Πιστεύετε στο τρίτο φύλο; Δεν πειράζει και άλλοι πιστεύουν πως ο Έλβις ζει... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πιστεύετε στο τρίτο φύλο; Δεν πειράζει και άλλοι πιστεύουν πως ο Έλβις ζει...

  Θα έρθει η στιγμή που όλος αυτός ο συρφετός θα καταρρεύσει, το πιστεύω γιατί η ίδια η φύση θα βαρεθεί τα εκτρώματα που έχουν καθίσει πάνω ...

 


Θα έρθει η στιγμή που όλος αυτός ο συρφετός θα καταρρεύσει, το πιστεύω γιατί η ίδια η φύση θα βαρεθεί τα εκτρώματα που έχουν καθίσει πάνω στο σβέρκο της. Μέχρι τότε όμως όσοι θεωρείτε τον εαυτό σας λογικό και σοβαρό άνθρωπο, πάψτε να χαύετε έτσι αμάσητα κάθε γελοιότητα που σας πλασάρουν οι συμμορίες που σας κυβερνάνε… 

 

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που ένα ολόκληρο σύστημα προσπαθεί να μας πείσει πως υπάρχει τρίτη επιλογή στη φύση εκτός από το να είσαι άντρας η γυναίκα. Δεν υπάρχει κυρίες και κύριοι όσοι και να χτυπηθείτε. Ούτε γονέας 1 και γονέας 2 δεν υπάρχει στη φύση. Υπάρχει πατέρας και μάνα. Κι εδώ είναι το πιο αισχρό. Η τεκνοθεσία με ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΥΘΜΕΝΗ, να θεωρηθούν ίδιοι με τα ζευγάρια όπου υπάρχει ένας άντρας και μια γυναίκα...

 

Γράφει ο Vasiliskos

Αφού όλες αυτές τις ημέρες ασχολείστε με το θέμα του νόμου που πέρασε, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, δεν κοστίζει και το κάνω απλά γιατί όπως γράφουμε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, δεν υπάρχει κάτι που να κάνει τζιζ και να φοβόμαστε να το αγγίξουμε. Οι σκέψεις πάνω στο θέμα σεξουαλικών επιλογών είναι ξεκάθαρο. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει στο κρεβάτι του, αρκεί αυτό που κάνει να μην βλάπτει τους υπόλοιπους και να μην αγγίζει ανυπεράσπιστους πληθυσμούς όπως τα παδιά. Μέχρι εκεί σταματάει το θέμα. 

Όπως και σε τόσα άλλα που συμβαίνουν γύρω μας, ζούμε σε μια εποχή που οι άριστοι χειραγωγοί των ανθρώπινων συνειδήσεων, έχουν ανάγει σε τέχνη τις τεχνικές που οδηγούν τα υπνωτισμένα πλήθη όπου γουστάρουν. Με το παράδειγμα της πανδημίας είδαμε πόσο εύκολο είναι να το καταφέρουν. Σε κάθε χρονική στιγμή "παίζει" κι ένα καινούργιο παιχνιδάκι. Κι αν παρατηρήσετε η πληροφόρηση είναι συγκεντρωμένη ολοκληρωτικά στο νέο παιχνιδάκι. 

Τώρα πρέπει να έχουμε όλοι στραμμένη την προσοχή μας στο θέμα ομοφυλοφιλία. Τι είναι ομοφυλοφιλία? Ενας άντρας θέλει να έχει σύντροφο ερωτικό έναν άντρα, ή μια γυναίκα μια άλλη γυναίκα. Επίσης υπάρχει και η επιθυμία να πηγαίνει και με άντρες και γυναίκες. Μέχρι εδώ είναι όλα γνωστά και ναι η κοινωνία έχει προοδεύσει και δεν απαιτεί να κρεμαστούν ή να καούν στη φωτιά όσοι κάνουν αυτές της επιλογές.

Η χειραγώγηση ξεκινάει από τη στιγμή που αυτές οι επιλογές θέλουν να επιβληθούν σαν κάτι που η φύση ορίζει. Δεδομένου ότι, όπως γνωρίζω και να με διορθώσετε αν κάνω λάθος, τα φύλα είναι δύο, και καμμία ιατρική έρευνα μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχει δείξει κατά τη γέννηση, gay γονίδιο, gay ορμόνες, gay ανατομική ιδιαιτερότητα .Οι ερμαρφόδιτοι είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία όπου πολύ απλά έχουν και αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά και είναι μια ιδιαιτερότητα της φύσης όπου στο τέλος και σε αυτή τη περίπτωση το άτομο θα επιλέξει ένα από τα δύο φύλα να κρατήσει. Τρίτο δεν του είπε ο γιατρός πως μπορεί να έχει. 

Οπότε μιλάμε για μια σεξουαλικού τύπου ιδιαιτερότητα,  που οι άνθρωποι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ στη πορεία της ζωής τους και το οποίο διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Ακόμα κι όταν το επιλέγουν, το αρσενικό παραμένει (βιολογικά) αρσενικό και η γυναίκα θηλυκό. Μήπως κάνω λάθος? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ, παρά μόνο στα τεχνάσματα μιας νέας τάξης πραγμάτων που έχει τους δικούς της λόγους να οδηγήσει την μελλοντική κοινωνία σε διαφορετικά μοντέλα ζωής, με κύριο μέλημα τους υποτακτικούς, μπερδεμένους και φοβισμένους ανθρώπους, μια κοινωνία που θα έχει καταστρέψει, τις ουσιαστικές ασπίδες προστασίας που είχαν οι άνθρωποι σε όλη τη πορεία της ανθρωπότητας. Μια από τις σημαντικότερες αν όχι και η πρώτη σε σημασία ήταν η οικογένεια και η τεκνοποίηση. 

Και όταν λέμε οικογένεια εννοούμε εκείνη τη φωλιά που το νεογέννητο θα γνωρίσει τη "φύση" στην οποία θα μεγαλώσει και θα αισθανθεί την πολυπλοκότητα και τη μαγεία της. Θα το βυζάξει η μάνα και θα αποκοιμιέται στην αγκαλιά της, θα νοιώσει τη δύναμη και την ασφάλεια της πατρικής φιγούρας, θα κρυφοκυτάξει πονηρά και θα δει τον άντρα και τη γυναίκα, του γονείς του να αγκαλιάζονται, και να έχουν δυο σώματα που ενώνουν την αρσενική και τη θυληκή φύση σε μια κοινή πορεία. Θα δει τη μάνα με τη κοιλιά φουσκωμένη που θα του λέει να χαιδέψει γιατί εκεί μέσα είναι το αδελφάκι που σε λίγο καιρό θα μας επισκεφθεί. Το κορίτσι θα θέλει να μοιραστεί τα θηλυκά του μυστικά με τη μάνα και το αγόρι τις συμβουλές του μεγάλου αρσενικού του πατέρα του. (Και ναι, και στις φυσιολογικές οικογένειες υπάρχουν γονείς που δεν θα έπρεπε να είναι γονείς, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση δηλαδή σε ποιό μοντέλο ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα ήθελα να μεγαλώνουν τα παιδιά)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ. ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ , ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. 

Το “LGBT” σημαίνει λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλες και τρανς. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι ακριβώς αυτό είναι. Κάτι διαφορετικό από το αρχέτυπο του αρσενικού και του θηλυκού. Επιλέγουν να μην αποδέχονται την φύση τους (σε γενετικό, βιολογικό επίπεδο). Ισως θα έπρεπε οι ίδιοι να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ την επιλογή τους ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, και όχι να ζητούν από τους υπόλοιπους να ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ. 

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που ένα ολόκληρο σύστημα προσπαθεί να μας πείσει πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. Δεν υπάρχει κυρίες και κύριοι όσοι και να χτυπηθείτε. Ούτε γονέας 1 και γονέας 2 δεν υπάρχει στη φύση. Υπάρχει πατέρας και μάνα. Κι εδώ είναι το πιο αισχρό. Η τεκνοθεσία με ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΥΘΜΕΝΗ, να θεωρηθούν ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Οχι, καλοί μου άνθρωποι. Η παρένθετη μάνα είναι Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ. Δεν θα το βυζάξει, δεν θα το κοιμίζει το βράδυ στην αγκαλιά της, δεν θα είναι εκείνη που θα του δείξει τα πρώτα βήματα. Το παιδί αυτό θα μεγαλώνει σε μια οικογένεια που θα είναι μοναδικό στοιχείο η ανώμαλη εκδοχή της αρσενικής φύσης  ή μοναδικό στοιχείο η ανώμαλη εκδοχή της  θηλυκής φύσης και αυτό τι συνέπεια άραγε θα έχει. Τι θα μπορέσει να διακρίνει αυτό το παιδί, έτσι ώστε να κάνει ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όταν θα φθάσει την εφηβεία του?  Τι αντίληψη θα έχει για το αρσενικό και θηλυκό? Ποια πράγματα θα του έχουν λείψει αναγκαστικά μεγαλώνοντας μόνο με 2 άντρες ή δύο γυναίκες? Πόσα προβλήματα δεν ανάπτυξαν μέσα τους παιδιά που ορφάνεψαν από μάνα ή πατέρα πολύ μικρά, όχι γιατί εκείνος που απέμεινε δεν κάλυψε τις ανάγκες τους (γιατί προσπαθούσε να γίνει και πατέρας και μάνα) αλλά γιατί όσο και να προσπαθούσε μια ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΕΛΕΙΠΕ.  Υπάρχει και η περίπτωση το ένα μέλος να είναι τρανς κι έτσι το παιδί θα μάθει πως είναι σοβαρό πράγμα ένα καραγκιόζης μαντράχαλος με μούσια να φοράει τακούνια και να πασαλείβεται με κραγιόν. 

Αφού κατορθώσαμε και τινάξαμε από πάνω μας συμπλέγματα του παρελθόντος και αποδεχτήκαμε τις ιδιαίτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα κόσμο πολιτισμένο, τα διεστραμμένα και εγκληματικά μυαλά των τυράννων βρήκαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στο άλλο άκρο τα πράγματα, ώστε κάποιος που δεν θα συμφωνεί με όλη αυτή την ανωμαλία να είναι ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ (πιο γελοίος όρος δεν υπάρχει). 

Οπως οδηγήσανε τη κοινή γνώμη, να θεωρεί τους ανθρώπους που αγαπάνε τη πατρίδα τους φασίστες, όπως οδήγησαν την κοινή γνώμη να θεωρεί τους ανθρώπους που δεν ήθελαν να βάλουν αμφιβόλου κατασκευής φάρμακα μέσα τους που τα είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι οι τύραννοι που ανήκουν στο 3% που εκμεταλλεύεται όλο τον πλανήτη και τους ονόμασαν ψεκασμένους, έτσι έχουμε το νέο γελοίο, αισχρό παιχνιδάκι, ο άντρας ή η γυναίκα που θα πει πως φυσιολογικό είναι να είσαι άντρας ή γυναίκα και τελεία, να ονομάζεται ομοφοβικός.

Αν φύση ήθελε θα έδινε την δυνατότητα τεκνοποιήσης σε αρσενικά και θηλυκά. Και να ξέρετε την ίδια αντίρρηση φέρνω σε κάτι άλλες γελοιότητες όπου μια γυναίκα 60 χρονών γουστάρει να γίνει μάνα αγνοώντας πως και να τα καταφέρει με παρένθετες μητέρες κλπ ίσως σε 5-6 χρόνια αφήσει ορφανό ένα παιδί. Γενικότερα η φύση μας έχει δώσει όλες τις επιθυμητές της κατευθύνσεις τι ακριβώς θέλει να κάνουμε σε ανάλογα με το φύλο που ανήκουμε και ανάλογα με την ηλικία που διανύουμε. 

Ενα τελευταίο, αυτό το παρένθετη μητέρα τόσο κοστίζει, ετοιμάζει ένα κόσμο αγοραπωλησίας βρεφών, που φυσικά συμβαίνει σε ένα σύστημα σάπιο και διεστραμμένο, που δεν θα προστατέψει σε καμία περίπτωση αυτές τις αθώες ψυχές, αντίθετα νέου τύπου συμμορίες θα τρίβουν τα χέρια από τις καινούργιες "δουλίτσες" 

Θα έρθει η στιγμή που όλος αυτός ο συρφετός θα καταρρεύσει, το πιστεύω γιατί η ίδια η φύση θα βαρεθεί τα εκτρώματα που έχουν καθίσει πάνω στο σβέρκο της.

Μέχρι τότε όμως όσοι θεωρείτε τον ευαυτό σας λογικό και σοβαρό άνθρωπο, πάψτε να χαύετε έτσι αμάσητα κάθε γελοιότητα που σας πλασάρουν οι συμμορίες που σας κυβερνάνε. 

Μπορείτε όσοι θέλετε να με κατατάξετε στους ομοφοβικούς, δεν μου καίγεται καρφί. Ετσι κι αλλιώς όσους το σκεφθείτε έτσι, εγώ σας έχω κατατάξει στους παπαγάλους που εξυπηρετούν την  νέα τάξη πραγμάτων. Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου