Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον…

  Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον…! «Πέφτει» η σύγχρονη «Βασιλεύουσα» του Χριστιανισμού! Τι συμβαίνει με το Μεξικό; Ποιοι «χτίζο...

 





Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον…! «Πέφτει» η σύγχρονη «Βασιλεύουσα» του Χριστιανισμού! Τι συμβαίνει με το Μεξικό; Ποιοι «χτίζουν» τη νέα Ουκρανία στο «κατώφλι» των ΗΠΑ; Ποιοι «στρατολογούν» την Καθολική «Χαμάς» τού μέλλοντος;

 

Ισραήλ, Ουκρανία, Μεξικό, Βόρεια Κορέα, Πακιστάν, είναι τα κράτη-«σφήνες» ανάμεσα στους «γίγαντες»! Αυτά τα κράτη είναι «πλήκτρα» τού ίδιου νεοταξίτικου «οργάνου», το οποίο οι Σιωνιστές θέλουν να «παίζουν» εις βάρος τής ανθρωπότητας! …Κράτη, τα οποία οι Σιωνιστές θέλουν να ελέγχουν απόλυτα! 


Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στις ΗΠΑ, είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία!…Ο θεωρητικά «νικητής των νικητών» — και στο απόγειο υποτίθεται της δύναμής του — «αυτοκτονεί»! …Ο «μονοκράτορας» της Νέας Τάξης Πραγμάτων — και ρυθμιστής των πάντων — «πεθαίνει» για «ανεξήγητους» λόγους! …Το πιο ισχυρό κράτος τού Χριστιανισμού «σκυλεύεται» μπροστά στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων και η ηγεσία του όχι μόνον δεν αντιστέκεται, αλλά αντίθετα ενθαρρύνει τη «σκύλευσή» του! …Για «ανεξήγητους» λόγους ακολουθεί αυτοκτονικές πολιτικές, οι οποίες πρωτίστως στρέφονται κατά τού ιδίου τού κράτους του και του λαού του! …Έχει ανοίξει τα θησαυροφυλάκιά του και χρηματοδοτεί πολέμους και πολιτικές, οι οποίες υποσκάπτουν την πολιτική του ισχύ! …Έχει κλείσει όλες τις ενεργειακές του πηγές, οδηγούμενο σε μια πολύ επικίνδυνη για τη λειτουργία του ενεργειακή εξάρτηση! …Έχει βάλει «λουκέτο» σε όλες τις παραγωγικές του δραστηριότητες, οι οποίες εξουθενώνουν την οικονομία του! …Έχει ανοίξει τα σύνορά του στη ΛΑΘΡΟμετανάστευση, που διαλύει την κοινωνία του!



Όλα αυτά ΔΕΝ μπορεί να είναι τυχαία! Η «αυτοχειρία» των ΗΠΑ θα αποτελεί —στους αιώνες που θ’ ακολουθήσουν— το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα εσωτερικής προδοσίας! …Κάποιοι ανοίγουν «Κερκόπορτες» και το τέλος είναι αναπόφευκτο! Στην κυριολεξία βλέπουμε ένα «Déjà vu» …Ζούμε ημέρες κοντά στον Μάη τού 1453 …Βλέπουμε τη «Βασιλεύουσα» της εποχής μας να καταρρέει μπροστά στα μάτια μας …Βλέπουμε τους «πολιορκημένους» ν’ ανοίγουν μόνοι τους τις «Κερκόπορτες», οι οποίες επιτρέπουν στα στίφη των εχθρών τους να αλώσουν τις άμυνές τους. Η σημερινή κατάσταση μάλιστα είναι πολύ χειρότερη, γιατί, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι ίδιοι οι «πολιορκημένοι» είναι αυτοί, οι οποίοι από μόνοι τους δημιουργούν, χρηματοδοτούν κι εξοπλίζουν τους «πορθητές» …Οι ίδιοι είναι που φέρνουν τους «πολιορκητές» έξω από τα «τείχη» τους! Το κάνουν μάλιστα απροκάλυπτα και μπροστά στα μάτια των θυμάτων τους! …Το κάνουν σε live-μετάδοση! …και, μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες —με κινητά τηλέφωνα στα χέρια, οι οποίοι βιντεοσκοπούν τα πάντα, υπάρχει κι ένα ίντερνετ, το οποίο σκορπίζει τις «εικόνες» αυτού του «αυτοκτονικού» συμβάντος στα πέρατα του κόσμου!





Υπό την ηγεσία ενός διεφθαρμένου και ανώμαλου γέρου —σε κατάσταση παντελώς ακατάλληλη να κυβερνήσει— οι ΗΠΑ βαδίζουν ολοταχώς προς το τέλος τους! …Ένα τέλος άδοξο και απολύτως ταπεινωτικό. Μια «βασιλεύουσα», κυριευμένη από την μανία —είτε της «μέθης» είτε της «τρέλας»— έχει παρατήσει τα πάντα κι «αυτοκτονεί»! …Μια άρχουσα δύναμη σε πλήρη ισχύ «βουτάει» στον «γκρεμό» και γίνεται «συντρίμμια»! Το κράτος των ΗΠΑ, που είναι το μεγαλύτερο «κάστρο» τού Χριστιανισμού, φαίνεται πως πληρώνει την «κατάρα» που ακολουθεί τα «κάστρα»! …«Πέφτει από μέσα»! …Διαλύεται εξαιτίας προδοσίας! …Το διαλύουν αυτοί, τους οποίους το ίδιο εμπιστεύτηκε, για ν’ αυξήσει τη δύναμή του! …Το «ξεπουλάνε» αυτοί που το κυβερνάνε, για ν’ αυξήσουν τα προσωπικά τους πλούτη!


Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε τον επίλογο ενός «έργου», του οποίου το τέλος θα έπρεπε κάποιοι να γνωρίζουν …Ενός «έργου», του οποίου το τέλος ήταν από την αρχή απολύτως προβλέψιμο —με δεδομένο πως είναι γνωστή η ταυτότητα και η ποιότητα των πρωταγωνιστών του—. Κάποιοι, προφανώς υποτίμησαν τα δεδομένα και την «πάτησαν» …Οι Αμερικανοί την «πάτησαν» όπως κάποιοι αφελείς, οι οποίοι θεωρούν πως ένα τηλεοπτικό έργο στην επανάληψή του μπορεί να έχει διαφορετικό τέλος, γιατί οι ίδιοι το βλέπουν για πρώτη φορά …Ο απόλυτος ορισμός τής παραφροσύνης —σύμφωνα με τον Εβραίο Αϊνστάιν— για κάποιον που περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα, όταν κάνει τα ίδια πράγματα. Τι σημαίνουν όλα αυτά που λέμε για την περίπτωσή μας; …Ότι κάποιοι έχουν προδώσει τους Αμερικανούς και ήταν απολύτως βέβαιον —εκ των προτέρων— ότι θα το έκαναν!


Απλά στην περίπτωση αυτήν εμείς πρέπει να βρούμε ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι τα σχέδιά τους. Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει. Οι «υποψήφιοι» στην περίπτωση αυτήν δεν είναι πολλοί …Στην πραγματικότητα είναι ΕΝΑΣ …και είναι οι αδίστακτοι Σιωνιστές! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εκ των προτέρων γνώση του τέλους τού έργου. Όταν γνωρίζεις την ιστορία τού «συνεταίρου» σου σε προηγούμενες «συνεργασίες», θα πρέπει και να γνωρίζεις το τι σε περιμένει κι εσένα! Δεν έχει σημασία που εσύ γίνεσαι «συνέταιρος» μ’ αυτόν για πρώτη φορά, όταν γνωρίζεις τι έχει κάνει αυτός στις προηγούμενες «συνεργασίες» του. Όταν ο «συνέταιρός» σου είναι γνωστός απατεώνας, που έχει «ρίξει» όλους τους προηγούμενους «συνεταίρους» του, πώς είναι δυνατόν εσύ να πιστεύεις ότι δεν θα το κάνει και μ’ εσένα; …Πόσο μάλλον όταν, για να γίνει «συνέταιρός» σου, έβαλε ως «κεφάλαιό» του την προδοσία τού προηγούμενου «συνεργάτη» του! Αυτό είναι που έπαθαν οι Αμερικανοί …Έγιναν «συνέταιροι» με τους Εβραίους, οι οποίοι ήταν ήδη σε ενεργό «συνεταιρισμό» με τους Βρετανούς! …Έκαναν έναν «γάμο» με έναν «μοιχό», ο οποίος παρέμενε στον προηγούμενο «γάμο» του.



Όλα αυτά ξεκίνησαν με το «Κραχ» τού 1929. Τότε οι Αμερικανοί παγιδεύ­τηκαν από τους Σιωνιστές …Τους έκαναν «συνεταίρους» τους, γιατί πείστηκαν απ’ αυτούς ότι μπορούσαν την οικονομική κρίση να την κάνουν «ευκαιρία» …Τους έπεισαν οι Εβραίοι πως όχι μόνον θα τους έβγαζαν από την κρίση, αλλά ότι θα πρόσφεραν στις ΗΠΑ τον κόσμο ολόκληρο. Οι Αμερικανοί παρέδωσαν στους Σιωνιστές Εβραίους το «τιμόνι», για να τους βγάλουν αυτοί από το αδιέξοδο και εκεί την «πάτησαν», γιατί δεν ανέκτησαν ποτέ ξανά αυτό το «τιμόνι»! Εκεί έχασαν τον έλεγχο της ζωής τους! Οι Αμερικανοί παρέδωσαν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας τους στους Εβραίους και το αποτέλεσμα ήταν να «υψωθεί» η μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων τής αμερικανικής παντοκρατορίας ΥΠΟ σιωνιστική «διεύθυνση»!…


…Η PAX AMERICANA ήταν το αποτέλεσμα αυτού του «συνεταιρισμού» και αυτή ήταν που κυριάρχησε στον Κόσμο μετά τη «συνεργασία» τους …Αυτό ήταν που είχαν υποσχεθεί οι Εβραίοι στους Αμερικανούς και αυτό ήταν που τους έδωσαν. Όλα είχαν πάει όπως είχαν σχεδιαστεί …Σχεδόν ιδανικά. Με τους απατεώνες Σιωνιστές στο «τιμόνι» των ΗΠΑ γρήγορα η κρίση τού 1929 είχε γίνει η ευκαιρία τού 1945. Τους είχαν ζητήσει να κάνουν υπομονή για λίγα χρόνια για να μπορέσει το συνωμοτικό τους σχέδιο να αποδώσει τους «καρπούς» του …«Καρπούς» εις βάρος των προηγού­μενων «συνεταί­ρων» των Εβραίων, οι οποίοι ήταν οι Ευρω­παίοι και κυρίως οι Βρετανοί. Οι Σιωνιστές έδωσαν αξία στα «πέτσινα» δολάρια του πληθω­ρι­σμού τού «Κραχ» και, ανακα­τεύοντάς τα με το αίμα εκατομμυρίων Ευρω­παίων, τα έκαναν πολύτιμα …Μετέτρεψαν τον θάνατο των Ευρωπαίων σε «επενδυτικό προϊόν» κι απλά περίμεναν τον χρόνο να «ωριμάσει» την «απόδοση»! …Στην πραγματικότητα «ξεφορτώθηκαν» τα «σκουπίδια» τους στις «αυλές» των «γειτόνων»! …Έβαλαν τα πράσινα «σκουπίδια» τους σε «σακούλες» και τα πέταξαν στους «γείτονες», για να σκοτωθούν τα παιδιά τους εξαιτίας τους! …Τοποθέτησαν τα πληθω­ριστικά δολάρια των πλουσίων Αμερικανών και Εβραίων σε πενταετή και δεκαετή ομόλογα και περίμεναν στα χρόνια που θ’ ακολουθούσαν η «μπουλντόζα» των ΝΑΖΙ να τα κάνει αποδοτικά.



Με αυτά τα «σκουπίδια» χρηματο­δότησαν τον Χίτλερ να «κατασκευάσει» τη ναζιστική «μπουλντόζα», για να ισοπεδώσει την Ευρώπη και αυτήν την ισοπέδωση ήταν που εκμεταλλεύ­τηκαν! …Μέχρι και τις στολές των ΝΑΖΙ οι Εβραίοι με αμερικανικά πληθω­ριστικά δολάρια τις πλήρωσαν …Με τα ίδια πληθωριστικά δολάρια που πλήρω­σαν και την κατασκευή των περί­φημων «Στρατο­πέδων Συγκέντρωσης», για να εξα­σφα­λίσουν την πλούσια διαβίωση των Εβραίων τής Διασπο­ράς, προσφέ­ροντάς τους το «άλλοθι» του «θύματος»! …Ήταν θέμα εθνικής επιβίωσης γι’ αυτούς τους Σιωνιστές να βάλουν ΟΛΟΥΣ τους ομοεθνείς τους στο «κόλπο», προκειμένου να εξασφαλιστεί η «συνεργασία» τού συνενόχου και βέβαια η «σιωπή» του!


Η ισο­πέδωση της Ευρώπης ήταν το μυστικό τού «κόλπου» τους! …και αυτήν την ισοπέδωση στη συνέχεια εκμεταλ­λεύτηκαν! …Αυτήν την ισοπεδωμένη Ευρώπη εκμεταλλεύτηκαν, ώστε να την υποδουλώσουν με τα χρέη της! Τις ανάγκες τής ανοικοδόμησής της εκμεταλλεύτηκαν, για να γίνουν οι «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» της! Με τα υπερκέρδη των «επενδύ­σεών» τους τη «βοήθησαν» και μαζί μ’ αυτήν τη «βοήθεια» τη φόρτωσαν με νέα δάνεια και τη χρέωσαν ακόμα πιο πολύ! …Την «έσωσαν», όπως «έσωσαν» την Ελλάδα με τα Μνημόνια, που της τα πήραν ΟΛΑ και το χρέος της όχι μόνον δεν μειώθηκε, αλλά σχεδόν διπλασιάστηκε! Όπως πλούτισαν αυτοί, οι οποίοι χρηματο­δοτούσαν —μυστικά και παράνομα— τους Σημίτηδες για να καταστρέψουν την Ελλάδα, έτσι έγινε και με την Ευρώπη μ’ αυτούς που χρηματοδοτούσαν —μυστικά και παράνομα— τον Χίτλερ! …Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν καί στις δύο περιπτώσεις! …Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν οι Δανειστές καί στις δύο περιπτώσεις!


Απλά κόλπα των τοκογλύφων τού υποκόσμου, γιατί τέτοιος ΥΠΟ­ΚΟΣΜΟΣ ήταν οι Σιωνιστές! …Κανονικός υπόκοσμος, εάν σκεφτεί κάποιος ότι πραγματικοί κακοποιοί στελέχωσαν τους μηχανισμούς τής κυβέρνησης του Ρούσβελτ και διαχειρίστηκαν τη διεθνή πολιτική των ΗΠΑ. Κάπου εκεί «συναντιούνται» μεθύστακες τζογαδόροι —σαν τον Τσόρτσιλ— και βίζιτες —σαν την Γουόλις Σίμπσον— με στρατηγούς και διπλωμάτες. Για πρώτη φορά στην ιστορία την «υψηλή» πολιτική τού ιμπεριαλισμού την ανέλαβαν κοινοί κακοποιοί! …Μαφιόζοι, νταβατζήδες, τοκογλύφοι, πιστολάδες και μαχαιροβγάλτες! Ο «βόθρος» των γκέτο είχε μπει στα «σαλόνια» τού Κόσμου!

Αυτοί ήταν που «άλωσαν» την Ευρώπη, «τρυπώνοντας» μέσα σ’ αυτήν από τις ναζιστικές «τουαλέτες» της. Αυτοί την παγίδευσαν στην πιο αιματηρή ανθρωποθυσία τής ιστορίας! …και κάπου εκεί τούς ήταν χρήσιμα και όλα τα σκουπίδια τού κομμουνισμού, τα οποία ήταν απολύτως ελεγχόμενα από τους Εβραίους τής Διασποράς …Τους Εβραίους αυτούς, τους οποίους με την υπόσχεση της καταβολής τεράστιων πολεμικών αποζημιώσεων τους έπεισαν να προδώσουν τους λαούς που τους φιλοξενούσαν προς χάρη τού υποτιθεμένου μεγάλου εθνικού τους «στόχου»! Με αυτόν τον τρόπο ΟΛΟΙ οι Εβραίοι έγιναν συνένοχοι στο μεγάλο εθνικό τους «κόλπο»! Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να μάθουν να κλαίνε και να οδύρονται μπροστά στο κοινό που τους παρακολουθούσε.


Μέσα σε λίγα χρόνια τα «πέτσινα» δολάρια του αμερικανικού «Κραχ» ξανάγιναν πραγματικά χρήματα κι αποδόθηκαν ως τέτοια στους «επενδυτές». Κάποιοι Αμερικανοί έγιναν απίστευτα πλούσιοι μέσα από την καταστροφή και τη λεηλασία τής Ευρώπης. Οι Αμερικανοί ήταν ευτυ­χείς …Απόλυτα ικανοποιημένοι από τους «δαιμόνιους» «συνε­ταίρους» τους. Τους έβλεπαν και νόμιζαν ότι είχαν «χτυπή­σει» μια «φλέβα χρυσού» …Οι πρώτοι κυρίαρχοι του κόσμου, χωρίς να ιδρώσουν καθόλου! …Οι πρώτοι νικητές ενός πολέμου, τον οποίον τον προκάλεσαν μόνοι τους και οι ίδιοι είχαν μια «φιλική» και σχεδόν αναίμακτη συμμετοχή στο τέλος τής μοιρασιάς των «κλοπιμαίων».

Στολισμένοι και γυαλισμένοι έφτασαν την τελευταία ώρα για τις «παρε­λάσεις» …σε μια Ευρώπη βουτηγμένη στο αίμα και στα συντρίμμια! …Νικητές σ’ έναν πόλεμο στον οποίο οι πάντες «μάτωσαν» εκτός από τους νικητές —και βέβαια τους χαφιέδες που τους εξυπηρετούσαν— …Σ’ έναν πόλεμο του οποίου το τέλος βρήκε τους πάντες μέσα στα ερείπια και οι Αμερικανοί δεν είχαν ούτε ένα σπα­σμένο κεραμίδι να επισκευάσουν! Οι συνωμότες «συνεταίροι» τους τα είχαν καταφέρει εξίσου καλά. Όχι μόνον ανέβηκαν με «ασανσέρ» στην κορυφή τού Κόσμου, αλλά εξασφάλισαν το «φωτοστέφανο» του «μάρτυρα»! Όταν οι άλλοι λαοί «μάτωναν» εξαιτίας τους, οι ίδιοι ήταν «αραχτοί» στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και καλά φρουρούμενοι από τους υπάλληλους των τοκογλύφων. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΒΡΙΣ !!! …Οι εμπνευστές τής μεγαλύτερης ανθρω­πο­σφαγής στην ιστορία παρίσταναν τους «μάρτυρες», τους οποίους οι λαοί έπρεπε να προσκυνήσουν! …Οι κατακρεουργημένοι προσκυνούσαν αυτόν που κρατούσε το μαχαίρι και του φιλούσαν το «χέρι»! …Οι μεγαλύτεροι θύτες τής ιστορίας έγιναν για τα θύματά τους «ιερές αγελάδες»! …Γέμισε η Ευρώπη «μνημεία» των φονιάδων της!!!






Όλα αυτά τα κατάφεραν μ’ ένα απλό κόλπο των αλητών τού πεζοδρομίου: …Οι «χαφιέδες» έβαλαν πληρωμένους ΝΑΖΙ «μπράβους» να «σπάσουν» το «μαγαζί» τού ανταγωνιστή τους και μετά του δάνεισαν για να τον «βοηθήσουν» …Του δάνεισαν με όρους τοκογλυφικούς, για να μπορέσουν τελικά να του αρπάξουν το «μαγαζί» από τα «χέρια»! Έβαλαν τους ΝΑΖΙ να ισοπεδώσουν την Ευρώπη και μετά της δάνεισαν για να τη «σώσουν». Οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι με αυτόν τον απλό τρόπο έγιναν παγκοσμίως κυρίαρχοι …Οι πιο «τζάμπα μάγκες» στην ανθρώπινη ιστορία! …Θριαμβευτές και «ΕΧΕΜΥΘΟΙ» —γιατί ήταν ήδη συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρώπινης ιστορίας—! Όσο και να «καμάρωναν» οι «συνέταιροι» για την εξυπνάδα τού «κόλπου» τους, έπρεπε να κρατούν τα στόματά τους κλειστά, γιατί σε άλλη περίπτωση θα κινδύνευαν! …«Βουβά» πανηγύριζαν τον «θρίαμβό» τους πίσω από κλειστές «πόρτες» τραπεζών. Πανηγύριζαν την ώρα που τα θύματά τους βίωναν την απόλυτη απελπισία και ευχαριστούσαν τους μεν σαν «ευεργέτες» ή «συμπονούσαν» τους δε σαν «μάρτυρες».

Όπως συμβαίνει πάντα με τις συμμορίες των δολοφόνων, η «Ομερτά» είναι επιβεβλημένη! …«Ομερτά» για όλους τους «επενδυτές» …«Ομερτά» για τους Αμερικανούς που «μάτωσαν» την Ευρώπη και «Ομερτά» για όλους τους Εβραίους, που οι ίδιοι εμπνεύστηκαν και δρομολόγησαν τη μεγαλύτερη χριστιανοσφαγή τής ιστορίας και μάλιστα εξασφαλίζοντας το «ψευδοάλλοθι» του «Ολοκαυτώματος»! …«Ομερτά» και μετά την εγκληματική τους σύμπραξη, γιατί το «έργο» δεν σταματούσε εκεί …Υπήρχε και συνέχεια, γιατί οι Εβραίοι «συνέταιροι» των Αμερικανών —οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα και χρηματοδότες των ηλιθίων τής Μόσχας— ήταν εκείνοι που έστησαν το «ψυχροπολεμικό πόλεμο» με τη Μόσχα —πράγμα το οποίο ήταν απαραίτητο για να γίνουν οι ΗΠΑ κυρίαρχες του Κόσμου—. Οι εγκληματίες είχαν «δεθεί» άρρηκτα μεταξύ τους και η μόνιμη πλέον συμπόρευσή τους ήταν υποχρεωτική για τη δική τους ασφάλεια! …Απολύτως υποχρεωτική, εφόσον οποιαδήποτε σύγκρουση ή απλή τριβή μεταξύ τους θα τους αποκάλυπτε και θα τους «γκρέμιζε» καί τους δύο από τον «θρόνο» τους.

«Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια» λέει ο θυμόσοφος λαός …«Μονιμότητα» και «Εβραίοι» είναι έννοιες ασύμβατες! …«Κουτί τής Πανδώρας» δίπλα σε Εβραίους δεν μπορεί να παραμείνει για μεγάλο διάστημα κλειστό! …Θέμα χρόνου ήταν οι Εβραίοι να «ρίξουν» τους «συνεταίρους» τους …Θέμα χρόνου ήταν να δούμε το ίδιο «έργο» ξανά! Το έκαναν με τους Γερμανούς, το έκαναν με τους Ρώσους, τους Γάλλους, τους Οθωμανούς και το επανέλαβαν και με τους Βρετανούς, εφόσον δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η PΑΧ ΑMERICANA «στήθηκε» επάνω στα «πόδια» τής προδομένης Βρετανικής Αυτοκρατορίας …Επάνω στο «ζόμπι» το οποίο οι ίδιοι είχαν «δηλητηριάσει». Η μέθοδος είναι πάντα η ίδια και είναι αυτή των τοκογλύφων. Υπόσχονται κέρδη σε «συνεταίρους» τους εις βάρος άλλων —για να τους προσελκύσουν— και οι «τροφαντοί» «συνέταιροί» τους γίνονται τελικά «λεία» για τους ίδιους. Αυτή είναι η φύση των Εβραίων και αυτό το επιβεβαιώνει η στατιστική τής ιστορίας.


Όποιος «συνεταιρίστηκε» με τους Εβραίους απλά σε κάποια στιγμή «σβήστηκε» από τον χάρτη. Ανέβηκε «ψηλά» πολύ γρήγορα και ακόμα πιο γρήγορα «γκρεμίστηκε» στην «άβυσσο». Κουβάλησε τα πλούτη όλου του κόσμου στο κοινό «τραπέζι» και στο τέλος έμεινε μόνον με τον «μουντζούρη» στα χέρια. Λεηλατήθηκε, διαβρώθηκε και διέλυσε η κοινωνία του. Έτσι είναι οι Εβραίοι σε όλες τις δουλειές τους …με όποιον κι αν συνεργαστούν …Ακολουθούν κατά γράμμα αυτά τα οποία οι ίδιοι περιγρά­φουν με μεγάλη ακρίβεια στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών» …Ακρίδες, που, απ’ όπου κι αν περνάνε, δεν αφήνουν τίποτε να επιβιώσει.

Αυτή είναι φύση τους! …Δεν μπορούν ν’ αλλάξουν! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ένα «έργο», το οποίο έχει πάντα το ίδιο τέλος και, παρ’ όλα αυτά η γνώση αυτού του τέλους δεν σώζει τους αφελείς, οι οποίοι επιμέ­νουν να «στοιχημα­τί­ζουν» στην αλλαγή του. …Το φίδι ΔΕΝ γίνεται σκύλος, επειδή το τάισες! Μόλις χαλαρώσεις θα σε δαγκώσει, ακόμα κι αν είναι χορτάτο! Αυτό το φαινόμενο βλέπουμε να επαναλαμβάνεται σήμερα εις βάρος των ΗΠΑ. Το μικρό έθνος των Εβραίων, που εξαιτίας τής θηριώδους δύναμης των Αμερικανών είναι μακράν το πιο ισχυρό και επιτυχημένο οικονομικά έθνος τού Πλανήτη, στράφηκε εναντίον τους! …«Χορτάτοι» τούς «δάγκωσαν» και όχι εξαιτίας τής ανάγκης, επειδή αγωνίζονταν για την επιβίωση! Τα φίδια, όπως τους είχε αποκαλέσει ο Ιδρυτής τού Χριστιανισμού, έκαναν για ακόμα μία φορά ό,τι επιβάλει η φύση τους! Αυτοί, τους οποίους ο Ίδιος τούς είχε πετάξει έξω από τον Ναό τού Πατέρα Του —μαζί με τους τοκογλυφικούς τους πάγκους—, έκαναν τα ίδια εις βάρος και των δικών Του παιδιών.


Αυτοί, λοιπόν, οι οποίοι έβαλαν τους Αμερικανούς στα μεγάλα «κόλπα» τής «πλανηταρχίας», είναι οι ίδιοι που σήμερα τους βγάζουν απ’ αυτά …Είναι αυτοί που σήμερα τους λεηλατούν και τους οδηγούν στον «θάνατο». Οι ΗΠΑ, που μέσω των Εβραίων τοκογλύφων χρηματοδότησαν τις μεγάλες ανθρωποσφαγές των Παγκοσμίων Πολέμων, επαναλαμβάνουν σήμερα τις ίδιες πολιτικές, αλλά αυτήν τη φορά —δυστυχώς γι’ αυτούς— το κάνουν εις βάρος τού εαυτού τους. Κάποτε ο πόλεμος στην Ευρώπη έφερνε στις ΗΠΑ τα αμύθητα κέρδη τής «πλανηταρχίας» και σήμερα ο ίδιος πόλεμος γίνεται το αίτιο της κατάρρευσής τους. Κάποτε ένας με αμερικανικά δολάρια «κατασκευασμένος» Χίτλερ έδινε στους Αμερικανούς τον έλεγχο της Ευρώπης και σήμερα ένας με τα ίδια επίσης δολάρια «κατασκευασμένος» Ζελένσκι δίνει στους Εβραίους τον απόλυτο έλεγχο των ΗΠΑ.

Όμως, αυτό το επίτευγμα όσο δύσκολο είναι στην επίτευξή του, άλλο τόσο δύσκολο ή ακόμα δυσκολότερο είναι στη μακροημέρευσή του. Εύκολα ή δύσκολα μπορείς κάποιους να τους ξεγελάσεις και να τους αρπάξεις το βιός τους. Πόσο εφικτό είναι όμως το να κρατήσεις αυτό το βιός τους, όταν αυτό είναι για απαραίτητο για την επιβίωσή τους; Εύκολα ή δύσκολα οι Εβραίοι με τα παιχνίδια τού χρηματιστηρίου, τις τοκογλυφίες, τις δήθεν «πανδημίες» και τις μηχανορραφίες τής διεθνούς πολιτικής άρπαξαν τα πάντα από τους Αμερικανούς. Τι γίνεται όμως απ’ αυτό το σημείο κι έπειτα; …Θα μπορέσουν να κρατηθούν σ’ αυτό το «ύψος» τώρα που η οικονομική κρίση και η εξαθλίωση έχουν αρχίσει να χτυπάνε τους «συναγερ­μούς» τής αμερικανικής κοινωνίας; Τώρα που οι Αμερικανοί έχουν γίνει θεόφτωχοι και οι Εβραίοι είναι προκλητικά πλούσιοι, πώς θ’ αντέξουν την αντίδραση των θυμάτων τους; Πώς θ’ αντέξουν μια αναπόφευκτη και βίαιη χριστιανική αντίδραση οι αλλόθρησκοι θριαμβευτές;

Ο έλεγχος της αντίδρασης των Χριστιανών Αμερικανών είναι τώρα η βασική προτεραιότητα των Εβραίων …Ο έλεγχος της αντίδρασης ανθρώπων, οι οποίοι δεν έχουν καταγραφεί στην ιστορία και ως τα «καλύτερα παιδιά». Παιδιά των παλαιών αποικιοκρατών τού Νέου Κόσμου είναι οι ισχυροί Αμερικανοί και αυτό δεν τους κατατάσσει στους «άκακους» και «αφελείς» λαούς. Αυτό είναι που τρομάζει πλέον τους Εβραίους, εφόσον έχουν φτάσει στην «κορυφή» και δεν έχουν την επιλογή ν’ αναζητήσουν άλλους ισχυρούς «συνεταίρους», για να ρίξουν τους προηγούμενους και να κρυφτούν πίσω από τις «πλάτες» τους. Τώρα βρίσκονται μόνοι τους στην «κορυφή» τού Κόσμου και ως μόνοι πρέπει να ενεργούν. Τώρα βρίσκονται στην «κορυφή» και εκεί, για να επιβιώσεις, πρέπει να είσαι «θηρίο» ο ίδιος.

Αυτό είναι το πρόβλημά τους τώρα. Βρίσκονται στην «κορυφή», αλλά, πέρα από το οικονομικό μέρος, είναι εξαιρετικά αδύναμοι. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως «θηρία» μέσω της ισχύος και προβαίνουν σε πονηριές μεγάλου ρίσκου, οι οποίες όμως δεν εγγυώνται το επιθυμητό αποτέλεσμα …Πονηριές, που, εάν αποκαλυφθούν, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Εκμεταλλεύονται λοιπόν τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον να εξουθενώσουν το αμερικανικό κράτος, για να μπορούν να το ελέγχουν απόλυτα …Να το εξουθενώσουν σε βαθμό που αυτό να μην αντιδρά καθόλου στις όποιες ενέργειές τους —όσο αντιαμερικανικές κι αν είναι αυτές— …Να το εξουθενώσουν σε βαθμό που να μην έχει τη δύναμη να βοηθήσει τον λαό του. Κάνοντας χρήση των ίδιων των μέσων τού αμερικανικού κράτους, ενισχύουν διαρκώς τους εχθρούς του, για να μπορούν να το απειλούν και να εκβιάζουν τον αμερικανικό λαό.

Για να το καταφέρουν αυτό, δέσμευσαν το κράτος των ΗΠΑ —μέσω του Εβραίου Μπλίνκεν— σε μια διεθνή πολιτική, η οποία το εξουθενώνει οικονομικά και το εκθέτει πολιτικά σε όλους τους συμμάχους του. Του «έκλεψαν» την εξουσία με τη συνωμοσία τής 6ης Ιανουαρίου τού Δημοκρατικού Κόμματος του Εβραίου Σούμερ. Το λεηλάτησαν με τις συνωμοσίες τής FED τής Εβραίας Γέλεν με τους Εβραίους τοκογλύφους τύπου Μπάφετ και Μπλανκφάιν. «Εργαλειοποίησαν» τη Δικαιοσύνη και μετέτρεψαν το FBI σε τρομοκρατικό όργανο του σιωνιστικού παρακράτους με τον Εβραίο Γκάρλαντ. Το «παραπληροφόρησαν» μέσω των «καναλιών» ενημέρωσης τού Εβραίου Μπλούμπεργκ. Το «φίμωσαν» και το «λογόκριναν» με το Facebook του Εβραίου Ζούγκεμπεργκ και τη Google τού Εβραίου Μπριν. Το «πλημμύρισαν» με ΛΑΘΡΟμετανάστες με τον Εβραίο Μαγιόρκας. Παρέδωσαν την εκπαίδευση των παιδιών του σε ανώμαλους μέσω της Εβραίας Γουάινγκαρτεν. «Φύτεψαν» παντού «μοχλούς» βίας με τους πληρωμένους και βίαιους χαφιέδες τού Εβραίου Σόρος, ο οποίος πληρώνει αδρά τους BLM.


Όλα αυτά τα καταφέρνουν μέσω των απειλών και των εκβιασμών! Αυτό δεν είναι παράξενο και πρωτοφανές. Από την έναρξη κιόλας της συνεργασίας τους αυτό συμ­βαίνει. Αυτά, τα οποία έκαναν στην προπολεμική Βρετανία με τους «ιδιόμορφους» βασι­λι­κούς γόνους και τους διε­φθαρμένους πολιτικούς, τα επα­ναλαμβάνουν και στις ΗΠΑ. Έχουν «φυτέ­ψει» παντού εκβιαστές τύπου Εβραίου Επστάιν, οι οποίοι κρατάνε στα «χέρια» τους ΟΛΟ το πολιτικό προσω­πικό των ΗΠΑ. Αυτός ο εκβια­σμός επάνω σε σεξουαλικά θέματα δεν είναι κάτι το πρωτο­φανές για τους Εβραίους κι ούτε είναι κάτι το οποίο πολλοί άνθρω­ποι δεν το γνωρίζουν. Ο γενικός εκβιασμός γίνεται οργανωμένα από το ίδιο το αμερικανικό κράτος για λόγους που οφείλονται στις ιδιομορφίες που έχουμε περιγράψει …Γίνεται για να διαφυλαχθεί η εθνική «ομερτά». Πολύ πριν το σκάνδαλο-Επστάιν τις λίστες τής Εβραίας μαντάμ Χάιντι Φλάις έτρεμε η άρχουσα τάξη των ΗΠΑ! …Εβραία ήταν η μεγαλύτερη μαστροπός στην ιστορία των ΗΠΑ, γιατί μέσα από το σεξ και την ανωμαλία αντλούν τα πολιτικά τους κέρδη οι Εβραίοι, όπως πολύ αναλυτικά μας περιγράφουν οι Σοφοί τής Σιών. Όλος ο έλεγχος της αμερικανικής κοινωνίας και κυβέρνησης γινόταν —κι εξακολουθεί να γίνεται— υπό το αιώνιο «βλέμμα» τού διαβόητου Χούβερ και των διαδόχων του.


Στο FBI βρίσκεται όλο το μυστικό τής σημερινής κατάστασης! Το FBI είναι τα «μάτια και τα αυτιά» τού «βαθέως» αμερικανικού παρακράτους και αυτό το «εργαλείο» έχει πέσει στα «χέρια» των Σιωνιστών! Το FBI είναι το πραγματικό «όπλο» των Εβραίων μέσα στις ΗΠΑ! Γιατί; …Γιατί η ιδιαιτερότητα της αμερικανικής «επιτυχίας» τής προσδίδει ιδιαίτερη «παθογένεια» ως σύστημα …«Παθογένεια», την οποία άλλα παρόμοια συστήματα δεν την είχαν, εφόσον όλοι οι εχθροί τους ήταν μόνον εξωτερικοί. Οι ΗΠΑ, εξαιτίας τής ιδιαιτερότητάς τους είχαν εχθρούς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό! …«Foreign and domestic enemies», όπως πολύ εμφατικά αναφέρει το Σύνταγμά τους! Τους εχθρούς τού εξωτερικού τούς ανα­λάμβανε η CIA με έναν συμβατικό τρόπο, ο οποίος ακολουθεί τη γνωστή πεπατη­μένη και άλλων μεγάλων δυνάμεων του παρελθόντος. Η ιδιαιτερότητα των ΗΠΑ ήταν ότι έπρεπε να έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στο εσωτερικό τους, εφόσον οι ίδιοι οι Αμερικανοί τους απειλούσαν με τις «αποκαλύψεις» των μυστικών τους. Από την αρχή λοιπόν έχει στηθεί το σύστημα εξουσίας των μεταπολεμικών ΗΠΑ με τρόπο τέτοιο, ώστε, χωρίς να φαίνεται —και με μέσον τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία—, να προστατεύει την εθνική «Ομερτά» και τους «συνεταίρους» τους στο μεγαλύτερο έγκλημα της ιστορίας.


Επάνω σ’ αυτήν την «ανάγκη» έχει στήσει το αμερικανικό κράτος έναν μόνιμο κι εθνικά θεμιτό μηχανισμό εκβιασμού και τρομοκράτησης της αμερικανικής κοινωνίας, για να προστατεύσει την εθνική «Ομερτά», η οποία ήταν ζωτικής σημασίας για τα αμερικανικά συμφέροντα. Η προστασία αυτής της «Ομερτά» ήταν το βασικό «αντικείμενο» τόσο της CIA όσο και του FBI. Η «ομερτά» και ό,τι αυτή συνεπάγεται στο θέμα τής «εικόνας» των «συνεταίρων»! …Η CIA στο εξωτερικό και το FBI στο εσωτερικό! …Η CIA προστατεύει το «Ολοκαύτωμα» και τους «μάρτυρες» από τους «αρνητές» στο εξωτερικό και το FBI κάνει ακριβώς το ίδιο στο εσωτερικό! Αμερικανοί πολιτικοί, συνδικαλιστές, επιχειρηματίες, διανοούμενοι, ηθοποιοί, αθλητές κλπ. είναι όλοι τους δυνάμει στόχοι τού FBI! Οποιοσδήποτε απολαμβάνει μια δημοσιότητα και έχει κάποια δύναμη για να επηρεάσει την κοινωνία, αποτελεί «αντικείμενο» επίβλεψης της υπηρεσίας!



Αυτό το FBI των οπλισμένων «παρατηρητών» έχει στήσει ο διαβόητος Χούβερ …Μια μικρή CIA, η οποία προστα­τεύει την Ουάσινγκτον των «συνεταίρων» από τις ίδιες τις ΗΠΑ. Εάν, δηλαδή, η CIA έχει ως ρόλο να προστατεύει τις ΗΠΑ από τα ξένα κράτη, το FBI έχει ως ρόλο να προστατεύει την Ουάσινγκτον από τις αμερικανικές ΗΠΑ. Ο ρόλος του είναι να παρα­κο­λουθεί και ν’ απειλεί όποιους Αμερικανούς μέσα από τις ΗΠΑ —για λόγους ιδεολογικούς, φυλετικούς, ταξικούς ή κοινωνικούς— θα απειλούσαν ν’ αποκαλύψουν τα εγκλήματα των «συνεταίρων» …Να παρακολουθεί και ν’ απειλεί τους «εσωτερικούς» εχθρούς! …Τους εχθρούς αυτούς, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο θα μπορούσαν να φτάσουν έξω από την Ουάσινγκτον …Τους «domestic enemies», τους οποίους θα τους υποδείξει στην κοινωνία η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ και το FBI θα τους χειριστεί αναλόγως…



…«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»! Μόνο του FBI —και με δικούς του πράκτορες— δημιουργεί τους εσωτερικούς εχθρούς και το ίδιο είναι που σπεύδει να τους «αντιμετωπίσει»! Οι επιλεγμένοι και χρήσιμοι «domestic enemies», οι οποίοι κάποτε ήταν οι «κομμουνιστές», σήμερα είναι οι «Maga republicans». Κάποτε ήταν οι «κρυπτο­κομμουνιστές», που τους ζητούνταν «ομολογίες» και σήμερα είναι οι «Λευκοί οπλοφόροι αντισημίτες», που τους ζητάνε να παρα­δώσουν τα όπλα τους! …Ό,τι τους βολεύει κι όπως τους βολεύει, προκειμένου ν’ ασκή­σουν την επιθυμητή κρατική τρομοκρατία, η οποία τους εξασφαλίζει τον έλεγχο της κοινωνίας. Με πρόσχημα τον «αντικομμουνισμό» των δικών του χαφιέδων, οι οποίοι παρίσταναν τους «φανατικούς» κομμουνιστές, το FBI έκανε ό,τι ήθελε! …και σήμερα κάνει το ίδιο με πρόσχημα τον «αντιρατσισμό» ή τον «αντισημιτισμό». Ακόμα και τα «δικαιώματα» των παιδιών στην «Αλλαγή φύλου», η αμφισβήτηση της «Κλιματικής Αλλαγής» ή η αντίδραση στους «Εμβολιασμούς» αποτελούν αντικείμενα του FBI προκειμένου να δημιουργήσει ή ν’ αντιμετωπίσει εσωτερικούς εχθρούς των πολιτικών τής Ουάσινγκτον. Αυτό γινόταν κάποτε και το ίδιο γίνεται και σήμερα. Ο έλεγχος της μεταπολεμικής αμερικανικής κοινω­νίας γινόταν πάντα με βάση το «δόγμα» τής δημιουργίας, της στοχο­ποίη­σης και της δαιμονο­ποίη­σης αυτών των τεχνητών εχθρών! …Στο «όνομα» της προστασίας τής Δημοκρα­τίας μπορού­σαν να «βιάζουν» την κοινωνία!!!


Με αυτόν τον αυθαίρετο τρόπο προκαλούνταν τεχνητά μια απίστευτης έντασης τρομοκρατία μέσα στην κοινωνία και αυτή ήταν εκμεταλλεύσιμη, γιατί έθετε τους πάντες υπό την απειλή τού εκβιασμού. Αυτός ο εκβιασμός ήταν το «δόγμα» τού Χούβερ, ο οποίος εκτός όλων των άλλων είχε ως μόνιμο στόχο του την προστασία τού «φωτοστέφανου» των «συνεταίρων» Εβραίων! …Του ανώμαλου τραβεστί Χούβερ, που κι ο ίδιος εκβιαζόταν από τους Εβραίους! …Του «ηθικολόγου» Χούβερ, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για τη γνωστή φωτογραφία όπου επιδίδεται σε πεολειχία! Δεν είναι τυχαίο που όλα τα σεξουαλικά σκάνδαλα, τα οποία άγγιζαν πάντα τον Λευκό Οίκο, εμπεριείχαν μια εβραϊκή «πέτρα» τού σκανδάλου! … Εβραία ήταν Μέριλιν Μονρόε τού Κένεντυ …Εβραία ήταν επίσης και η Λεβίνσκι τού Κλίντον με το γνωστό «λεκιασμένο» φόρεμα. Όλοι οι εκβιασμοί αυτού του τύπου γίνονταν από τους Εβραίους και σε αυτόν τον κανόνα ανήκε και ο Εβραίος Επστάιν …Ο Επστάιν, με τα χιλιάδες βίντεο στα οποία έχουν καταγραφεί οι «φίλοι» του …Τα βίντεο, τα οποία όποιος τα έχει στην κατοχή του ελέγχει σήμερα τις ΗΠΑ! …και αυτοί που τα κατέχουν είναι γνωστοί!

Τώρα όμως οι Σιωνιστές Εβραίοι, παρ’ όλη τη δύναμη που έχουν στα χέρια τους, φοβούνται …Φοβούνται ότι σε κάποια στιγμή δεν θα τους αρκεί η εκφοβιστική δύναμη του FBI …Φοβούνται ότι δεν θα τους αρκούν οι εκβιασμοί και οι απειλές σε ένα παντελώς απαξιωμένο κι ανυπόληπτο πολιτικό προσωπικό, το οποίο ο κόσμος ελάχιστα υπολογίζει και θα μπορούσε να το «ακυρώσει» ανά πάσα στιγμή …Φοβούνται ότι δεν τους αρκούν τα συμβατικά «εργαλεία» τού αμερικανικού πολιτικού σχεδιασμού, για να συνεχίσουν να υπάρχουν σε μια εκρηκτική κατάσταση, που, εάν αυτή «σκάσει», δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο …Φοβούνται ότι μπορούν οι ίδιοι ν’ ανατραπούν από τους ισχυρούς των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι οι Αγγλοσάξονες —και είναι οι παλιοί τους «συνέταιροι»—.


Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο τους πρόβλημα και γι’ αυτόν τον λόγο σκλήραναν τη στάση τους. Το πρόβλημά τους είναι οι Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ …Οι «ιδιοκτήτες» των ΗΠΑ …Αυτοί, οι οποίοι «εξουθενώθηκαν» οικονομικά και πολιτικά από τις «παγκόσμιες» πολιτικές των Εβραίων …Αυτούς, που από εργοστασιάρχες έγιναν έμποροι, γιατί οι Εβραίοι τοκογλύφοι τούς έκλεισαν τα εργοστάσια, υποσχόμενοι άκοπα υπερκέρδη …Αυτούς, οι οποίοι τα χρήματα εκείνα, που τους πρόσφεραν οι Σιωνιστές για τα «λουκέτα» τους, τους τα «έφαγαν» οι ίδιοι στα χρηματιστήρια! Αυτούς είναι τώρα που φοβούνται και παίζουν εναντίον τους τα πιο ισχυρά τους «χαρτιά»! Τα πιο γνωστά τους «χαρτιά», που είναι αυτά του εσωτερικού κοινωνικού διχασμού! Προσπαθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να εκμεταλλευτούν την πολιτική δύναμη της κυβέρνησης των Δημοκρα­τικών, για να διχάσουν τους Αμερικανούς και να τους φέρουν τον έναν απέναντι στον άλλο …Να τους οδηγήσουν σε μια ενδοκοινωνική σύγκρουση, η οποία θα τους οδηγήσει στην απόλυτη αδυναμία. Όλα ανέξοδα για τους ίδιους και εις βάρος της αμερικανικής κοινωνίας!!!

Αυτόν τον στόχο έχει η δήθεν πολιτική τής «ευαισθησίας» των Δημοκρα­τικών σε ΟΛΑ τα θέματα που μπορούν να προκαλέσουν διχασμό! …Σε όλα τα θέματα που μπορεί το «δόγμα»-Χούβερ να δημιουργήσει τον τεχνητό «εχθρό» τον οποίο θέλει το σύστημα να εκμεταλλευτεί! Η «ευαισθησία» τους περί αποζημιώσεων των μαύρων για τα χρόνια τής σκλαβιάς τους στις ΗΠΑ αποβλέπει μόνον στο να φέρει τους Μαύρους Αμερι­κανούς απέναντι στους Λευκούς! Τον ίδιο στόχο έχει και η δήθεν πολιτική τής «ευαισθησίας» περί φοιτητικών δανείων, η οποία αποβλέπει μόνον στο να φέρει τους φτωχούς αστούς Αμερικανούς απέναντι στους πλούσιους. Τον ίδιο στόχο έχει και η δήθεν πολιτική των «δικαιωμάτων» στις αμβλώσεις, η οποία αποβλέπει στο να στοχο­ποιήσει τους συντη­ρητικούς Χρι­στια­νούς. Τον ίδιο στόχο έχει και η «αγωνία» τους για το «δικαίωμα της επιλογής» των μικρών παιδιών στο θέμα του φύλου τους. Οι Εβραίοι έχουν βάλει «απέναντί» τους τούς πρώην «συνεταίρους» τους, που είναι οι WASP —δηλαδή οι Λευκοί Προτεστάντες Αγγλοσά­ξονες των ΗΠΑ— και αυτούς προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν, προκειμένου να τους εξουδετε­ρώσουν. Αυτούς στοχεύει η «White supremacy» «παραφιλολογία»!


Αυτούς τους διχασμούς επιθυμούν να επιβάλουν και για να είναι σίγουροι ότι αυτό θα δημιουργήσει ένα βαρύ αλλά κι επικίνδυνο κοινωνικό κλίμα …Ένα εμφυλιοπολεμικού τύπου κλίμα, το οποίο οι Εβραίοι υποδαυλίζουν μόνιμα με τους γνωστούς βίαιους παρακρατικούς «βραχίονες»! Φροντίζει ο Εβραίος Σόρος γι’ αυτό! Με βάση όλα αυτά μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον λόγο που το FBI πρωταγωνίστησε στην προβοκάτσια τής εισβολής στο Καπιτώλιο —και ποιους εξυπη­ρε­τούσε— …Μπορεί να καταλά­βει κάποιος πώς αυτό το FBI συνεργάστηκε με κάποιους μασκο­φόρους —οι οποίοι ήταν φανερό πως δεν ήταν οπαδοί τού Τραμπ— σ’ αυτήν την εισβολή και γιατί αυτοί οι μασκοφόροι δεν αποκαλύ­φθη­καν ποτέ. Εάν μπορούσε, δηλα­δή, να δει κάποιος τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες των μασκοφόρων, οι οποίοι τρομο­κρατούν την αμερικανική κοινωνία, θα έβλεπε τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν σε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις! …Οι ίδιοι άνθρωποι είναι που «αγωνίζονται» για τις ζωές και τις αποζημιώσεις των μαύρων, τα «δικαιώματα» στην άμβλωση και στην επιλογή φύλου, τις παρελάσεις «υπερηφάνειας» ή τον «αγώνα» για τη διαγραφή των φοιτητικών χρεών! Όλοι οργανωμένοι από το ίδιο Δημοκρατικό Κόμμα των Εβραίων τού Σούμερ και όλοι στο pay-roll του Εβραίου Σόρος και βέβαια του γιού του.


Το αποκορύφωμα της προβοκατόρικης παρακρατικής δραστηριοποίησης του FBI ήρθε με την εκλογή τού Μπάιντεν …Του Σιωνιστή κατά δήλωση τού ιδίου Μπάιντεν. Στην κυριολεξία το FBI ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ τον Μπάιντεν στη θέση τού Προέδρου των ΗΠΑ! …Από την αρχή μέχρι το τέλος! …Το FBI ήταν εκείνο που αποφάσισε να «μολύνει» την προεκλογική εκστρατεία τού Τράμπ με τις ανυπόστατες «κατηγορίες» περί «συνεργασίας» με τους Ρώσους! Το FBI ήταν εκείνο που αποφάσισε ότι το laptop τού Χάντερ Μπάιντεν ήταν προϊόν συνωμοσιολογίας, γιατί σε άλλη περίπτωση αυτό από μόνο του θα μπορούσε να διαμορφώσει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα! …Το FBI ήταν εκείνο που επέτρεψε τα —χειρουργικά— φαινόμενα νοθείας στις εκλογές! Όταν τελικά το θέμα τής νοθείας θα έφτανε με «δύναμη» στο Καπιτώλιο, για να τεθεί υπ’ όψιν τής Ολομέλειας, το FBI «έκλεισε» το θέμα με την περίφημη «εισβολή» των «Maga republicans».






Το FBI σε όλο του το «μεγαλείο»! Όπως έκανε παλαιότερα με πράκτορες που παρίσταναν τους κομμουνιστές —για να «πουλάει» «αντικομουνισμό»—, έτσι έκανε και τώρα με πράκτορες οι οποίοι παρίσταναν τους «Maga republicans» —για να «πουλήσει» Δημοκρατία— …Τα γνωστά κόλπα των πληρωμένων από τους Εβραίους ΝΑΖΙ, οι οποίοι έκαψαν το Ράιχσταγκ για να πάρουν την εξουσία. Σε όλη αυτήν την πορεία όλο το εβραϊκό κύκλωμα των ΜΜΕ και των social media, που ανήκουν σε Εβραίους, ήταν προστατευτικό απέναντι στο FBI και τις τεράστιες ευθύνες του σε εγκλήματα κατά τής Αμερικανικής Δημοκρατίας. Ο Διευθυντής του βρίσκεται τις περισσότερες ώρες τής ημέρας στο Καπιτώλιο, απολογούμενος για τα εγκλήματα του FBI, παρά στο γραφείο του! Αυτό είναι το FBI τού Εβραίου Γκάρλαντ, που είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» με τη CIA του Εβραίου Κοέν, η οποία στην κυριολεξία είναι παράρτημα της Μοσάντ!

Όμως, ακόμα κι αυτά πλέον ΔΕΝ φτάνουν! …ΔΕΝ φτάνουν, γιατί οι Εβραίοι βρίσκονται πλέον «απέναντι» από τον ίδιο τον αμερικανικό λαό και ο λαός ΔΕΝ μπορεί να εκβιαστεί με αυτά τα μέσα. Ένας λαός εκβιάζεται με πολέμους και Εμφυλίους και όχι με σεξουαλικά σκάνδαλα και διαφθορές. Οι Εβραίοι αυτόν τον λαό προκαλούν με τις δραστηριότητές τους. Είναι τόσο προκλητικά «πετυχημένοι» μέσα στις ΗΠΑ και τόσο «μακριά» σε όλα τα επίπεδα από τον μέσο Αμερικανό πολίτη, που είναι βέβαιο ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν κοιμούνται ήσυχοι! …«Βλέπουν» την «καταιγίδα» τής αντίδρασης να έρχεται και ξέρουν πως, όσο και να διχάσουν την κοινωνία, αυτό σε κάποια στιγμή ΔΕΝ φτάνει! Όσο και να διχάσουν αυτούς, οι οποίοι σήμερα υποφέρουν από τη φτώχεια, δεν θα μπορέσουν να τους παγιδεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σ’ αυτήν την τεχνητή διαμάχη.

Όλοι αυτοί, οι οποίοι δήθεν βρίσκονται μεταξύ τους «απέναντι», θα τα βρουν μεταξύ τους όταν θα φτάσουν στο σημείο να δώσουν πραγματικά τη μάχη για την επιβίωσή τους. Σε μια τέτοια περίπτωση θα φανούν οι πραγματικοί αντίπαλοι και όχι οι τεχνητοί! …Θα φανούν ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί των Αμερικανών! Απλά είναι τα πράγματα. Σ’ αυτόν τον αγώνα ζωής και θανάτου μέσα στις ΗΠΑ οι αντίπαλοι είναι μόνον δύο …Οι κοινοί Αμερικανοί πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να επιβιώσουν και οι Εβραίοι που τους λεηλάτησαν! …Τα θύματα και οι θήτες! …Τα «κορόιδα» κι αυτοί που τους εξαπάτησαν! Θέμα χρόνου είναι οι «κλωτσιές» να συνταράξουν τον Κόσμο. Θέμα χρόνου είναι ν’ αναδειχθεί μέσα από την κοινωνία —η οποία υποφέρει και βασανίζεται— ένας ακόμα πιο σκληρός κι εθνικιστής «Τραμπ».

Τα ψευδοκλάματα και τα «Ολοκαυτώματα» δεν θα σώσουν έναν λαό, ο οποίος σήμερα εκτός από τους μεγαλύτερους δισεκατομμυ­ριούχους τού κόσμου έχει και τους πιο μεγάλους εκμαυ­λιστές τού Χριστιανισμού …Τους πιο διάσημους απα­τεώ­νες από τον Μάντοφ μέχρι τον Μπάνκμαν …Τους πιο διάσημους νταβατζήδες —ακόμα στο θηλυκό τους— όπως η Φλάις …Τους πιο άθλιους πορνο­βοσκούς και παιδερα­στές από τον Στρος Καν και τον Γουάινσταιν μέχρι τον Επστάιν, τον Γούντι Άλεν, τον Πολάνσκι και τον Ντέρσοβιτς. Όπου υπάρχει παγκόσμιο ρεκόρ αθλιό­τητας, κάποιος Εβραίος είναι ο «πρωταθλη­τής» και κάποιος Αμερικανός πολιτικός ο «προστάτης» και «θαυμα­στής» του!

Θέμα χρόνου είναι όλα αυτά να «σκάσουν» ταυτόχρονα! …Να λειτουργήσουν σαν μια «σπίθα» σε μια κοινωνία, η οποία έχει «στεγνώσει» από τη φτώχεια και είναι έτοιμη να «εκραγεί». Τώρα είναι φυσικό να φοβούνται οι Εβραίοι τον Τραμπ και τις αλλαγές τής κρατικής πολιτικής που υπόσχεται! …Οι ΗΠΑ χωρίς εξωτερικό εχθρό τούς τρομάζουν …Οι ΗΠΑ τού Τραμπ και των «Maga republicans» τούς τρομοκρατούν! …Οι ΗΠΑ, χωρίς την εξουσία των Δημοκρατικών στα χέρια τους, είναι πολύ επικίνδυνες γι’ αυτούς. Όλοι οι εσωτερικοί εχθροί, τους οποίους μέχρι τώρα δημιούργησαν οι ίδιοι, είναι πολύ μικροί για να περιορίσουν την αντίδραση ενός λαός που πεινάει …Είναι πολύ αδύναμοι και είναι στα μέτρα ενός τέτοιου κράτους ν’ αντιμετωπιστούν και να ελεγχθούν! Άρα, πολύ πριν έρθουν αντιμέτωποι μ’ έναν «Τραμπ», ο οποίος δεν θα τους επιτρέπει να κάνουν εκ του ασφαλούς την εσωτερική διχαστική πολιτική, θα έπρεπε να δημιουργήσουν έναν εξωτερικό εχθρό, ο οποίος να τους εξυπηρετεί, χωρίς να έχουν ανάγκη την εξουσία μέσα στις ΗΠΑ! …

Αυτό ακριβώς ήταν η λύση των προβλημάτων τους. Να δημιουργήσουν έναν εξωτερικό εχθρό, ο οποίος θα μπορούσε να τρομοκρατεί απ’ «έξω» τον αμερικανικό λαό …Έναν εξωτερικό εχθρό, ο οποίος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις εσωτερικές αντιπαλότητες που έχουν δημιουργήσει ήδη οι Εβραίοι μέσα στις ΗΠΑ …Έναν εξωτερικό εχθρό, τον οποίο θα μπορούσαν να τον ρυθμίζουν οι ίδιοι, χωρίς να υπάρχει η απόλυτη ανάγκη να έχουν την εξουσία στην Ουάσινγκτον …Έναν εξωτερικό εχθρό, που μέσω αυτού θα μπορούσαν να «ρυθμίζουν» την κρατική συμπεριφορά των ΗΠΑ με τέτοιον τρόπο, που να τους εξυπηρετεί απόλυτα. Ποιος ήταν ο πιο κατάλληλος να ρυθμίζει τη συμπεριφορά τής φανατικά Προτεσταντικής Ουάσινγκτον; …Μα φυσικά το Μεξικό!!! 

Το ισπανόφωνο και καθολικό Μεξικό με το οποίο έχουν παλιές διαφορές επάνω σε κυριαρχικά δικαιώματα και είναι από τα κράτη με τα οποία οι ΗΠΑ είχαν εμπλακεί σε πραγματικές πολεμικές διενέξεις για τα εθνικά κυριαρχικά τους δικαιώματα! Δεν είναι δηλαδή σαν το «αδερφό» κράτος του Καναδά, το οποίο όχι μόνον δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει με τον αγγλοσαξονισμό του, αλλά ταυτόχρονα είναι πληθυσμιακά ασήμαντο κι απομονωμένο. Το Μεξικό είναι ένας «διάδρομος», ο οποίος θα φέρει έξω από τη «πόρτα» των ΗΠΑ —ως απειλή— όλη την Καθολική Λατινική Αμερική!!! …Θα ενεργοποιήσει όλα τα ένστικτα των λαών που εδώ κι έναν αιώνα οι ΗΠΑ ερεθίζουν με την άδικη, ιμπεριαλιστική και αυταρχική πολιτική τους …Πολιτική ωμών παρεμβάσεων, εισβολών, δολοφονιών, δικτατοριών, καταλεηλάτησης πόρων κλπ.. Όλα αυτά, μέσω του Μεξικού, μπορούν να φτάσουν με την απαραίτητη ένταση έξω από τον Ρίο Γκράντε!!!


Μια κατάσταση πολύ επικίνδυνη, εφόσον ανά πάσα στιγμή μπορεί αυτός ο εξωτερικός κίνδυνος να εμφανιστεί ως εσωτερικός —με την τεράστια μεξικανική και όχι μόνον ισπανόφωνη μειονότητα των ΗΠΑ—. Αυτό δεν το λέμε εμείς επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι …Αυτό το «κατασκευάζει» ήδη το FBI τού Εβραίου Γκάρλαντ!!! Σύμφωνα με εσωτερική έκθεση του ίδιου τού FBI, οι Καθολικοί Αμερικανοί—και η Καθολική Εκκλησία γενικότερα— αντιμετωπίζονται ήδη σαν «τρομοκράτες» —και «τρομοκρατική οργάνωση» και η ίδια αντίστοιχα—! …Κάτι ανάλογο με τη Χαμάς εντός τού Ισραήλ! Όλα αυτά τα «ανεξήγητα» έχουν την εξήγησή τους, εάν κάποιος γνωρίζει τους σχεδιασμούς τους!

Το FBI, μέσω αυτής της συμπεριφοράς, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του Καθολικισμού, για να τρομοκρατήσει και στη συνέχεια να εκβιάσει την αμερικανική κοινωνία. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να οργανώσει το ίδιο έναν επικίνδυνο μηχανισμό ισπανόφωνων καθολικών προβοκατόρων και παρακρατικών. Θα χρησιμοποιήσει και πάλι τους ίδιους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που κάποτε χρησιμοποίησε τους «κρυπτο­κομμουνιστές», αργότερα τους μαύρους και στη συνέχεια τους «ρωσόφιλους» του Πούτιν Μετά τους «Black Lives Mater» θα έχουμε και τους «Catholic Lives Mater» …Κανένα πρόβλημα. Με τα εκατομμύρια των «δυνάμει» εχθρών, που είναι οι ισπανόφωνοι των ΗΠΑ, εύκολο είναι να «παίζει» παιχνίδια εις βάρος της κοινωνίας. Το έκανε κάποτε με τους κομμουνιστές, οι οποίοι δήθεν «ελέγχονταν» από τη Μόσχα και το έκανε και πρόσφατα —και μάλιστα χωρίς κανένα πραγματικό στοιχείο— με τους «πουτινικούς», οι οποίοι δήθεν ήθελαν να «επηρεάσουν» το εκλογικό αποτέλεσμα των ΗΠΑ.

Αφού πέτυχε τόσο πολύ η «πρόβα» και δικαιολόγησε μέχρι και τη «φίμωση» της κοινωνίας, δεν θα έχουν πρόβλημα με έναν πραγματικά ισχυρό κοινωνικό παράγοντα των ΗΠΑ, όπως είναι οι ισπανόφωνοι Καθολικοί. Την απειλή τής κομμουνιστικής Μόσχας θα την αντικαταστήσει με την ακόμα μεγαλύτερη απειλή τής Καθολικής Ρώμης. Θα χρησιμοποιήσει ισπανόφωνους κακοποιούς να παριστάνουν τους «ευαίσθητους» Καθολικούς —όπως χρησιμοποίησε μαύρους κακοποιούς για να στελεχώσει τις «τάξεις» τού BLM— και θα απειλεί την κοινωνία με «πυρπόληση». Μερικοί προβοκάτορες και μερικές θεαματικές ενέργειες εναντίον προτεσταντικών ή εβραϊκών στόχων και έτοιμος είναι ο «εσωτερικός» εχθρός! Μόνον που αυτήν τη φορά αυτοί οι εσωτερικοί «εχθροί» θα έχουν πανίσχυρους προστάτες εκτός συνόρων των ΗΠΑ, γιατί η Καθολική Εκκλησία είναι ένας κολοσσιαίος μηχανισμός με επίσης κολοσσιαίες δυνάμεις! …Μια τερατώδης δύναμη των 1,4 δισεκατομ­μυρίων πιστών, που ακόμα και τις ΗΠΑ μπορεί να τις τρομάξει.



Οι πάλαι ποτέ ομοιογενείς ΗΠΑ των πολιτών, οι οποίοι μοιράζονταν το «αμερικανικό όνειρο», μπορούν να γίνουν ένα «Ντονμπάς» πριν κανείς το πάρει είδηση …«Ντονμπάς» πραγματικό με τον εχθρό δίπλα στα σύνορά του και όχι έναν ωκεανό μακριά, όπως συνέβαινε με τη Σοβιετική Ένωση στον προηγούμενο σχεδιασμό. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι ΗΠΑ θ’ αποκτήσουν την παθογένεια των συμβατικών χριστιανικών κρατών …Την παθογένεια εκείνη, η οποία επιτρέπει στις ίδιες τις ΗΠΑ εδώ κι έναν αιώνα να «ρυθμί­ζουν» μακρόθεν τις συμπεριφορές των κρατών με εκβιασμούς και απειλές μειονοτήτων. Τώρα θα βρεθούν και οι ίδιες στον ίδιο «παρονομαστή» με την Ιρλανδία, τη Γιουγκοσλαβία, την Ελλάδα, την Τουρκία κλπ.. Εκατομμύρια Μεξικανοί υπάρχουν και δραστηριοποιούνται μέσα στις ΗΠΑ, είτε ως νόμιμοι μετανάστες είτε ως παράνομοι! …Εκατομμύρια Καθολικοί σε μια χώρα στην οποία το FBI ήδη τους έχει «κατατάξει» στους «τρομοκράτες» —όπως η Χαμάς—! …Εκατομμύρια ανθρώπων οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν αγγλικά και οι οποίοι, εξαιτίας αντικειμενικών δεδομένων, λειτουργούν ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας, εφόσον στερούνται πολλών δικαιωμάτων, λόγω της παράτυπης παραμονής τους στη χώρα …Εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν «βούτυρο» στο «ψωμί» τού Δημοκρατικού Κόμματος των Εβραίων!

Με την «ενεργοποίηση» του Μεξικού όλοι αυτοί γίνονται ξαφνικά μια «εθνική» και «θρησκευτική» μειονότητα, η οποία μπορεί να επηρεαστεί απ’ «έξω» …Μια μειονότητα, η οποία θα φέρει τις ΗΠΑ στην πρωτοφανή γι’ αυτές θέση να έχουν να διαχειριστούν μια αντιδραστική μειονότητα …Μια μειονότητα, που το FBI θα φροντίσει να διαθέτει εσωτερικό ένοπλο μηχανισμό, όπως η Χαμάς μέσα στο Ισραήλ! …Μια μειονότητα, που, λόγω των τεράστιων εσόδων από τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, θα «αυτοχρηματοδοτείται» και θα είναι απολύτως υπάκουη σ’ αυτούς που της επιτρέπουν να εμπορεύεται ναρκωτικά στις ΗΠΑ, αλλά και να ζει παραβατικά. Άρα; …Άρα, να ελέγχεται από τη CIA και το FBI, που ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών στον διεθνή και τον αμερικανικό χώρο αντίστοιχα …Τα δύο απόλυτα «εργαλεία» των Εβραίων Σιωνιστών και του Δημοκρατικού Κόμματος! …Η CIA, η οποία στην κυριολεξία αποτελεί «παράρτημα» της εβραϊκής Μοσάντ και βέβαια το FBI, το οποίο με τον Εβραίο Γκάρλαντ ελέγχεται απόλυτα! …ΟΙ ΙΔΙΟΙ που χρηματοδοτούν και την αυθεντική Χαμάς!





Άρα, —εκ των δεδομένων— μέσω αυτού του σχεδιασμού, εκείνοι, οι οποίοι μπορούν να κινούν τα «νήματα» της διεθνούς πολιτικής, θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιβάλουν μια «επιθετική» αντιαμερικανική πολιτική από την πλευρά τού Μεξικού και ταυτόχρονα να κάνουν «ανήσυχη» τη μεξικανική μειονότητα των ΗΠΑ …Ειδικά εάν χρησιμοποιήσουν την «τεχνογνωσία» τής Εβραίας Νιούλαντ, η οποία μόλις ολοκλήρωσε το «έργο» της στην Ουκρανία και άρα μπορεί ν’ αλλάξει τοποθεσία δραστηριοποίησης στον Πλανήτη, αλλά όχι και το «αντικείμενο» της εργασίας της. Άρα; …Άρα, μπορούν να μεταφέρουν ατόφιες τις συνθήκες τής Ουκρανίας έξω από την «πόρτα» των ΗΠΑ! …Μπορούν και πάλι να μεθοδεύσουν έναν πόλεμο δια αντιπροσώπων με θύμα αυτήν την φορά όχι τη Ρωσία, αλλά τις ίδιες τις ΗΠΑ! …Να κάνουν με το Μεξικό εις βάρος των ΗΠΑ ό,τι κάνουν οι ΗΠΑ εις βάρος τής Ρωσίας, εκμεταλλευόμενες την Ουκρανία! …Την Ουκρανία τού Εβραίου Ζελένσκι, ο οποίος παριστάνει τον Ουκρανό κι εξαιτίας του πλουτίζουν οι Εβραίοι τοκογλύφοι όλης της Γης επάνω στα πτώματα της ουκρανικής νεολαίας! Εάν βάλουμε στη θέση τής Ουκρανίας το Μεξικό, τι αναζητούμε; …Τον Εβραίο «Ζελένσκι», ο οποίος θα τους βολέψει!



Με δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει η απαραίτητη «τεχνογνωσία», η Νιούλαντ, ο Σάλιβαν κι ο Μπλίνκεν, μόνον ο «Ζελένσκι» τούς έλειπε. Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε με άλλο μάτι την εκλογική νίκη της Κλαού­ντια Σέινμπαουμ στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στο Μεξικό …Της «Μεξικάνας», η οποία δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Μεξικό, είτε εθνικά είτε θρη­σκευ­τικά! …Αυτή είναι μια Εβραία μαρξίστρια, αμερι­κανο­σπου­­δαγ­μένη και πρώην υπάλληλος του ΟΗΕ με αντικείμενο την αντιμετώπιση της «Κλιματικής Αλλαγής»! …Πιο Εβραία και πιο νεοταξίτισσα ακόμα κι απ’ τον Μπιλ Γκέιτς! …Κανονική Ζελένσκα! Αυτή ήταν η «νικήτρια» των εκλογών στο Μεξικό! Επικράτησε εύκολα στην πιο βρώμικη εκλογική περίοδο όλων των εποχών, εφόσον ΟΛΟΙ σχεδόν οι συνυποψήφιοί της εκτελέστηκαν από την τοπική μαφία, που είναι γνωστό ότι αυτή ελέγχεται από τα «εργαλεία» τής Νέας Τάξης —και άρα από το FBI και τη CIA—! Άρα; …Άρα, βρήκαμε ποιος στο άμεσο μέλλον θα παριστάνει τον νέο «αντιαμερικανό» Ζελένσκι, που θα δώσει στο Μεξικό τον ρόλο τής Ουκρανίας!

Είναι πλέον φανερό ότι οι Εβραίοι έχουν αρχίσει ν’ «απομακρύνονται» από τον «συνεταιρισμό» τους με τις ΗΠΑ …Έχουν αρχίσει ν’ αποστασιοποιούνται από τις αρχές και τις δεσμεύσεις τού «συνεταιρισμού» τους και να τις αντιμετωπίζουν σαν ένα εχθρικό κράτος, το οποίο πρέπει να ενταχθεί σε έναν νέο σχεδιασμό, στον οποίο δεν θα πρωτοστατεί το ίδιο. Για να το καταφέρουν αυτό —και με δεδομένο ότι δεν έχουν οι ίδιοι ένα δικό τους κράτος με την απαραίτητη πολιτική και στρατηγική δύναμη να πρωτοστατεί παγκοσμίως—, είναι υποχρεωμένοι να το επιχειρήσουν μ’ έναν πονηρό σχεδιασμό και όχι δια της απειλής βίας. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να επιβάλουν έναν νέο ψυχροπολεμικό σχεδιασμό ανάλογο μ’ αυτόν της προηγούμενης εποχής …Έναν ψυχροπολεμικό σχεδιασμό, ο οποίος θα τους διατηρεί στην «κορυφή» μέσα από τη δυναμική των ισορροπιών του …Έναν ψυχροπολεμικό σχεδιασμό, ο οποίος σε σχέση με τον προηγούμενο θα είναι πιο πολυδιάστατος, γιατί απλούστατα πρέπει ν’ «αγκαλιάσει» πλέον ολόκληρο τον Πλανήτη, τον οποίο φιλοδοξεί να ελέγξει η Νέα Τάξη και όχι μόνον τον Δυτικό Κόσμο, όπως τον ήλεγχε ο προηγούμενος σχεδιασμός.

Ο σχεδιασμός που έχουν δρομολογήσει μιμείται στην κυριολεξία την «εικόνα» των τεκτονικών πλακών τής Γης …Μιμείται τη δυναμική των τεράστιων τεκτονικών πλακών, που με την κατάλληλη «σκανδάλη» θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς του να προκαλούν τεράστιους τρομοκρατικούς «σεισμούς» ή έστω θ’ απειλούν με τέτοιους! Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι ενεργοποιούν ΟΛΑ τα εσωτερικά μίση τού Χριστιανισμού και το ανάλογο κάνουν και με τις άλλες θρησκείες! Θα βάλουν τα μεγάλα χριστιανικά δόγματα σε μια σκληρή αντιπαλότητα μεταξύ τους και στην ίδια «αρένα» θα βάλουν και τις υπόλοιπες θρησκείες. Στην Ευρώπη, για παράδειγμα, η Προτεσταντική «πλάκα» τού ΝΑΤΟ θα «συναντιέται» και άρα θα βρίσκεται σε «τριβή» με την Ορθόδοξη «πλάκα» της Ρωσίας. Ανάμεσά τους —σε ρόλο «σκανδάλης»— η απόλυτα ελεγχόμενη από τους Εβραίους Ουκρανία!



Σε άλλη Ήπειρο —χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά— θα ενεργοποιήσουν ένα άλλο ενδοχριστιανικό «ρήγμα», σχεδόν ξεχασμένο …Ένα «ρήγμα», που το «αμερικανικό όνειρο» και η μεγάλη παγκόσμια «λεία» για πολλά χρόνια το είχε καταστήσει ανενεργό …Το «ρήγμα» μεταξύ τού Προτεσταντισμού και του Καθολικισμού …Ένα «ρήγμα», το οποίο στην Ευρώπη υπήρξε το αίτιο των πιο αιματηρών πολέμων και των μεγαλύτερων ενδοχριστιανικών μισών …Ένα «ρήγμα» το οποίο δεν τους συμφέρει να ενεργοποιήσουν στην Ευρώπη, η οποία έχει πολλές φορές αιματοκυλιστεί απ’ αυτό, γιατί απλούστατα θα τους χαλάσει τον σχεδιασμό. Θα κατακερματίσει την Ευρώπη και δεν θα μπορεί να λειτουργήσει η Ρωσία με τον επιθυμητό τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο η «τριβή» μεταξύ αυτών των «πλακών» θα γίνεται μόνον στην αμερικανική ήπειρο. Αυτές οι δύο «πλάκες», χωρίς να επηρεάζονται από την άλλη πλευρά τού ωκεανού, θα ενεργοποιούνται από τη «σκανδάλη» τού Μεξικού …Του ελεγχόμενου πλέον από τους Εβραίους Μεξικού! …Ελεγχόμενου απόλυτα, είτε εξαιτίας τής Εβραίας Προέδρου είτε εξαιτίας τής CIA και του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, που παρέχει στον υπόκοσμό του τον απαραίτητο πλούτο και τις απαραίτητες σφαίρες για να «παράγει» πολιτική και βέβαια πολιτικούς τής αρεσκείας τους.

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πώς περίπου θα λειτουργεί αυτός ο σχεδιασμός, ο οποίος θα επιτρέπει στους παγκόσμιους τοκογλύφους να ρυθμίζουν τις συμπεριφορές των «μεγασυστημάτων» …Υπερεθνικά «μεγασυστήματα», τα οποία θα φτιαχτούν επάνω στις «πλατφόρμες» των παλαιών θρησκειών και των παλαιών θρησκευτικών δογμάτων! …Η πυρηνική Ρωσία με «σημαία» την Ορθοδοξία …Οι προτεσταντικές ΗΠΑ σε συμμαχία με τον σκληρό προτεσταντικό ευρωπαϊκό «πυρήνα» και «σημαία» το ΝΑΤΟ …Η Καθολική Λατινική Αμερική με «σημαία» το αντιπροτεσταντικό μίσος των ισπανόφωνων κρατών …Η κομμουνιστική Κίνα με «σημαία» την εμμονή της με την Ταϊβάν των «αντεπαναστατών» …Η Ινδουιστική Ινδία με «σημαία» το αντι-ισλαμικό της πάθος …Το Σιιτικό Ιράν …Ο Σουνιτικός Αραβικός Κόσμος …Όλοι ελεγχόμενοι από τα ίδια υπερεθνικά και υπερθρησκευτικά κέντρα τής Νέας Τάξης! …Όλοι χρηματοδοτούμενοι από τα ίδια τοκογλυφικά κέντρα! …Τα κέντρα που ελέγχουν τα «πορτοφόλια» ΟΛΩΝ των διεφθαρμένων ηγετών και των κυρίαρχων κοινωνικών τους τάξεων! …Των διεφθαρμένων ηγετών, οι οποίοι —κατά «σύμπτωση»— είναι ΟΛΟΙ τους Μαρξιστές!

 

Ο σχεδιασμός έχει ήδη επεκταθεί παντού και είναι εύκολα κατανοητός στη λειτουργία του, εάν μπορέσει κάποιος να τον «αποκρυπτογραφήσει» …Εάν μπορέσει να τον δει σαν ένα «όργανο», το οποίο με την κατάλληλη χρήση των «πλήκτρων» του «παίζει» την επιθυμητή «μουσική» γι’ αυτόν που το χειρίζεται. Την «πλάκα» τής Ορθοδοξίας θα μπορούν να την ενεργοποιούν εκεί όπου την «ακουμπά» το προτεσταντικό ΝΑΤΟ, το οποίο ελέγχει την Ουκρανία. Την «πλάκα» τού Καθολικισμού μπορούν εύκολα να την ενεργοποιήσουν εκεί όπου την «ακουμπούν» οι προτεσταντικές ΗΠΑ με «πλήκτρο» το Μεξικό. Την «πλάκα» συνολικά του Χριστιανισμού — εκεί όπου την «ακουμπά» το Ισλάμ — θα μπορούν να την «ενεργοποιούν» με το «πλήκτρο» τού Ισραήλ. Την «πλάκα» τής κομμουνιστικής Κίνας —επίσης με τον Χριστιανισμό— θα την ενεργοποιούν με την Ταϊβάν. Την Ινδική «πλάκα» —με το Ισλάμ— θα την ενεργοποιούν με το Πακιστάν. Την Ιαπωνική «πλάκα» τού Σιντοϊσμού θα την ενεργοποιούν με το «πλήκτρο» τής Βόρειας Κορέας…

 

…Ισραήλ, Ουκρανία, Μεξικό, Βόρεια Κορέα, Πακιστάν, είναι τα κράτη-«σφήνες» ανάμεσα σ’ αυτούς τους «γίγαντες»! Αυτά τα κράτη είναι «πλήκτρα» τού ίδιου νεοταξίτικου «οργάνου», το οποίο οι Σιωνιστές θέλουν να «παίζουν» εις βάρος τής ανθρωπότητας! …Κράτη, τα οποία οι Σιωνιστές θέλουν να ελέγχουν απόλυτα! …Κράτη με περίεργες έως ύποπτες ηγεσίες! …Μαρξιστικές ηγεσίες, που, είτε με τις «πλάτες» είτε με τα χρήματα των Σιωνιστών, μονοπωλούν την εξουσία και δεν λογοδοτούν ούτε καν στους λαούς τους! …Φασιστικές ηγεσίες, οι οποίες δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι οποίες δεν διστάζουν να εξοντώνουν όποιους θεωρούν αντιπάλους τους. Αυτά τα κράτη με τις περίεργες ιδεολογίες, τη μαρξιστική αντίληψη, τη διαφθορά και την τεράστια εγκλημα­τικότητα έχουν «στηθεί» —με χρήματα των Σιωνιστών— με αυτόν τον τρόπο, για να μπορούν να τα ελέγχουν απόλυτα!

 

Όλα αυτά θα καταλήγουν στο «διευθυντήριο» της Νέας Τάξης! …Εκεί όπου βρίσκονται οι τοκογλύφοι, οι οποίοι έχουν λεηλατήσει τον Πλανήτη ολόκληρο! Αυτό είναι το ζητούμενο για την ασφάλεια των Εβραίων. Τώρα, που βρίσκονται στην κορυφή τού Κόσμου και δεν έχουν έναν ισχυρό και φιλόδοξο «συνέταιρο» να κρυφτούν από «πίσω» του, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από πολλούς ψευδοαντιπάλους …Ψευδοαντιπάλους, τους οποίους οι ίδιοι θα στηρίζουν και θα ελέγχουν από τη «σκιά» των «διαδρόμων» των παράκεντρων εξουσιών! Θα «κρύβονται» οι ίδιοι πίσω από «βιτρίνες» τύπου WEF, Λέσχες Μπίλντερ­μπεργκ και ΟΗΕ και θα κυβερνάνε τον κόσμο «σεμνά και ταπεινά», χωρίς να τους ελέγχει κανένας.


Αυτό το μυστικό «διευθυντήριο» είναι που συνδέει αυτές τις «εχθρικές πλάκες» μεταξύ τους …«Πλάκες» σε όλα διαφορετικές μεταξύ τους, οι οποίες όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο που τις «εκθέτει» …Ένα κοινό στοιχείο, που κάνει την Ουάσινγκτον, τις Βρυξέλες, τη Μόσχα, την Κωνσταντινούπολη, το Πεκίνο, το Δελχί και το Τόκιο να είναι απόλυτα όμοιες μεταξύ τους! Ποιο είναι αυτό το κοινό στοιχείο; …Η αγάπη των καθεστώτων τους για τους Εβραίους τοκογλύφους! Όλες αυτές οι «πλάκες» έχουν τους ίδιους δανειστές! Οι ηγέτες τους έχουν τους ίδιους συνομιλητές και συμβούλους, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και οι personal bankers τους! Έχουν ως κράτη, αλλά και ως καθεστώτα, τους ίδιους χρηματοδότες! Εξίσου αγαπητοί είναι οι Εβραίοι τοκογλύφοι σε όλες αυτές τις Πρωτεύουσες, οι οποίες —για τους «ρόλους» τού «σεναρίου»— «μισούνται» μεταξύ τους!


Ως επιβεβαίωση αυτών των οποίων λέμε έρχεται και η πρό­σφατη επίσκεψη των πολεμικών πλοίων τής Ρωσίας στην Κούβα. Με την έλευση του ρωσικού στόλου στην Κούβα τα «αφεντικά» μιμούνται τη δική τους πολιτική στην Ευρώπη …Μιμούνται την πολιτική των προτεσταντικών ΗΠΑ στην Ευρώπη! …Απειλούν ένα ισχυρό κράτος και πάλι μ’ έναν πόλεμο δι’ αντιπροσώπων! …Μόνον που αυτήν τη φορά αντιστρέφονται οι όροι. Η Ορθόδοξη Ρωσία —σε ρόλο ΗΠΑ— δίνει υποστήριξη στο Λατινικό «ΝΑΤΟ» τής Νοτίου Αμερικής, ώστε το Μεξικό να εμφανίζεται με τις «πλάτες» της ως απειλή για τις ΗΠΑ —όπως η Ουκρανία εμφανίζεται με τις «πλάτες» των ΗΠΑ ως απειλή για τη Ρωσία—. Στην ουσία μιμούνται την «κρίση τού κόλπου των χοίρων» στην Κούβα και φέρνουν τον μεγάλο εχθρό των ΗΠΑ έξω από τις ακτές τους. Δίνουν πυρηνική ισχύ στα Καθολικά κράτη τής περιοχής …έστω και χωρίς να έχουν τα ίδια τα κράτη τής Λατινικής Αμερικής πυρηνικά όπλα!…


…Η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτάτος! Ο αμερικανικός λαός θα γευτεί την πυρηνική απειλή των «Λατίνων», χωρίς απαραίτητα να σπάσει το μονοπώλιο των πυρηνικών όπλων! Όμως, η απειλή των εκατομ­μυρίων Καθολικών —και φανατικά Αντιαμερικανών Λατίνων— θα βρί­σκεται έξω από την «πόρτα» τους! …Μεξικό, Κούβα και Ρωσία έστειλαν ένα ισχυρό «μήνυμα» στον αμερικα­νικό λαό λίγα μίλια μακριά από τις παραλίες τής Φλόριδας! Κοντά σ’ αυτούς και η Καθολική ισπανόφωνη Αργεντινή με τον επίσης Εβραίο πρόεδρο Μιλέι να συνδράμει με τον Καθολικό της «όγκο» στον σχεδιασμό! …Έναν «Αργεντίνο» όσο «Μεξικάνα» είναι η Σέινμπαουμ ή όσο «Ουκρανός» είναι ο Ζελένσκι! Όλα αυτά γίνονται τώρα, τη στιγμή που η λεηλασία των ΗΠΑ έχει ολοκληρωθεί και οι Εβραίοι ψάχ­νουν να βρουν τρόπο να μονιμο­ποιήσουν την κατάσταση που τους ευνοεί και αυτό έχει ως προα­παιτούμενο να μπορούν να απει­λούν, να τρομοκρατούν και άρα να εκβιάζουν τον αμερικανικό λαό.

Όλα αυτά γίνονται ακριβώς την ώρα που οι Εβραίοι φοβούνται την αντίδραση των Αμερικανών, οι οποίοι βιώνουν την απόλυτη φτωχοποίησή τους! …Την ώρα που έχουν απόλυτη ανάγκη να μπορούν να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τον αμερικανικό λαό! …Την ώρα που, ως πληθυσμιακά ασήμαντος λαός, έχουν την ανάγκη ισχυρών «πλατών», για να εκβιάζουν τον αμερικανικό γίγαντα! …Την ώρα ακριβώς που λήγει η ιδρυτική πράξη τής γέννησης του «πετροδολαρίου»! Πόσο σημαντικό μπορεί να είναι αυτό; …Πάρα πολύ σημαντικό, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ο έλεγχος της ενέργειας του Δυτικού Κόσμου ήταν το βασικό θεμέλιο της PAX AMERICANA! …Πολύ σημαντικό, εάν σκεφτεί κάποιος ότι η αλλαγή για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεκίνησε με την εισβολή στο ΙΡΑΚ τού Σαντάμ Χουσεΐν τη στιγμή που αυτός ανακοίνωνε ότι θα επιχειρήσει να πουλήσει το ιρακινό πετρέλαιο εκτός τής «πλατφόρμας» τού δολαρίου! …Τόσο σημαντικό, που οδήγησε στην πτώση τού Καντάφι και τη διάλυση της Λιβύης, όταν κι αυτός θεώρησε ότι μπορεί να κάνει το ίδιο! Τώρα λήγει και τυπικά η υποχρέωση των πετρελαιο­πα­ρα­γωγών χωρών να δίνουν «νταβατζιλίκι» —για το κάθε γραμμάριο πετρελαίου που παράγουν— στους τοκογλύφους των δολαρίων και βέβαια στους Αμερικανούς, οι οποίοι υποτίθεται είναι οι ιδιοκτήτες τού δολαρίου.

Εάν λοιπόν οι Αμερικανοί ως λαός θεωρούσαν φυσικό και «δίκαιο» να επέμβουν οι ίδιοι, όταν κάποιοι απειλούσαν τα συμφέροντά τους, παραβαίνοντας τις διεθνείς συμφωνίες, τώρα, που αυτές έληξαν και άλλαξαν τα δεδομένα, κάποιοι θα έπρεπε να πάνε και ν’ απειλήσουν και τους ίδιους με επέμβαση σε περίπτωση που κι αυτοί αντιδρούσαν, μη σεβόμενοι διεθνείς συμφωνίες που λήγουν εις βάρος τους! Την ώρα δηλαδή που η φτώχεια θα μετέτρεπε τους Αμερικανούς σε Ιρακινούς ή Λίβυους, κάποιοι έπρεπε να πάνε να τους «υπενθυμίσουν» ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο! …«Δανεικά» είναι αυτά! Πόσο τυχαίο μπορεί λοιπόν να είναι το γεγονός ότι την ώρα που έληγε η Συμφωνία τού Κίσινγκερ με τους πετρελαιο­παραγωγούς ο ρωσικός στόλος έπλεε προς την Κούβα;

Ειδικά εμείς οι Έλληνες αυτό το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Όπως στην περί­πτωση της Ελλάδας φοβήθηκαν οι Εβραίοι «δανειστές» τις συνέπειες του σοκ που θα προκαλούσε μια αλλαγή, η οποία θα οδηγούσε στη φτωχοποίησή της, έτσι έκαναν και με την περίπτωση του πετροδολαρίου …και γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξε ανάλογος χειρισμός. Φοβήθηκαν την αντίδραση των Αμερι­κανών από το σοκ μιας αλλα­γής, που είναι μαθηματικά βέβαιον ότι σύντομα θα τους οδηγήσει στην απόλυτη φτωχοποίηση. Οι ΗΠΑ έχουν «πέσει» —και επισήμως— «επίπεδο» και προφανώς έπρεπε να ληφθούν «αστυνομικού» τύπου μέτρα, για να ελεγχθεί μια ενδεχόμενη αντίδρασή τους!

Όπως στην Ελλάδα, για να μην αντιδράσει ο κόσμος, κατέβασαν τους ροπαλοφόρους «μπράβους» τού σιωνιστικού ΚΚΕ, έτσι και τώρα κατέβασαν τον «ροπαλοφόρο» Πούτιν τού σιωνιστικού σχεδιασμού! Ο μαρξιστής Πούτιν πήγε στην Κούβα για να προστατεύσει τους Εβραίους τοκογλύφους τής Wall Street από τους Αμερικανούς και να διασφαλίσει στους BRICKS, οι οποίοι επωφελούνται από τον «υποβιβασμό» των ΗΠΑ, ότι δεν θα έχουν την τύχη τού Ιράκ, της Λιβύης ή της Συρίας! …Πήγε εκεί με εντολή των Εβραίων, για να προειδοποιήσει τους Αμερικανούς ότι αυτοί πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν στη θέση τού Ιράκ ή της Λιβύης! …Όλοι μαζί στη φιλόξενη «αγκαλιά» τού Μεξικού τής Εβραίας Σέινμπαουμ …Υπό τον σχεδιασμό των Εβραίων, Καθολικοί και Ορθόδοξοι με πυρηνικά έξω από την «πόρτα» των Προτεσταντών! …Οι ίδιες αλητείες από τους ίδιους αλήτες!

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά ΔΕΝ γίνονται χωρίς προδοσία! Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι πανίσχυρες. Το «θηρίο» των ΗΠΑ είναι πρόσκαιρα «δεμένο», αλλά τα δεσμά του δεν είναι ακατάλυτα. Δέχονται να τρομοκρατούν κάποιοι τον λαό τους, γιατί η ηγεσία τους είναι διεφθαρμένη! …Είναι απολύτως διεφθαρμένη και υπακούει απόλυτα στους διαφθορείς της, που είναι οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι αυτοί οι τοκογλύφοι —ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ— φοβούνται μη χάσουν την εξουσία, δεν θα πρέπει να μας φανεί παράξενο η εφαρμογή μιας πολιτικής μέγιστης εθνικής ανάγκης, που θα ακυρώσει τις προσεχείς εκλογές! …Ό,τι έκαναν και με τον Ζελένσκι στην Ουκρανία. Αυτό δεν είναι ένα απίθανο σενάριο τρόμου. Υπό τις παρούσες συνθήκες —και με τη αμερικανική κοινωνία να «βράζει» μέσα στην πρωτοφανή κι απίστευτη φτώχεια και τα κοινωνικά προβλήματα— είναι αδύνατον οι Εβραίοι ν’ αφήσουν την εξουσία «αναίμακτα» …Είναι αδύνατον ν’ αφήσουν τους ρεπουμπλικάνους πατριώτες ν’ αναζητήσουν τις αλήθειες για όλες τις πολιτικές που έφεραν τις ΗΠΑ στη σημερινή εξαθλίωση …Είναι αδύνατον ν’ αφήσουν μια ηγεσία να προσπαθήσει ν’ ανακτήσει τις δυνάμεις των ΗΠΑ και ν’ ακυρώσει τον παγκόσμιο σχεδιασμό τους, ο οποίος βασίζεται στον «υποβιβασμό» των ΗΠΑ.

Το θέμα είναι πως κι αυτοί δεν είναι πλέον ήσυχοι. Έχουν ανακατέψει ολόκληρο τον κόσμο και προσπαθούν να κρυφτούν μέσα στα προβλήματα. Έχουν πλημυρίσει τον κόσμο με ΛΑΘΡΟμετανάστες, για να μην φαίνονται οι ίδιοι ως διαφορετικοί! Μεταφέρουν από ΠΑΝΤΟΥ και προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις ανθρώπους, για να τους κάνουν δούλους εξαρτώμενους από τα χρήματά τους! …Μεταφέρουν Αφρικανούς και Ασιάτες στην Ευρώπη …Μεταφέρουν Νοτιαμερικανούς στις ΗΠΑ …Μεταφέρουν παντού φουκαράδες για να μπορούν ν’ αλλάζουν κατά βούληση πληθυσμιακές συνθέσεις ή εκλογικά αποτελέσματα …Μεταφέρουν παντού αναξιοπαθούντες, για να μπορούν να εκμεταλλεύονται τα ένστικτα επιβίωσής τους και να τους μετατρέπουν σε «μοχλούς» πίεσης απέναντι στους λαούς που τους φιλοξενούν. Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ νόμο —γραμμένο ή άγραφο—! Έχουν δώσει δικό τους νόημα στην έννοια της «ευαισθησίας» —αλλά και της «φιλανθρωπίας»— και όλα τα κρύβουν κάτω από το «χαλί» τού «πολιτισμού» και του ανθρωπισμού! Απειλούν κάθε μέρα —και με όλους τους τρόπους— τα κυριαρχικά δικαιώματα των λαών και τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών τους! …Τέτοια «ανακατωσούρα» δεν έχει ξαναδεί ο Πλανήτης!

Όλα αυτά γίνονται, γιατί αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται πολύ κοντά στην απόλυτη καταστροφή. Ως γνήσιες «ακρίδες» τής ερήμου έχουν ρημάξει τα πάντα και τώρα τούς ανησυχεί το θέμα τής ασφάλειάς τους. Πήγαν μόνοι τους και «δάγκωσαν» τον μόνο λαό που είχε τη δύναμη να τους προστατεύει παγκοσμίως και να κρύβονται «πίσω» του για πάντα. «Πριόνισαν» μόνοι τους το κλαδί επάνω στο οποίο κάθονταν. Έχασαν την υποστήριξη του αμερικανικού λαού και τώρα προσπαθούν ν’ αναπληρώσουν αυτό το κενό, «κρυπτόμενοι» πίσω από τη σύγχυση των τεχνητών συγκρούσεων που οι ίδιοι προκαλούν. Όλο το «χάλι» που χαρακτηρίζει σήμερα τον Δυτικό και κυρίως τον Χριστιανικό Κόσμο έχει προκληθεί από τους Εβραίους, οι οποίοι προσπαθούν να σωθούν και να επιβιώσουν ανάμεσα στα θύματά τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν αρχίσει ν’ απειλούν και να εκβιάζουν τους πάντες για τον οποιον­δήποτε λόγο. Έχουν «εφεύρει» όλους τους νεοφανείς όρους περί «συνωμοσιολογίας», περί «ρητορικής μίσους», περί «κανόνων τής κοινότητας» κλπ., προκειμένου να σταματήσουν εν τη γενέσει της την οποιαδήποτε προσπάθεια αναζήτησης της αλήθειας από τα θύματά τους. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να «φιμώσουν» τις κοινωνίες, γιατί σήμερα στην κυριολεξία ΕΝΑ σύνθημα ή ΜΙΑ ατάκα μπορεί ξεσηκώσει τους Χριστιανούς και να βγουν να σφάζουν τους Εβραίους στους δρόμους! Η ειρωνεία είναι ότι η ίδια γνώση, η οποία τους επέτρεψε να εκμεταλλεύονται τους Χριστιανούς και τα πάθη τους, είναι η γνώση που σήμερα τους απειλεί, γιατί ΔΕΝ τη σεβάστηκαν.

Είναι σαν τους μαθητές εκείνους, οι οποίοι διάβασαν πολύ καλά ένα μάθημα, αλλά ΔΕΝ το κατανόησαν …Το αποστήθισαν, αλλά ΔΕΝ μπόρεσαν ν’ αντιληφθούν τη βαθύτερη σημασία του. Τι σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι οι Εβραίοι γνώριζαν πολύ καλά ότι η χριστιανική κοινωνία εύκολα αγελοποιείται, παθιάζεται και σκοτώνει όποιον της υποδείξουν αυτοί που την ελέγχουν …αλλά, αυτό το χαρακτηριστικό της την καθιστά επικίνδυνη για ΟΛΟΥΣ και όχι μόνον γι’ αυτούς που της υποδεικνύουν εκείνοι, οι οποίοι μια δεδομένη στιγμή την ελέγχουν! Ο Χριστιανισμός είναι ένα θηρίο, που εύκολα —με κραυγές— το παρασέρνεις εναντίον όποιου επιθυμείς, αλλά ΔΕΝ θέλεις να βρεθείς σ’ ένα δωμάτιο ΜΟΝΟΣ σου μ’ αυτό! …Είναι ένα αιμοβόρο» θηρίο κι αλίμονο σ’ αυτόν που θα μπει μπροστά του, έστω κι αν λίγη ώρα πριν το έλεγχε απόλυτα.

Κάπου εδώ την «πάτησαν» οι Εβραίοι! Έχοντας —όπως αποδεικνύεται από τα Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών— τη γνώση να εκμεταλλεύονται τα ενδοχριστιανικά πάθη και να εκμεταλλεύονται τις διαφορές των Χριστιανών μεταξύ τους, προόδευαν μέσα στους αιώνες. Είχαν αυτήν τη γνώση και την εκμεταλλεύτηκαν στο απόλυτο. Όμως, δεν είχαν τη σύνεση να σκεφτούν ότι αυτό είναι ασφαλές γι’ αυτούς μόνον όταν η μάχη που τους βολεύει είναι ενδοχριστιανική. Δεν κατάλαβαν ότι η μάχη των επιγόνων είναι ασφαλής μόνον εντός των Ελληνιστικών Βασιλείων και χωρίς τη συμμετοχή των βαρβάρων! Δεν κατάλαβαν πως ήταν ασφαλείς μόνον όταν τα χριστιανικά «βουβάλια» συγκρούονταν μέσα στον χριστιανικό «βάλτο» και αυτός ο «βάλτος» είναι πεπερασμένος!

Από τη στιγμή που προσεταιρίστηκαν τους Αμερικανούς και έφτασαν στην απόλυτη κορυφή τού χριστιανικού συστήματος, έπρεπε να σταματήσουν. Από τη στιγμή που κατέκτησαν τη «Ρώμη», έπρεπε να σταματήσουν …ΔΕΝ έπρεπε να «βγούν» από την «εμβέλειά» της …Έπρεπε να σταματήσουν εκεί όπου η τελική σύγκρουση θα αφορά αποκλειστικά τα χριστιανικά συστήματα …Εκεί όπου οι ίδιοι θα έχουν κάποιον ισχυρό χριστιανικό λαό πίσω από τον οποίο θα μπορούν να κρύβονται …Εκεί όπου οι ίδιοι, σαν προβοκατόρικα «βατράχια», μπορούν να καβαλάνε το «βουβάλι» της επιλογής τους και να το στρέφουν εναντίον κάποιου άλλου, για να γλείφουν «αίματα». Για όσο διάστημα δηλαδή «ρίχνουν» τον έναν Χριστιανό για κάποιον άλλο, δεν έχουν πρόβλημα, γιατί συγκρούονται αυτοί μεταξύ τους και οι προβοκάτορες παραμένουν στο απυρόβλητο.

Όμως, από τη στιγμή που «έριξαν» τους Αμερικανούς, χωρίς στη συνέχεια να προσκολ­ληθούν επάνω σε κάποιον άλλο Χριστιανό αντικαταστάτη, σημαίνει ότι έχασαν τη χριστιανική προστασία! …Σημαίνει ότι βγήκαν «έξω» από τον χριστιανικό Οίκο! …Έχασαν την ασφάλεια του προηγούμενου σχεδιασμού, τον οποίον θεωρούσαν ότι τον κατείχαν στο απόλυτο. Τώρα βρίσκονται και οι ίδιοι στην «αρένα» μόνοι τους ανάμεσα στα θηρία και θα πρέπει να φερθούν ως θηρίο. Τώρα προσπαθούν να ελέγξουν τον πανίσχυρο Χριστιανισμό με άλλες θρησκείες, τις οποίες επιθυμούν να τις χειριστούν σαν χριστιανικά δόγματα και αυτό είναι λάθος! …Αυτό είναι λάθος, γιατί ο Χριστιανισμός είναι ένα θηρίο ασυναγώνιστο και άρα ΔΕΝ μπορείς να τον ελέγξεις με εξωτερικό εχθρό! …ΔΕΝ υπάρχει θρησκεία που να μπορεί να σταθεί μπροστά του σε δύναμη και άρα ΔΕΝ υπάρχει δύναμη να μπορούν οι Εβραίοι να «κρυφτούν» από πίσω της! Ταυτόχρονα και οι ίδιοι οι Εβραίοι αντιπροσωπεύουν μια διαφορετική θρησκεία και άρα μπαίνουν κι αυτοί υπό δυσμενείς όρους στην «αρένα» των θρησκειών.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο μπουν στο «στόχαστρο» των Χριστιανών, είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ …Θα αναζητούν τη βοήθεια του Θεού! …γιατί, όπως μέσα στους αιώνες έχει αποδειχθεί, οι Χριστιανοί δεν είναι και τα καλύτερα «παιδιά» τής ιστορίας. Εάν καταλάβουν οι Χριστιανοί πόσες εκατοντάδες εκατομμυρίων Χριστιανών κόστισαν τα σημερινά πλούτη των Εβραίων, δεν τους γλιτώνει ούτε ο ίδιος ο Μωϋσής! …ΔΕΝ σώζονται ακόμα και ωκεανοί να κλείσουν και ν’ ανοίξουν! Γι’ αυτόν τον λόγο «τρέμουν» στην κυριολεξία ακόμα και την πιο ασήμαντη λεκτική «επίθεση» εναντίον τους …«Τρέμουν» ακόμα και τον παραμικρό «ψίθυρο», ο οποίος μπορεί να προκαλέσει μαζική υστερία εναντίον τους. Γνωρίζουν πόσο ενστικτωδώς αντιδρούν οι χριστιανικές φονικές μάζες, όταν αντιληφθούν κοινό εχθρό. Εξαιτίας αυτού του φόβου έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τη μόνη άμυνα που έχουν ως τελευταίο τους «χαρτί» …Την «περιπλάνησή» τους …Τη μόνιμη κίνησή τους …Τη «διασπορά» τους στα πέρατα της Γης.


Αυτό είναι που κάνουν τώρα. Θα επιχειρήσουν να «χαθούν» ανάμεσα στον Κόσμο …Να ακολουθήσουν κι αυτοί «ρεύματα» μεταναστών και ΛΑΘΡΟμεταναστών έστω και με την αντίθετη φορά …Να «εξαφανιστούν» μέσα σε χώρες και θρησκείες …Από την Κύπρο μέχρι τη Χαβάη …Από τη Νορβηγία μέχρι τη Νότιο Αφρική. Έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι έχουν καταστρέψει ΟΛΕΣ τις οικονομίες των χριστιανικών λαών, γνωρίζουν ότι έπρεπε να δρομολογήσουν την κίνησή τους, γιατί εύκολα θα έμπαιναν στο στόχαστρο των θυμάτων τους. Άρχισαν λοιπόν τα τελευταία χρόνια να «διασκορπίζονται» οι ίδιοι και να διασκορπίζουν και τα «αποκτήματά» τους. Άρχισαν ν’ αγοράζουν ή να διεκδικούν πολλαπλές υπηκοότητες. Προσπαθώντας να διασώσουν τους εαυτούς τους από αναπόφευκτα «Κραχ» και πληθωρισμούς, άρχισαν να «κρύβουν» τα πλούτη τους στο real estate …Στο παγκόσμιο real estate. Αγοράζουν τα πάντα όσο-όσο και είναι οι ίδιοι που «σκέφτηκαν» με τις αγορές αυτές να παίρνουν δώρα και «χρυσές βίζες»! Όπου θεωρούν ότι μπορούν να είναι ασφαλείς, αγοράζουν ακίνητα, ελπίζοντας ότι ταυτόχρονα εξασφαλίζουν «κρησφύγετο».

Έχοντας πάρει από τις ΗΠΑ —ως τελευταίο «λάφυρο»— την «επιταγή» των τεσσάρων τρισεκατομμυρίων, έχουν «αμοληθεί» σε ολόκληρο τον Πλανήτη και «σκουπίζουν» τα πάντα. Τα τέσσερα τρισεκατομμύρια είναι ένα αμύθητο ποσό, που κανένας δεν μπορεί να έχει πραγματική εικόνα τού τι ακριβώς σημαίνει …Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς το μέγεθος της «επιταγής» που τους έχει δώσει ο Μπάιντεν. Στην κυριολεξία αυτή η «επιταγή» είναι ο καρπός τής εργασίας και της θυσίας ενός αιώνα για ένα τεράστιο κράτος όπως αυτό των ΗΠΑ. Στην κυριολεξία μέσα στην «αντάρα» και τον πανικό τής «Πανδημίας» οι Εβραίοι άρπαξαν από τους Αμερικανούς ό,τι είχαν και δεν είχαν! …Η μεγαλύτερη «ληστεία» στην ιστορία τής ανθρωπότητας! …Ένα πραγματικό «ριφιφί» στο θησαυρο­φυλάκιο των Πλανηταρχών!

Έχοντας αρπάξει την «κρέμα» τής αμερικανικής οικονομίας, τρέχουν εδώ και τέσσερα χρόνια να την «επενδύσουν» σε ολόκληρο τον Πλανήτη. «Σκουπίζουν» τα πάντα στο πέρασμά τους. Βασικός «επενδυτικό» στόχος των «περιπλανώμενων» Εβραίων, οι οποίοι επί αιώνες κατοικούσαν στα γκέτο των μεγάλων πόλεων, είναι οι ίδιες οι πόλεις. Με τα χρήματά τους άλλαξαν όλες τις ισορροπίες στην αγορά ακινήτων και διέλυσαν τις κοινωνίες. Έχουν εξαναγκάσει τις διεφθαρμένες ηγεσίες όλων των κρατών —τα οποία οι ίδιοι έχουν καταστρέψει— να τους δίνουν το απόλυτο πλεονέκτημα στις αγορές που προκύπτουν από την οικονομική καταστροφή των πολιτών τους …Να τους εξασφαλίζουν νομικά την ανωνυμία, για να μην προκαλούν τους πληθυσμούς. Έχουν διώξει τους πολίτες από τις πόλεις τους με τον «δούρειο ίππο» τού «Airbnb»! Οι ίδιοι, ως πρόσωπα, έχουν αρχίσει ν’ αναζητούν τους απομονωμένους «παραδείσους» για να κρυφτούν από τη θέα τού κόσμου …«Παραδείσους» όπως τη Χαβάη ή τη Νέα Ζηλανδία, που, εάν αντισταθούν στις «ακρίδες» τής ερήμου, τους καίνε ζωντανούς.

Δυστυχώς γι’ αυτούς ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός …Πάρα πολύ μικρός! …Τόσο μικρός, που με έναν υπολογιστή και το διαδίκτυο μπορείς να τον «γυρίσεις» ολόκληρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα …Εάν πάρεις την εξουσία, μπορείς να εντοπίσεις τους πάντες και τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά …Να δεις πού βρίσκεται το σπίτι τού καθενός απ’ αυτούς …Να εντοπίσεις την τράπεζα στην οποία έχει τα χρήματά του …Να βρεις τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του …Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει ο άνθρωπος μέσα σε λίγα λεπτά για οποιοδήποτε μέρος του κόσμου που τον ενδιαφέρει …Πόσο μάλλον ένας άνθρωπος με εξουσία να τιμωρεί! Τα πάντα βρίσκονται στο «πληκτρολόγιό» του και δυστυχώς για τους Εβραίους στο ίδιο πληκτρολόγιο βρίσκεται και το «DELETE»! …Θα τα χάσουν ΟΛΑ από ΠΑΝΤΟΥ! …Θα «εξατμιστούν» τα πλούτη τους πιο γρήγορα από το νερό μιας καλοκαιρινής βροχής στην έρημο! Δεν θα τους λυπηθεί κανένας, όταν μάθουν οι άνθρωποι τι έχουν κάνει οι Εβραίοι εις βάρος τής ανθρωπότητας …Την ανθρωποσφαγή τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Το «δούλεμα» του «Ολοκαυτώματος» …Τη λεηλασία των χρηματιστηρίων …Τα Μνημόνια …Τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση …Τη δήθεν «Πανδημία» με τους ανθρωποκτόνους «εμβολιασμούς» …και τώρα και τη Σφαγή τής Γάζας.


Στην κυριολεξία δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μεγάλο έγκλημα του τελευταίου αιώνα που οι εμπνευστές κι εκτελεστές του να μην είναι Εβραίοι. Ακόμα και τα εκατομμύρια των νεκρών τού θηριώ­δους κομμουνισμού στον δικό τους τον «λογαριασμό» χρεώνονται! Το τελευταίο λάθος τους θα είναι και το μοιραίο. «Έριξαν» τους συνεταίρους τους, που ήταν και οι προστάτες τους, και τώρα θα πληρώσουν την απληστία τους! Εάν μέχρι τώρα η απληστία τούς οδηγούσε σε αλλεπάλληλες επιτυχίες, τώρα τους οδηγεί στην καταστροφή! Τα φίδια ΔΕΝ κατάλαβαν πού τελειώνει η λεία τους κι άρχισαν να «δαγκώνουν» της «ουρά» τους!

Έπρεπε να σεβαστούν τη λογική και ν’ αυτοπεριοριστούν στη συνεργασία τους με τους Αμερικανούς. Έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτό είναι το «ταβάνι» τής επιτυχίας τους. Έπρεπε να παραμείνουν κρυμμένοι πίσω από τις «πλάτες» των Αμερικανών …Κανένας και ποτέ δεν θα τους απειλούσε και πολύ περισσότερο δεν θ’ αμφισβητούσε το «φωτοστέφανο» του «μάρτυρα» του «Ολοκαυτώματος» …Ένα «φωτοστέ­φανο», το οποίο πληρώθηκε χρυσάφι για την προπαγάνδα του, αλλά απέδωσε δισεκατομμύρια! …Το «φωτοστέφανο» το οποίο οι Αμερικανοί με τα πυρηνικά τους όπλα, τη CIA και το FBI, δεν θα άφηναν ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ να το «γρατσουνίσει» και να το «θαμπώσει». Δεν σεβάστηκαν ΤΙΠΟΤΕ κι απλά έκαναν αυτό το οποίο ΠΑΝΤΑ έκαναν …Τους «δάγκωσαν»! …και τώρα θα υποστούν τις συνέπειες! …Ειδικά μετά την «αυτοκτονική» για τον Σιωνισμό «Σφαγή στη Γάζα» έχουν χάσει κάθε «έρεισμα» …όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά και στον παγκόσμιο χώρο! …Τούς έχουν μισήσει ακόμα κι αυτοί που δεν τους έχουν συναναστραφεί καν! …O όφις τής ερήμου έγινε ο «ουροβόρος» όφις των Γραφών! …«ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ»!!!

 

 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου