Κατάλαβε το και ετοιμάσου. Το μόνο Σύνταγμα που ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το Ευρωσύνταγμα, που στην Ελλάδα επικυρώθηκε από το…Κοινοβούλιο τον Αύγουστο του 2008, όταν αμέριμνοι όλοι μας κάναμε τα μπάνια μας… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κατάλαβε το και ετοιμάσου. Το μόνο Σύνταγμα που ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το Ευρωσύνταγμα, που στην Ελλάδα επικυρώθηκε από το…Κοινοβούλιο τον Αύγουστο του 2008, όταν αμέριμνοι όλοι μας κάναμε τα μπάνια μας…

  Στα πλαίσια της αφύπνισης μας επείγει όσο ποτέ άλλοτε να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε επί 600 χρόνια υπό ξένη κατοχή. 400 υπό οθωμανική, κ...

 





Στα πλαίσια της αφύπνισης μας επείγει όσο ποτέ άλλοτε να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε επί 600 χρόνια υπό ξένη κατοχή. 400 υπό οθωμανική, και 200 των Χαζαροεβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ και πληθώρας Στοών, που μέλη τους δολοφόνησαν το 1831 τον Ιωάννη Καποδίστρια, εμποδίζοντας τελικά κάθε μας προσπάθεια για δημιουργία ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους!! Στόχος αυτής της στυγνής κατοχής είναι ο Ελληνικός λαός να χρωστά αιωνίως υπέρογκα ποσά στους τραπεζίτες. Εξ αιτίας του αέναου χρέους ελπίζουν ότι ο Ελληνικός λαός θα εξαφανιστεί και τη θέση του θα πάρει ο εισαγόμενος αφροασιατικός όχλος που δεν θα ενοχλεί τους σχεδιασμούς…


 

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση μας αναγκάζει να δημιουργήσουμε για τους αιτούντες άσυλο, γκρίζες ζώνες εντός της χώρας μας που πρέπει υποχρεωτικά να είναι κοντά στα σύνορά μας και απαγορεύει αυτές οι αιτήσεις να γίνονται στο έδαφος άλλης χώρας, εκεί που διαμένουν ήδη οι λαθρομετανάστες πριν έλθουν εδώ!!! Αυτό εξηγεί σχεδόν τα παντα και ειδικά την κατασκευή των νέων ΚΥΤ της κυβέρνησης επι Καιρίδη στα σύνορά μας στον Έβρο, παρά την αντίδραση των κατοίκων, και το προφανές της παρανομίας αυτής της πράξης που πλήττει ευθέως την Εθνική μας κυριαρχία που όμως και αυτήν κάποιοι πολιτικοί φρόντισαν να την απολέσουμε για 100 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ…

 

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός 

 

Τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά από την δόλια χρεωκοπία καθώς και την ψεύτο πανδημία η εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν λάβει διαφορά καταστροφικά μέτρα εναντίων όλων μας παραβιάζοντας όχι μόνο το Ελληνικό Σύνταγμα αλλά έχουν ακυρώσει και τα όλα τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μας!

 

Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό τοπίο που ζούμε δημιουργούν κάποιοι ένα κλίμα ισχυριζόμενοι ότι μπορούμε να σωθούμε ως Έθνος επικαλούμενοι την προάσπιση του Συντάγματος και ειδικά του άρθρου 120!!

 

Έτσι λοιπόν παράλληλα με την ολιγοήμερη άδεια που έδωσα στον εαυτό μου καθησα και έψαξα μέσα στο ΣΚ για να δω αν τελικά έχει ισχύ γενικά το Ελληνικό Σύνταγμα ή έχει μήπως καταργηθεί προ πολλού και απλά δεν το γνωρίζουμε;;;

 

Άραγε μπορούν τα πολιτικά κόμματα να σώσουν τον Ελληνικό λαό μέσα από τις όποιες κοινοβουλευτικές τους διαδικασίες ή μήπως όχι;;; Αν όχι, τότε ποιους εξυπηρετούν και τι πρέπει να γίνει;;;

 

Να διευκρινίσω κάτι βασικό!! Το μόνο Σύνταγμα που ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι το Ευρωσύνταγμα !!!! Που εγκρίθηκε αγαπητοί μου από τις κυβερνήσεις των κρατών μασκαρεμένο ως η « Συνθήκη της Λισσαβώνας »!!!!!!!

 

Στην Ελλάδα φίλοι μου το Ευρωσύνταγμα τους, επικυρώθηκε από το ψευτο-Κοινοβούλιο τους, τον Αύγουστο του 2008 οταν όπως παντα αμέριμνοι όλοι μας κάναμε τα μπάνια μας !!!!

 

Όσοι λοιπόν μας λένε ότι στα Ελληνικά δικαστήρια υπερισχύει το άρθρο 120 του δικού μας Συντάγματος δυστυχως εξαπατούν έμας αλλα και τους εαυτούς τους γιατί πολύ απλά το αντικατέστησαν με το άρθρο 28 του νέου Συντάγματος μας που οι αλήτες ψήφισαν και επικύρωσαν στην αλήθεια κάτω από την μύτη μας !!!!!! ( Όποιος αμφιβάλλει μπορεί να διαβάσει στα σχόλια το τι λέει επακριβώς αυτό το κατάπτυστο άρθρο !!!! )

 

Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα, όποτε γίνουν εκλογές και αναδειχτεί μια Οικουμενική κυβέρνηση (θυμηθείτε τα λόγια μου γιατί δεν αργή να συμβεί ) επειδή λογικά κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν θα συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία και κυρωθεί από τη Βουλή μια …Συμφωνία του Αιγαίου (κατά τα πρότυπα της Συμφωνίας των Πρεσπών , δηλαδή ένα νέο ξεπούλημα της Πατριδος μας που όλοι φοβόμαστε ), ο …. υπάρχον Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει απλά στον Ελληνικό λαό , που θα είναι παραλυμένος από τους συνεχείς εγκλεισμούς, τους πλειστηριασμούς του πτωχευτικού κώδικα, την ανεργία και τη φτώχεια που καλπάζει , και ίσως από το σοκ ενός κατασκευασμένου πολεμικού επεισοδίου ( κρατήστε το και αυτό ) …ότι η απώλεια ενός πραγματικά τεράστιου μέρους της Εθνικής μας κυριαρχίας παραχωρείται ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ υπαγορεύτηκε από το σπουδαίο Εθνικό …συμφέρον και ότι δεν παραβιάστηκε το Σύνταγμά μας μιας και το κατάργησαν ουσιαστικά με το άρθρο 28 και την Συνθήκη της Λισσαβώνας !!!!!!!!!!

 

Διότι καλοί μου φίλοι, παντα αυτοί προνοούν , και κυρίως κατακαλοκαιρο να φτιάξουν αυτό το γ@μηνένο άρθρο γιαυτην ακριβώς τη βρωμοδουλειά !!!!

 

Δηλαδή , τη παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας εν καιρώ ειρήνης μέσω υπογραφής διεθνών και διμερών συνθηκών !!!!!!!

 

Αυτή τη τεράστια περιοχή που μας ανήκει με όλα της τα κυριαρχικά δικαιώματα εξάλλου απαιτεί, μεταξύ των τόσων άλλων, να οικειοποιηθεί και η …..φίλη μας Τουρκία!!!!

 

Οπότε !!!!! Θα συμβεί ακόμη μια φορά, τα γνωστά καθεστωτικά τους ΜΜΕ δεν θα σταματούν να τονίζουν αλλαλάζοντας, ότι επιτέλους εμείς είμαστε τελικά οι …κερδισμένοι, καθώς , η Συμφωνία φίλοι μου καλοί προβλέπει παράλληλα με τη παραχώρηση …..152 νησιών μας, ότι ένα μέρος της εξώφλησης του αστρονομικού δήθεν χρέους, που δόλιος σας το ξαναγράφω μας έχουν φορτώσει, θα μετατεθεί για μετά το 2070, ενώ οι υπόλοιπες μη αναστρέψιμες κολοσσιαίες Εθνικές απώλειες που θα υποστούμε, θα εκφραστούν στη γλώσσα της αντίθετης λογικής, ώστε οι πολλοί να μην αντιληφθούν σε ποια φριχτά πράγματα μεταφράζονται!!!!!

 

Ένα από αυτά τα φριχτά πράγματα, είναι ότι η Συμφωνία του Αιγαίου προφανώς θα προϋποθέτει και την ενεργοποίηση του Νέου Σύμφωνου Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λέει ξεκάθαρα ότι όσο διαρκούν οι διαδικασίες παροχής ασύλου εντός των συνόρων μιας χώρας, εν προκειμένω στις δομές των νησιών ή του Έβρου, αυτές δεν θα θεωρούνται Ευρωπαϊκό έδαφος, και κατουσίαν Ελληνικό!!!!!!!!!!!!!

 

Μ’ άλλα λόγια, η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό την πίεση των ανθελληνικών λόμπι, που φυσικά έχουν τεράστια συμφέροντα, μας αναγκάζει να δημιουργήσουμε για τους αιτούντες άσυλο, γκρίζες ζώνες εντός της χώρας μας που πρέπει υποχρεωτικά να είναι κοντά στα σύνορά μας, και απαγορεύει αυτές οι αιτήσεις να γίνονται στο έδαφος άλλης χώρας, εκεί που διαμένουν ήδη οι λαθρομετανάστες πριν έλθουν εδώ!!!

 

Αυτό εξηγεί σχεδόν τα παντα και ειδικά την κατασκευή των νέων ΚΥΤ της κυβέρνησης επι Καιρίδη ( και μάλιστα από τον ίδιο τον αδερφό του ) στα σύνορά μας στον Έβρο, παρά την αντίδραση των κατοίκων, και το προφανές της παρανομίας αυτής της πράξης που πλήττει ευθέως την Εθνική μας κυριαρχία που όμως και αυτήν κάποιοι προδότες πολιτικοί φρόντισαν να την απολέσουμε για 100 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!

 

Αν αυτό φίλοι μου δεν αποτελεί προσπάθεια αφανισμού της Ελλάδας μας και της Ελληνικής φυλής, τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι;;;;;;

 

Γι’ αυτο στα πλαίσια της αφύπνισης μας επείγει όσο ποτε άλλοτε να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε επί 600 χρόνια υπό ξένη κατοχή !!!!!!!!!!

 

400 υπό οθωμανική, και 200 των Χαζαροεβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ και πληθώρας Στοών, που μέλη τους δολοφόνησαν το 1831 τον Ιωάννη Καποδίστρια, εμποδίζοντας τελικά κάθε μας προσπάθεια για δημιουργία ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους !!!!!!!!

 

Στόχος αυτής της στυγνής κατοχής είναι ο Ελληνικός λαός να χρωστά αιωνίως υπέρογκα ποσά στους Χαζαροεβραίους τραπεζίτες και όλους τους κόπους του να τους καταχρώνται αυτοί, παρέα με 5-10 ντόπιες οικογένειες της ιδίας καταγωγής, που τους υπηρετούν πάντα ως πιστά σκυλιά!!!!

 

Εξ αιτίας του αέναου χρέους ελπίζουν ότι τελικά ο Ελληνικός λαός θα εξαφανιστεί από το πανάρχαιο λίκνο του, θα διασπαρεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και τη θέση του θα πάρει ο εισαγόμενος βάρβαρος αφροασιατικός όχλος που δεν θα ενοχλεί τους σχεδιασμούς της Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, του Φόρουμ του Νταβός και των λοιπών Ινστιτούτων!!!!!!!!

 

Το φερόμενο ως Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι λοιπόν μια ψευτο-Βουλή φοροληστρικής και γενοκτονικής σκόπευσης, και όλα τα κόμματα που εισέρχονται σ’ αυτήν απαρτίζουν δύστυχος μια εγκληματική Συμμορία σφουγγοκωλάριων των εν λόγω Εβραίων τραπεζιτών και των συνεργατών τους !!!!!!

 

Δυστυχώς κανένα κόμμα δεν μπαίνει στη ψευτο-Βουλή τους αν δεν έχει εγκριθεί από το Χαγανάτο του εγκλήματος !!!!

 

Εγώ προσωπικά εκεί έχω καταλήξει φίλοι μου και άντε να αφαιρέσω δυο απο αυτά τα κόμματα, μιας και δεν έχω την ακριβή εικόνα των προθέσεων τους !

 

Αλλα οι περισσότεροι …εγχώριοι πολιτικοί όχι μόνο είναι απόγονοι των τότε κοτζαμπάσηδων-μασόνων που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και των δοσίλογων της Γερμανικής κατοχής, αλλά και «όλως τυχαίως» είναι και χαζαροεβραϊκής καταγωγής που έχουν αλλάξει επίτηδες τα πραγματικά τους ονόματα οπως σας έχω αποδείξει κατά καιρούς μόνο και μόνο για να μην γίνονται αντιληπτοί από όλους μας !!!!!!!!

 

Μαθαίνοντας όμως ποια είναι τα πραγματικά τους ονόματα και πόσο πολλοί είναι σε όλες τις καίριες θέσεις, αναγκαστικά αναθεωρούμε την άποψή μας για το πόσο είναι κυρίαρχος τελικά ο Ελληνικός λαός, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαϊκοί!!!!

 

Να γνωρίζεται πως ΜΟΝΟ όταν όλοι οι λαοί βγουν από τη μέγγενη της Συμμορίας του Χαγανάτου και των Βρυξελλών θα ανακτήσουν και πάλι την εθνική τους κυριαρχία!!!!!

 

Φυσικά δεν λέω ότι είναι εύκολο, μάλιστα καθόλου, αλλά δεν είναι και αδύνατον!!!!!

 

Το Εβραϊκό Χαγανάτο δεν επιτίθεται μόνο εναντίον μας, αλλά και όλων των Ευρωπαϊκών λαών και των περισσότερων δυτικών!!!

 

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί ακόμα και μετά από δεκαετίες καταστροφής της Εθνικής τους παιδείας, προσπαθούν να παραμένουν δεμένοι με τα Δημοκρατικά ιδεώδη και αντιδρούν περισσότερο από όλους τους άλλους στις ανομίες της Συμμορίας, πλην ελαχίστων και κυρίως ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ και ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!

 

Μετά τη μαζική λαθρομετανάστευση, το πιο πρόσφατο μέσον μαζικής δολοφονίας μας , που χρησιμοποιεί η εγκληματική Συμμορία , είναι η καταστροφή της ανεξάρτητης εργασίας μέσω των αναγκαστικών εγκλεισμών, η στέρηση θεμελιωδών δικαιωμάτων, και οι ΜΑΖΙΚΟΙ εμβολιασμοί με πειραματικά εμβόλια αγνώστων συνεπειών!!!!!

 

Το μέλλον μας καθώς και των υπολοίπων Ευρωπαίων, καθως και των Αμερικανών, και όσων λοιπών Δυτικών γονατίσουν μπροστά σ’ αυτήν την κτηνώδη επίθεση, διαγράφεται οχι απλά δυσοίωνο αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου