Η γάγγραινα του μεταναστευτικού… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η γάγγραινα του μεταναστευτικού…

  Σκοπός τους η δημιουργία σε κάθε κράτος της Ευρώπης, άρα και στην Ελλάδα μας, ενός...«πύργου της Βαβέλ» που θα φέρει την διάλυσή του. Στόχ...

 


Σκοπός τους η δημιουργία σε κάθε κράτος της Ευρώπης, άρα και στην Ελλάδα μας, ενός...«πύργου της Βαβέλ» που θα φέρει την διάλυσή του. Στόχος μας το γκρέμισμα αυτού του «πύργου» στην πατρίδα μας, πριν χαθεί ολοκληρωτικά η ελληνική μας ταυτότητα…

 


Η κοινωνία μας χάνει την ελληνική ταυτότητά της και από μια οργανωμένη ομοιογενής κοινωνία, γίνεται διάσπαρτα ανομοιογενή σύνολα ατόμων. Το ίδιο το κράτος από την άλλη, χάνει τον εθνικό προσανατολισμό του και την ομοιογένειά του. Αυτό έχει ως συνέπεια η άμυνα του να διασπάται και να γίνεται ευάλωτο σε κακόβουλες επιθέσεις…

 

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

 

Καθημερινά φίλοι μου, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, εισβάλλουν παράνομα στη χώρα μας, άτομα από διάφορες χώρες.

 

Άτομα που συνήθως δεν έχουν κανένα κοινό στοιχείο μαζί μας. Αυτό διαλύει την κοινωνική συνοχή και καταργεί την έννοια της κοινωνίας. Κοινωνία είναι ο τόπος που κατοικούν μαζί, άτομα με κοινά στοιχεία, για να βελτιώσουν από κοινού τις συνθήκες ζωής τους.

 

Οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες όταν έρχονται στη χώρα μας προσλαμβάνονται, ως επί το πλείστον, με χαμηλότερες αμοιβές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η άφιξή τους να προκαλεί αρνητική επίπτωση στο εισόδημα και τη ποιότητα ζωής του Έλληνα.

 

Το μεγάλο κεφάλαιο του τόπου, έχει τόσο αλλοτριωθεί και εκμαυλιστεί, που αντί να προφυλάξει τον τόπο από αυτήν την απειλή, το εκμεταλλεύεται και επωφελείται με τον πιο στυγνό τρόπο, για να ρίξει το εργατικό κόστος και να αυξήσει τα κέρδη του.

 

Επομένως, αφού η έλευσή τους ζημιώνει τον Έλληνα, σημαίνει ότι η ελληνική κοινωνία αρχίζει να καταρρέει και να δίνει στη θέση της σε μια πολυκερματισμένη κοινωνία. Μια κοινωνία με πολλές διαφορετικές ομάδες και άτομα, που έχουν μεταξύ τους τεράστιες διαφορές.

 

Καθημερινά, έρχονται άτομα στην Ελλάδα διαφόρων εθνικοτήτων και θρησκευτικών πεποιθήσεων, λόγω της αναζήτησης μιας καλύτερης διαβίωσης και προοπτικής. Αυτοί οι άνθρωποι, κουβαλούν όπως είναι φυσικό μαζί τους τις πεποιθήσεις τους, τα πολιτιστικά τους "γούστα", την κουλτούρα τους και τη νοοτροπία τους.

 

Αρχίζουν έτσι να επηρεάζουν τον τρόπο ζωής του συνόλου και σιγά σιγά η κοινωνία μας αρχίζει να μεταλλάσσεται σε μια αλλοτριωμένη κοινωνία. Η κοινωνία μας χάνει την ελληνική ταυτότητά της και από μια οργανωμένη ομοιογενής κοινωνία, γίνεται διάσπαρτα ανομοιογενή σύνολα ατόμων.

 

Το ίδιο το κράτος από την άλλη, χάνει τον εθνικό προσανατολισμό του και την ομοιογένειά του. Αυτό έχει ως συνέπεια η άμυνα του να διασπάται και να γίνεται ευάλωτο σε κακόβουλες επιθέσεις.

 

Ένα συνονθύλευμα διαφορετικών πολιτιστικών και θρησκευτικών αξιών, όπως συνέβαινε στο προχριστιανικό παρελθόν, δεν μπορεί να συνυπάρχει σε μία κοινωνία. Έτσι οι Έλληνες πολίτες υποβιβάζονται σε μάζα και σε όχλο, χάνοντας όλα όσα κατάφεραν με αιματηρούς αγώνες που διήρκεσαν πολλούς αιώνες.

 

Εννοείται ότι αυτός είναι ο στόχος της παγκόσμιας ελίτ, να αποδυναμωθούν δηλαδή οι εθνικές κοινωνίες. Εφόσον σιγά σιγά δημιουργούνται σε όλη την Ευρώπη, σύνολα όλων των εθνικοτήτων, θρησκειών, γλωσσών κ.τ.λ. Δε μπορεί μια τέτοια κοινωνία να ενώσει τις δυνάμεις της και να τους πολεμήσει.

 

Σκοπός τους η δημιουργία σε κάθε κράτος της Ευρώπης, άρα και στην Ελλάδα μας, ενός... "πύργου της Βαβέλ" που θα φέρει την διάλυσή του. Στόχος μας το γκρέμισμα αυτού του "πύργου" στην πατρίδα μας, πριν χαθεί ολοκληρωτικά η ελληνική μας ταυτότητα!!!


Καλή μας επιτυχία φίλοι μου!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου