Αίσχος κ. Μητσοτάκη. Τα δύο άθλια περιστατικά στη Κέρκυρα που απέκρυψαν τα Μ.Μ.Ε και φανερώνουν ποιος είναι πραγματικά ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του – Απάντηση από τον πατέρα της κοπέλας που τραμπούκισε η ασφάλεια του Πρωθυπουργού (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αίσχος κ. Μητσοτάκη. Τα δύο άθλια περιστατικά στη Κέρκυρα που απέκρυψαν τα Μ.Μ.Ε και φανερώνουν ποιος είναι πραγματικά ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του – Απάντηση από τον πατέρα της κοπέλας που τραμπούκισε η ασφάλεια του Πρωθυπουργού (Video’s)

  Από τη μια οι άνδρες ασφαλείας του Πρωθυπουργού τραμπούκισαν την αδελφή των δίδυμων κοριτσιών που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη, με τον ίδιο ταυ...

 





Από τη μια οι άνδρες ασφαλείας του Πρωθυπουργού τραμπούκισαν την αδελφή των δίδυμων κοριτσιών που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη, με τον ίδιο ταυτόχρονα να της κάνει και υποδείξεις περί δημοκρατίας…και από την άλλη η άθλια και ειρωνική συμπεριφορά του κ. Μητσοτάκη σε ηλικιωμένη γυναίκα που του είπε «Αυτή τη στιγμή πεινάω»…

 

«Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους. Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους. - Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας»


Απίστευτα περιστατικά τα οποία δεν προέβαλαν τα συστημικά Μ.Μ.Ε συνέβησαν στη περιοδεία του Πρωθυπουργού στη Κέρκυρα. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, θα ακούσετε στα βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μια κοπέλα που διαμαρτύρεται ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο λόγος του κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα και την παίρνουν σηκωτή οι μπράβοι του. Αυτή η κοπέλα είναι η αδερφή της Θωμαής και της Χρύσας, αλλά και ξαδέρφη της Αναστασίας που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη, εξαιτίας των «αβλεψιών» της παρούσας αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων! Αντί, λοιπόν ο Πρωθυπουργός να σιωπήσει και να την ακούσει της έκανε και υποδείξεις την ώρα που τα άτομα της ασφάλειας του την απομάκρυναν με τη βία από το χώρο μαζί με άλλους 6 φοιτητές που φορούσαν επίσης μπλούζες για τα θύματα των Τεμπών!

Μετά από όσα έχει περάσει αυτό το κορίτσι, μετά από όσα έχει περάσει αυτή η οικογένεια αλλά και το φιλικό τους περιβάλλον, αυτή είναι η συμπεριφορά που δέχονται από έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος αν υπήρχε πραγματικά δικαιοσύνη στη χώρα μας, αυτή  τη στιγμή θα έπρεπε να λογοδοτεί μαζί με τους αρμόδιους Υπουργούς για τη μαζική δολοφονία των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, 7 φοιτητές σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήγαν ήρεμα στην ομιλία του Πρωθυπουργού φορώντας μπλούζες για τα θύματα των Τέμπών, για τα οποία μέχρι στιγμής κανένας από τους κυβερνώντες δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν…και αντί ο Πρωθυπουργός να ακούσει αυτούς τους ανθρώπους και να δεσμευτεί ότι θα γίνει το αυτονόητο, δηλαδή θα αποδοθεί δικαιοσύνη, οι μπράβοι του προχώρησαν σε τραμπουκισμούς που κανένα κανάλι δεν έδειξε. Ακούτε τις φωνές τους επειδή τους απομακρύνουν από το σημείο χωρίς τη θέληση τους, ενώ ο πατέρας της κοπέλας που ακούγεται έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η βιαιότητα που χρησιμοποιήθηκε από την ασφάλεια του Πρωθυπουργού κατά την απομάκρυνση των φοιτητών.

Στο τέλος μάλιστα, αφού η ασφάλεια του κ. Μητσοτάκη απομάκρυνε με τη βία το κορίτσι που ακούγεται και τους άλλους φοιτητές, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, είπε και το αμίμητο: «Αν σήμερα κυβερνούμε με μια πλειοψηφία άνετη είναι γιατί πήραμε 41% στις εκλογές, το οποίο εσείς μας το δώσατε», επισημαίνοντας ουσιαστικά για πολλοστή φορά πως από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός τους έδωσε 41% θα συμπεριφέρονται και όπως θέλουν…

Νίκος Πλακιάς: «Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας κ. Μητσοτάκη»

Στο περιστατικό τραμπουκισμού από την ασφάλεια του Πρωθυπουργού αναφέρθηκε και ο κ. Νίκος Πλακιάς, πατέρας της κοπέλας που ακούγεται στα βίντεο αλλά και της Χρυσής και της Θωμαΐς, των δίδυμων κοριτσιών δολοφονήθηκαν στα ΤΕΜΠΗ. Έγραψε συγκεκριμένα στο προφιλ του στο Twitter:

«Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία . Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .

Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς ;) πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι. Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία .

Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά, τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους . Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας . ΥΓ: Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του (Κύριου) στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του .» 

Και φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες, κατά πάσα πιθανότητα ίδια θα ήταν η συμπεριφορά και της προηγούμενης κυβέρνησης…και της προηγούμενης….κλπ. Στο χέρι των Ελλήνων είναι να μην έχει την ίδια συμπεριφορά η επόμενη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές...

Απίστευτη συμπεριφορά του Πρωθυπουργού και σε ηλικιωμένη. Ο χοντρόπετσος πορφυρογέννητος γόνος της είπε το αμίμητο: «Όσο αντέχουμε…»

Μία ηλικιωμένη γυναίκα τα «είπε» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν από την ομιλία του στην Κέρκυρα, αναφέροντάς του ότι παίρνει σύνταξη 440 ευρώ και πεινάει.

 

Στο χέρι της η ηλικιωμένη κρατούσε το χαρτάκι από το ΑΤΜ, όπου φαίνεται αναλυτικά η κίνηση του λογαριασμού της. «Αυτά είναι τα λεφτά που έχω να ζήσω», είπε στον πρωθυπουργό.


«Όσο αντέχουμε…», της αποκρίθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά η γυναίκα του απάντησε «Ναι αλλά παιδιά πρέπει να γίνει κάτι».

Όταν τη ρώτησε πόση σύνταξη παίρνει, η ηλικιωμένη του απάντησε «440 ευρώ» και συμπλήρωσε ότι πληρώνει 300 ευρώ για ενοίκιο.


«Αν είστε στο ενοίκιο δεν βγαίνει», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Αυτή τη στιγμή πεινάω», του είπε χωρίς περιστροφές η ηλικιωμένη. «Σας στηρίζει η εκκλησία;», ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού σε αυτή τη δήλωση.


«Κανένας», απάντησε η γυναίκα και εκείνος περιορίστηκε να της πει «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε».  

Παρά ταύτα, οι λαθρομετανάστες που προσκαλεί και φιλοξενεί ο πρωθυπουργός με τα λεφτά μας παίρνουν 450€ το μήνα χαρτζιλίκι. Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν ότι ψήφος σ´αυτούς ή στα δεκανίκια τους επικροτεί αυτήν την επιλογή. Το ίδιο φυσικά και η αποχή. Αν αντιλαμβάνεσαι πόσο ανάρμοστη είναι η συμπεριφορά του Πρωθυπουργού σε τέτοιους πονεμένους ανθρώπους δείξε το στη κάλπη ψηφίζοντας πατριωτικά – εθνικά κόμματα και υποψηφίους που αξίζουν. Μην δώσεις ξανά τη δυνατότητα στα κομματόσκυλα του συστήματος να στείλουν στην Ευρωβουλή εκείνους που επικροτούν τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και συμφωνούν με την εγκληματική και νεοταξική πολιτική της Ε.Ε. 



Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου