Σε λίγους μήνες μας φέρνουν το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) για την ολοκληρωτική υποδούλωση μας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σε λίγους μήνες μας φέρνουν το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) για την ολοκληρωτική υποδούλωση μας...

Κάτι που σιγουρα θα αρχίσει να ξετυλίγεται από το Φθινόπωρο και μετά θα έχει να κάνει με τα περίφημα CBDC, ή για τους περισσότερους, Ηλεκτρο...






Κάτι που σιγουρα θα αρχίσει να ξετυλίγεται από το Φθινόπωρο και μετά θα έχει να κάνει με τα περίφημα CBDC, ή για τους περισσότερους, Ηλεκτρονικό Νόμισμα! Αυτό θα είναι και ο βασικός πυλώνας για την πλήρη υποδούλωση μας!!! 


Όλες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα πρέπει να περνούν από κεντρικά συστήματα ελέγχου που διαχειρίζεται το καθεστώς, συμπεριλαμβανομένων των CBDC. Θα μας ζητηθεί να συμμετάσχουμε σε ένα CBDC για να πληρώνουμε φόρους, να αγοράζουμε τρόφιμα και να λαμβάνουμε τα γνωστά επιδόματα τους...

 

Γράφει ο Άλκης Νομικός

Το CBDC είναι συντομογραφία του Central Bank Digital Currency, μια ηλεκτρονική μορφή χρημάτων από την κεντρική τράπεζα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για να πραγματοποιούν ψηφιακές πληρωμές και να αποθηκεύουν αξία. Δεν θα υπάρχουν φυσικά νομίσματα ή χαρτονομίσματα διαθέσιμα σε άτομα σε μια ψηφιακή κοινωνία και όλα τα χρήματα θα ανταλλάσσονται σε ψηφιακή μορφή. ΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

1.Όλες οι αγορές μας θα παρακολουθούνται και θα περιοριστούν, εάν είναι απαραίτητο, για να διαμορφωθεί η συμπεριφορά μας !

2. Η ικανότητά μας να αγοράζουμε τρόφιμα (και ειδικότερα κρέας) θα περιοριστεί σοβαρά με βάση τη βαθμολογία συμμόρφωσής μας με τον πολιτισμό και το κλίμα. Θα περιοριστούμε σε ένα όριο θερμίδων για τις επιτρεπόμενες αγορές παντοπωλείου και θα περιοριστούν τυχόν τρόφιμα που θα θεωρούνται ότι δεν συμμορφώνονται με την προπαγάνδα για το κλίμα (π.χ. τυρί, κρέας και γάλα).

3. Θα μας απαγορευτεί να καλλιεργούμε τροφή , οικονομικούς σπόρους ή να εκτρέφουμε κοτόπουλα στην αυλή χωρίς να λάβουμε άδεια από την κυβέρνηση, η οποία θα απαιτήσει να χρησιμοποιήσουμε γενετικά τροποποιημένους σπόρους και επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό των ζώων της φάρμας μας . Και φυσικά δεν θα επιτρέπεται το νωπό γάλα !!!!

4. Θα μας απαγορευτεί εντελώς η αγορά πυροβόλων όπλων , πυρομαχικών, μαχαιριών, βαλλιστικών γιλέκων ή άλλων αντικειμένων αυτοάμυνας, αφήνοντάς σας στο έλεος του παράνομου κράτους !

5. Θα μας απαγορευτεί να αγοράζουμε όχημα βενζίνης ή ντίζελ , αλλά ταυτόχρονα, η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι μας θα είναι αυστηρά περιορισμένη με βάση τη βαθμολογία συμμόρφωσης με το κλίμα και τον πολιτισμό !!! Με άλλα λόγια, εάν ποτέ θελήσουμε να φορτίσουμε το αυτοκίνητό μας και να οδηγήσουμε κάπου, θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα υπάκουοι στο καθεστώς, διαφορετικά δεν θα έχουμε ποτέ αρκετές κιλοβατώρες διαθέσιμες για να φορτίσετε το EV μας !!!!

6. Πιθανότατα θα αντικατασταθούμαι από συστήματα AI ή ρομπότ αυτοματισμού που θα αναλάβουν την τρέχουσα εργασία μας !

Καθώς εκτοπιζόμαστε από την εργασία μας , θα τοποθετηθούμε σε ένα σύστημα UBI για να λαμβάνουμε αυτόματες ψηφιακές πληρωμές, αλλά η δυνατότητά μας να αποκτήσουμε πρόσβαση στα «πλεονεκτήματα» μας στο UBI θα απαιτήται να παραμένουμε πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις απαιτήσεις εμβολίων, ανεξάρτητα από το πόσα θα είναι αυτά !!!!

Ουσιαστικά, για να λάβουμε ένα UBI και να είμαστε σε θέση να αντέξουμε οικονομικά για να εχουμε αρκετή τροφή για να αποφύγουμε λίγο την πείνα, θα πρέπει να συμφωνήσουμε να υποβάλουμε τον εαυτό μας σε ιατρική αυτοκτονία που χρηματοδοτείται από το κράτος μέσω ατελείωτων εμβολίων. Για να ζήσουμε , με άλλα λόγια, θα πρέπει να παραδοθούμε για να σκοτωθούμε σιγά σιγά από το κράτος !!!

Επιπλέον προνόμια UBI θα απονεμηθούν σε άτομα που οικειοθελώς επιτρέπουν σε ελεγκτές δεδομένων και υπεύθυνους επιβολής της δημόσιας ασφάλειας να έχουν σε πραγματικό χρόνο, απεριόριστη πρόσβαση στα μικρόφωνα και τις κάμερες των φορητών συσκευών τους.

Παρακολουθώντας αγαπητέ μου φίλε κάθε οικονομική συναλλαγή, θα έχουν πρόσβαση σε κάθε λεπτομέρεια των δαπανών μας, στον αποδέκτη των χρημάτων μας και στον τρόπο κατανομής των πόρων μας !!!

Φανταστείτε, για μια στιγμή, έναν μελλοντικό κόσμο στον οποίο όλα όσα γνωρίζουμε τώρα για τη λειτουργία και την επιβίωση εντός της οικονομίας ανατρέπονται πλήρως. Αυτός ο κόσμος έχει γίνει πλήρως ψηφιακός, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι ζουν σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά, όπου οι φυσικές νομισματικές αλληλεπιδράσεις εγκαταλείπονται ή απαγορεύονται, και αντικαθίστανται από CBDC . Όλες οι συναλλαγές παρακολουθούνται και ανιχνεύονται, τίποτα δεν είναι πλέον ιδιωτικό εκτός και αν δραστηριοποιείτε ως εγκληματίας σε μια μαύρη αγορά.

Αυτή η τεχνολογία υπάρχει ήδη και δοκιμάζεται επί του παρόντος στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

η τεχνητή νοημοσύνη διαχειρίζεται τα πάντα , η ανθρωπότητα υποβιβάζεται σε περιορισμένο αριθμό ‘’ζωτικών’’ θέσεων εργασίας που εκδίδονται από την κυβέρνηση και μια νέα μάρκα τεχνολογικού σοσιαλισμού κυβερνά τη ζωή μας.

Η ιδιωτική περιουσία θα παραμεριζόταν. Οι πολίτες θα ζούσαν καθημερινά μέσα σε μια κοινή οικονομία’’ στην οποία κανείς δεν κατέχει τίποτα επειδή τα πάντα δανείζονται από το συλλογικό σύστημα σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει ευκαιρία για τους περισσότερους να αποκτήσουν πλούτη ή να τον αποθηκεύσουν. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για προετοιμασία για μελλοντικές ανάγκες ή κρίσεις. Το κράτος σχεδιάζει για σένα !

Τα ανθρώπινα όντα ουσιαστικά παύουν να γίνονται ενεργοί συμμετέχοντες στη ζωή τους. Αντίθετα, διοικούνται μαζικά από τεχνοκράτες άρχοντες που ζουν μακριά σε ψηλούς πύργους.

Ακόμη και ο πιο παραπλανημένος παγκοσμιοποιητής γνωρίζει ότι πολλά έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, δεν θα δεχτούν ποτέ μια κοινωνία χωρίς μετρητά, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ……

ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !!!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου