Παιδεραστία…το απόλυτο «εργαλείο» της σιωνιστικής Νέας Τάξης… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παιδεραστία…το απόλυτο «εργαλείο» της σιωνιστικής Νέας Τάξης…

  To «παγόβουνο» του «Lolita Express» . Το «Σύστημα» πάντα επεδίωκε και κατάφερνε να δίνει την εξουσία του σε πολύ συγκεκριμένους…Σε ανθρώπ...

 To «παγόβουνο» του «Lolita Express». Το «Σύστημα» πάντα επεδίωκε και κατάφερνε να δίνει την εξουσία του σε πολύ συγκεκριμένους…Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν συγκρουόμενα συμφέροντα με τις κοινωνίες που καταδυνάστευαν…Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν μόνιμη ανάγκη την εξουσία και τα όσα αυτή συνεπάγεται για τον κάτοχό της, για να καλύψουν μόνιμες προσωπικές τους ανάγκες…Σε ανθρώπους, τους οποίους μπορούσε να εκβιάζει …Σε ανθρώπους, τους οποίους μπορούσε να ελέγχει. Μόνιμη επιδίωξή του ήταν να ελέγχει αυτούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να το προδώσουν για τον οποιονδήποτε λόγο …Η συγκεκριμένη ανωμαλία της παιδεραστίας είναι αυτή, η οποία αποτελεί το «διαβατή­ριο» για τη συγκεκριμένη Τάξη Πραγμάτων. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς απλά πηγαίνουν σε χώρους όπου τους κινηματογραφούν, για να δείξουν στα «αφεντικά» ότι δέχονται να τελούν απόλυτα υπό το έλεός τους. Πηγαίνουν εκεί, για να δηλώσουν προς αυτούς πως είναι έτοιμοι να τους παράσχουν τα στοιχεία που θέλουν, ώστε να τους έχουν μόνιμα «δεμένους». Μόνοι τους δηλαδή θα «παραδώσουν» στα χέρια των «αφεντικών» τα μέσα για να τους εκβιάζουν!!!

 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

 

Επί αιώνες το σύστημα εξουσίας «θωράκιζε» τη λειτουργία του με συγκεκριμένες πρακτικές. Επιδιώκοντας να έχει πάντα τη δύναμη να εξουσιάζει τις μάζες, φοβόταν πάντα πιο πολύ τους δικούς του «προδότες» παρά τους εξωτερικούς εχθρούς. Άλλωστε, ήταν το πρώτο που —εξ’ ιδίων— γνώριζε ότι τα μεγάλα κάστρα πέφτουν από μέσα κι όχι απ’ έξω! Επί αιώνες διέφθειρε επαναστάτες κι εξαγόραζε προδότες, για να καταφέρει αυτά τα οποία δεν μπορούσαν να του δώσουν ούτε οι πολυδιαφημισμένοι στρατοί του ούτε οι τεράστιοι καταπέλτες του. Οι προδότες ήταν πάντα οι αγαπημένοι του σύμμαχοι, γιατί γνώριζε πού να τους αναζητεί και πώς να τους εκμεταλλεύεται. Με αυτήν τη γνώση —όπως αντιλαμβανόμαστε— δεν ήταν δυνατόν ν’ αφήσει στο δικό του «κάστρο» ανοικτές «κερκόπορτες»!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να υψώνεται το σύστημα εξουσίας στον Πλανήτη έδωσε μεγάλη σημασία και βαρύτητα στον τρόπο και τη μέθοδο στελέχωσής του. Στόχος του ήταν πάντα να μην πάει ποτέ η δύναμη της εξουσίας στα λάθος χέρια. Στόχος του ήταν να μην βγάλει μόνον του τα δικά του «μάτια», δίνοντας την εξουσία σε λάθος ανθρώπους, τους οποίους θα τους έβρισκε «απέναντί» του. Ο κύριος φόβος του εστιαζόταν απέναντι στους προδότες, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο θα εκμεταλλεύονταν τις δικές του δυνάμεις εναντίον του …Απέναντι σ’ αυτούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν την εξουσία που θα τους παραδίδονταν στα χέρια υπέρ των ανθρώπων και εναντίον τού συστήματος εξουσίας.

Αυτό το σύστημα, λοιπόν, πάντα επεδίωκε και κατάφερνε να δίνει την εξουσία του σε πολύ συγκεκριμένους …Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν συγκρουόμενα συμφέροντα με τις κοινωνίες που καταδυνάστευαν …Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν μόνιμη ανάγκη την εξουσία —και τα όσα αυτή συνεπάγεται για τον κάτοχό της—, για να καλύψουν μόνιμες προσωπικές τους ανάγκες …Σε ανθρώπους, τους οποίους μπορούσε να εκβιάζει …Σε ανθρώπους, τους οποίους μπορούσε να ελέγχει. Μόνιμη επιδίωξή του ήταν να ελέγχει αυτούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να το προδώσουν για τον οποιονδήποτε λόγο …Να το προδώσουν όχι σε αντίπαλους εχθρούς, οι οποίοι —έστω κι ως τέτοιοι— συμμετείχαν σ’ ένα παιχνίδι το οποίο ενίσχυε την εξουσία, αλλά στους λαούς τους οποίους εξουσίαζαν …Να το οδηγήσουν στη διάλυση και την κατάρρευση και όχι στη «σύγκρουση» με άλλα όμοια συστήματα που το ενίσχυαν.


Εκ των δεδομένων λοιπόν οι πιο ανεπιθύμητοι για το σύστημα υποψήφιοι ήταν οι κοινοί άνθρωποι …Οι κοινοί άνθρωποι με τις κοινές προ­σω­πικές ανάγκες …Οι φυσιο­λογικοί άνθρωποι, οι οποίοι θα έπαιρναν μια μη φυσιο­λογική δύναμη και δεν θα ήταν εύκολα εκβιάσιμοι, γιατί δεν είχαν «φλέγουσες» προσω­πικές ανάγκες και πάθη. …Αυτοί, τους οποίους το σύστημα δεν μπορούσε να «κατασκευάσει» με τις προδιαγραφές εκείνες, οι οποίες θα τους έκαναν ελεγχόμενους. Εδώ θ’ αναρωτηθεί ο αναγνώστης: «Υπήρχαν άνθρωποι «κατασκευασμένοι» από το σύστημα, για να τους «εμπιστευτεί» και να τους δώσει τη μεγάλη εξουσία;» …Βεβαίως και υπήρχαν! …Οι Ευνούχοι! …Αυτοί ήταν οι καλύτεροι δούλοι τού συστήματος!

Οι Ευνούχοι ήταν επί χιλιετίες οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του συστήματος εξουσίας! …Οι «εκλεκτοί» του! …Αυτοί, οι οποίοι αναλάμβαναν τους πιο απαιτητικούς και βέβαια σκληρούς για την κοινωνία ρόλους. Αυτούς δεν τους φοβόταν, γιατί, εξαιτίας τής «αναπηρίας» τους, δεν μπορούσαν να το εγκαταλείψουν. Χωρίς το σύστημα δεν θα είχε καμία αξία η «θυσία» που έκαναν, γιατί κανένας δεν θα τους «αποζημίωνε» γι’ αυτήν. Δεν μπορούσαν να το εγκαταλείψουν, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν «αυτοκτονία» γι’ αυτούς. Χωρίς τις παροχές τού συστήματος δεν θα μπορούσαν να «επιβιώσουν» ούτε μία μέρα. Κοντά σ’ αυτούς και οι κοινοί ομοφυλόφιλοι. Όπως οι ευνούχοι έτσι και οι ομοφυλόφιλοι ήταν χρήσιμοι για το σύστημα, γιατί επίσης εκβιάζονταν. Είχαν κι αυτοί απόλυτη ανάγκη τα χρήματα, αλλά και την εξουσία τού συστήματος για να «επιβιώσουν» ως «είδος».


Όπως αντιλαμβανόμαστε, η σεξουα­λική «αναπηρία» ή «ιδιο­μορφία» ήταν επιθυμητή από το σύστημα, γιατί δημιουργεί «φλέγουσες» κι αναπόφευκτες προσωπικές ανάγκες σ’ αυτούς που τους χαρακτηρίζει. Δημι­ουργεί επείγουσες οικονομικές ανάγκες, οι οποίες έχουν σχέση με προσωπικές επιλογές κάποιων ανθρώπων …και αυτές ήταν που τους έκαναν ελεγχό­μενους! Όταν αυτά τα οποία αναζητεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος τα βρίσκει δωρεάν κι ο «ιδιόμορφος» πρέπει να τα ακριβοπληρώσει, ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει πόρους γι’ αυτά …και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο μέσω της νόμιμης οδού! Όταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να ζήσει εύκολα μ’ έναν απλό μισθό, ένας μη-φυσιολογικός δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Όταν λοιπόν αναζητάς επειγόντως οικονομικούς πόρους για να λύσεις προσωπικά σου θέματα, ευνόητο είναι ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τους εξασφαλίσεις. Δεν θα έχεις αναστολές ούτε σε θέματα ηθικής ούτε σε θέματα νομιμότητας. Όταν αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της ζωής σου, θ’ αναζητήσεις τη λύση του ακόμα κι εκτός νομιμότητας. Τους «ζωογόνους» για εσένα οικονομικούς πόρους θα τους αναζητήσεις εκεί όπου γνωρίζεις ότι υπάρχουν οι καλύτεροι, οι μεγαλύτεροι και με ελάχιστη φύλαξη …και οι οποίοι είναι οι δημόσιοι πόροι. Γι’ αυτόν τον λόγο η «σεξουαλική προβληματικότητα» και «διαφθορά» πήγαιναν πάντα «χέρι-χέρι» κι αυτό όχι μόνον δεν απειλούσε την εξουσία —όπως θα νόμιζε κανείς—, αλλά την ενίσχυε.

Όσο πιο «άρρωστοι» ήταν αυτοί που κυβερνούσαν τους λαούς, τόσο πιο σκληροί ήταν μαζί τους. Όσο πιο άρρωστοι» ήταν, τόσο πιο διεφθαρμένοι ήταν, γιατί η διαβάθμιση της «αρρώστιας» τους δημιουργούσε «διαβάθμιση» και στις οικονομικές τους ανάγκες, για να μπορέσουν να καλύψουν τα «έξοδά» της. Όσο πιο διεφθαρμένοι ήταν, τόσο πιο εύκολοι ήταν στον εκβιασμό τους. Το σύστημα είχε βρει την ιδανική λύση, για να εξασφαλίσει πιστούς δούλους για τη λειτουργία του …Δούλους, οι οποίοι θα βρίσκονταν μόνιμα «απέναντι» σ’ αυτούς που εξουσίαζαν …Δούλους, τους οποίους θα τους εκβίαζε συστηματικά. Γιατί θα μπορούσε να τους εκβιάζει συστηματικά; …Γιατί απλούστατα ο λαός ποτέ και για κανέναν λόγο δεν συμπαθούσε τους «περίεργους» και «ιδιόμορφους» ανθρώπους.

Η λογική αυτής της επιλογής είναι απλή. Το σύστημα επέλεγε αυτούς τους οποίους δεν τους επιθυμούσε ο κόσμος και οι ίδιοι το είχαν ανάγκη γι’ αυτά που τους παρείχε. Επειδή δεν τους ήθελε ο κόσμος, το σύστημα μπορούσε να τους εκβιάζει με καταστροφή και, επειδή αυτοί το είχαν ανάγκη, μπορούσε να τους δελεάζει με τις παροχές του! …Μόνιμες αντιπάθειες συνδυάζονταν με μόνιμες ανάγκες και δημιουργούσαν μόνιμες καταστάσεις! Όλοι βολεμένοι εις βάρος των λαών, οι οποίοι έπεφταν θύματα της εξουσίας και των δούλων της. Έτσι σχεδιάστηκε το σύστημα εξουσίας να στελεχώνεται και να λειτουργεί από την εποχή τής Βαβυλώνας μέχρι σήμερα. Όσο πιο σκληρό είναι ένα σύστημα, τόσο περισσότερη «ανωμαλία» υπάρχει στην κορυφή του! Όσο πιο μεγάλες είναι οι εξουσίες που διαχειρίζεται, τόσο πιο «ανώμαλοι» πρέπει να είναι οι χειριστές-εργαλεία τής εξουσίας —καθώς ταυτόχρονα αυξάνεται για το σύστημα και η ανάγκη να τους ελέγχει—! Το είδαμε αυτό να συμβαίνει στη Βαβυλώνα, στη Ρώμη, στο Λονδίνο αλλά και στο ναζιστικό Βερολίνο …Το «υποψιαζόμαστε» και σήμερα με την Ουάσιγκτον. Λογικό είναι αυτό …Δεν προήλθε το σημερινό σύστημα από «παρθενογένεση»! …Εξέλιξη των προηγούμενων συστημάτων είναι και το σημερινό σύστημα εξουσίας! Η σημερινή «αγάπη» τού συστήματος για τους ΛΟΑΤΚΙ δεν είναι τυχαία! …κι ούτε προέκυψε από τις πρόσφατες WOKE «ευαισθησίες»!…

…Παλιοί «γνώριμοι» είναι οι εξουσιαστές με τους ανώμαλους!!! …όλων των ειδών και των διαβαθμίσεων! …Από τους «τρανς» —οι οποίοι δεν διαφέρουν σε χαρακτηριστικά με τους παλιούς ευνούχους— μέχρι τις «κρυφοαδερφές» όλοι είναι «γνωστοί» τού συστήματος εδώ και χιλιετίες!…Χρήσιμοι εδώ και χιλιετίες, εφόσον συμμετέχουν σ’ ένα παιχνίδι διαφθοράς και σκληρής εξουσίας, το οποίο συνέφερε αμφότερους …Σε ένα παιχνίδι «win-win» για όλους τους συμμετέχοντες! …Σε ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι κατάφερναν τους στόχους τους —που για τους εξουσιαστές ήταν η ισχύς και για τους ανώμαλους ο πλούτος—! Επί αιώνες αυτή η μόνιμη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ κοινών ανθρώπων —οι οποίοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εξουσιαζόμενων— και των «ιδιαίτερων» ανθρώπων που ασκούσαν την εξουσία, έδιναν στο σύστημα τα ακλόνητα χαρακτηριστικά του.

Σε αυτό το σημείο το σύστημα εξουσίας έδειξε την ευφυΐα του. Χρησιμοποιούσε —μόνιμα κι εσκεμμένα— ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχαιραν καμίας εμπιστοσύνης από τις κοινωνίες. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει και κάτι διαφορετικό. Ενστικτωδώς γνώριζαν οι κοινωνίες ότι δεν είχαν κοινά συμφέροντα μ’ αυτούς τους «ιδιαίτερους» ανθρώπους και άρα δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τους «εκφράσουν» και άρα να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Επίσης, ενστικτωδώς τους φοβούνταν για όλα όσα θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν με τη χρήση τής εξουσίας, για να καλύψουν τα πάθη τους. Τι κοινά συμφέροντα να έχει ένας κοινός άνθρωπος, ο οποίος εργάζεται σκληρά για την επιβίωσή του, με έναν διεφθαρμένο αξιωματούχο, ο οποίος κατέλαβε μια υψηλή θέση εξουσίας εξαιτίας τής «αναπηρίας» του; Τι κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει ένας κοινός οικογενειάρχης μ’ έναν άνθρωπο που, λόγω «αναπηρίας», δεν θα έχει ποτέ την επιλογή να κάνει οικογένεια; Τι κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει ένας ανώμαλος, ο οποίος αναζητά «λεία» στην κοινωνία, μ’ αυτούς που η «λεία» αυτή είναι τα δικά τους παιδιά;

Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης όλους αυτούς δεν τους έθιγε και ιδιαίτερα …Η αδυναμία τους ήταν και η δύναμή τους …Το ίδιο χαρακτηριστικό που τους έκανε κακές επιλογές για την κοινωνία, ήταν εκείνο που τους έκανε χρήσιμους για την εξουσία …Το χαρακτηριστικό εκείνο, το οποίο τους έκανε εκβιάσιμους —και άρα πλούσιους—, ήταν το ίδιο που, εάν αποκαλυπτόταν, τους κατέστρεφε. Ζούσαν στην «κόψη» ενός «ξυραφιού», που, ακριβώς επειδή «έκοβε», γινόταν οικονομικά αποδοτικό γι’ αυτούς. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους «χρυσοφόρους» γι’ αυτούς σκληρούς διωγμούς τους. Όσο πιο σκληροί ομοφυλόφιλοι κυβερνούσαν μια κοινωνία, τόσο πιο «ομοφοβική» γινόταν αυτή η κοινωνία, γιατί αυτό συνέφερε τους εξουσιαστές της. Τους συνέφερε, γιατί τους έκανε ισχυρότερους αλλά και πλουσιότερους. Τους συνέφερε, γιατί, όσο ισχυρότεροι και πλουσιότεροι γίνονταν, τόσο πιο εύκολα κάλυπταν της προσωπικές τους «ανάγκες».

Πιο μεγάλοι «διώκτες» τής ομοφυλοφιλίας και της ανωμαλίας δεν υπάρχουν από τους ομοφυλόφιλους και τους ανώμαλους, γιατί απλούστατα αυτός ο «πόλεμος» μεγιστοποιεί την απόδοση του δικού τους προσωπικού «κεφαλαίου»! Γι’ αυτόν τον λόγο είδαμε Πάπες και Πατριάρχες ανώμαλους να καταδιώκουν με πάθος και να καίνε ζωντανούς στις πλατείες ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτόν τον λόγο είδαμε ανώμαλους ΝΑΖΙ να καταδιώκουν και να στέλνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ομοφυλόφιλους …Ενισχύονταν οι ομοφυλόφιλοι από αυτούς τους διωγμούς και όχι το αντίθετο! …Επιθυμητοί ήταν αυτοί οι διωγμοί, όπως θα έλεγε κι ο πατέρας τού Σιωνισμού, ό Χερτσλ. Αυτό είναι το παιχνίδι κι αυτό είναι που παίζεται μόνιμα στους μυστικούς «διαδρόμους» των «κονκλαβίων», που μοιράζουν πόστα κι εξουσίες …Ένα παιχνίδι απειλών, εκβιασμών κι ανταμοιβών μέσω της διαφθοράς.
Εδώ δικαίως θ’ αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα αυτών που ισχυριζόμαστε. Εφόσον όλα αυτά λειτουργούσαν τόσο τέλεια για το σύστημα, γιατί άλλαξε τόσο ριζικά τη συμπεριφορά του. Γιατί άλλαξαν επιτυχημένες πρακτικές χιλιετιών; Τι έγινε και σήμερα το ίδιο το σύστημα καταστρέφει τα «εργαλεία» που του επέτρεπαν —μέσω του εκβιασμού— να ελέγχει τους δούλους του; Οδηγείται μόνο του στην «αυτοκτονία»; …Δεν εξηγείται με βάση τη λογική την οποία περιγράψαμε η σημερινή τόσο «gay-friendly» συμπεριφορά τού συστήματος.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που περιγράφουμε. Εδώ μιλάμε για «αποθέωση» της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ. Τα παλιά «μαύρα πρόβατα» έγιναν κοινωνικά «πρότυπα» για τα παιδιά των ανθρώπων. Τους επέτρεψαν οι άνθρωποι να βάλουν μέλη τους στα σχολεία και να επηρεάζουν τα παιδιά τους. Έδωσαν κυβερνητικές εξουσίες σε τραβεστί, για να σχεδιάσουν το μέλλον των παιδιών. Μιλάμε για ακραία «friendly» συμπεριφορές. «Αγιοποιήθηκαν» οι «ιδιόμορφοι» και δαιμονοποιήθηκαν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Το σύστημα δεν νομιμοποίησε μόνον τους γάμους μεταξύ των ομοφυλοφίλων, αλλά πήγε κι ένα «βήμα» παραπέρα, επιδιώκοντας να τους δώσει και το δικαίωμα της τεκνοθεσίας. Το ίδιο ανεξήγητη ήταν και η πρεμούρα του να νομοθετήσει παγκοσμίως πάνω στην αποποινικοποίηση της διαφθοράς.

Τι μας λέει σε μια τέτοια περίπτωση η λογική; …Εφόσον η «διαφθορά» έγινε «μαγκιά» και η «ομοφυλοφιλία» έγινε «περηφάνια» θα πρέπει οι ισχυροί αυτού του κόσμου να έχουν εξασφαλίσει κάποιο άλλο «εργαλείο» εκβιασμού …Καλό «εργαλείο», γιατί ανάγκες τους είναι πλέον πολύ μεγάλες …«Εργαλείο», το οποίο να τους εξασφαλίζει τον απόλυτο εκβιασμό των δούλων του, γιατί μιλάμε πλέον για εξουσίες τεράστιες και παγκοσμίου επιπέδου εξουσιαστές που τις διαχειρίζονται …Εξουσίες πανανθρώπινου ενδιαφέροντος! Τι απέμενε για να ελέγξει τους ανθρώπους, οι οποίοι θα ασκούσαν τη σκληρή εξουσία του; …Η ακραία «ανωμαλία»! όμως, το «φάσμα» τής ανωμαλίας δεν είναι άπειρο …Έχει ένα όριο και αυτό είναι η παιδεραστία. Μόνον η παιδεραστία έχει αυτού του είδους τις προδιαγραφές για την εξουσία. Σ’ έναν κόσμο στον οποίο τα «όρια» της ηθικής είναι πλέον χαλαρά και δυσδιάκριτα, η παιδεραστία είναι το μόνο όριο που έχει απομείνει! …Το μόνο όριο που μπορεί να ενεργοποιήσει τα ένστικτα της κοινωνίας στο να εντοπίσει το «ως εδώ και μη παρέκει» …Πραγματικό όριο, το οποίο ποτέ και καμία κοινωνία τού Δυτικού Πολιτισμού δεν ανέχθηκε.


Το σημερινό σύστημα εξουσίας, εξαιτίας της ανάγκης του ν’ αλλάξει τον «πήχη» των εκβιασμών —και προκειμένου να περιορίσει τους κινδύνους που το απειλούσαν—, επένδυσε στην παιδεραστία. Ανέβασε τον «πήχη» εκεί όπου η ανωμαλία έχει υψηλό οικονομικό τίμημα για την κάλυψή της και η «αποκάλυψη» της σημαίνει «ΤΕΛΟΣ» γι’ αυτόν που τον αφορά Τέλος οριστικό κι αμετάκλητο! …Τέλος, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και το βιολογικό θάνατο του εγκληματία. Εκεί όπου η κατάσταση δεν επιδέχεται καμία «διαπραγμάτευση», καμία «συμ­μόρ­φωση», καμία δεύτερη ευκαι­ρία. Αυτό το όριο για την ανθρώπινη κοινωνία είναι η παιδεραστία. Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή τού σχεδιασμού από την πλευρά τού συστήματος; Επειδή έπρεπε να γίνει το «άλμα» σε μια πιο σκληρή και υψηλή αυτοκρατορικού τύπου εξουσία, το σύστημα δεν μπορούσε να ρισκάρει να στηρίζεται στους παραδοσιακούς και πολύ πιο ήπιους τρόπους εκβιασμού των στελεχών του.

Η αυτοκρατορική και παγκόσμια Νέα Τάξη έπρεπε να βρει έναν «πήχη», ο οποίος να είναι απόλυτα σκληρός και ο οποίος να είναι κοινός για την πανανθρώπινη κοινωνία …Έπρεπε να βρει εκείνη την «ανωμαλία» που ΟΛΟΙ οι άνθρωποι σε ΟΛΕΣ οι κοινωνίες θα απεχθάνονταν με τον ίδιο απόλυτο τρόπο …Έπρεπε να βρει τρόπο να «τσουβαλιάσει» τα στελέχη του σ’ έναν εκβιαστικό τρόμο, ο οποίος θα ήταν ίδιος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Αυτό ήταν που άλλαξε …Άλλαξαν οι τακτικές στελέχωσης του συστήματος γιατί άλλαξαν οι ανάγκες του. Περιόρισε τον πληθυσμό τής «ελίτ» του κι αύξησε τον βαθμό δυσκολίας για την είσοδο στις τάξεις της. Μέχρι τώρα —με τα εθνικά συστήματα και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους στη συνολική λειτουργία των εκβιασμών, οι οποίοι ξεκινούσαν από τις απειλές των ανθρώπων κι έφταναν στις απειλές των κρατών— οι απλοί εκβιασμοί αρκούσαν για τον έλεγχο. Τώρα, όμως, η εξουσία πηγαίνει ένα «βήμα» πιο πέρα …και αυτά ΔΕΝ αρκούν! …ΔΕΝ αρκούν οι απειλές για διαφθορές, ομοφυλοφιλία ή εξωσυζυγικές σχέσεις, για να εκβιάζεις τόσο ισχυρούς και τόσο πλούσιους παράγοντες εξουσίας.


Θνητοί άνθρωποι λαμβάνουν εξουσίες «θεών» και μπορούν ν’ αλλάξουν τις κοινωνίες με μία τους και μόνον απόφαση. Θνητοί άνθρωποι λαμβάνουν καθημερινά αποφάσεις με επα­κό­λουθα εκατοντάδων χιλιά­δων νεκρών, όπως συνέβη στην Ουκρανία ή στη Γάζα. Θνητοί άνθρωποι κλείνουν δισεκα­τομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους, «εμβο­λιά­ζοντάς» τους υποχρε­ωτικά, με τρομερό κόστος για τη φυσική και την πνευματική τους υγεία. Θνητοί άνθρωποι διακόπτουν βιαίως την κοινωνικοποίηση μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων, βάζοντας «λουκέτα» στα σχολεία. Θνητοί άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις, οι οποίες καταστρέφουν οικονομίες κρατών επιπέδου ΗΠΑ ή Γερμανίας κι οδηγούν τους λαούς στην απόγνωση. Αυτοί, όμως, έπρεπε να ελεγχθούν! …και αυτό γίνεται μόνον με οριακές καταστάσεις. Εφόσον λοιπόν το σύστημα έπρεπε εκ των πραγμάτων να σεβαστεί —έστω και θεωρητικά— την έννοια της «Δημοκρατίας» —και όλες τις διαδικασίες που η λειτουργία της συνεπάγεται—, έπρεπε να βρει τον απόλυτο τρόπο να ελέγχει αυτούς που θα λάμβαναν «δημοκρατικά» την εξουσία κι αυτό γινόταν μόνον με το όριο που θα επιλεγόταν σ’ ό,τι αφορά τον εκβιασμό τους…

…«Υποβίβασε» λοιπόν όλες τις υπόλοιπες «ιδιομορφίες» στο επίπεδο της «αυλής» αυτών των εξουσιαστών και παρέδωσε την εξουσία στους «αυτοκράτορες» της ανωμαλίας! Ελαχιστοποίησε το πληθυσμιακό μέγεθος της «ελίτ» που κυβερνάει τον Κόσμο και μεγιστοποίησε την απειλή τού εκβιασμού των μελών της, υψώ­νοντας τον «πήχη» τού εκβιασμού αυτού. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμο­ποιεί και τους ομοφυλό­φιλους …Τους χρησιμοποιεί για να «θωρακίζει» τον σχεδιασμό γύρω από τους ανώμαλους παιδεραστές. Ευνοεί προκλητικά κάποιους —οι οποίοι για τους προσωπικούς τους λόγους έχουν συμφέρον από την εύνοια αλλά και τη διαφθορά της λειτουργίας τού συστήματος— και με τον τρόπο αυτόν αποκτά μια σκληρή κι αδιάσπαστη «αυλή» φανατικών. Με το άλλοθι της δήθεν «ευαισθησίας» ευνοεί τους πρώην «κατατρεγμένους» τού κοινωνικού ρατσισμού, «κατασκευάζοντας» στην ουσία νέους ρατσιστές στο «ροζ» τής απόχρωσης.


Αυτή ήταν η βασική αλλαγή στον σχεδιασμό των «δουλοστασίων» τού συστήματος. Γύρω από τους παιδεραστές δημιουργείται ένας ομόκεντρος «κύκλος» των ΛΟΑΤΚΙ, ο οποίος τους «θωρακίζει». «Στεγανοποιώντας» την «ελίτ» που κυβερνά, κατορθώνει και την προστατεύει από την κρίση τού κόσμου. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα πραγματικά σκληρά παιχνίδια των απειλών και των εκβιασμών, που φτάνουν μέχρι τον πραγματικό θάνατο. Πλέον, όλοι οι ισχυροί τής Νέας Τάξης, οι οποίοι ξεφεύγουν από τα εθνικά όρια του παραδοσιακού πανχριστιανικού σχε­δια­σμού κι αγγίζουν το παγκό­σμιο «ταβάνι», είναι εκβιαζόμενοι με τα νέα στάνταρ! Δεν μιλάμε βέβαια για τους Πάπες και τους Πατριάρχες, οι οποίοι εδώ και αιώνες είναι «φιλτραρισμένοι» με ανά­λογα κριτήρια από τα «Κονκλάβια» και τις «Ιερές Συνόδους» …Μιλάμε για πιο κοσμικούς εξουσιαστές, οι οποίοι μέχρι τώρα εξαιρούνταν απ’ αυτά τα «βαριά φορτία» των «ποιμένων». Αυτοί είναι που τώρα μπαίνουν στη «μηχανή» των σκληρών εκβιασμών των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανώμαλων και δολοφόνων.

Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια μας. Ο πιο ισχυρός χριστιανικός Θρόνος, που είναι αυτός της Βρετανίας, είναι «μπλεγμένος» μέσα στα δίκτυα της παιδεραστίας —με τον Πρίγκηπα Άντριου να πρωταγωνιστεί—. Ο Άντριου βέβαια είναι εκείνος που ξέρουμε —εξαιτίας τής δικαστικής του περιπέτειας—, γιατί για τους άλλους δεν ξέρουμε καν! …Δεν ξέρουμε για τον Κάρολο, ο οποίος στην παιδική του ηλικία ήταν εκλεκτός τού θείου του και γνωστού παιδεραστή Μαουντμπάτεν …Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τους εξουσιαστές τού «παγκόσμιου παρακράτους», όπως ο ανώμαλος Σβαμπ. Νόμιμοι εξουσιαστές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μπάιντεν, είναι καθ’ όλα ύποπτοι! Ύποπτος είναι ο Μπάιντεν για τον οποίο είναι γνωστό ότι στο παρελθόν είχε —κι εξακολουθεί να έχει— περίεργες προτιμήσεις …Από τη σύζυγό του, η οποία ήταν η δεκαπεντάχρονη που έκανε μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά του, μέχρι τα παιδιά που «χαϊδολογά» στις συγκεντρώσεις οπαδών του …Από τα δικά του παιδιά, που έκαναν μαζί του ντους σε ηλικίες ακατάλληλες, μέχρι τα παιδιά τού κόσμου που του χάιδευαν τα πόδια.


Οι πάντες είναι αναμεμειγμένοι στο δίκτυο της παιδεραστίας!. Το πόσο αναμεμειγμένοι είναι το καταλαβαίνεις από δευτερεύοντα φαινόμενα. Αρκούσε μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού τού Χόλυγουντ επάνω στο θέμα τής παιδικής πορνείας και του trafficking και το κατεστημένο πανικοβλήθηκε! Η «ελίτ» πανικοβλήθηκε! Ποιος ξέρει σε τι καταστάσεις τούς έχουν μπλέξει, προκειμένου να τους επιλέξουν και να τους δώσουν «χρίσματα»! …Βιασμοί παιδιών ή ακόμα κι ανθρωποθυσίες πρέπει να βρίσκονται σε καθημερινή διάταξη, για να λειτουργήσει με «καύσιμο» αυτή η «μηχανή» των εκβιασμών! …Εκατομμύρια παιδιά «χάνονται» κάθε χρόνο! …Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά έχουν «χαθεί» στις ΗΠΑ με την έναρξη της κρίσης στα σύνορά τους! …400 εγκαταστάσεις παράνομης διακίνησης ανηλίκων υπάρχουν μόνον στις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή! Όλα αυτά τα παιδιά κάπου καταλήγουν!!! …και αυτό το γνωρίζουν εκείνοι, οι οποίοι τα έβαλαν στα αεροπλάνα για να πάνε στις ΗΠΑ και εκείνοι που τα παρέλαβαν από τα αεροδρόμια.


Οι πάντες βρίσκονται στις λίστες τού Εβραίου Έπσταϊν! …Ακόμα και τα παιδιά τού Μάουι, τα οποία «εξαφανίστηκαν» στις φωτιές που προκάλεσε η γνωστή «Ελίτ», στην ίδια υπόθεση ανήκουν! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι που επωφελήθηκαν από εκείνη την ανθρώπινη τραγωδία —στο νησί στο οποίο χτίζουν καταφύγια οι «εκλεκτοί»—, ήταν επιβάτες τού «Λολίτα Εξπρές»! …Ήταν φίλοι τού ανώμαλου διαφθορέα, ο οποίος παρίστανε τον «επενδυτή», για να διεισδύει στα σαλόνια των ισχυρών! …Επιχειρηματίες παγ­κόσμιας κλάσης —όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος επηρεάζει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων—! …Μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας, όπως ο Κλίντον κι ο Ομπάμα …Υπεράνω πάσης υποψίας επιστήμονες, οι οποίοι επηρεάζουν την κοινωνία σαν τον Στίβεν Χόκιν …«Αρχιτέκτονες» του παγκόσμιου πολιτικού σχεδιασμού, όπως ο διαβόητος Κίσινγκερ …Διάσημοι «δάσκαλοι» του Χάρβαρντ, οι οποίοι εκπαιδεύουν την παγκόσμια «ελίτ» τής εξουσίας, όπως ο Ντέρσοβιτς …Τραπεζίτες, οι οποίοι ελέγχουν τη Wall Street και την παγκόσμια οικονομία όπως ο Ντάιμον.Όλα αυτά σε μια εποχή που η τεχνολογία τα κάνει επικίνδυνα —πρωτίστως για το ίδιο το σύστημα— …Η τεχνολογία τής επικοινωνίας και της ταχύτατης διασποράς τής πληροφορίας …Της διασποράς, την οποία δεν μπορεί να τη σταματήσει ούτε το «οπλοστάσιο» της Νέας Τάξης με αστειότητες περί «παραπληροφόρησης» ή «ρητορικής μίσους»! …Τη διασπορά, την οποία δεν μπορεί να τη σταματήσει η δυνατότητά του να «φιμώνει» τον κόσμο με τον έλεγχο των δικών του social Media. Γιατί όμως μιλάμε για επικινδυνότητα; …Γιατί κάτι, το οποίο σε άλλες εποχές απαιτούσε πολλά χρόνια για να μεταδοθεί στον κόσμο —και αυτό χωρίς καμία ακρίβεια—, σήμερα μπορεί να κάνει τον γύρο τού κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά και με τα απόλυτα ακριβή χαρακτηριστικά! …Βίντεο, τα οποία μεταφέρουν εικόνα και ήχο για ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο μπορούν να σκορπιστούν σε αυτόν τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά …Για ό,τι ενδιαφέρει όλον τον κόσμο σ’ αυτήν την περίπτωση και είναι επικίνδυνο για το σύστημα …Η αποκάλυψη των «εμπνευστών» του …Η αποκάλυψη αυτών που δρομολόγησαν και «τρέχουν» αυτήν την κατάσταση …Η αποκάλυψη ότι ΟΛΗ αυτή η «βιομηχανία» εκβιασμών, η οποία στήθηκε για τους πλούσιους και τους ισχυρούς τής Νέας Τάξης, ήταν ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!! …Έργο τής Μοσάντ ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος!!! …Πράκτορας της Μοσάντ ήταν ο Έπσταϊν!!! …Πράκτορας, όπως ήταν ο πατέρας τής Γκισλέιν Μάξγουελ —και βέβαια και η ίδια—!!! …Πράκτορας της Μοσάντ ήταν ο υπερασπιστής όλων αυτών και του κράτους τού Ισραήλ ο Ντέρσοβιτς! Για τη Μοσάντ δούλευαν όλοι αυτοί και η Μοσάντ δουλεύει γι’ το «Διευθυντήριο» της Νέας Τάξης!!! Όλα αυτά είναι ήδη γνωστά και πλέον λειτουργούν εις βάρος τού Σιωνισμού, ο οποίος σήμερα σφάζει αμάχους στη Γάζα!


Αυτή λοιπόν η «βιομηχανία» εκβιασμών στήθηκε από τη Μοσάντ, για να «φιλτράρονται» και να ελέγχονται αυτοί, οι οποίοι θα καταλάμβαναν τα ανώτατα αξιώματα της Νέας Τάξης! …Της Νέας Τάξης, την οποία έστησαν από την αρχή οι Σιωνιστές τοκογλύφοι τής εβραϊκής Διασποράς με τη βοήθεια των Σιωνιστών τού Ισραήλ. Περί αυτού πρόκειται και αυτό ήταν το ζητούμενο αυτού του σχεδιασμού! Οι περισσότεροι «συνταξιδιώτες» τού Έπσταϊν ήταν ταυτόχρονα σύνεδροι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και «ομοτράπεζοι» του Σβαμπ στα συνέδρια του WEF! …ΔΕΝ «παγιδεύτηκαν» καν από τον Έπσταϊν! …«Μέσον» —στην κυριολεξία— έβαλαν οι περισσότεροι απ’ αυτούς για να μπουν στη «βιομηχανία» των εκβιασμών που ανοίγει τις «πόρτες» στα «σαλόνια» τής παγκόσμιας εξουσίας.


Οι περισσότεροι απ’ αυτούς ούτε καν παιδεραστές είναι —υπό τη στενή έννοια του σεξουαλικού πάθους— …Κοινοί εγκληματίες είναι, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν «καριέρες» επάνω σε παιδικά κορμιά! …Εκμεταλλεύονται τις συνέπειες αυτού του πάθους, έστω κι αν δεν τους αφορά! …Κανονική «Μαφία» τής εξουσίας με τις ίδιες τακτικές! Σαν κάποιον που συμμετέχει σε μια ομαδική εκτέλεση για το συμφέρον τού βολέματος των συνενόχων και όχι εξαιτίας των άγριων ενστίκτων του. Τα κόλπα που κάνουν οι «αδελφότητες» στα Κολέγια ή οι εγκληματίες τής μαφίας.Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε περισ­σότερο για «κατά συρροή εγκλημα­τίες» παρά για «καθαρούς ανώμα­λους». Μπορεί κάποιοι απ’ αυτούς να συμμετέχουν σε δολοφο­νίες παιδιών, απλά και μόνον για να καταφέρουν να μπουν στα «κυκλώματα» της εξουσίας. Απλά η συγκεκριμένη ανωμαλία τής παιδεραστίας είναι αυτή, η οποία αποτελεί το «διαβατή­ριο» για τη συγκεκριμένη Τάξη Πραγμάτων. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς απλά πηγαίνουν σε χώρους όπου τους κινηματογραφούν, για να δείξουν στα «αφεντικά» ότι δέχονται να τελούν απόλυτα υπό το έλεός τους. Πηγαίνουν εκεί, για να δηλώσουν προς αυτούς πως είναι έτοιμοι να τους παράσχουν τα στοιχεία που θέλουν, ώστε να τους έχουν μόνιμα «δεμένους». Μόνοι τους δηλαδή θα «παραδώσουν» στα χέρια των «αφεντικών» τα μέσα για να τους εκβιάζουν!!! ……Μόνοι τους θα πάνε να δώσουν «κασέτες» και «cd» που να τους εκθέτουν. Ακόμα κι αν αυτά τ’ «αφεντικά» δεν έχουν τέτοιου είδους στοιχεία εις βάρος τους, οι «wannabe» εξουσιαστές θα τους τα προσφέρουν οι ίδιοι οικειοθελώς. Γιατί; …Για να τους διαβεβαιώσουν ότι, εάν τους εμπιστευτούν, θα είναι άξιοι της εμπιστοσύνης τους …Για να τους εγγυηθούν ότι θα τους είναι πιστοί ό,τι κι αν τους ζητηθεί!Από τη στιγμή που δέχεσαι την πρόσκληση ν’ ανέβεις στο «Λολίτα Εξπρές», σημαίνει ότι αποδέχεσαι τους όρους τού συστήματος γι’ αυτά που επιδιώκει! …Γνωρίζεις πού πηγαίνεις! …Γνωρίζεις τι συμβαίνει εκεί όπου πηγαίνεις! …Γνωρίζεις ότι —αναπόφευκτα— θα συμμετάσχεις με τον άλφα ή βήτα τρόπο σ’ εκείνες τις δραστηριότητες και το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζεις πως όλα καταγράφονται με υπερσύγχρονες κάμερες κι αποθηκεύονται σε σκληρούς δίσκους μυστικών υπηρεσιών! …Όπως αποδείχθηκε και από τις «επιδρομές» τού FBI, υπήρχαν κάμερες μέχρι και στις τουαλέτες όλων των καταλυμάτων τού Επστάιν. Άρα εκ των πραγμάτων και μόνον που βρίσκεσαι εκεί ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ σ’ αυτά τα οποία γίνονται εις βάρος των όσων γίνονται …ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ για λόγους φιλοδοξιών, άσχετα με το εάν στο προσωπικό επίπεδο όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί αποτελούν πραγματικά σου πάθη είτε όχι! Κανέναν δεν ενδιαφέρει το εάν έλκεσαι από τα παιδιά ή όχι. Όλους όμως τους ενδιαφέρει εάν υπάρχουν βίντεο, τα οποία να σε δείχνουν σε ερωτικές στιγμές μ’ αυτά! …Όλους τους ενδιαφέρει να υπάρχει βίντεο, το οποίο να σε δείχνει να κρατάς ένα μαχαίρι που σχίζει έναν παιδικό λαιμό. Αυτά είναι που ενδιαφέρουν τούς εκβιαστές τής εξουσίας και αυτά τούς τα «παραχωρούν» οι πρόθυμοι εκβιαζόμενοι, για να εισέλθουν στα «σαλόνια» τής «ελίτ» τής Νέας Τάξης! Όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις που αφορούν τους ψυχίατρους και τους ψυχολόγους των προθύμων!

Η ειρωνεία είναι που τη σημερινή ελευθεριότητα —σε βαθμό ανωμα­λίας— κάποιοι προσπαθούν να την εξωραΐσουν, «συνδέοντάς» την με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. «Ειρωνεία» βέβαια τρόπος τού λέγειν. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι αυτήν τη στιγμή το «παιχνίδι» των εκβιασμών τής παιδεραστίας το δρομολογούν οι Σιωνιστές Εβραίοι, δεν είναι παράξενο αυτό! …Το τερπνόν μετά τού ωφελίμου! …Εξωραΐζουν την «αρρώστια» τους, συνδέοντάς την με τον Ελληνισμό και ταυτόχρονα τη «ζημιά» τη φορτώνουν σ’ αυτόν. Όταν οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιό­τητας είναι οι Εβραίοι Έπσταϊν, Μάξγουελ ή ο Ντέρσοβιτς και άλλοι φανατικοί Σιωνιστές, δεν μας φαίνεται παράξενο να υπάρχει αυτή η παραπληροφόρηση με καθαρά ανθελληνική στόχευση. Σε κάθε περίπτωση το να συνδέεις τον Ελληνισμό με αυτήν την ανωμαλία εκτός από ανήθικο είναι και μέγα λάθος! Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν βαθύτατα συντηρητικοί στα θέματα αυτά, γιατί απλούστατα η έννοια της συντήρησης συνδέεται μ’ αυτήν της επιβίωσης και οι Έλληνες ήταν μετρ της επιβίωσης! Ως εκ τούτου γνώριζαν τι μπορούσε να είναι καλό για μια κοινωνία και τι κακό …Τι την ενίσχυε και τι την απειλούσε με εκφυλισμό και θάνατο. Ως εκ τούτου ήταν εξίσου σκληροί με όλους όσους οι υπόλοιποι πολιτισμοί —όταν δεν τους λιθοβολούσαν— τούς πετούσαν από τις ταράτσες. Ήταν σκληροί με τους ανώμαλους και τις συνέπειες που είχαν οι «ορέξεις» τους για την κοινωνία. Σ’ αυτό το πράγμα δεν διέφεραν από κανέναν άλλο πολιτισμό …Δεν διέφεραν ούτε καν από τους εσχάτως «gay-friendly» κομμουνιστές —αν σκεφτεί κάποιος τις απαξιωτικές απόψεις τού ίδιου τού Ένγκελς γι’ αυτούς—.


Απλά οι Έλληνες, όπως έκαναν πάντα από αγάπη στον άνθρωπο και τον πολιτισμό, σέβονταν τη λογική κι έθεταν κανόνες, οι οποίοι προστάτευαν αυτούς τους δυστυχείς ομοφυλόφιλους από τα δικά τους τα πάθη. Αυτό, λοιπόν, το οποίο καθιστούσε τους Έλληνες πολιτισμένους και άρα διαφορετικούς από τους βάρβαρους, ήταν πως —σε αντίθεση μ’ αυτούς— μπορούσαν να τους εγγυηθούν μια θεσμοθετημένη ασφάλεια. Έθεσαν κάποιους κανόνες, βάση των οποίων —εάν οι συγκεκριμένοι τούς σέβονταν— θα τύγχαναν κάποιας ανοχής …όπου βέβαια υπήρχε περιθώριο ανοχής, γιατί δεν υπάρχουν τα ίδια περιθώρια για όλες τις περιπτώσεις ανωμαλίας. Όλοι αυτοί θα ήταν ασφαλείς ΜΟΝΟΝ για όσο διάστημα σέβονταν το «περιθώριο» στο οποίο αναγκαστικά η κοινωνία τους «απομόνωνε» —για να μην επηρεάζουν τη συνολική της λειτουργία—. Οι ομοφυλόφιλοι με τον τρόπο αυτόν «εισέπρατταν» εγγυημένη ασφάλεια και «πλήρωναν» με εθελούσια περιθωριοποίηση! …Καλή συμφωνία με βάση τα δεδομένα τής εποχής.


Οι αρχαίοι Έλληνες τους ομοφυλόφιλους —αυτούς δηλαδή που τους ονόμαζαν «Κίναιδους», επειδή «κινούσαν την αιδώ» και άρα τους ξεδιάντροπους— τους απαγόρευαν να καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα, να συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες, σε ιεροτελεστίες ή να διαχειρίζονται κρατικά χρήματα κλπ.. Τους τιμωρούσαν μόνο αν οι ίδιοι δεν σέβονταν τους όρους και τους περιορισμούς που οφείλονταν στις ιδιαιτερότητές τους…Εκ των υστέρων και με αντικειμενικές αποδείξεις ότι δεν σεβάστηκαν τα όρια και όχι εκ των προτέρων με αναζήτηση «σκελετών» μέσα σε «ντουλάπες» της προσωπικής ζωής που δεν αφορούσαν τον δημόσιο βίο. Αυτό ήταν το «μέγιστο» που μπορούσε να κάνει ο ελληνικός πολιτισμός για τους ομοφυλόφιλους και αυτό έκανε.


Δεν έψαχναν δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες στις κρεβατοκάμαρες των ανθρώπων….Τους ενδιέφεραν όμως οι κρεβατοκάμαρες αυτών που διαχειρίζονταν δημόσια συμφέροντα και άρα είτε θα μπορούσαν να εκβιαστούν από τρίτους είτε θα είχαν ανάγκη από επιπλέον πόρους για να εξυπηρετήσουν τις μη φυσικές και άρα πολυδάπανες ανάγκες τους…


Όλα αυτά τα έκαναν για να διασφαλίσουν την «υγεία» τής κοινωνίας τους …Να κλείσουν όλες τις «κερκόπορτες», οι οποίες θα απειλούσαν την κοινωνία είτε με ηθικό εκφυλισμό είτε με απλή διαφθορά. Αυτή ήταν μια πρακτική πάγια, η οποία αφορούσε όλους τους πολίτες, οι οποίοι ήθελαν να μπουν στη δημόσια ζωή και όχι μόνον τους ομοφυλόφιλους. Όπως λοιπόν κατέγραφαν στο απόλυτο βαθμό την περιουσία κάποιου πολίτη, ο οποίος αναλάμβανε δημόσιο αξίωμα, προκειμένου ν’ αποφύγουν τη διαφθορά, έτσι απαιτούσαν να «καταγραφούν» και οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων άλλων, οι οποίοι θα έπρεπε ν’ αποκλειστούν από τα δημόσια αξιώματα …και πάλι για ν’ αποφευχθεί η διαφθορά και η προδοσία και όχι για να τους τιμωρήσουν για τις επιλογές τους.Σε αυτήν την περίπτωση η τιμωρία ήταν ο θάνατος! …Ο μη-σεβασμός των όρων τής «συμφωνίας» τιμωρούνταν με θάνατο και όχι η ίδια η ομο­φυλο­φιλία! Αυτό, όμως, το οποίο δεν διαπραγματευόταν σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο οι αρχαίοι Έλληνες ήταν η παιδεραστία! …Ο παιδεραστής, με τη σημερινή έννοια —και όχι με την έννοια που οι Αρχαίοι Έλληνες περιέγραφαν μ’ αυτόν τον όρο μια άλλη κατάσταση—, ήταν εγκληματίας! Ως εκ τούτου με την πράξη του και μόνον καταδικαζόταν σε θάνατο …Η παιδεραστία τιμωρούνταν και όχι η αθέτηση κάποιων όρων, εφόσον τέτοιοι δεν υπήρχαν. Ο παιδεραστής δεν χρειαζόταν να κριθεί για τους ίδιους όρους που αφορούσαν τους ομοφυλόφιλους …Ήταν ένας «δολοφόνος» παιδικών ψυχών και ως δολοφόνος «μετριόταν»! …Την ίδια ώρα στην κρεμάλα! …«Πάραυτα», που θα έλεγαν οι πρόγονοί μας. Το μόνο «περιθώριο» που του έδιναν ήταν το «περιθώριο» στα όρια των νεκροταφείων Γιατί; …Γιατί η κοινωνία αντιλαμβανόταν το συγκεκριμένο έγκλημα ως «καρκίνο» για το ίδιο της το «σώμα». Το αντιλαμβανόταν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού!!!…


…Κανένα Έλεος! …Κανένα «παζάρι»! …Ο παιδεραστής «χαιρετούσε» τον κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες. Ας σκεφτεί κάποιος με βάση την ελληνική παιδεία τι θα μπορούσε να κάνει ο τρομερός Οδυσσέας, εάν κάποιος από τους Μνηστήρες —εκτός όλων των άλλων— κακοποιούσε σεξουαλικά τον αγαπημένο του Τηλέμαχο …Εάν σκεφτεί κάποιος τι έπαθαν για ένα «επιθετικό φλερτ» απέναντι στη γυναίκα του και την κατηγορία τού σφετερισμού τού ξένου οίκου, εύκολα καταλαβαίνει τι θα πάθαιναν εάν ξεπερνούσαν τα «όρια» της ανωμαλίας. Κομμάτια τούς έκανε επειδή διεκδικούσαν τη γυναίκα του κι έτρωγαν την περιουσία του …Εάν «χαλούσαν» τον γιο του, ούτε ο Θεός ο Ίδιος δεν θα μπορούσε να τους σώσει!


Αυτό, το οποίο έχει σημασία —για να το λάβουν υπ’ όψιν τους όλοι οι ανώμαλοι— είναι το εξής απλό. Όλοι αυτοί, που, σαν τους ανώμαλους Σβαμπ ή Χαράρι, προσπαθούν να κάνουν τα μεγάλα ή τα μικρά «reset» στην ανθρώπινη κοινωνία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους «reset» ΜΟΝΟΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν κάνει στο παρελθόν …Είναι οι μόνοι που μπορούν ν’ αλλάξουν το «λειτουργικό» μιας παλιάς Τάξης και να επιβάλουν μια Νέα …Είναι οι μόνοι που ελέγχουν το «λειτουργικό» τής Αιώνιας Ρώμης, η οποία κυβερνά αιωνίως τον Κόσμο. Οι σημερινοί ανώμαλοι καραγκιόζηδες είναι «πειρατές» σε μια αυτοκρατορία τής οποίας τη λειτουργία δεν κατανοούν και παίζουν με «μοχλούς», των οποίων τη σημασία επίσης δεν γνωρίζουν.


Σε κάθε περίπτωση όμως τα πάντα θα λυθούν με βάση τη λογική που περιγράψαμε και καλό θα είναι για κάποιους προνοητικούς ανώμαλους ν’ αρχίσουν να κλαίνε από τώρα. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ θα πληρωθεί με τον ελληνικό τον ΤΡΟΠΟ. Για τα χρήματα που έκλεψαν οι Σιωνιστές από τον Κόσμο μπορεί κάποιοι και να τους συγχωρούσαν …Για τα παιδιά ,όμως, που κακοποίησαν και σκότωσαν, δεν θα τους λυπηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ. Αυτές οι παιδικές ψυχές θα τους καταδικάσουν! …ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ δεν θα μείνει ατιμώρητο! …ΚΑΝΕΝΑΣ εγκληματίας δεν θα γλιτώσει την τιμωρία!
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου