Τι θα συμβεί σε 10 χρόνια αν τα παιδιά και οι έφηβοι συνεχίσουν να κάνουν ενισχυτικές δόσεις για το COVID...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τι θα συμβεί σε 10 χρόνια αν τα παιδιά και οι έφηβοι συνεχίσουν να κάνουν ενισχυτικές δόσεις για το COVID...;

  Το εμβόλιο για τον COVID-19 αναστέλλει την οδό ιντερφερόνης τύπου 1 - ένα μόριο του ανοσοποιητικού που προστατεύει τα κύτταρα από εισβολεί...

 






Το εμβόλιο για τον COVID-19 αναστέλλει την οδό ιντερφερόνης τύπου 1 - ένα μόριο του ανοσοποιητικού που προστατεύει τα κύτταρα από εισβολείς παθογόνων - έτσι ο μαζικός εμβολιασμός μικρών παιδιών μπορεί να διαγράψει τη φυσική πληθυσμιακή ανοσία που θα αναπτυσσόταν εάν τα παιδιά έμεναν χωρίς «τρύπημα».


Οι επιθετικοί καρκίνοι έχουν εκραγεί μεταξύ των ενηλίκων που έκαναν τα εμβόλια, παρόλο που έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια από την κυκλοφορία τους. Έχουμε δει επίσης τεράστιες αυξήσεις στην υπερβολική θνησιμότητα από μη φυσιολογικά προβλήματα πήξης και καρδιακά προβλήματα από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID-19. Εάν παρενέργειες όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και το εγκεφαλικό σκοτώνουν ήδη τους ενήλικες σε ηλικία εργασίας σε πρωτοφανή αριθμό, ποια θα είναι η υπερβολική θνησιμότητα σε 10 χρόνια από τώρα, εάν τα παιδιά και οι έφηβοι συνεχίσουν να λαμβάνουν ενισχυτικές δόσεις mRNA κάθε χρόνο;

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τι θα επιφυλάσσει το μέλλον για τα άτομα των οποίων η έκθεση στον COVID-19 συμβαίνει κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους; Αυτή η ερώτηση έγινε πρόσφατα από την Katherine J. Wu, συγγραφέα του προσωπικού του The Atlantic .

Ο Wu γράφει:

«Το να είσαι νεογέννητο το έτος 2023 — και, σχεδόν σίγουρα, κάθε χρόνο που ακολουθεί — σημαίνει να αναδυθείς σε έναν κόσμο όπου ο κορωνοϊός είναι πανταχού παρών… Πέρα από κάθε αμφιβολία, αυτός ο ιός θα είναι ένα από τα πρώτα σοβαρά παθογόνα που τα σημερινά βρέφη — και όλα τα μελλοντικά νήπια — συναντιούνται.

«Τελικά, η προσδοκία είναι ότι η ασθένεια θα φτάσει σε ένα σταθερό ναδίρ, οπότε μπορεί πραγματικά να είναι «άλλο ένα κοινό κρυολόγημα», λέει ο Rustom Antia, μοντελιστής μολυσματικών ασθενειών στο Emory.

«Το πλήρες αποτέλεσμα αυτού του ζωντανού πειράματος, ωστόσο, δεν θα είναι ξεκάθαρο για δεκαετίες - πολύ αφού τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που αντιμετώπισαν τον κορωνοϊό για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή έχουν φύγει προ πολλού.

«Οι εμπειρίες που έχουν τα μικρότερα παιδιά του σήμερα με τον ιό μόλις αρχίζουν να διαμορφώνουν τι θα σημαίνει να έχεις COVID σε όλη τη ζωή, όταν όλοι συνυπάρχουμε μαζί του από τη γέννηση μέχρι το θάνατο ως αυτονόητο».

Το εμβόλιο COVID αποτρέπει τη φυσική ανοσία της αγέλης

Ο Wu επαινεί το εμβόλιο του COVID-19 ως μέρος του γιατί μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τις μελλοντικές γενιές που πρέπει να ζήσουν με αυτόν τον νέο ιό, αλλά είναι αυτό πραγματικά ρεαλιστικό;

Αυτήν τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι το εμβόλιο του COVID-19 είναι μια καταστροφή και κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποια θα είναι η μακροπρόθεσμη επίδραση στα παιδιά που θα τον κολλήσουν.

Ο Wu υπογραμμίζει το γεγονός ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών έχει το πλεονέκτημα ότι «συγκεντρώνει ορδές ιντερφερόνης - ένα ανοσοποιητικό μόριο που θωρακίζει τα κύτταρα ενάντια στους ιούς». Αυτός πιστεύεται ότι είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο COVID-19 δεν είναι τόσο θανατηφόρος στα μικρά παιδιά όσο στους μεγαλύτερους ενήλικες.

Το πρόβλημα που λείπει τελείως ο Wu είναι ότι το εμβόλιο COVID-19 αναστέλλει την οδό ιντερφερόνης τύπου-1 , επομένως η μαζική ένεση σε μικρά παιδιά μπορεί στην πραγματικότητα να διαγράψει τη φυσική ανοσία της αγέλης έναντι του COVID-19 που θα αναπτυσσόταν εάν όλα τα παιδιά παρέμεναν χωρίς τρύπημα. Οι βολές ΔΕΝ θα μας βοηθήσουν, όπως προτείνει ο Wu, να επιτύχουμε την ανοσία της αγέλης.

Τα ποσοστά καρκίνου στους νέους πιθανότατα θα αυξηθούν

Η μαζική ένεση σε παιδιά με ένα φάρμακο που βλάπτει το ανοσοποιητικό τους σύστημα μπορεί επίσης (μάλλον προβλέψιμα) να οδηγήσει σε εκρηκτικά ποσοστά καρκίνου . Ήδη, επιθετικοί καρκίνοι έχουν εκραγεί μεταξύ των ενηλίκων που έλαβαν τα εμβόλια, παρόλο που έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια από την κυκλοφορία τους.

Για παράδειγμα, δεδομένα από την Defense Medical Epidemiology Database - ιστορικά μια από τις πιο καλοδιατηρημένες και πιο βασισμένες σε μεγάλο βαθμό ιατρικές βάσεις δεδομένων στον κόσμο - έδειξαν ότι, σε σύγκριση με τους μέσους όρους της προηγούμενης πενταετίας, ο καρκίνος στο προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ το 2021 εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Συνολικά, οι καρκίνοι τριπλασιάστηκαν μεταξύ των στρατιωτικών και των μελών των οικογενειών τους μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19. Ο καρκίνος του μαστού αυξήθηκε κατά 487%. Εκρηκτικά ποσοστά καρκίνου παρατηρούνται και αλλού.

Πράγματι, η έκρηξη των κρουσμάτων είναι τόσο άσχημη που ο καρκίνος είναι πλέον μία από τις τρεις κύριες αιτίες πρόωρου θανάτου μεταξύ των νεαρών ενηλίκων σε ηλικία εργασίας - μια τάση που με τη σειρά της μείωσε το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ κατά τρία χρόνια.

Οι υποτροπές του καρκίνου και τα ποσοστά μετάστασης εκρήγνυνται

Στις 26 Νοεμβρίου 2022, η Daily Skeptic δημοσίευσε μια επιστολή προς τον εκδότη του The BMJ, γραμμένη από τον Δρ. Angus Dalgleish, καθηγητή ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο St. George του Λονδίνου, προειδοποιώντας ότι οι ενισχυτές COVID-19 μπορεί να προκαλούν επιθετικούς μεταστατικούς καρκίνους :

«Το COVID δεν χρειάζεται πλέον πρόγραμμα εμβολίων, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θανάτου του COVID στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 82 και από όλες τις άλλες αιτίες είναι 81 και πέφτει.

«Η σχέση με θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά είναι πλέον καλά αποδεκτή, όπως και η σχέση με τη μυελίτιδα και τη νευροπάθεια…

«Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας άλλος λόγος για να σταματήσουμε όλα τα προγράμματα εμβολίων. Ως ασκούμενος ογκολόγος, βλέπω άτομα με σταθερή νόσο να προοδεύουν γρήγορα αφού αναγκάστηκαν να κάνουν αναμνηστικό, συνήθως για να μπορούν να ταξιδέψουν. Ακόμη και μέσα στις προσωπικές μου επαφές, βλέπω νόσο με βάση τα Β κύτταρα μετά τα αναμνηστικά.

«Περιγράφουν ότι ήταν εμφανώς αδιαθεσία λίγες μέρες έως εβδομάδες μετά το αναμνηστικό — ένας εμφανίζει λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που ένιωθε ότι είχε πολύ καιρό COVID-19 από τότε που έλαβε το αναμνηστικό του και ο οποίος, μετά με έντονο πόνο στα οστά, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων.

«Έχω αρκετά εμπειρία ώστε να ξέρω ότι αυτά δεν είναι τυχαία ανέκδοτα… Οι αναφορές για έμφυτη καταστολή του ανοσοποιητικού μετά από mRNA για αρκετές εβδομάδες θα ταιριάζουν, καθώς όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στον ανοσοποιητικό έλεγχο — και αυτό είναι πριν από τις αναφορές καταστολής του γονιδίου καταστολής από το mRNA σε εργαστηριακά πειράματα. Αυτό πρέπει να μεταδοθεί και να συζητηθεί αμέσως».

Σε ένα άρθρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Conservative Woman , ο Dalgleish συνέχισε να συζητά το φαινόμενο της ταχείας εξάπλωσης καρκίνων σε ασθενείς που βρίσκονταν σε σταθερή ύφεση για χρόνια πριν λάβουν τα ενισχυτικά COVID-19.

Σημείωσε ότι μετά τη δημοσίευση της επιστολής του στο The BMJ, αρκετοί ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί του για να του πουν ότι βλέπουν το ίδιο πράγμα στα δικά τους ιατρεία.

«Βλέποντας την επανεμφάνιση αυτών των καρκίνων μετά από τόσο καιρό με κάνει φυσικά να αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια κοινή αιτία;» έγραψε. «Είχα παρατηρήσει προηγουμένως ότι η υποτροπή σε σταθερό καρκίνο συνδέεται συχνά με σοβαρό μακροχρόνιο στρες, όπως χρεοκοπία, διαζύγιο κ.λπ.».

Συνέχισε:

«Ωστόσο, διαπίστωσα ότι κανένας από τους ασθενείς μου δεν είχε τέτοιο επιπλέον άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά όλοι είχαν κάνει αναμνηστικά εμβόλια και, πράγματι, μερικοί από αυτούς παρατήρησαν ότι είχαν μια πολύ κακή αντίδραση στο αναμνηστικό που δεν είχαν στις δύο πρώτες ενέσεις.

«Στη συνέχεια παρατήρησα ότι ορισμένοι από αυτούς τους ασθενείς δεν είχαν φυσιολογικό πρότυπο υποτροπής, αλλά μάλλον εκρηκτική υποτροπή, με μεταστάσεις να συμβαίνουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία… Επιστημονικά, διάβαζα αναφορές ότι το αναμνηστικό οδηγούσε σε μεγάλη υπέρβαση αντισώματα σε βάρος της απόκρισης των Τ-κυττάρων και ότι αυτή η καταστολή των Τ-κυττάρων θα μπορούσε να διαρκέσει για τρεις εβδομάδες, αν όχι περισσότερο.

«Για μένα, αυτό θα μπορούσε να είναι αιτιολογικό, καθώς ζητείται από το ανοσοποιητικό σύστημα να κάνει μια υπερβολική απόκριση μέσω του χυμικού φλεγμονώδους μέρους της ανοσοαπόκρισης έναντι ενός ιού (η παραλλαγή άλφα-δέλτα) που δεν υπάρχει πλέον στην κοινότητα.

«Αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος, γι' αυτό και αυτοί οι ασθενείς αναφέρουν έως και 50% μεγαλύτερη αύξηση του Omicron ή άλλων παραλλαγών από τους μη εμβολιασμένους».

Ο Σουηδός παθολόγος, ερευνητής και ανώτερος ιατρός στο Πανεπιστήμιο του Lund, Δρ. Ute Krueger, παρατήρησε επίσης μια έκρηξη στους ταχέως εξελισσόμενους καρκίνους στον απόηχο των εμβόλων COVID-19, με τη μεγαλύτερη αύξηση να σημειώνεται μεταξύ των ατόμων ηλικίας 30 έως 50 ετών.

Σύμφωνα με τον Krueger , τα μεγέθη των όγκων είναι επίσης δραματικά μεγαλύτερα, οι πολλαπλοί όγκοι σε πολλαπλά όργανα γίνονται πιο συνηθισμένοι και η υποτροπή και η μετάσταση του καρκίνου αυξάνονται.

Οι θάνατοι από καρκίνο αποκρύπτονται σκόπιμα

Είναι ανησυχητικό, όπως περιγράφεται στην ενότητα «Πώς κρύβονται οι θάνατοι από τον καρκίνο από τα κρούσματα COVID», η ανάλυση των δεδομένων της εβδομαδιαίας αναφοράς νοσηρότητας και θνησιμότητας των ΗΠΑ υποδηλώνει ότι το CDC φιλτράρει και επαναπροσδιορίζει τους θανάτους από καρκίνο ως θανάτους από COVID-19 για να εξαλείψει το σήμα του καρκίνου και έχει το κάνει από τον Απρίλιο του 2021.

Το σήμα κρύβεται αντικαθιστώντας την υποκείμενη αιτία θανάτου με την κύρια αιτία θανάτου. Έως και το 20% των εβδομαδιαίων θανάτων που ονομάζονται COVID-19 είναι στην πραγματικότητα θάνατοι από καρκίνο.

Ένα ασυνείδητο πείραμα για την ανθρωπότητα

Κανείς απολύτως δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της χορήγησης αυτών των ενέσεων σε βρέφη και μικρά παιδιά. Είναι ένα πείραμα δημόσιας υγείας που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ πριν. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει τα ποσοστά καρκίνου στα παιδιά να εκτοξεύονται, αλλά η πρόσληψη μεταξύ των μικρών παιδιών ήταν επίσης χαμηλή.

Δεδομένου ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι επίσης πιο εύρωστο, τα παιδιά μπορεί να προστατεύονται από τον καρκίνο για κάποιο χρονικό διάστημα, ακόμη κι αν το κάνουν. Το ερώτημα είναι πόσο καιρό;

Το πρόγραμμα εμβολιασμού παιδικής ηλικίας των ΗΠΑ περιλαμβάνει πλέον την αρχική σειρά συν ένα ετήσιο αναμνηστικό για τον COVID-19. Πόσα ενισχυτικά θα χρειαστούν για να σπάσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός παιδιού και να αρχίσει να πολλαπλασιάζεται ο καρκίνος;

Η υπερβολική θνησιμότητα εκτοξεύεται στα ύψη

Έχουμε δει επίσης τεράστιες αυξήσεις στην υπερβολική θνησιμότητα από μη φυσιολογικά προβλήματα πήξης και καρδιακά προβλήματα από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID-19.

Εάν παρενέργειες όπως ο καρκίνος , οι καρδιακές παθήσεις και το εγκεφαλικό σκοτώνουν ήδη τους ενήλικες σε ηλικία εργασίας σε πρωτοφανή αριθμό, ποια θα είναι η υπερβολική θνησιμότητα, ας πούμε, σε 10 χρόνια από τώρα, εάν τα παιδιά και οι έφηβοι συνεχίσουν να λαμβάνουν ενισχυτές mRNA κάθε χρόνο;

Ανατριχιάζω ακόμα και να το σκέφτομαι. Κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα, οι κατασκευαστές φαρμάκων εργάζονται υπερωρίες για να παραδώσουν και άλλα «εμβόλια» βασισμένα σε mRNA, συμπεριλαμβανομένου ενός κατά του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV) .

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) το έχει ήδη παρακολουθήσει γρήγορα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι προηγούμενες προσπάθειες για τη δημιουργία ενός εμβολίου RSV απέτυχαν επειδή προκάλεσαν ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα.

Χωρίς όφελος, τεράστιο κόστος

Τώρα που διανύουμε περισσότερα από δύο χρόνια στην εκστρατεία έγχυσης COVID-19, η ανάλυση κόστους-οφέλους είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Το όφελος είναι τόσο μικρό που είναι ασήμαντο, ενώ το κόστος είναι τεράστιο. Ακολουθεί μια γρήγορη συνοπτική ανάλυση, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία:

Όφελος — Βραχυπρόθεσμη (τέσσερις έως έξι μήνες) προστασία από σοβαρή ασθένεια COVID-19 και θάνατο.

Κόστος — Αρνητική αποτελεσματικότητα μετά από μερικούς μήνες (που σημαίνει ότι ο κίνδυνος μόλυνσης, νοσηλείας και θανάτου από COVID-19 είναι υψηλότερος από ό,τι πριν από την ένεση). Επίσης, δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή την εξάπλωση του ιού, επομένως δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί η επαγόμενη από το εμβόλιο ανοσία της αγέλης.

Οι βολές καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, καθιστώντας τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς σε όλους τους τύπους λοιμώξεων και χρόνιων ασθενειών, γεγονός που με τη σειρά του ασκεί πίεση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, αυξάνει τα ποσοστά αναπηρίας και υπερβολική θνησιμότητα και μειώνει το προσδόκιμο ζωής .

Εκτός από όλα αυτά, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι βολές έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη γονιμότητα, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε κατάρρευση πληθυσμού.

Αποδείξεις ότι τα mRNA εμβόλια προκαλούν προβλήματα γονιμότητας

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, όταν τα εμβόλια για τον COVID-19 είχαν κυκλοφορήσει μόνο για ένα χρόνο, οι αναφορές για αύξηση των αλλαγών της εμμήνου ρύσεως και θνησιγένειας είχαν ήδη πολλαπλασιαστεί. Και, ενώ οι υγειονομικοί υπάλληλοι ήταν, και εξακολουθούν να είναι, ανένδοτοι ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες, τα δεδομένα λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία.

Η μελέτη που χρησιμοποιείται ευρέως για την υποστήριξη της σύστασης των ΗΠΑ για έγκυες γυναίκες να κάνουν ένεση χρηματοδοτήθηκε από το CDC και δημοσιεύτηκε στο The New England Journal of Medicine (NEJM) τον Απρίλιο του 2021. Σύμφωνα με αυτήν τη μελέτη, το ποσοστό αποβολών μεταξύ των εμβόλων COVID-19 αποδέκτες ήταν 13,9%.

Ωστόσο, έγινε ένα ΜΕΓΑΛΟ λάθος σε αυτή τη μελέτη, το οποίο επισημάνθηκε σε μια ταχεία ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Καθαρής και Εφαρμοσμένης Γνώσης. Οι συγγραφείς είναι η Aleisha Brock, Ph.D., από τη Νέα Ζηλανδία και ο Simon Thornley, Ph.D., ανώτερος λέκτορας στο τμήμα της επιδημιολογίας και της βιοστατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Auckland.

Οι Brock και Thornley εξήγησαν ότι η μελέτη NEJM «παρουσιάζει ψευδώς καθησυχαστικά στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με τον κίνδυνο αυτόματης αποβολής στην αρχή της εγκυμοσύνης, καθώς η πλειοψηφία των γυναικών στον υπολογισμό εκτέθηκαν στο προϊόν mRNA μετά τον καθορισμό της περιόδου έκβασης (κύηση 20 εβδομάδων). .»

Όταν ο κίνδυνος αυτόματης αποβολής υπολογίστηκε εκ νέου με βάση την κοόρτη που εγχύθηκε πριν από τις 20 εβδομάδες κύησης, η συχνότητα αποβολής ήταν επτά έως οκτώ φορές υψηλότερη από την αρχική μελέτη που υποδεικνύεται, με σωρευτική συχνότητα αποβολής που κυμαίνεται από 81,9 % έως 91,2%!

Επιπλέον, το 12,6% των γυναικών που έλαβαν το εμβόλιο στο τρίτο τρίμηνο ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες βαθμού 3, οι οποίες είναι σοβαρές ή ιατρικά σημαντικές αλλά όχι άμεσα απειλητικές για τη ζωή.

Ένα άλλο 8% ανέφερε επίσης πυρετό 38 βαθμών Κελσίου (100,4 βαθμούς F), που μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή ή πρόωρο τοκετό.

Ένα άλλο πρόβλημα με τη μελέτη NEJM είναι ότι η παρακολούθηση συνεχίστηκε μόνο για 28 ημέρες μετά τη γέννηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της προγεννητικής έκθεσης στα μωρά είναι ακόμα άγνωστες.

Μια μελέτη με αρουραίους Pfizer-BioNTech έδειξε επίσης ότι η ένεση υπερδιπλασίασε τη συχνότητα απώλειας προεμφυτεύσεως. Παρατηρήθηκαν επίσης συγγενείς ανωμαλίες, συγκεκριμένα δυσπλασίες στόματος/γνάθου, γαστροσχισία (ένα γενετικό ελάττωμα του κοιλιακού τοιχώματος) και ανωμαλίες στο δεξιόπλευρο αορτικό τόξο και στους αυχενικούς σπονδύλους.

Η Μετανθρωπιστική Cabal σκοπεύει να αλλάξει την ανθρωπότητα

Έχει γίνει αρκετά ξεκάθαρο ότι η τεχνοκρατική, υπερανθρωπιστική φυλή που προσπαθεί να καταλάβει τον παγκόσμιο έλεγχο προσπαθεί επιθετικά να αλλάξει γενετικά την ανθρωπότητα. Αλλά προς ποιον σκοπό;

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που βλέπουμε στους ενήλικες, μόλις δύο χρόνια μετά, τι θα συμβεί με τα βρέφη και τα παιδιά που έχουν δεχτεί τρυπήματα την επόμενη ή δύο δεκαετίες; Ειδικά αν αρχίσουν να παίρνουν ενισχυτές mRNA κάθε χρόνο;

Ο τρανσανθρωπισμός «θεωρείται» ως ο δρόμος του μέλλοντος — ένα μέλλον στο οποίο όλοι έχουν τέλεια υγεία και μπορούν να ζήσουν όσο θέλουν. Βλέπουμε ήδη πώς τα εμβόλια COVID-19 διαφημίζονται ως μια απλή «ενημέρωση λογισμικού» για το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η ιδέα είναι ότι, τελικά, οποιοδήποτε θέμα υγείας θα λυθεί με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτήν την ουτοπία είναι πολλαπλό. Πρώτα απ 'όλα, λαμβάνοντας υπόψη πόσο καταστροφική είναι αυτή η πρώτη έγχυση mRNA, φαίνεται ξεκάθαρο ότι η επανασχεδιασμός ενός ήδη τέλειου βιολογικού συστήματος δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται και, για μία αμφιβολία, θα την τελειοποιήσουν ποτέ.

Δεύτερον, ενώ λένε ότι αυτή η υπερανθρωπιστική ουτοπία είναι για όλους, δεν είναι απολύτως. Πιστεύετε πραγματικά ότι θέλουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι να έχουν τέλεια υγεία και να ζήσουν για εκατοντάδες χρόνια;

Τέλεια υγεία σημαίνει τέλεια αναπαραγωγική ικανότητα, επομένως ο αριθμός των απογόνων θα ήταν εκπληκτικός. Σαφώς, δεν το θέλουν αυτό, βλέποντας πώς αυτά τα ίδια άτομα ήδη παραπονιούνται ότι ο κόσμος είναι υπερπληθυσμένος. Έτσι, η τέλεια υγεία για όλους είναι ένα όνειρο.

Η ακραία παράταση ζωής για τις μάζες επίσης δεν είναι στα χαρτιά. Ήδη, θέλουν οι άνθρωποι να πεθαίνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ηλικία συνταξιοδότησης, για να ελαχιστοποιήσουν τις πληρωμές. Πιστεύετε πραγματικά ότι θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους για να περάσουν 100 χρόνια στη σύνταξη;

Ακόμα κι αν η ηλικία συνταξιοδότησης είχε ωθηθεί πολύ πίσω, για παράδειγμα, στα 150, και η μέση διάρκεια ζωής είναι 175, ποιος θα απασχολήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους;

Θυμηθείτε, τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη έχουν ήδη προγραμματιστεί να αναλάβουν τις περισσότερες θέσεις εργασίας, καθιστώντας τους περισσότερους ανθρώπους απαρχαιωμένους. Απλώς δεν υπάρχει κίνητρο για να παραταθεί η διάρκεια της υγείας και η διάρκεια ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Όχι, η διανθρωπιστική ουτοπία προορίζεται να προορίζεται για λίγους εκλεκτούς, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου καθώς συνεχίζουν αυτά τα γενετικά πειράματα στην ανθρωπότητα. Δεν είναι προς όφελός μας.



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου