Η Θράκη σε κίνδυνο λόγω της αδιαφορίας Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ που αφήνουν το Τουρκικό Προξενείο και το DEB να δρουν ανεξέλεγκτα… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Θράκη σε κίνδυνο λόγω της αδιαφορίας Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ που αφήνουν το Τουρκικό Προξενείο και το DEB να δρουν ανεξέλεγκτα…

  Στην Ελληνική Θράκη κατεβαίνει και πάλι το DEB ή ΚΙΕΦ και η στήριξή του απο μερίδα των «μειονοτικών» δεν φαίνεται να ανησυχεί κανέναν στην...

 





Στην Ελληνική Θράκη κατεβαίνει και πάλι το DEB ή ΚΙΕΦ και η στήριξή του απο μερίδα των «μειονοτικών» δεν φαίνεται να ανησυχεί κανέναν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ποιός ευθύνεται όμως για την ύπαρξη του ΚΙΕΦ και κατ επέκταση για τους Προξενικούς υποψηφίους στα Ελληνική κόμματα; Υπεύθυνα είναι τα κυρίαρχα κόμματα. Η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 


Μέσω της μειονότητας και της διασπαστικής δράσης του προξενείου ΔΕΝ ψηφίζουμε όλοι για το κοινό μας καλό. Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι της Θρακιώτικης κοινωνίας που ψηφίζει με απώτερο στόχο η Θράκη να αλλάξει Εθνική κυριαρχία. Δεν το λέω εγώ, ούτε οι ακραίοι εθνικιστές της Θράκης και της Ελλάδας. Το λέει η ίδια η ηγεσία του ΚΙΕΦ μέσα από τα πολιτικά προτάγματα που διεκδικεί...

 

 

Γράφει ο Πάρις Καλοδημίδης

 

 

Ενώ ο Κασελάκης κυκλοφοράει σκαφάτος στο Αιγαίο κάνοντας επίδειξη γλουτιαίων με τα στενά του παντελόνια…Ενώ στη Ν.Δ. μαλλιοτραβιούνται για το πώς θα σερβίρουν το πιο αγνό metoo στο κοινό χωρίς αμφισβητίες περι της απόλυτης ανδρικής ενοχής…Ενώ στην πρωτεύουσα τα σελέμπριτις και οι ινφλουένσερς κατακλύζουν τους κομματικούς διαδρόμους…Η Δημοκρατία στη Θράκη δεν είναι αυτό που νομίζεις.

 

Στην Ελληνική Θράκη κατεβαίνει και πάλι το DEB ή ΚΙΕΦ και η στήριξή του απο μερίδα των «μειονοτικών» δεν φαίνεται να ανησυχεί κανέναν στην κεντρική πολιτική σκηνή.

 

Το πολιτικό μας προσωπικό αδιαφορεί για τους κατευθυνόμενους από την τουρκία ψήφους που πάνε κόντρα στα Εθνικά μας συμφέροντα, αλλά επίσης αδιαφορεί και για την λεγόμενη μειονότητα που με έναν περίεργο τρόπο το Ελληνικό πολιτικό προσωπικό εξακολουθεί να την ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους Ελληνες πολίτες και να μιλάει για τα προβλήματά της, αποδεχόμενοι έτσι πως είναι κάτι εξωελληνικό.

 

Λοιπον έχουμε και λέμε.

 

Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που διοικούν οι πολίτες και όχι κάποιες ελίτ, εξωχώριες ή ντόπιες.

 

Αυτό το πολίτευμα λειτουργεί όταν όλοι οι πολίτες θέλουν τα ΙΔΙΑ πράματα ή τουλάχιστον ομοειδή, από τους αιρετούς που εκλέγουν.

 

Συνήθως αυτά είναι, οικονομική πρόοδος, ευημερία, κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη , προσμονή καλύτερου μέλλοντος, καλές υποδομές και καθαριότητα, εθνοφελή παιδεία, ασφάλεια, γιορτές εθνικής ή θρησκευτικής μνήμης, γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

 

Από την άλλη υπάρχουν πράματα, που ΔΕΝ τίθενται στην πολιτική ατζέντα των εκλογών. Είναι αυτά τα θεμελιώδη στοιχεία που λέγονται Συνταγματικά, για τα οποία ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ έχει αποφασίσει πάγια πως δεν τα διαπραγματευόμαστε, δλδ δεν τα συζητάμε κάθε φορά που πάμε να ψηφίσουμε ΚΑΙ δεν τα καθορίζουμε με την ψήφο μας, αυτά είναι οι άυλες και υλικές βάσεις επάνω στις οποίες πορευόμαστε σαν Έθνος.

 

Είναι τα Εθνικά μας σύνορα, η κυρίαρχη γλώσσα, τα όρια των κοινωνικών μας ελευθεριών, η σινάφια Έθνους και Κράτους, η θρησκευτικές ελευθερίες , το έθος και το ήθος των πολιτών.

 

Η Θράκη λοιπόν είναι το μόνο μέρος-περιοχή στην Ελλάδα που τα παραπάνω , σε γενικές γραμμές, δεν ισχύουν.

 

Δεν ισχύουν γιατί μέσω της μειονότητας και της διασπαστικής δράσης του προξενείου ΔΕΝ ψηφίζουμε όλοι για το κοινό μας καλό. Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι της Θρακιώτικης κοινωνίας που απλά δεν ενδιαφέρεται για όλα τα παραπάνω, αυτό το κομμάτι της κοινωνίας ψηφίζει με απώτερο στόχο η Θράκη να α λ λ ά ξ ε ι Εθνική κυριαρχία. Δεν το λέω εγώ, ούτε οι ακραίοι εθνικιστές της Θράκης και της Ελλάδας. Το λέει η ίδια η ηγεσία του ΚΙΕΦ μέσα από τα πολιτικά προτάγματα που διεκδικεί.

 

Με δεδομένο λοιπόν πως το Τουρκικό Προξενείο κατευθύνει τις μειονοτικές ψήφους στο DEP γνωστό και σαν ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) το οποίο είναι το καθαρά φιλοτουρκικό κόμμα στην Θράκη και με δεδομένο πως ο ίδιος μηχανισμός σπρώχνει τις ίδιες ψήφους και στους τουρκόψυχους υποψηφίους που κατεβαίνουν αναγκαστικά με τα Ελληνικά κόμματα (λόγω του άπιαστου 3%) και εν προκειμένω στον αριστερό χώρο, ας δούμε την ρητορική και τα αιτήματα που κατά καιρούς φέρνει στον δημόσιο διάλογο το ΚΙΕΦ και θα αντιληφθούμε σε γενικές γραμμές τι παίζει και με τους υποψηφίους που σπρώχνει το Τουρκικό Προξενείο στα κόμματα. Τα παρακάτω σε χονδρικές γραμμές.

 

1. Όλα τα προβεβλημένα μέλη του ΚΙΕΦ και η ηγετική του ομάδα, έχουν βγεί τουλάχιστον καμιά δεκαριά φωτογραφίες κάτω απο την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης.

 

2. Όλα τα προβεβλημένα μέλη του ΚΙΕΦ και η ηγετική του ομάδα έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τους ψευτομουφτήδες οι οποιοι είναι διορισμένοι στην Θράκη απο την Τουρκική διοίκηση (σήμερα του Ερντογάν) και πλήρως εναρμονισμένοι με τις πολιτικές του.

 

3. Όλα τα προβεβλημένα μέλη του ΚΙΕΦ και η ηγετική του ομάδα, όταν βρίσκονται σε οποιοδήποτε διεθνές φόρουμ για τις μειονότητες και πηγαίνουν σχεδόν σε όλα που γίνονται στην Ευρώπη, διαδίδουν σε όλες τις κατευθύνσεις ψευδείς ειδήσεις πως δήθεν η Τουρκική μειονότητα καταπιέζεται στη Θράκη. Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνουν επειδή νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Τούρκων αδελφών τους, καθώς όσο λαλίστατοι είναι για την κατάσταση των Τουρκων στην Ελλάδα, άλλο τόσο ήσυχοι είναι για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Τούρκων αδερφών τους στην Τουρκία.

 

4. Όλα τα προβεβλημένα μέλη του ΚΙΕΦ και η ηγετική του ομάδα έχουν ψηλά στην ατζέντα τους όλα τα θέματα της Τουρκίας για την Θράκη. Θέματα που στον πυρήνα τους ΔΕΝ εξασφαλίζουν για τα μέλη της μειονότητας καλύτερη ζωή εδώ στην Ελλάδα, αλλά το αντίθετο. Εξυπηρετούν όμως της διασπαστική πολιτική της Άγκυρας . Αποτέλεσμα αυτών είναι να υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι της μουσουλμανικής μειονότητας που είναι λειτουργικά αναλφάβητο, να υπάρχουν μειονοτικοί ελάχιστα καταρτισμένοι και βέβαια ακόμα και αυτοί που μπαίνουν με ποσόστωση στα Ελληνικά ΑΕΙ να είναι στην πράξη ελλιπώς καταρτισμένοι.

 

5. Στα γραφεία του ΚΙΕΦ υπάρχει (ή υπήρχε) το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Αχμέτ Σαδίκ, του πατριάρχη της εφεύρεσης της καταπιεσμένης μειονότητας στη Θράκη. Έχει θέση εθνικού κειμηλίου , παρότι δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, ούτε μια υποψία ή ένδειξη πως αυτό έγινε επίτηδες απο το Ελληνικό κράτος για να σωπάσει η "ηρωική φωνή του Σαδίκ".

 

Όλα τα παραπανω δείχνουν τις προθέσεις του ΚΙΕΦ.

 

Ποιός ευθυνεται όμως για την ύπαρξη του ΚΙΕΦ και κατ επέκταση για τους Προξενικούς υποψηφίους στα Ελληνική κόμματα?

 

Χωρίς πολλά λόγια, υπεύθυνα είναι τα κυρίαρχα κόμματα. Η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς όταν βλέπουν ένα μεγάλο συμπαγή όγκο ψηφοφόρων, ασχέτως του Εθνικού προσανατολισμού του, το πρώτο πράμα που κοιτάνε είναι να τον προσεταιριστούν. Κοιτάξτε και τη φωτο που ανέβασα. Δε θα γράψω άλλα γι αυτό το θέμα, αν κάποιος το αμφισβητεί είναι ή πράκτορας ή αδιάφορος.

 

Έγραψα τα παραπάνω για να δείξω πως το πολιτικό προσωπικό των Αθηνών δεν πολυνοιάζεται για τη Θράκη. Η Θράκη γι αυτούς είναι η πίσω αυλή τους, η βρώμικη η μπαζωμένη, που συνορεύει με τους Βαλκάνιους γείτονες, στην οποία έρχονται κάθε τέσσερα χρόνια για να πάρουν το Ο.Κ. απ τους χαχόλους, το νταμάρι που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι. Η Θράκη όμως για μας είναι ακόμα το σπίτι μας.

 

Σήμερα υπάρχει τρόπος να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να στηρίξουμε την πραγματική Δημοκρατία στη Θράκη, να ακουστεί στην Ευρωβουλή η Θρακιώτικη φωνή, να έχουμε την τιμή σε πραγματική Εθνική εκπροσώπηση, να στείλουμε έναν Θρακιώτη που δεν υπηρετεί ξενόδουλη ατζέντα, που δεν είναι αερομεταφερόμενος Θρακιώτης ψηφοσυλλέκτης, που γνωρίζει τα θέματά μας και μπορεί να τα αναδείξει με τον μοναδικό αποδεκτό τρόπο για Έλληνες Θρακιώτες.

 

Ένας Έλληνας πολίτης που δεν ανήκει στα κόμματα που έδωσαν τη Μακεδονία, που αδιαφορούν για την Κύπρο, που απαξιώνουν τη Βόρεια Ήπειρό, που στραβοκοίταξαν το Κόσοβο, που κήρυξαν πόλεμο στη Ρωσία, που υποκίπτουν στον Ράμα, που γυρίζουν την πλάτη στους Σέρβους.

 

Στις εκλογές που έρχονται μπορούμε να έχουμε στην Ευρωβουλή τον Κώστα Καραίσκο. Είναι από τις λίγες φορές που μια περιφέρεια έχει την ευκαιρία να κερδίσει από την εκλογή ενός προσώπου και όχι το πρόσωπο από την εκλογή του.

 

Δεν έχει σημασία ο ιδεολογικός σου προσανατολισμός, εάν έχεις στοιχειώδη πολιτική αντίληψη έχεις καταλάβει πόσο χεσμένη είναι η Θράκη από τους κρατούντες, αν κάνεις τον κόπο και ψάξεις την δράση και την σκέψη του Κ. Καραίσκου θα πάς και θα δώσεις την ευκαιρία στη Θράκη.

 

Δες ποια και πόσα Θρακικά θέματα έχουν συζητηθεί στην Ευρώπη από τους …εχμ εκπροσώπους μας και τότε η υποστήριξη στον Κώστα θα γίνει μονόδρομος. ‘Αλλωστε το να ψηφίζεις κάθε φορά τους ίδιους και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αφελές.

 

Δώσε την ευκαιρία στη Θράκη, στον εαυτό σου, στα παιδιά σου. Ψήφισε τον Κώστα Καραίσκο για να αποκτήσουν ενδιαφέρον και οι συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου.

 

Αμόλα την Σωκρατική μύγα στην ευρωβουλή γιατί τα κομματικά παραδείσια πτηνά είναι μόνο για πόζες όταν δεν είναι επιβλαβή για τον τόπο μας.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου