Αντεθνικά κόμματα η ΝΔ (του Μητσοτάκη) και ο ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνημένη η πώληση της ΕΥΔΑΠ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αντεθνικά κόμματα η ΝΔ (του Μητσοτάκη) και ο ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνημένη η πώληση της ΕΥΔΑΠ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

  Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός και σημερινός επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας είναι ...

 






Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός και σημερινός επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας είναι ίδιοι και απαράλλακτοι.


Φαντάζουν ως δημοκράτες και θεματοφύλακες του Συντάγματος, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δρουν αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά.

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

 

Στις 21 Μαΐου 2023 έχουμε εκλογές και ο λαός μας πρέπει να προσέλθει στις κάλπες προκειμένου να μαυρίσει (τουλάχιστον) τα δυο κόμματα Εξουσίας! Τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ! 

Γιατί; Γιατί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός και σημερινός επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας είναι ίδιοι και απαράλλακτοι. Δηλαδή είναι όμοιοι, έχοντας ελάχιστες, ανεπαίσθητες πολιτικές διαφορές. Φαντάζουν ως δημοκράτες και θεματοφύλακες του Συντάγματος, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δρουν αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά.

Εκλαμβάνουν τη Δημοκρατία και την τήρηση του Συντάγματος με την δική τους στρεβλή λογική. Η μεθόδευση αλλοίωσης και παραποίησης του Συντάγματος μας ξεπερνάει, όχι μόνο με βάση την νομοθετική επιστήμη, αλλά και με την κάθε έννοια δημοκρατικής αντίληψης.

Υπέρ της ενδοτικής – επιζήμιας για τα εθνικά μας συμφέροντα «Συμφωνίας των Πρεσπών» τα δυο κόμματα…

Στις 25 Ιανουαρίου 2019 κυρώθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο η “Συμφωνία των Πρεσπών” και έτσι τέθηκε σε ισχύ η ενδοτική συμφωνία και η οποία μετονόμασε επίσημα τη γειτονική χώρα σε “Βόρεια Μακεδονία”!

Μια αντεθνική παραχώρηση της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Παρά την γενικευμένη αντίδραση του ελληνικού λαού, που σε μεγάλες λαοσυνάξεις διατράνωνε την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Την εποχή εκείνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση! Τι έλεγε λοιπόν στη Βουλή των Ελλήνων, τότε, ο Πρόεδρος της ΝΔ; Ας θυμηθούμε μαζί:


«Σήμερα είναι μια δύσκολη, μια στενάχωρη μέρα για την Ελλάδα. Η κυβέρνηση με μια ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. H κύρωσή της σημαίνει την επίσημη αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας στους κατοίκους των Σκοπίων για πρώτη φορά από ελληνική κυβέρνηση. Εγκαταλείπεται έτσι μια εθνική γραμμή δεκαετιών. Ο κ. Τσίπρας είπε “ναι” εκεί που όλοι οι προκάτοχοί του είπαν “όχι”. Τους λόγους τούς γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Κι αυτό μπορεί να γίνει αρχή νέων δεινών. Δυστυχώς, τα κομματικά παζάρια και ο κυνισμός του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν του εθνικού συμφέροντος. Πριν από 4 χρόνια ακριβώς, ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές εξαπατώντας τους πολίτες. Για να μας πάει τελικά πολλά χρόνια πίσω, κάνοντας χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων και ειδικά των πιο αδύναμων.

Τώρα ολοκληρώνει το καταστροφικό του πέρασμα και με μια εθνική υποχώρηση. Πιστή στη λαϊκή εντολή, η Νέα Δημοκρατία έδωσε τη μεγάλη μάχη. Ανέδειξε την αλήθεια για το εθνικό θέμα, αλλά και το πραγματικό πρόσωπο κάθε κόμματος και κάθε βουλευτή. Προσωπικά, μίλησα με ειλικρίνεια για τις μεγάλες δυσκολίες που έρχονται από την εφαρμογή της συμφωνίας. Δεσμεύτηκα, όμως, και ότι θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον: Το δικαίωμα της Ελλάδας για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να το απεμπολήσω. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αμβλύνω τις αρνητικές συνέπειες που είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν από μια προβληματική συμφωνία. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν. Βίωσαν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Πρέπει, όμως, να μείνουν ενωμένοι και να επιδείξουν δημοκρατική ωριμότητα. Μακριά από ακρότητες. Σύντομα θα μιλήσουν, και η απάντησή τους στις κάλπες θα είναι συντριπτική. Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι λίγο πριν απ’ το ξημέρωμα. Και η στιγμή της ελπίδας και της προόδου πλησιάζει. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και πρέπει να πάμε μπροστά. Το μπορούμε»!

Πράγματι ήλθαν οι εκλογές του Ιουλίου 2019 και η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συντριπτική! Ο λαός μας, πιστεύοντας τα ωραία, τα μεγάλα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ κάνοντάς τον Πρωθυπουργό, μετά από μακρά περίοδο συμμαχικών κυβερνήσεων!

Όμως τι είδε στη διακυβέρνηση της χώρας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ελληνικός λαός;

Είδε να μην ασκεί βέτο στις ενταξιακές συζητήσεις εισόδου των Σκοπίων στην ΕΕ! Είδε αυτήν την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών – όπως έλεγε – να μην την καταγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως είχε δεσμευθεί!

Είδε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να συμφωνεί στις ενταξιακές συζητήσεις στην ΕΕ, εισόδου των Σκοπίων στην “Ευρωπαϊκή οικογένεια”!

Προχωρά το σατανικό σχέδιο «Πρέσπες του Αιγαίου»…

Σε μια εποχή, που οι ολέθριοι διπλοί σεισμοί στην Τουρκία, έχουν ισοπεδώσει την χώρα και την οικονομία της, αντί η ελληνική κυβέρνηση – συνεπικουρούμενη από την Αξιωματική Αντιπολίτευση - να δημιουργήσει ισχυρό πλεονέκτημα υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων, εξακολουθεί και επιτρέπει, σε τούτες τις δύσκολες ώρες και ημέρες, την επιθετική τουρκική προκλητικότητα και είναι πλέον έτοιμη να προβεί στη συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό πέλαγος!

Ζήτημα, που προ δυο – τριών ετών έχω αναδείξει με την αρθρογραφία μου,

όταν θεωρούσαν πολιτικοί και δημοσιογράφοι αυτήν την ανάδειξη ως fake news και σήμερα είναι πρωτοσέλιδο αυτές οι υπόγειες διαδρομές εθνικής παραχώρησης! Αφού ο διεθνής παράγοντας βρίσκει ετούτη την χρονική στιγμή ως κατάλληλο το έδαφος, με τον “κατάλληλο” Πρωθυπουργό να προχωρήσει σε αυτό το εφιαλτικό του σχέδιο!

Όπως με τον “κατάλληλο” Πρωθυπουργό προχώρησε την ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα “Συμφωνία των Πρεσπών”, έτσι προχωράει και με τις “Πρέσπες του Αιγαίου”!

Άλλωστε γι΄ αυτό δεν ήλθε σε Τουρκία και Ελλάδα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν;

Γι΄ αυτό δεν συναντήθηκε και με τον Κ. Μητσοτάκη και με τον Αλ. Τσίπρα;

Για αυτόν τον λόγο βγάζουν στους τηλεοπτικούς Συστημικούς σταθμούς τον Συστημικό “λαγό”, τη Βουλευτή Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, να μας τσαμπουνάει – μαζί με τον εκπεσόντα Πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη – πως, υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης, του νέου αντεθνικού εγχειρήματος!     

Ωστόσο, να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, πως η συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό πέλαγος, με την Τουρκία και τις ΗΠΑ, δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος για την Ελλάδα, αφού το μερίδιό μας θα πηγαίνει στην αποπληρωμή των δανειακών μας υποχρεώσεων!

Όπως επίσης, θα πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, πως ακολουθεί μετά η συνδιοίκηση νησιών του Αιγαίου Πελάγου μας!

Ζήτημα, που προ δυο – τριών ετών έχω αναδείξει και που ο διεθνής παράγοντας βρίσκει κατάλληλο το έδαφος σήμερα με τον “κατάλληλο” Πρωθυπουργό να προχωρήσει στο εφιαλτικό του σχέδιο!

Όπως με τον “κατάλληλο” Πρωθυπουργό προχώρησε την ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα “Συμφωνία των Πρεσπών”, έτσι προχωράει και με τις “Πρέσπες του Αιγαίου”!

Άλλωστε γι΄ αυτό δεν ήλθε σε Τουρκία και Ελλάδα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν;;

Συνοδοιπόροι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο τρομοκρατικό αφήγημα του Covid-19 και στην πληθυσμιακή αλλοίωση του πληθυσμού μας…

Με το πρόσχημα της ρητορικής μίσους και ρατσισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει εξαγγείλει ότι θέλει να απαγορευθούν όλα τα παρόντα και μελλοντικά κόμματα που θα στρέφονται κατά της παράνομης μετανάστευσης!

Δηλαδή κόμματα, τα οποία βλέπουν πως η Πατρίδα  Ισλαμοποιείται με την επιχειρούμενη αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, θα πρέπει να βγαίνουν εκτός νόμου!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που δημιούργησε τα hot Spot (κέντρα φιλοξενίας “μεταναστών και προσφύγων) και η ΝΔ που μονιμοποίησε τους ένοικούς των! Η ΝΔ που εν μέσω υγειονομικής κρίσεως κι ενώ όλοι οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους με τα κυβερνητικά lock down, μετέφερε εκατοντάδες παράνομους μετανάστες από τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας στην Ηπειρωτική Ελλάδα, χωρίς καμιά υγειονομική προφύλαξη!

Όταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούσαν στον μη εμβολιασμό τους, από τη στιγμή που συναποφάσιζαν πως είναι όλοι τους νέοι και δεν χρειαζόταν!

Την ίδια ώρα, που τα Ελληνόπουλα εμβολιάζονταν από τη βρεφική τους ηλικία!  

Συνυπευθυνότητα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το τραγικό συμβάν των Τεμπών και της μη εκπλήρωσης ευρωπαϊκής οδηγίας για την ασφάλεια των τρένων…

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν το αφήγημα, πως βγήκαμε από τα Μνημόνια! Ωστόσο Μνημονιακή υποχρέωση ήταν η πώληση των ελληνικών σιδηροδρόμων στην ιταλική Hellenic train και η οποία χρησιμοποιεί το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ Α.Ε.)!

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν τις ίδιες ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, αφού δεν εκπλήρωσαν οι κυβερνήσεις τους ευρωπαϊκή υποχρέωση (2012/34/ΕΕ)”, που είχε καταληκτική ημερομηνία την 16η  Ιουνίου 2015 και η μη συμμόρφωσή τους, που αφορούσε την ασφάλεια των σιδηροδρομικών υποδομών – υποχρεωτική για όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ – επέφερε, πριν το τραγικό συμβάν των Τεμπών, την παραπομπή της Ελλάδος στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Άλλωστε στις δημοσκοπήσεις, ο λαός μας θεωρεί συνυπεύθυνες τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ!

Συμφωνημένη η πώληση της ΕΥΔΑΠ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Το τελευταίο διάστημα εκ των πρώτων θεμάτων στην ειδησεογραφία, ήταν η ιδιωτικοποίηση του νερού. Αναφορές, πως δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης θα βγουν σύντομα στο σφυρί, κυριάρχησαν στα ΜΜΕ. Και βέβαια, δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου! Θεωρούμε σίγουρο, πως η ΕΥΔΑΠ θα ιδιωτικοποιηθεί και θα πούμε, το νερό νεράκι. Σε αυτό το νέο πολιτικό – αντεθνικό έγκλημα συμμετέχουν τα κόμματα Εξουσίας, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ! 

Αλλά, τι τα θες, τι τα γυρεύεις, αφού ο λαός μας αντλεί πληροφορίες από τα Συστημικά Μέσα, που αποκρύπτουν τις πραγματικές ειδήσεις!

Για του λόγου τω αληθές, δείτε τι ακριβώς γνώριζα με όσα έγραφα σε άρθρο μου στις 7 Σεπτεμβρίου 2017:

«Την Πέμπτη φθάνει στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μπριζίτ Μακρόν, για διήμερη επίσημη επίσκεψη (7-8 Σεπτεμβρίου)!     

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας σε αυτήν την επίσκεψη θα έχει διαδοχικές επίσημες συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει επίσημη από κοινού ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και του Εμανουέλ Μακρόν, στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Ακολούθως θα δοθεί συνέντευξη Τύπου!

Όλοι θεωρούν ότι αυτή η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα, φέρνει μήνυμα ενίσχυσης της Ελλάδος προς την Ευρωπαϊκή Ένωση! Μήνυμα ενίσχυσης της νομισματικής ένωσης και του ευρώ! Ως εδώ όλα πολύ ωραία και ειδυλλιακά!

Ωστόσο, γνωρίζουμε πως ο κ. Μακρόν θα συνοδεύεται από ανώτατα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, προκειμένου να προωθηθούν επενδύσεις στην Ελλάδα! Όμως, αν είναι σαν αυτές που μας έφεραν και όσοι ηγέτες χωρών επισκέφτηκαν την Ελλάδα στα χρόνια των Μνημονίων, ας λείπει το βύσσινο!

Αλλά το ανησυχητικό για μας, είναι ότι μεταξύ αυτών θα είναι οι:

Louis – Roch Burgard εκτελεστικός πρόεδρος της Saur (εταιρείας υδάτων) και Jean – Jean – Louis Chaussade πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Suez Environnement (εταιρεία νερού και περιβάλλοντος)!

Έτσι εμείς θα σας αποκαλύψουμε σήμερα, πως η έλευση Μακρόν στην Ελλάδα έχει να κάνει με το νεράκι μας! Ναι, ο Τσίπρας ξεπουλάει το νεράκι μας στους Γάλλους!

Στην εποχή των Μνημονίων, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδεικνύεται πως είναι περισσότερο μειοδοτική κυβέρνηση από όλες τις προηγούμενε μνημονιακές κυβερνήσεις!

Το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ στους Γάλλους θα το ονομάσει η κυβέρνηση ανάπτυξη! Την οποία θα αναλάβουν οι Γάλλοι ως τεχνικοί – τάχατες – σύμβουλοι! Και ο ελληνικός λαός δεν έχει δει ακόμη τίποτε, αφού κοιμάται και περιμένει το μάνα εξ ουρανού!»!!


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου