Dr. Vernon Coleman: Οι παγκοσμιοποιητές μας θέλουν πεινασμένους, απένταρους και νεκρούς (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr. Vernon Coleman: Οι παγκοσμιοποιητές μας θέλουν πεινασμένους, απένταρους και νεκρούς (Video)

  Ήρθε η ώρα να φυλακίσουμε τους παγκοσμιοποιητές, τους συνωμότες, τους υποστηρικτές της ΕΕ, τους αριστερούς ψευτοδιανοούμενους εξτρεμιστές ...

 


Ήρθε η ώρα να φυλακίσουμε τους παγκοσμιοποιητές, τους συνωμότες, τους υποστηρικτές της ΕΕ, τους αριστερούς ψευτοδιανοούμενους εξτρεμιστές και τους παρανοϊκούς στρατούς του συστηματος.


Έχουν ήδη κάνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Σας θέλουν απένταρους, πεινασμένους και νεκρούς και είναι καιρός να πάρουμε πίσω τον έλεγχο της ζωής μας και του κόσμου μας.

 

Πηγή: vernoncoleman.org

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σε αυτό το βίντεο ο Dr. Coleman, εξερευνά και προσπαθεί να εξηγήσει ακριβώς τι συμβαίνει στον κόσμο. Αν κάποια από αυτά σας φαίνονται τραβηγμένα, λέει ο ίδιος...«να θυμάστε ότι οι προβλέψεις μου ήταν απολύτως ακριβείς από την αρχή».

Ακολουθεί το Video και στη συνέχεια η απομαγνητοφώνηση του:


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

Βρισκόμαστε στο Μάρτιο του 2023 και αυτό είναι το βίντεο 323.

Υπάρχουν ευκολόπιστοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ανθρώπινη φυλή περνάει μια κακή περίοδο. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν υπήρξαν ατυχήματα και συμπτώσεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι κάποιοι πολύ, πολύ κακοί άνθρωποι κατασκεύασαν μια κρίση για να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση και όποιος δεν το πιστεύει αυτό πρέπει να είναι απίστευτα αδαής και χοντροκομμένος θεωρητικός των συμπτώσεων. Σε αυτό το βίντεο θα διερευνήσω και θα εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο. Αν κάποια από αυτά φαίνονται τραβηγμένα, να θυμάστε ότι οι προβλέψεις μου ήταν απολύτως ακριβείς από την αρχή - και μπορείτε ακόμα να δείτε τα παλιά μου βίντεο και να διαβάσετε τα κείμενα αυτών που απαγορεύτηκαν, λογοκρίθηκαν ή χακαρίστηκαν στη λήθη. Οι δειλοί και υπάκουοι συντάκτες στο YouTube απαγόρευσαν τα πάντα από τα δικά μου, επειδή ήξεραν ότι είχα δίκιο και τους είπαν από τη CIA και την GCHQ να αφαιρέσουν τα πάντα.

Είναι πλέον καιρός να φυλακίσουμε τους παγκοσμιοποιητές, τους συνωμότες, τους υποστηρικτές της ΕΕ, τους αριστερούς ψευτοδιανοούμενους εξτρεμιστές και τους παρανοϊκούς στρατούς του ξύπνιου. Έχουν ήδη κάνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Σας θέλουν απένταρους, πεινασμένους και νεκρούς και ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τον έλεγχο της ζωής μας και του κόσμου μας.

Κοιτάξτε, για αρχή, τι κάνουν στο φαγητό μας.

Είναι γνωστό από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν να τρώνε ότι όποιος ελέγχει το φαγητό ελέγχει τους ανθρώπους και, τελικά, τον κόσμο.

Ο Μάο, ο τρελός μεγαλομανής που διοικούσε την Κίνα, το κατάλαβε αυτό- και για να καταλάβει ο κόσμος ποιος ήταν υπεύθυνος για την Κίνα, έβαλε στρατιώτες, που δεν ήξεραν τίποτα για τη γεωργία, επικεφαλής των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Διέταξε να λιώσουν τα γεωργικά εργαλεία και να τα μετατρέψουν σε ατσάλι για να φτιάξουν όπλα. Αυτό άφησε τους αγρότες που προσπαθούσαν να διαχειριστούν τα αγροκτήματά τους με τίποτα περισσότερο από αντίγραφα του Μικρού Κόκκινου Βιβλίου που χρησιμοποιούσαν ως αυτοσχέδια φτυάρια. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μεγάλος Κινεζικός Λιμός στον οποίο πέθαναν τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι.

Αυτό που συνέβη στην Κίνα συμβαίνει τώρα παγκοσμίως - σε πολύ, πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Δημιουργούν σκόπιμα ελλείψεις τροφίμων, επειδή θέλουν να δουν δισεκατομμύρια να λιμοκτονούν. Θέλουν φτώχεια, δελτίο και θάνατο.

Είχα προειδοποιήσει ότι αυτό θα ερχόταν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020 σε δύο βίντεο που περιέγραψα ως Η επερχόμενη παγκόσμια έλλειψη τροφίμων. Νομίζω ότι μόνο το ένα από αυτά υπάρχει ακόμα, αλλά η απομαγνητοφώνηση βρίσκεται στο βιβλίο μου με τίτλο The Greatest Hoax in History. (Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία).

Και ανέφερα επίσης τη φρικτή λέξη "Δ". Δελτίο (μεριδοποίηση).

Η δικαιολογία για την έλλειψη τροφίμων και τις υψηλές τιμές είναι, φυσικά, το σύγχρονο αγαπημένο: ο μύθος της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Οι κυβερνήσεις παντού, υπό τον έλεγχο των συνωμοτών και υποκινούμενες από τους παράφρονες συνεργάτες και τους θορυβώδεις διαδηλωτές της “αφύπνισης”, εισάγουν νομοθεσία η οποία έχει δήθεν σκοπό να σώσει τον πλανήτη από όποιο φρικτό τέλος έχουν σκεφτεί οι αιρετικοί αυτή την εβδομάδα. Κάποιες εβδομάδες λένε ότι όλοι θα πνιγούμε και κάποιες άλλες ότι όλοι θα ψηθούμε. Οι προβλέψεις συνεχίζονται εδώ και πάνω από μια δεκαετία και, φυσικά, ήταν όλες παράλογες και λανθασμένες. Το 2013, ένας καθηγητής είπε ότι είχαμε μέχρι το 2015 πριν εξαφανιστούν όλοι οι πάγοι της Αρκτικής. Το 2009, ο Gordon Brown προειδοποίησε ότι είχαμε μόλις 50 ημέρες για να σώσουμε τον πλανήτη. Το 2004, η εφημερίδα Observer ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2020 οι Βρετανοί θα ζουν σε κλίμα Σιβηρίας. Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ο Κάρολος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είπε σε όλους ότι μας απομένουν οκτώ χρόνια.

Και σε όλο τον κόσμο αναπτύσσονται σοβαρές ελλείψεις τροφίμων. Κάθε τρόφιμο είναι, ή θα είναι σύντομα, σε ανεπάρκεια. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί.

Το 2021, η Σρι Λάνκα απαγόρευσε τα χημικά λιπάσματα. Αυτό μείωσε τόσο πολύ την εγχώρια παραγωγή τροφίμων, ώστε η χώρα αναγκάστηκε να εισάγει τρόφιμα τα οποία δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Τελικό αποτέλεσμα: προβλήματα. Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση κλείνει τα αγροκτήματα σαν να επρόκειτο για παράνομα καζίνο τζόγου.

Στον Καναδά, η κυβέρνηση έχει εμποδίσει τη χρήση λιπασμάτων με βάση το άζωτο. Σε όλο τον κόσμο οι τρελοί προωθούν τα βιοκαύσιμα γνωρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό μετατρέπουν τα τρόφιμα σε καύσιμα και προκαλούν εκατομμύρια περισσότερους θανάτους.

Στις ΗΠΑ, υπάρχει ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με τον πληθωρισμό, αλλά σημαίνει ότι οι αγρότες πληρώνονται για να μην καλλιεργούν. Ο Biden άρχισε να πληρώνει τους αγρότες για να μην καλλιεργούν το 2021, και η Καλιφόρνια πληρώνει 3 δισεκατομμύρια δολάρια για να μην καλλιεργούν οι αγρότες. Εκπλήσσομαι που θα μείνουν χρήματα στις ΗΠΑ, αφού ο Biden υποσχέθηκε επίσης ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώνουν τις συντάξεις των πολιτών της Ουκρανίας. Πότε θα κάνει την Ουκρανία την 51η πολιτεία; Μπορεί να είναι φθηνότερο.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα εισήγαγε η ΕΕ πριν από χρόνια. Το αποκαλούν "set aside". Η χρήση λιπασμάτων μειώθηκε δραματικά πολύ πριν από την έλλειψη λιπασμάτων που σήμαινε ότι οι αγρότες δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν ούτως ή άλλως. Έχουν εισαχθεί παγκοσμίως σωρεία νέων παράξενων νόμων για να καταστήσουν τη γεωργία αναποτελεσματική και εμπορικά αδύνατη. Το φάντασμα του Μάο φαίνεται να είναι επικεφαλής. Οι αγρότες δεν έχουν καταλάβει και πολλοί φαίνονται μπερδεμένοι με το τι συμβαίνει. Δεν θα έπρεπε να είναι. Όλα είναι σκόπιμα.

Εισάγονται νέοι κανόνες για την απαγόρευση της εισαγωγής τροφίμων που δεν μεταφέρονται με τραίνο ή με πλοία που λειτουργούν χωρίς καύσιμα. Παραδόξως, αυτό προκαλεί κάποια προβλήματα όταν προσπαθεί κανείς να μεταφέρει τρόφιμα από τη μία ήπειρο στην άλλη. Τα νησιά θα έχουν ανυπέρβλητα προβλήματα αν και τεχνικά- υποθέτω ότι οι μπανάνες θα μπορούσαν να μεταφερθούν στη Βρετανία με γιοτ σαν αυτό που χρησιμοποίησε η Μικρή Greta για να διασχίσει τον Ατλαντικό. Ή ίσως με κωπηλατικές βάρκες. Ή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένας στολίσκος από παραθαλάσσια ποδήλατα. Ίσως αυτά που μοιάζουν με κύκνους.

Μετά υπάρχουν όλες αυτές οι παράξενες εκρήξεις και φωτιές. Αγροκτήματα, εργοστάσια τροφίμων και εργοστάσια επεξεργασίας σε όλο τον κόσμο αναφλέγονται αυθόρμητα. Στις ΗΠΑ, από τότε που ο Biden ανέλαβε την προεδρία, 96 χώροι επεξεργασίας τροφίμων έχουν καταστραφεί πλήρως ή μερικώς από πυρκαγιά ή εκρήξεις. Και μετά δεν ξαναχτίζονται, φυσικά.

Στην Αμερική και την Ευρώπη, υπάρχει μια επιδημία εκτροχιασμών σιδηροδρομικών γραμμών και αμέτρητες πυρκαγιές που αφορούν τοξικά χημικά.

Παραδόξως, οι ζημιές στις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων συνέπεσαν με τις απαιτήσεις να κλείσουν οι φάρμες αιγοπροβάτων και αγελάδων για να μειωθούν οι εκπομπές μεθανίου και να επιτευχθούν οι παράλογες και περιττές καθαρές μηδενικές εκπομπές. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών που φυτεύουν τις δικές τους καλλιέργειες ή, Θεός φυλάξοι, διατηρούν μερικές κότες, είναι πιθανό να συλληφθούν. Η κηπουρική είναι η νέα τρομοκρατία.

Υποστηρίζεται ότι τα αυγά είναι λιγοστά και ακριβά επειδή η γρίπη των πτηνών σκότωσε όλες τις κότες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σούπερ μάρκετ αύξησαν την τιμή στην οποία πωλούν τα αυγά, αλλά δεν αύξησαν την τιμή που πληρώνουν στους αγρότες. Και με το κόστος των πάντων (τρόφιμα, ενέργεια) να ανεβαίνει στα ύψη, οι αγρότες δεν έχουν την πολυτέλεια να διατηρούν κότες. Όλα αυτά είναι ατυχή, αφού υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η κατανάλωση αυγών παρέχει κάποια προστασία από μολυσματικές ασθένειες όπως η γρίπη. Τι αρρωστημένο αστείο είναι αυτό.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, και γι' αυτό το γάλα και το τυρί θα είναι με δελτίο και σε έλλειψη. Τα ζώα υποβάλλονται σε ψεύτικες εξετάσεις - οι εξετάσεις φαίνεται να είναι δημοφιλείς τόσο στις φάρμες όσο και στα νοσοκομεία, παρόλο που είναι λιγότερο ακριβείς από το να πετάξουν ένα νόμισμα - και στη συνέχεια, αν υπάρξει έστω και μία θετική εξέταση, ολόκληρες φάρμες πρέπει να κλείσουν και τα ζώα να σφαγιαστούν.

Οι συνωμότες καταστρέφουν τα αποθέματα τροφίμων μας και οι πειθήνιοι συνεργάτες και οι παράφρονες ξύπνιοι τους επευφημούν. Από την αρχή προειδοποίησα ότι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα θα προερχόταν από τους συνεργάτες: τους ανθρώπους που δέχονται τα ψέματα, κάνουν ό,τι τους λένε και επευφημούν τους κακούς ανθρώπους που κάνουν τον Τζένγκις Χαν και τον Αττίλα τον Ούννο να φαίνονται θετικά καλοπροαίρετοι. Μόνο ένας υπάλληλος του BBC ή κάποιος με το IQ μιας καρέκλας, ενδεχομένως το ίδιο πράγμα, φυσικά, θα μπορούσε ενδεχομένως να μην πιστεύει ότι οι εχθροί μας θέλουν να μας χρεοκοπήσουν, να μας λιμοκτονήσουν και να μας καταστρέψουν.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι οι τιμές των τροφίμων είναι υψηλότερες από ποτέ - σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας. Αναμφίβολα θα υπάρξουν επευφημίες και θα πιούμε πολύ σαμπάνια στην επόμενη συνάντηση των Μπίλντερμπεργκερ. Οι άνδρες και οι γυναίκες που κατασκευάζουν αυτή την κρίση είναι κακοί και εντελώς τρελοί.

Το δελτίο τροφίμων συζητείται τώρα σοβαρά σε όλο τον κόσμο. Και θα έρθει. Και όχι μόνο για τα τρόφιμα. Το δελτίο καυσίμων - τόσο για τα οχήματα όσο και για τα σπίτια και τα εργοστάσια - δεν είναι μακριά. Σύντομα θα υπάρξει και δελτίο για τα ρούχα και τα ταξίδια. Και πριν από λίγο καιρό θα υπάρξουν κατασχέσεις πλούτου, φυσικών πόρων και περιουσιών. Σας θέλουν φτωχούς και εξαρτημένους.

Στην Αμερική και την Ευρώπη, ο κόσμος παραπονιέται για τις τιμές, αλλά δεν πεινάνε πολλοί ακόμα. Στην Αφρική και την Ασία όμως, εκατοντάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα. Έχω επανειλημμένα προειδοποιήσει γι' αυτό εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και έχω παρακαλέσει, χωρίς επιτυχία, οργανώσεις όπως το Black Lives Matter και αυτούς τους ποδοσφαιριστές και άλλους αθλητές που υποδηλώνουν αρετές να μιλήσουν γι' αυτό.

Η απάντηση, όπως μας λένε συνεχώς, είναι ότι πρέπει όλοι να τρώμε βιώσιμες τροφές, όπως τα έντομα. Και πρέπει να τρώμε τα εργαστηριακά τρόφιμα που ετοιμάζει για εμάς ο παγκόσμιος σούπερ σεφ Bill Gates. Πρόκειται για τον ίδιο Gates που προώθησε ένα ψευδοεμβόλιο που δεν λειτουργεί αλλά σκοτώνει ανθρώπους, που βοήθησε στην προώθηση γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών, που θέλει να γεμίσει τον ουρανό με σκόνη για να εμποδίσει τον ήλιο να περάσει, με το πρόσχημα της καταπολέμησης της ανύπαρκτης κλιματικής αλλαγής. Μήπως όντως πρόκειται να χαλάσει τις καλλιεργητικές περιόδους και να προκαλέσει περισσότερη πείνα και περισσότερους θανάτους; Ο Gates χρησιμοποιεί τα δισεκατομμύριά του για να προωθήσει μερικές από τις πιο επικίνδυνες και τρελές ιδέες στην ιστορία - σχέδια από τα οποία ακόμη και ένας κακός James Bond θα έκανε πίσω.

Και, για να μην ξεχνάτε, πρόκειται για τον ίδιο Gates που είχε οικονομικές σχέσεις με το BBC και τον Guardian. Και είναι ο ίδιος Gates, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, που είχε δεσμούς με τον Jeffrey Epstein. Αποχρώσεις του Jimmy Savile στο προκατειλημμένο και αναξιόπιστο BBC. Θυμηθείτε: το BBC δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί τα εμβόλια στις εκπομπές του - είτε έχουν δίκιο είτε άδικο.

Αλλά η εσκεμμένη καταστροφή των προμηθειών τροφίμων μας είναι μόνο ένα μέρος της, φυσικά.

Οι γιατροί εξακολουθούν να κάνουν ενέσεις στους ανθρώπους με το εμβόλιο covid-19 - το πιο θανατηφόρο φαρμακευτικό προϊόν στην ιστορία. Δεν κάνει αυτό που είπαν ότι θα κάνει, αλλά κάνει αυτό που είπα ότι θα κάνει - σκοτώνει ανθρώπους.

Οι γιατροί γνώριζαν, πριν αρχίσουν να κάνουν τα εμβόλια, ότι το ψευδοεμβόλιο θα προκαλούσε καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους στο αίμα και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Το ήξεραν, ή θα έπρεπε να το ξέρουν, γιατί εγώ το ήξερα πολύ πριν αρχίσουν να κάνουν τα εμβόλια.

Το ήξεραν, και παρόλα αυτά προχώρησαν σκόπιμα σε εμβολιασμούς των ασθενών τους. Ήταν επαγγελματική και νομική ευθύνη τους να γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέσεις θα προκαλούσαν πολλά σοβαρά προβλήματα. Και αν οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν προειδοποιούσαν τους καημένους τους ανθρώπους που τσιμπούσαν για τις σοβαρές παρενέργειες, τότε παραβίαζαν κάθε ηθικό και νομικό κώδικα που υπάρχει, συμπεριλαμβανομένου του όρκου του Ιπποκράτη, ο οποίος περιλαμβάνει ως γνωστόν τη φράση "Πρώτα μη βλάψεις". Δυστυχώς, αλλά όχι απροσδόκητα, φυσικά, το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεφορτώθηκε τον όρκο του Ιπποκράτη επειδή είπε ότι ήταν πολύ παλιομοδίτικος.

Κάθε μέρα φαίνεται να ονειρεύονται περισσότερους λόγους για να κάνουν οι άνθρωποι το εμβόλιο. Το τελευταίο τέχνασμα είναι να λένε ότι όσοι δεν εμβολιάζονται είναι πιο πιθανό να πάθουν διαβήτη τύπου 2.

Αν αυτό είναι αλήθεια, ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν δύο λόγοι. Πρώτον, τα εμβόλια χαλάνε το σάκχαρο στο αίμα σας και αν σας κάνουν το εμβόλιο, πιθανότατα θα πάθετε διαβήτη τύπου 1, ο οποίος είναι πολύ πιο θανατηφόρος. Και έπειτα υπάρχει το γεγονός ότι το εμβόλιο έχει σκοτώσει τόσους πολλούς. Μου θυμίζει κάποιον ανόητο ερευνητή που ισχυρίστηκε ότι οι καπνιστές έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Οι ερευνητές ενθουσιάστηκαν τρομερά. Έγινε λόγος για ενθάρρυνση όλων να καπνίζουν επειδή ήταν αλήθεια. Στατιστικά μιλώντας, οι καπνιστές είχαν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από Αλτσχάιμερ. Το πρόβλημα, το οποίο εντόπισα εγώ και όχι οι ερευνητές, είναι ότι οι καπνιστές πεθαίνουν ως επί το πλείστον πριν φτάσουν στην ηλικία που συνήθως αναπτύσσεται η νόσος Αλτσχάιμερ.

Οι γιατροί και οι τρελοί επιστήμονες που παρήγαγαν και προώθησαν τα ψευδοεμβόλια έχουν ένα ολόκληρο μενού νέων και τρομακτικών προϊόντων που θέλουν απεγνωσμένα να δοκιμάσουν. Θέλουν να εμφυτεύσουν ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό σας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Πρώτη φορά έγραψα γι' αυτό σε ένα βιβλίο με τίτλο Paper Doctors το 1977, αλλά τώρα θέλουν να μετατρέψουν την τρελή θεωρία σε πρακτική εφαρμογή. Και θα το κάνουν.

Εξάλλου, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια ειδικούς στην πλύση εγκεφάλου για να ελέγχουν και να τρομοκρατούν τους πολίτες τους. Ο φόβος ήταν πάντα η πιο ισχυρή δύναμη με την οποία ελέγχουν τους ανθρώπους. Είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγξεις μέσω του φόβου παρά μέσω της αγάπης και του σεβασμού. Για αιώνες, οι βασιλείς, οι πάπες και οι πολιτικοί ηγέτες χρησιμοποιούσαν τον φόβο ως όπλο. Σήμερα, οι συνωμότες θέλουν να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή ποσότητα φόβου, αβεβαιότητας και σύγχυσης, ώστε να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μαζί μας.

Πραγματικά αντιτίθεμαι στην κυβέρνηση για την οποία συμβάλλω στην πληρωμή της, χρησιμοποιώντας τους φόρους μου για να πληρώσω τον βρετανικό στρατό για να δημιουργήσει φόβο, να μου επιτεθεί και να καταστείλει αυτά που γράφω και να με συκοφαντήσει.

Επίσης, στο Paper Doctors, το 1977, προειδοποίησα για τους κινδύνους που εγκυμονεί το μπέρδεμα με τα ανθρώπινα γονίδια. Τον Ιούλιο του 2020 έκανα ένα βίντεο με τίτλο "Θέλουν να σκοτώσουν έξι δισεκατομμύρια από εμάς - να πώς θα το κάνουν" και τον Αύγουστο του 2020, πριν από δυόμισι χρόνια, έκανα ένα βίντεο με τίτλο "Πόσα δισεκατομμύρια θα μπορούσε να σκοτώσει ή να βλάψει το εμβόλιο covid-19". Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο στο www.vernoncoleman.org και τα κείμενα δημοσιεύονται ξεχωριστά στην ενότητα των άρθρων στην ιστοσελίδα μου. Κανείς ποτέ, μα ποτέ δεν βρήκε τίποτα ανακριβές σε κανένα από τα βίντεό μου. Αλλά τα κατέβασαν ΕΠΕΙΔΗ ήταν ακριβή.

Οι γιατροί και οι σύμβουλοι γνώριζαν εκ των προτέρων το κακό που επρόκειτο να προκαλέσουν. Αν ήξερα πριν από δυόμισι χρόνια, μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι διαφημιστές των εμβολίων, το ιατρικό κατεστημένο και οι κυβερνητικοί σύμβουλοι πρέπει να γνώριζαν πόσο επικίνδυνο ήταν πιθανό να είναι το νέο τους εμβόλιο. Αν δεν το ήξεραν, τότε δεν είχαν κάνει τη δουλειά τους. Η Pfizer είναι μια από τις πιο βρώμικες εταιρείες στον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Αλλά υπάρχουν και άλλα, φυσικά.

Τον Μάιο του 2022, προειδοποίησα ότι ήθελαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα τον έχουν. Φυσικά, η προειδοποίησή μου έγινε δεκτή με τις συνήθεις χλευαστικές ειρωνείες, αλλά τώρα είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς μια χώρα που δεν εμπλέκεται. Είναι ολοφάνερο ότι οι ΗΠΑ, η ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο ενεπλάκησαν στον πόλεμο στην Ουκρανία ως πληρεξούσιος για έναν πόλεμο σχεδιαστών με τη Ρωσία. Η ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο εξαναγκάστηκαν στον πόλεμο από τον Biden και τις ΗΠΑ. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν μη εγκεκριμένες και παράνομες και σχεδιάστηκαν για να ανεβάσουν την τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία - για να προκαλέσουν οικονομικό χάος και να σκοτώσουν αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπους από την πείνα. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν είχαν σχεδόν κανένα αποτέλεσμα στον στόχο (ο οποίος πουλάει πετρέλαιο σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν την καλή τους τύχη). Αλλά οι κυρώσεις έχουν, φυσικά, προκαλέσει πληθωρισμό, υψηλά επιτόκια, αύξηση των τιμών και ύφεση στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ. Η ρωσική οικονομία τα πάει πολύ καλύτερα από τις οικονομίες των τριών αυτών ζωνών. Δεδομένου ότι όλα αυτά ήταν προβλέψιμα, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι οι συνωμότες πίσω από τις κυρώσεις γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν.

Και αν έχετε δει το βίντεό μου με τίτλο "Επείγουσα προειδοποίηση προς όλους" θα γνωρίζετε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ανατίναξε σκόπιμα τον αγωγό Nord Stream που έφερνε φυσικό αέριο από τη Ρωσία επειδή η κυβέρνηση του Biden ανησυχούσε ότι οι Γερμανοί μπορεί να τον ανοίξουν ξανά. Οι Αμερικανοί ήθελαν να αναγκάσουν την ΕΕ να υποστηρίξει την Ουκρανία παρέχοντας στρατιωτική υποστήριξη. Παρεμπιπτόντως, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Seymour Hersh, ο οποίος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί κατέστρεψαν τον αγωγό Nord Stream, έχει πλέον χαρακτηριστεί ευρέως ως "απαξιωμένος" - ακριβώς με την ίδια υβριστική λέξη με την οποία με χαρακτήρισαν πριν από τρία χρόνια. Το περίεργο είναι ότι και οι δύο έχουμε ασχοληθεί με την αποκάλυψη εγκλημάτων διαφόρων ειδών εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι κυβερνήσεις καταφεύγουν σε προσωπική κακοποίηση. Είναι σαφές ότι αυτή τη φορά είναι πραγματικά διαφορετικά.

Κανένας από τους πολιτικούς που τώρα ζητωκραυγάζουν για περισσότερο πόλεμο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να εμπλακεί στις προηγούμενες συγκρούσεις της Ουκρανίας ή, πράγματι, με την πολύ μεγαλύτερη και πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην Υεμένη. Αλλά τώρα όλοι φωνάζουν για περισσότερες βόμβες, περισσότερο πόλεμο, περισσότερους θανάτους.

Το μόνο ερώτημα τώρα είναι πότε θα ξεκινήσει ο πρώτος πυρηνικός πόλεμος στον κόσμο;

Οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο φωνάζουν να δώσουν στην Ουκρανία περισσότερα όπλα και μαχητικά αεροσκάφη. Οι Αμερικανοί πολιτικοί μιλούν ανοιχτά για την καταστροφή της Ρωσίας. Η Ουκρανία ψήφισε νόμο που καθιστά παράνομες τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. "Δεν θα συμμετάσχουμε σε ειρηνευτικές συνομιλίες" είπαν. Δεν είναι δύσκολο να δούμε στρατεύματα του ΝΑΤΟ να βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας μέσα σε λίγους μήνες. Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ δημιουργούν σκόπιμα οργή και μίσος και την προοπτική εκδίκησης. Δεν υπάρχει καμία προοπτική ειρήνης.

Ο εντελώς απαίσιος, χαρούμενος με τις σφαίρες Ζελένσκι, ο οποίος περιφέρεται ανά τον κόσμο, εξακολουθώντας να μεταμφιέζεται σε ηγέτη αλλά μοιάζει όλο και περισσότερο με κομπάρσο σε ταινία των αδελφών Μαρξ, φαίνεται να φαντάζεται ότι είναι ο νέος Τσε, αν και χωρίς τον μπερέ, το μεγάλο πούρο, τη γνήσια συμπόνια και την προσωπικότητα και θέλει στρατιωτική λύση και όχι λύση με διαπραγματεύσεις. Ο Ζελένσκι είναι ένας ηθοποιός, όχι και τόσο καλός - το μόνο διακριτό ταλέντο του φαίνεται να είναι η ικανότητα να παίζει πιάνο με το πέος του - που τώρα παίζει τον ρόλο ενός ηγέτη σε καιρό πολέμου, ασφαλής από την πρώτη γραμμή, χαϊδεμένος και κακομαθημένος από τους δυτικούς ηγέτες που τον χρησιμοποιούν ως μαριονέτα. Φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της νέας του φήμης και δόξας. Ίσως ο βασιλικός υποκριτής του να φέρει τον Ζελένσκι να χρησιμοποιήσει το πέος του για να παίξει το God save the King στη στέψη - αυτό θα την κάνει αξέχαστη. Το ένα αρχίδι για το άλλο.

Έχω εξηγήσει στο παρελθόν πώς το ΝΑΤΟ χειραγώγησε τη Ρωσία σε μια αδύνατη θέση όσον αφορά την Ουκρανία, επειδή ο Πούτιν***, όπως και η Κίνα, δεν θα συμφωνούσε να γίνει μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα οργανώνεται με αμερικανικούς όρους. Αλλά οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να χάσουν τον ψυχολογικό πόλεμο. Ήταν, για παράδειγμα, χοντροκομμένο λάθος του Biden να κάνει βόλτα με τον Zelenski μέσα στο Κίεβο ενώ οι ψεύτικες σειρήνες αεροπορικής επιδρομής στρογγυλοκάνανε. Οι Ρώσοι συμφώνησαν να επιτρέψουν αυτόν τον ήσυχο περίπατο των εραστών, επειδή έτσι καταδείχθηκε η εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο, ώστε ο ρωσικός λαός να εκτιμήσει ότι δεν πολεμούσαν την Ουκρανία αλλά ότι βρίσκονταν σε πόλεμο με την Αμερική και το ΝΑΤΟ. Ήταν μια έξυπνη κίνηση.


***(Σημ.: Βέβαια η Ρωσσία του Πούτιν είναι μέλος της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης (“Μεγάλη Επανεκκίνηση”) του Klaus Schwab σε περίοπτη θέση και εφαρμόζει κατά γράμμα τις εντολές του WEF έχοντας εμπλακεί σε ένα πόλεμο χωρίς αρχή, τέλος και στόχο, ενώ χιλιάδες Ρώσσοι σκοτώνονται σε αυτόν τον ανεξήγητο πόλεμο)


Έχει γίνει προφανές ότι η Ουκρανία χρησιμοποίησε τη συμφωνία του Μινσκ για να μπορέσει να δημιουργήσει έναν στρατό έτοιμο για έναν πόλεμο που ήθελε. Ένας Ουκρανός στρατηγός μίλησε για το ενδεχόμενο να βάλει τα τανκς του στην Κόκκινη Πλατεία - πολύ αλαζονικός και πολύ ηλίθιος για να συνειδητοποιήσει ότι οι Ρώσοι θα έριχναν πυρηνικά στο Κίεβο αν αυτό φαινόταν να συμβεί. Οι πολεμοκάπηλοι αδαείς αριστεροί φρουτάκηδες ανεμίζουν σημαίες της Ουκρανίας στους κήπους τους, βάφουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα της Ουκρανίας και προσπαθούν να βρουν ρούχα στα χρώματα της Ουκρανίας. Φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει σε ποιο βαθμό υποστηρίζουν τους νεοναζί και μου φαίνονται πολεμοκάπηλοι μπάσταρδοι που πρέπει να κλειστούν κάπου με μια τάφρο γεμάτη κροκόδειλους.

Ο κόσμος χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με τη Ρωσία και την Κίνα και μια σειρά από άλλες χώρες από τη μία πλευρά - και την Αμερική, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο από την άλλη πλευρά. Το Ισραήλ κάθεται στο φράχτη κρατώντας τα παλτά όλων, επευφημώντας και τις δύο πλευρές, απειλώντας με πόλεμο πλήρους κλίμακας εναντίον του Ιράν και ελπίζοντας να πάρει λίγο φτηνό πετρέλαιο και νέους εξοπλισμούς από την Αμερική.

Το παράξενο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι η Ρωσία είναι τώρα το παγκόσμιο κέντρο του Χριστιανισμού και η Δύση περιφρονείται σε μεγάλο μέρος του κόσμου. Η Αμερική, η Βρετανία και η ΕΕ είναι απίστευτα διεφθαρμένες χώρες και ο Χριστιανισμός έχει ξεχαστεί και καταπιεστεί εδώ και καιρό. Στους χριστιανούς έχουν επιβληθεί πρόστιμα επειδή φορούν σταυρούς και έχουν συλληφθεί επειδή προσεύχονται σιωπηλά. Ο Κάρολος, που υποτίθεται ότι είναι ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας, αλλά και τρελός με την κλιματική αλλαγή και συχνός αεροπόρος, και ο πιο ντροπιαστικός υποκριτής της χώρας, θα δηλώσει στη στέψη του ότι είναι ο υπερασπιστής όλων των θρησκειών. Ο Welby, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι δεν θα τον πειράξει: είναι ντροπή.

Η Αγγλία έχει έναν ινδουιστή ηγέτη. Το Λονδίνο έχει μουσουλμάνο δήμαρχο και όταν έγινε λόγος για έναν χριστιανό ως νέο ηγέτη της Σκωτίας, το αποτέλεσμα ήταν οργή. Είδα ένα πρωτοσέλιδο που έλεγε: "Θα επιτρεπόταν σε έναν χριστιανό να ηγηθεί της Σκωτίας;"

Τα σχολεία διδάσκουν ψέματα και προπαγάνδα και σεξουαλικό υλικό που ακόμη και οι ενήλικες βρίσκουν σοκαριστικό. Εκατομμύρια παιδιά, ψυχικά κατεστραμμένα από τις μάσκες, τα λουκέτα και τους ακούσιους εμβολιασμούς, φεύγουν από το σχολείο ανίκανα να γράψουν ή να κάνουν απλά αθροίσματα.

Πολλοί τώρα υποστηρίζουν ότι επιτρέπεται στα παιδιά να αλλάζουν φύλο κατά βούληση χωρίς να ερωτώνται οι γονείς τους.

Δεν υπάρχει καμία αίσθηση ηθικής, καμία αίσθηση του σωστού και του λάθους και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου στον κυρίαρχο Τύπο, αυτά τα θέματα δεν συζητούνται ποτέ ανοιχτά.

Και όλο αυτό το διάστημα η πορεία προς μια ψηφιακή οικονομία, με τον καθένα να διαθέτει μια ψηφιακή ταυτότητα, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ο Banga, ο νέος υποψήφιος της Αμερικής για την Παγκόσμια Τράπεζα, θέλει να απαλλαγεί από τα μετρητά και, φυσικά, θα κάνει εκστρατεία με ενθουσιασμό κατά της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της ψηφιακής ταυτότητας - λες και τα δύο αυτά συνδέονται ή θα μπορούσαν να συνδεθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το ότι συνδέονται με το γεγονός ότι το πρώτο είναι μια δικαιολογία, τίποτα περισσότερο, για να μας οδηγήσει προς τη σχεδιαζόμενη παγκόσμια επαναφορά της οποίας το δεύτερο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος.

Σε μια συνάντηση της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής των Κυβερνήσεων πρόσφατα ο Klaus Schwab, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, είπε ότι όποιος κατέχει τις νέες τεχνολογίες θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου.

Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι περισσότερες χώρες της ΕΕ είναι τεχνικά χρεοκοπημένες και όμως ανταγωνίζονται να δώσουν τα περισσότερα όπλα για να υπερασπιστούν μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες του κόσμου, μια χώρα με επικεφαλής έναν άνθρωπο που δεν έπαψε ποτέ να είναι ένας φτωχός κωμικός, αλλά που τώρα είναι ένας φτωχός κωμικός με ένα μπολ επαιτείας που ζητιανεύει συνεχώς περισσότερα όπλα, περισσότερες βόμβες, περισσότερες σφαίρες, περισσότερα αεροπλάνα, περισσότερα βομβαρδιστικά και σύντομα, μερικά ωραία πυρηνικά δικά του. Και έτσι όπως πάμε θα τα πάρει.

Ο κόσμος ελέγχεται από “αφυπνισμένους” (woke), αριστερούς, κομμουνιστές εξτρεμιστές που μεταμφιέζονται σε φιλελεύθερους πράσινους και λένε ατελείωτα ψέματα για ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή. Και, παρεμπιπτόντως, δεν είναι αλήθεια ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική ή ότι πιστεύουν ότι είναι ανθρωπογενής ή ότι πιστεύουν ότι απειλεί τον τρόπο ζωής μας. Αυτά είναι ψέματα που χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατήσουν και να ελέγξουν. Και δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Η αλήθεια είναι ότι οι τρελοί της κλιματικής αλλαγής είναι αρνητές της επιστήμης. Δεν τους αρέσουν τα γεγονότα, τα οποία θεωρούν ως ενόχληση που πρέπει να αγνοήσουν. Όπως και το BBC, το οποίο απασχολεί 22.000 επαγγελματίες προμηθευτές προπαγάνδας, είναι αφοσιωμένοι στην παραπληροφόρηση. Αν το BBC μετέδιδε ένα γεγονός, θα ένιωθαν τόσο άσχημα που θα εξέπεμπαν μια συγγνώμη που θα υποκλινόταν. Μαζί με το Google, το YouTube και τη Wikipedia το BBC είναι ένας από τους τέσσερις μεγάλους εχθρούς της αλήθειας στον κόσμο - γεμάτο με υποκριτές, επιτηδευμένους, αλαζόνες και αδαείς ανόητους. Θα προσλάμβαναν τον Δρ. Μένγκελε ως μόνιμο ειδικό τους σε θέματα υγείας, αν έβρισκαν το πτώμα για να το ξεθάψουν. Στη Βρετανία, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συναγωνίζονται για να είναι τόσο κακά όσο το BBC.

Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι κομμουνιστές στην εξουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ απ' ό,τι στη Ρωσία. Θέλουν να ξεφορτωθούν τον πολιτισμό και την ιστορία κάθε χώρας και το μόνο που λένε είναι η διαφορετικότητα. Λοιπόν, αρκετά με την ποικιλομορφία. Έχω χορτάσει από την ποικιλομορφία. Δεν ζήτησα αυτό που έχουμε και δεν θέλω άλλο. Αφήστε τα αγάλματά μας ήσυχα. Η χωρίς χιούμορ ξύπνια μειονότητα θα πρέπει να σταματήσει να κλαψουρίζει για σεξισμό και ρατσισμό κάθε φορά που δεν παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει τη στιγμή που το θέλει. Το μεγαλύτερο έγκλημα στον κόσμο σήμερα είναι ο ηλικιωτισμός. Τα πιο συνηθισμένα θύματα του ρατσισμού είναι οι λευκοί άνθρωποι. Και τα πιο συνηθισμένα θύματα του σεξισμού είναι οι άνδρες.

Όποιος αναφέρει κάτι από αυτά δαιμονοποιείται αμέσως ως θεωρητικός συνωμοσίας. Και καταγγέλλεται ως απαξιωμένος.

Και οι δύο αυτοί όροι, παρεμπιπτόντως, εφαρμόστηκαν σε μένα τον Μάρτιο του 2020, αφού εξέθεσα την τρομολαγνεία των κοβιδίων ως φάρσα και παρόλα αυτά κανείς στην Google -που διαδίδει την κακοποίηση- δεν προσέφερε την παραμικρή απόδειξη για την εγκυρότητά τους. Απλώς το είπαν και το επανέλαβαν. Η μόνη πηγή για αυτές τις συκοφαντίες ήταν ένας συντάκτης στη Βικιπαίδεια - που πιστεύεται από έναν συνιδρυτή της Βικιπαίδειας ότι είναι ένα ψεύτικο όνομα για μια σειρά από πράκτορες της CIA. Ο Larry Sanger, ο συνιδρυτής, έχει περιγράψει τη Wikipedia, τον ιστότοπο που πολύ συχνά γράφεται από προκατειλημμένους και φανατικούς ερασιτέχνες, ως διεφθαρμένη και δυσκολεύομαι να διαφωνήσω με αυτό. Η Wikipedia είναι σε μεγάλο βαθμό ισχυρή λόγω της στενής, συμβιωτικής της σχέσης με τη Google.

Κανείς δεν μπορεί να μου υποδείξει κάτι που έκανα λάθος. Ήταν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που έκαναν τα πάντα λάθος και που έλεγαν το ένα ψέμα μετά το άλλο. Και όμως, είμαι τόσο αποκλεισμένος που είναι εκπληκτικό ότι μπορώ ακόμα να φτιάχνω περιστασιακά βίντεο και να ανεβάζω άρθρα στον ιστότοπο. Την προτελευταία φορά που πήρα συνέντευξη για διαδικτυακό ραδιόφωνο, η τελική συνέντευξη έχασε 17 λεπτά. Την προηγούμενη φορά, ο συνεντευκτής έχασε το podcast του στο Spotify και το PayPal του ως άμεσο αποτέλεσμα της συνέντευξης που μου πήρε. Έχω αποκλειστεί από κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που γνωρίζω. Όταν προσπάθησα να ενταχθώ στο Facebook την άνοιξη του 2020, μου είπαν ότι είμαι πολύ επικίνδυνος για την κοινότητά τους.

Δικαιολογημένα έγινε πολύς ντόρος πρόσφατα για τις τρομακτικά βαριές, “αφυπνιστικές” αλλαγές στα βιβλία του Roald Dahl. "Αφήστε τα βιβλία ήσυχα", λένε πολλοί συγγραφείς και σχολιαστές. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι όσοι από εμάς αγωνιζόμαστε να μοιραστούμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο απαγορεύονται από όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και από το μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου.

Οι δημοσιογράφοι των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι είναι καθολικά ηλίθιοι ή διεφθαρμένοι ή και τα δύο, είναι σταθερά πεπεισμένοι ότι ζούμε στην "Εποχή της Σύμπτωσης". Η πανδημία των ψεύτικων. Το ψεύτικο εμβόλιο που δεν λειτουργεί αλλά σκοτώνει, και τα προγράμματα υποχρεωτικού εμβολιασμού που ήρθαν στο πέρασμά του. Οι μάσκες που δεν λειτουργούν. Τα λουκέτα που έκαναν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Ατελείωτοι φόβοι για νέες μολυσματικές ασθένειες - οι περισσότερες από αυτές, λένε, συνδέονται με τα αγροτικά ζώα. Μια επιδημία αιφνίδιου θανάτου που πλήττει μέχρι πρότινος υγιή άτομα. Ο μύθος της κλιματικής αλλαγής. Ένας παγκόσμιος πόλεμος, σκόπιμα σχεδιασμένος από το ΝΑΤΟ και τώρα συνεχώς τροφοδοτούμενος από αδαείς ηλίθιους που απαιτούν όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή. Η αποσιώπηση όλων των αληθειών. Η δαιμονοποίηση όλων όσων λένε την αλήθεια. Η μία σύμπτωση μετά την άλλη. Και όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα σε κάθε χώρα του κόσμου. Εν τω μεταξύ, μας λένε ότι ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν είναι άλλος, θέλει να γίνει Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Είναι ο ίδιος Τζόνσον που θέλει η Ουκρανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και που θέλει το Ηνωμένο Βασίλειο να δώσει βρετανικά αεροσκάφη στην Ουκρανία - ένα έθνος με εκπληκτικά ισχυρές και βολικά παραγνωρισμένες ναζιστικές προεκτάσεις.

Ο στόχος είναι να προωθηθούν οι πολιτικές των ριζοσπαστικών αριστερών φιλελεύθερων που θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο και να φέρουν τη Μεγάλη Επαναφορά. Πιστεύουν στην εξίσωση του πλούτου, που σημαίνει ότι θέλουν ό,τι έχετε εσείς, αλλά δεν πιστεύουν στους ιδιώτες επενδυτές, στην ελευθερία του λόγου ή στο βιολογικό φύλο. Πιστεύουν ότι οι μεσαίες τάξεις πρέπει να καταστραφούν, ότι ο καπιταλισμός είναι κακός και ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν είχαν όλα τα χρήματα, και εσείς κι εγώ απλά θα το βουλώναμε και θα κάναμε ό,τι μας έλεγαν. Είναι αρνητές της επιστήμης που πιστεύουν στη διακυβέρνηση του ξύπνιου και εισάγουν συνεχώς νέους νόμους για να προωθήσουν τις παράλογες πολιτικές τους ατζέντες. Λατρεύουν την ΕΕ, η οποία είναι το όνειρο κάθε φασίστα και ο εφιάλτης κάθε εραστή της ελευθερίας, αγαπούν την ποικιλομορφία και τη βιωσιμότητα και θα σας κάνουν να συρθείτε μέσα από σπασμένο γυαλί αν μπορούν να έχουν περισσότερα από τα δύο. Θα ψηφίσουν υπέρ ενός πυρηνικού πολέμου αν νομίζουν ότι θα τους φέρει αυτό που θέλουν. (Είναι πολύ ηλίθιοι για να συνειδητοποιήσουν ότι σε έναν πυρηνικό πόλεμο δεν θα υπάρχουν νικητές και όποιος μείνει ζωντανός θα εύχεται να ήταν νεκρός).

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι αυτοδικαιωμένοι, αυταπατώμενοι ριζοσπάστες αριστεροί φιλελεύθεροι είναι ότι εργάζονται για λογαριασμό των χορηγών τους - των δισεκατομμυριούχων συνωμοτών που απλά ξέρουν ότι ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος αν ΑΥΤΟΙ έχουν όλα τα λεφτά και εσείς και εγώ και οι ριζοσπάστες αριστεροί φιλελεύθεροι, που θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο, απλά το βουλώσαμε και κάναμε ό,τι μας είπαν. Όσο άσχημα κι αν φοβάστε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν σύντομα να είναι, φοβάμαι ότι θα είναι σημαντικά χειρότερα.

Οι γκαφατζήδες, τα στελέχη αν θέλετε, πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά είναι άνθρωποι όπως ο Schwab, ο Blair, ο Obama, ο Charles ο Υποκριτής, ο Soros, ο Musk και ο Gates. Όμως τα νήματα που τραβούν τα σχοινιά είναι ο Fink της Black Rock, ο Bloomberg της Bloomberg, ο Paulson, πρώην της Goldman Sachs, ο Solomon της Goldman Sachs, την οποία τράπεζα θεωρώ ως το μπάσταρδο παιδί μιας άβολης συμμαχίας μεταξύ του Σάιλοκ και του Φέιγκιν, του Ροκφέλερ και του Ρότσιλντ, εκείνου που έβαλε το δάχτυλο στο στήθος του Τσάρλι. Ένα τεράστιο κομμάτι των λεγόμενων ηγετών του κόσμου είναι απόφοιτοι της Goldman Sachs, παρεμπιπτόντως. Ο Σάνιακ, ο σημερινός πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι ένας από αυτούς.

Οι διεφθαρμένοι συνωμότες και οι διεφθαρμένοι και πειθήνιοι συνεργάτες θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον πόλεμό τους. Δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική της συναίνεσης. Είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον έλεγχο και την εξουσία και στο να τελειώσουν το παιχνίδι με όλα τα χρήματα στις τσέπες τους. Έχουν καταστρέψει σκόπιμα, σχολαστικά κάθε παράδοση που έχουμε. Γνωρίζουν ότι ο πολιτισμός μας είναι χτισμένος πάνω στην ιστορία μας και είναι αποφασισμένοι να αφαιρέσουν όλα όσα μας κάνουν υπερήφανους.

Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας ενάντια στην άθεη τυραννία που απειλεί την ανθρωπιά μας και την ίδια μας τη ζωή.

Οι συνωμότες και οι συνεργάτες πρέπει να συλληφθούν όλοι. Όλοι οι Μπίλντερμπεργκερ θα πρέπει να συλληφθούν επειδή έκαναν συναντήσεις σε βάρος μας και στη συνέχεια δεν μας είπαν τι σχεδίαζαν. Οι υποστηρικτές της Ουκρανίας θα πρέπει να συλληφθούν για αφέλεια και βλακεία και επειδή δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται για τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να συλληφθούν. Όλο το προσωπικό και οι υποστηρικτές της ΕΕ θα πρέπει να συλληφθούν. Όλοι οι υποστηρικτές και οι προωθητές του ψεύτικου εμβολίου θα πρέπει να συλληφθούν. Το προσωπικό του ΠΟΥ πρέπει να συλληφθεί. Το προσωπικό του Facebook, της Google, του YouTube και της Wikipedia θα πρέπει να συλληφθεί για την απόκρυψη της αλήθειας και για τη συμβολή στη γενοκτονία. Οι απόφοιτοι του προγράμματος Common Purpose θα πρέπει να συλληφθούν. Οποιοσδήποτε εμπλέκεται με το WEF θα πρέπει να συλληφθεί. Και οι αριστεροί τρελοί της κλιματικής αλλαγής θα πρέπει να σταλούν μακριά για να επαναπρογραμματιστούν ώστε να κατανοήσουν την έννοια της αλήθειας και της επιστήμης.

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερες φυλακές.

Αυτά αρκούν προς το παρόν.

Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου