Μπαίνουμε στην τελική φάση του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μπαίνουμε στην τελική φάση του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου;

  Αυτήν την ώρα, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στην Μέση Ανατολή, αλλά τούτη την φορά η αναμέτρηση μυρίζει  παγκόσμιο μπαρούτι . Ποτέ ά...


 Αυτήν την ώρα, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στην Μέση Ανατολή, αλλά τούτη την φορά η αναμέτρηση μυρίζει παγκόσμιο μπαρούτι. Ποτέ άλλοτε δεν προπαγάνδισαν τόσοι πολλοί τον κίνδυνο του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου! Ποτέ άλλοτε η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα απανταχού της γης τσιράκια και γρανάζια της δεν αναμασούσαν την καραμέλα της πολυκρίσης! Ποτέ άλλοτε δεν είχαν διεξαχθεί ταυτοχρόνως τόσοι μεταφορικοί και κυριολεκτικοί πόλεμοι!Εφόσον το Ιράν και το Ισραήλ κονταροχτυπηθούν, το ερώτημα είναι αν η επέκταση του πολέμου θα γίνει κατά τρόπον ελεγχόμενο ή ανεξέλεγκτο. Άραγε, οι πολεμομάγειροι της σατανοκίνητης ελίτ που διαχειρίζονται τις τύχες του πλανήτη είναι σε θέση να κρατήσουν περιχαρακωμένο έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Ποτέ άλλοτε δεν ακούγαμε με τόση συχνότητα να διαπράττονται πανελληνίως και παγκοσμίως τόσα στυγερά εγκλήματα αλλά και αυτοκτονίες!

 

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσα πολλά σημάδια που επαληθεύουν τον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο μας!

 

Ποτέ άλλοτε δεν είχαν χλευασθεί τόσο βλάσφημα ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι!

 

Ποτέ άλλοτε δεν επικρατούσε πανελληνίως και παγκοσμίως τέτοιος εκμαυλισμός των ηθών!

 

Ποτέ άλλοτε δεν είχε θεσμοθετήσει το πάλαι ποτέ κέντρο της Ορθοδοξίας, δηλ. η Ελλάδα, τον παρά φύσιν γάμο των ομοφυλοφίλων!

 

Ποτέ άλλοτε δεν είχε ποδοπατηθεί και εξευτελισθεί τόσο προκλητικά ο άνθρωπος, η αξία του και τα δικαιώματά του!

 

Ποτέ άλλοτε δεν είχε κυριαρχήσει πανελληνίως και παγκοσμίως τόση αποχαύνωση!

 

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε πανελληνίως και παγκοσμίως τέτοιο έλλειμμα ηγετών και προσωπικοτήτων!

Ποτέ άλλοτε δεν είχαν σχηματίσει τόσοι πολλοί, πανελληνίως και παγκοσμίως, την εντύπωση ότι έχει εγκαθιδρυθεί μια παγκόσμια δικτατορία!


Σε ένα δερμάτινο δίπτυχο, ο παππούς μου, θεολόγος-θρησκευτικός ποιητής Θεόδωρος Κωνσταντίνου φύλασσε ως κόρην οφθαλμού Μερικές Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τυπωμένες πίσω από την εικόνα του. Ήρθε η ώρα να τις ανοίξω!

Μία από αυτές προβλέπει:


«Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστή από πάνω, θα καταστραφήτε». 

Αυτήν την ώρα, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στην Μέση Ανατολή, αλλά τούτη την φορά η αναμέτρηση μυρίζει παγκόσμιο μπαρούτι.


Κάποιοι αναλυτές έχουν καρφιτσώσει την έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου πάνω στην ημέρα που εκδηλώθηκε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Μια προχωρημένη φάση του πολέμου αυτού θεωρούν ότι αποτελεί, μετά την εξαπόλυση των ψευτοαεροπλάνων της 11ης Σεπτεμβρίου, η εξαπόλυση της ψευτοπανδημίας.


Οι φάσεις αυτού του υβριδικού πολέμου είχαν την ιδιαιτερότητα ότι στο στρατόπεδο των επιτιθεμένων βρίσκονταν οι ηγέτες των εθνικών κυβερνήσεων που υποδύονται τους προστάτες των λαών.


Ακολούθησε ο ρωσο-ουκρανικόςκατά κυριολεξίαν πόλεμος, που μοιάζει να αντιγράφει το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μεταφορικών πολέμων: σιγοκαίει με αόριστη χρονική διάρκεια, όπως συμβαίνει π.χ. με τον «πόλεμο» κατά της τρομοκρατίας.


Αν αυτός ήταν ο πόλεμος που, κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, θα πιανόταν από πάνω, τότε η καταστροφή που προφήτευσε δεν φαίνεται να επαληθεύθηκε.


Πάντως, ο Άγιος έπεσε μέσα όσο κανείς άλλος όταν έλεγε ότι «το κακό θα σας έρθη από τους διαβασμένους»1.


Εφόσον το Ιράν και το Ισραήλ κονταροχτυπηθούν, το ερώτημα είναι αν η επέκταση του πολέμου θα γίνει κατά τρόπον ελεγχόμενο ή ανεξέλεγκτο.


Άραγε, οι πολεμομάγειροι της σατανοκίνητης ελίτ που διαχειρίζονται τις τύχες του πλανήτη είναι σε θέση να κρατήσουν περιχαρακωμένο έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;


Μένει να δούμε αν ο προφητευμένος πόλεμος που θα πιαστεί από κάτω, θα έχει πράγματι ως αφετηρία την σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ, και, σε αυτήν την περίπτωση, αν οι Έλληνες θα πάθουν λίγα.


Αν είμαστε στα πρόθυρα του μεγάλου πολέμου, καθησυχαστική είναι μια άλλη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

«Να παρακαλήτε να είναι μέρα και όχι νύκτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας».

Ίσως είναι τυχαίο ότι είχαμε τόση παρατεταμένη καλοκαιρία από τα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου!


Το βέβαιον είναι ότι το πράγμα είχε φθάσει στο απροχώρητο.


Δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτε τρελό που να μην έχει υλοποιηθεί, με αποκορύφωμα την παγκόσμια φυλάκιση των λαών, και μάλιστα δύο φορές! Τα δύο λοκντάουν ήταν τόσο κομβικής σημασίας, που η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να είχαν αποτελέσει αντικείμενο κάποιας προφητείας.


Αλλά η θεία πρόνοια δεν επιτρέπει να αποκαλύπτονται τα πάντα. Ο κορωνοϊός ήταν ένα παγμόσμιο διαγώνισμα, μέσω του οποίου έπρεπε να μετρηθεί ο δείκτης της στοιχειώδους εξυπνάδας των λαών. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό – προφανώς, η τηλεόραση, και εν γένει η χρήση οθόνης, είχε προλάβει να συσκοτίσει τον νου και την καρδιά της συμπαγούς πλειοψηφίας.


Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι προφητείες μάς παρεδόθησαν για να προσπαθήσουμε να τις αναβάλουμε, αλλά δεν μπορούμε να τις ματαιώσουμε.


Φυσικά, τις προφητείες τις έχουν μελετήσει και οι πολεμομάγειρες της σατανοκίνητης ελίτ. Αυτοί προσπαθούσαν να τις ακυρώσουν, νομίζοντας ότι είναι παντοδύναμοι.


Όπως συμβαίνει κυρίως από τον πόλεμο του κόλπου και μετά, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, και πρωτίστως οι τηλεοπτικοί ανταποκριτές, έχουν μετατραπεί σε αναγκαίο προπαγανδιστικό όρο των πολεμικών επιχειρήσεων. Από σήμερα θα αφηνιάσουν με τις γνωστές μελοδραματικές προβολές και αφηγήσεις τους. Συνεπώς, οι βρεφοποιημένοι πολίτες που θα επιλέξουν να εκτεθούν στην πολεμική ακτινοβολία, παρακολουθώντας τηλεδιασωληνωμένοι την διαφαινόμενη πολεμική σύρραξη, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.


Η τηλεόραση δεν λέει ποτέ (ολόκληρη) την αλήθεια!

 


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου