανθρώπων. Ο Τραντέλληνας Λυτρωτής και Εθνάρχης τού Ελληνισμού Κολοκοτρώνης βρήκε απέναντί του τα πολιτικά κόμματα με τα ονόματα που δήλωναν την εξάρτηση τής ξενοκρατίας. Ήταν το φιλοαγγλικό, το φιλογαλλικό και το φιλορωσικό κόμμα που μετέπειτα δώσανε τη θέση τους στους φιλελεύθερους, τούς σοσιαλιστές και τούς κομουνιστές με τα παραρτήματα τους. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έλεγε πως ήταν φιλόθεος γιατί μόνον ο Θεός είναι σύμμαχος των Ελλήνων. Οι προδότες πολιτικοί φέρανε τον διχασμό και τούς εμφύλιους πολέμους, τρεις στον αριθμό εν μέσω τής εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης τού 1821.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κατηγορήθηκε ως δήθεν εχθρός τού πολιτεύματος και τής Πατρίδος, καταδικάστηκε σε θάνατο και φυλακίστηκε πριν τον αποφυλακίσει ο Βασιλεύς Όθων. Πιο πριν ο θρυλικός Γέρος τού Μοριά είχε χάσει από ελληνικά χέρια και πυρά έναν γιο. Η πίκρα και η οδύνη τής καρδιάς συνόδευσαν τον Εθνάρχη Κολοκοτρώνη έως την τελευταία του κατοικία προς Τον Θεό. Κι όλα αυτά διότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήθελε την πλήρη ελευθερία πάσης Ελληνικής Γης και ψυχής. Ήθελε την Αγία, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα μας με Βασιλεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Ήταν Αληθινός Έλλην Εθνικιστής.

Οι πολιτικοί που κυνήγησαν τον Κολοκοτρώνη και όλους τούς ελευθερωτές τού Ελληνικού Γένους άφησαν υπόδουλες τις Ελληνικές Πατρίδες, από την Μεγάλη Ελλάδα τής Αδριατικής ίσαμε τον Πόντο, και χρέωσαν τα πρώτα εξοντωτικά δάνεια που αποκόμισαν στον ελληνικό λαό, όπως συμβαίνει από τούς πολιτικούς επιγόνους τους έως σήμερα. Το δε πολιτειακό ζήτημα λύνεται τάχα μου διαχρονικά και δημοκρατικά με την λαϊκή ψήφο να υφαρπάζεται από τούς πολιτικούς ως δείγμα συνενοχής και θυματοποίησης τού λαού.

Στις μέρες μας με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών παραχωρήθηκε μακεδονική τάχα μου γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς. Η μνημονιακή απώλεια τής εθνικής μας κυριαρχίας δεν επιτρέπει μήτε επιτιθέμενο τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος που παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας να καταρρίψουμε χωρίς ψευτοσυμμαχική άδεια. Οι Τούρκοι διεκδικούν δικαιώματα και εδάφη σε Θράκη και Αιγαίο εν μέσω τής συγκυριαρχίας που μεθοδεύουν οι ψευτοσύμμαχοι με την συμφωνία των ψευτορωμιών.

Οι νεοταξίτες τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης πλέον προχωρούν στην επίσημη εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας τυραννίας στον κόσμο με δημοκρατικό φερόμενο πρόσημο. Μετατρέπουν την φύση σε φυλακή τού ανθρώπου με την κλιματική κρίση. Φτιάχνουν βιολογικά όπλα ιών και τεχνητή τροφή με όχημα τις πανδημίες και τις κρίσεις τους. Ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός που φόνευσαν Τούρκοι και σιωνιστές μάς είχε προφητέψει ότι θα έχετε τα πάντα στο τραπέζι σας αλλά δεν θα τρώγονται. Ο Άγιος είχε μιλήσει και για τον πόλεμο και για την Ανάσταση τής Ελλάδος όπως κι άλλοι Άγιοι.

Οι παγκόσμιοι εντολοδότες των πολιτικών νοθεύουν πίστη και έθνη με τον οικουμενισμό και τον νεοταξισμό επίορκων που δυστυχώς έχουμε γνωρίσει στην Πατρίδα μας σε Διοικούσα Εκκλησία και Πολιτεία. Η φτωχοποίηση και η πείνα επεκτείνονται ενώ στον έσχατο βαθμό οι σταυρωτήδες και διεθνιστές εχθροί Θεού και Ανθρώπου οδηγούν τα δήθεν ελεύθερα έθνη στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ιδού λοιπόν ποιοι είναι οι διώκτες τού Ελληνικού Εθνικισμού και τι πραγματικά επιδιώκουν. Και διώκουν τον Αρχέγονο και Αληθινό Ελληνικό Εθνικισμό διότι γνωρίζουν ότι αποτελεί την μόνη Αληθινή Φωνή Όλων των Ελλήνων και την απάντηση στην σιωνιστική πρόκληση με την Νίκη τού Ανίκητου Ενωμένου και Πιστού Ελληνισμού.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ θέλουμε την ανάληψη τού κράτους από τα τίμια ελληνικά χέρια τού Έθνους δίχως την παραμικρή εξάρτηση. Θέλουμε την πάταξη τής προδοσίας και τής ξενοκρατίας. Θέλουμε να διαμορφώσουμε Ελληνικό Έθνος και Κράτος Ισχύος και Δικαίου. Θέλουμε να αναπτύξουμε Ελληνική οικονομία, εργασία, παραγωγική και στρατιωτική μηχανή. Θέλουμε να αναπτύξουμε την Ελληνίδα Γη και να αξιοποιήσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε να κάνουμε την Ιερή Ελλάδα μας ξανά και για πάντα Ναό τής Ορθοδοξίας, Εστία Νέου Ελληνικού Πολιτισμού και Κάστρο Απόρθητο με την Εθνική Απελευθέρωση όλων των προαιώνιων και προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων. Και συμμαχία ανόδου τής Αληθινής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, ενός Αυτοκρατορικού κι όχι δουλικού Γένους, είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας. Αυτός ο Ελληνισμός δεν διώκεται αλλά νικά.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου