Video που πρέπει να μας αφυπνίσει πριν τις εκλογές. Ο πρ. βουλευτής & υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μ. Μπαλαούρας, κάνει προεκλογική μάζωξη με Πακιστανούς και τους υπόσχεται τα πάντα...! ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ θέλουν να σε αντικαταστήσουν! Αφυπνίσου! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Video που πρέπει να μας αφυπνίσει πριν τις εκλογές. Ο πρ. βουλευτής & υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μ. Μπαλαούρας, κάνει προεκλογική μάζωξη με Πακιστανούς και τους υπόσχεται τα πάντα...! ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ θέλουν να σε αντικαταστήσουν! Αφυπνίσου! (Video)

  Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος. ΟΧΙ και στους δύο! Θέλουν και οι δύο να σε αντικαταστήσουν... Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει πολιτικό κεφάλ...

 






Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος. ΟΧΙ και στους δύο! Θέλουν και οι δύο να σε αντικαταστήσουν...


Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει πολιτικό κεφάλαιο σε αυτούς που ονειρεύεται για ψηφοφόρους του. «Η Νέα Δημοκρατία θέλει να σας διώξει.» - «Εμείς, όλα αυτά θα τα αλλάξουμε.»

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Ο πρ. βουλευτής & υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μ. Μπαλαούρας, κάνει προεκλογική μάζωξη με Πακιστανούς. Τους χαιρετά στη γλώσσα τους, υπόσχεται να καταργήσει τις ρυθμίσεις της ΝΔ & να δώσει σε όλους πιο εύκολα χαρτιά. Ένας Πακιστανός αναφωνεί: «Εμείς στηρίζουμε σύριζα!»

Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος. ΟΧΙ και στους δύο! Και οι δύο, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, κάνουν τα πάντα για να σε αντικαταστήσουν με τους νέους «Έλληνες» ή μάλλον πλέον «Ελλαδίτες». Οι Έλληνες πεθαίνουν και τα κόμματα εξουσίας των τελευταίων 40 ετών χτίζουν πολιτικό κεφάλαιο με τους λαθρομετανάστες.

Ο εκρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν όπως θα δείτε στο video χαιρετά στη γλώσσα τους, δηλώνει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Πακιστανούς και διαδίδει fake news ότι δήθεν η κυβέρνηση της ΝΔ κατάργησε το «μεταρρυθμιστικό έργο» της Αριστεράς. Είναι τόσο ένθερμη η υποδοχή του που οι Πακιστανοί αναφωνούν «εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Μην γελιέστε...και η ΝΔ λατρεύει τους μετανάστες και το έχουμε αναδείξει πολλάκις...

Πριν λίγο μόνο καιρό είχαμε αποκαλύψει την πρόσκληση που έκανε ο κ.Μητσοτάκης σε μετανάστες από το Νταβός αποκαλύπτοντας χωρίς ντροπή τα σχέδια του για τη μετάλλαξη της Ελλάδος: «Μην μετακομίσετε στην Ευρώπη, αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα, θα υπάρχουν θέσεις εργασίας».

Όλα αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο CNN και στον Fareed Zakaria στο περιθώριο των εργασιών του οικονομικού συνεδρίου του Νταβός... (εδώ)

Ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ολοκλήρωσε δηλώνοντας ότι «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας»!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα παρουσιάσαμε video στο οποίο ο Υφυπουργός της Ν.Δ Λευτέρης Οικονόμου έλεγε πως αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα του Syed Jamil, οργάνου της πρεσβείας του Πακιστάν, για μείωση του χρονικού διαστήματος, μετά το οποίο νομιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα, από 7 χρόνια σε 5, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως από την πλευρά του ότι βοήθεια μπορεί να δώσει θα τη δώσει για τη λήψη αυτής της απόφασης! Δείτε εδώ

Και για να αντιληφθούμε τι γίνεται σε ολόκληρη τηνν Ευρώπη με την αντικατάσταση των Ευρωπαίων από λαθρομετανάστες δείτε ξανά τι είπε Ιρανός συγγραφέας σε εφημερίδα της Γερμανίας: «Οι Γερμανοί “εξαφανίζονται” και οι μετανάστες “θα κληρονομήσουν” τη Γερμανία». (Εδώ)



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. α.α. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ. Εκει μας καταντησανε. Αυτος ο Μπαλαουρας ειναι αξιος για μπαλαουρο. Προδοτες, Τυχαρπαστοι. Χρειαζομαστε ριζικη αλλαγη. Αλλα πρεπει να ειμαστε προθυμοι και για αγωνες και για αιμα. Η ελευθερια και η ανεξαρτησια θελουν θυσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου