Μόνο ο λαός σώζει το λαό στην σημερινή εποχή του άκρατου φασισμού… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μόνο ο λαός σώζει το λαό στην σημερινή εποχή του άκρατου φασισμού…

  Κανένας εχθρός όσο μεγάλος και δυνατός να είναι, δεν είναι πιο δυνατός και πιο ισχυρός από τον ενωμένο λαό. Ήρθε η στιγμή να ξαναγράψουμε ...

 



Κανένας εχθρός όσο μεγάλος και δυνατός να είναι, δεν είναι πιο δυνατός και πιο ισχυρός από τον ενωμένο λαό. Ήρθε η στιγμή να ξαναγράψουμε ιστορία ως Έλληνες!

 

Ο λαός από υπέρτατη εξουσία, όπως ορίζει το δημοκρατικό πολίτευμα, κατάντησε να είναι η πιο χαμηλή βαθμίδα εξουσίας και να συντηρεί με τον κόπο του ένα κράτος που υπηρετεί το διεθνές κεφάλαιο και τους μισθοφόρους τους.

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

Ζούμε φίλοι μου, στην εποχή του άκρατου φασισμού.

 

Την εποχή που το διεθνές κεφάλαιο λειτουργεί ως ένα αδηφάγο τέρας που καταπίνει τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία και τους Θεσμούς. Που μετατρέπει την παγκόσμια κοινωνία σε κοινωνία πειθήνιων δούλων! Οι μισθοφόροι τους, οι κυβερνήσεις και τα εκλεγμένα συστημικά πολιτικά κόμματα, στρέφονται ενάντια στο συμφέρον του λαού και τα δικαιώματα του πολίτη που ορκίστηκαν να υπηρετούν μέσω της εκλογής τους!

 

Ο λαός από υπέρτατη εξουσία, όπως ορίζει το δημοκρατικό πολίτευμα, κατάντησε να είναι η πιο χαμηλή βαθμίδα εξουσίας και να συντηρεί με τον κόπο του ένα κράτος που υπηρετεί το διεθνές κεφάλαιο και τους μισθοφόρους τους.

 

Σε αυτό το οδυνηρό σημείο ο λαός έφτασε γιατί εξατομικεύτηκε. Δηλαδή από σύνολο έγινε διάσπαρτες μονάδες, όπου η κάθε μονάδα προσβλέπει και ενεργεί για το προσωπικό της συμφέρον. Καταπατώντας ταυτόχρονα τους νόμους, συμβιβάζοντας με την αδικία, υποστηρίζοντας τους διεφθαρμένους και κλείνοντας στο "μικροκαβούκι" της απόλαυσης των καθημερινών στιγμών!

 

Η κοινωνία μας χωρίστηκε σε όλων των ειδών τα στρατόπεδα και τις ομάδες. Μάχεται ο ένας με τον άλλο για να επικρατήσει το δικό του συμφέρον και άποψη, έναντι στο συμφέρον και την άποψη του άλλου!

 

Το κάθε άτομο αγωνίζεται να πετύχει την προσωπική διάκριση και την επιτυχία σε αυτό το σάπιο σύστημα, αντί να το απεχθάνεται και να το κατακυρώνει με τη στάση του και τις ενέργειες του. Με αυτή τη στάση όλοι μας, είτε τώρα είτε στο μέλλον, θα είμαστε οι απόλυτοι χαμένοι της κοινωνίας!

 

Η διαίρεση και η στήριξη της διαφθοράς είναι οι κυρίαρχες αιτίες για την απώλεια της κυριαρχίας του λαού, τη πρωτόγνωρη αναξιοκρατία και τις φασιστικές μεθόδους και τα μέτρα που εφαρμόζονται. Ο λαός για να γίνει και πάλι η υπέρτατη εξουσία και το κράτος από δυνάστης του να γίνει υπηρέτης και στήριγμα της ζωής του, πιστεύω ότι πρέπει να πράξει τη παρακάτω πολιτική πράξη.

 

ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΈΝΑ! Που σημαίνει ότι η οποιαδήποτε επίθεση, αδικία και αυθαιρεσία του κράτους σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα και πολίτη να τη λαμβάνει ως επίθεση , αδικία και αυθαιρεσία ενάντια στο σύνολο. Ώστε σύσσωμος ο λαός, μέσω ενός παλλαϊκού μετώπου χωρίς "πατρώνους" και εξαρτήσεις, να διεκδικεί δυναμικά τη προστασία των δικαιωμάτων και την εφαρμογή του νόμου!

 

Να πραγματώσει δηλαδή έμπρακτα τη βασική αρχή της αγωνιστικής και κοινωνικής αλληλεγγύης που είναι "ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ". Χωρίς την ενότητα του λαού και την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ η δημοκρατία μετατρέπεται σε δικτατορία του διεθνούς κεφαλαίου, που ως πρακτική και στόχο έχει να εξαθλιώσει τους λαούς και να τους δουλοποιήσει!

 

Κανένας εχθρός όσο μεγάλος και δυνατός να είναι, δεν είναι πιο δυνατός και πιο ισχυρός από τον ενωμένο λαό. Ήρθε η στιγμή να ξαναγράψουμε ιστορία ως Έλληνες! Μια ιστορία που θα μας τιμά και δεν θα μας ντροπιάζει. Μια ιστορία που ο καθένας μας θα αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα ενεργού πολίτη. Ο καθένας μας είναι ένα κομμάτι από το παζλ του ανάγλυφου της αλλαγής. Συμπληρώνουμε το παζλ με την ενεργή συμμετοχή μας.

 

Ελληνικέ Λαέ όλα δικά σου είναι και όλα σε σένα ανήκουν!

 

Από δούλος σε ατομικό ρόλο γίνε αφεντικό σε συλλογικό ρόλο!

 

Ήρθε η ώρα το δρόμο να δείξεις και στους άλλους λαούς!

 

Να σαι εκεί πρώτος στο μετερίζι του αγώνα!

 

Τη γροθιά σου να σφίξεις και να γκρεμίσεις τη ΝΤΠ και τις μαριονέτες της!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου