Οι άνθρωποι των ειδικών αποστολών στα εθνικά ζητήματα προχωρούν το έργο τους… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι άνθρωποι των ειδικών αποστολών στα εθνικά ζητήματα προχωρούν το έργο τους…

  Παράδοση της Βορείου Ηπείρου μας στο καθεστώς της Αλβανίας… Αποδοχή στην πράξη της νομιμότητας της Κατοχής και Εισβολής πριν 50 χρόνια στη...

 





Παράδοση της Βορείου Ηπείρου μας στο καθεστώς της Αλβανίας…Αποδοχή στην πράξη της νομιμότητας της Κατοχής και Εισβολής πριν 50 χρόνια στη Μεγαλόνησο, από την βάρβαρη, αιμοσταγή, δολοφονική Τουρκία, ενώ μετά την Κύπρο και η Κάσος κείται μακράν…


 

Ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης απέδειξε πολλάκις, πως είναι ο πολιτικός των ειδικών αποστολών στα εθνικά μας θέματα, με την καθοδήγηση και την υποστήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη! Η απαλλαγή του ελληνικού λαού από αυτήν την κυβέρνηση θα τύγχανε και της ευλογίας του Θεού μας…

 


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

 

Ακόμη και κατά τη διάρκεια κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη, κατά τη διάρκεια συζητήσεων και συνυπογραφών της ενδοτικής Συμφωνίας της Μαδρίτης (στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη στις 8 Ιουλίου 1997), όπου αναγνωρίστηκαν θεμιτά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος, ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνέχισε να υπερασπίζεται το δόγμα “Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης” με τους επιθετικούς, παμπόνηρους, άρπαγες Τούρκους!


Έτσι φυσικά και επειδή ο θυμόσοφος λαός μας, λέγει, “το μήλο πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά”, δεν ήταν δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην ακολουθήσει αυτό το πατρικό δόγμα περί συζητήσεων με τον αναξιόπιστο καθεστωτικό Τούρκο Σουλτάνο Ρ. Τ. Ερντογάν! 

 

Γι΄ αυτό πηγαινοέρχονται αντιπροσωπίες των δυο χωρών σε Αθήνα και Άγκυρα, συζητώντας και πάλι συζητώντας, πως τελικά θα υποχωρεί η Ελλάδα προς όφελος της Τουρκίας σε όλες τις ανύπαρκτες διαφορές που εγείρει η Άγκυρα!

 

Επειδή λοιπόν η “δουλειά” δεν πήγαινε καλά με Υπουργό Εξωτερικών τον Νίκο Δένδια κατά την πρώτη 4ετία κυβερνήσεως της ΝΔ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέλαβε τα υψηλά καθήκοντα ΥΠΕΞ τον Ιούνιο 2023!

 

Από εκεί και μετά ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης απέδειξε πολλάκις, πως είναι ο πολιτικός των ειδικών αποστολών στα εθνικά μας θέματα, με την καθοδήγηση και την υποστήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

 

Οι Έλληνες γονατίζουν, μόνο μπροστά στο Θεό τους και την Σημαία τους…

 

Στο τελευταίο ταξίδι στην Αθήνα του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, στις 7 Δεκεμβρίου 2023, η ελληνική κυβέρνηση ισχυριζόταν ότι θα προσέλθει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία, την ίδια ημέρα, με ειλικρινή αισθήματα εξεύρεσης λύσεων!

 

Μας έκρυβε βέβαια, πως θα υποδέχονταν τον Τούρκο Πρόεδρο ως Σουλτάνο, εκδηλώνοντας τη ραγιαδίστικη νοοτροπία των Ελλήνων κυβερνώντων! 

 

Αφού κατά πρώτον, και όπως αποκάλυψε σε βίντεο το τουρκικό κρατικό  πρακτορείο ειδήσεων “Αναντολού”, oΥΠΕΞ μας Γιώργος Γεραπετρίτης υποδέχτηκε τον Τούρκο Πρόεδρο στο αεροδρόμιο με μια βαθιά υπόκλιση!

 


Αλλά να έμενε μόνο εδώ η ραγιαδιστική νοοτροπία του Έλληνα ΥΠΕΞ;

 

Λίγες ώρες μετά, στο Προεδρικό Μέγαρο και κατά την είσοδο του Τούρκου Σουλτάνου, πάλι ο Γιώργος Γεραπετρίτης έκανε μια βαθιά υπόκλιση στον σφαγέα Τούρκο του απανταχού ελληνισμού!



Και δυστυχώς για τον ίδιο, δεν έπεισε κανέναν, ο ισχυρισμός του, πως η βαθιά υπόκλιση ήταν για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ακολουθούσε, ως μια κίνηση ευγένειας! 

 

Ωστόσο το βίντεο που αποθανατίστηκε από την τουρκική τηλεόραση στο αεροδρόμιο, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Έλληνα ΥΠΕΞ!

 

Όπως τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα και η δήλωσή του:

 

«Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν φωνές που είναι αντίθετες στην προσέγγιση με την Τουρκία»! 

 

Ναι κύριε Γεραπετρίτη, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι απέναντι σε αυτές τις ραγιαδιστικές συνομιλίες!

 

Ας άρουν οι Τούρκοι πρώτα το CasusBelli (Αφορμή Πολέμου), που μας έχουν επιβάλλει από το 1995, δηλαδή για το δικαίωμά μας που απορρέει από τη Συνθήκη των Θαλασσών στο MontegoBay (1982) και η οποία ολοκληρώθηκε το 1994, για αύξηση των ναυτικών μιλίων μας στο Αιγαίο από τα 6 στα 12 και μετά συζητάμε μαζί τους!

 

Ας εγκαταλείψουν τα τρελά σενάρια του διαταραγμένου μυαλού τους, περί “Γαλάζιας Πατρίδας”και μετά συζητάμε μαζί τους!

 

Ας πάψουν να ισχυρίζονται, ότι η μειονότητα στη Δυτική Θράκη είναι τουρκική και όχι όπως προστάζει η Συνθήκη της Λωζάνης, δηλαδή Έλληνες το θρήσκευμα Μουσουλμάνοι και μετά συζητάμε μαζί τους!

Ας επαναφέρουν την Αγιά Σοφιά σε Ναό της Ορθοδοξίας, όπως έχει αναγνωρίσει η UNESCOκαι μετά συζητάμε μαζί τους!

 

Ας, ας, ας, πολλά μα πάρα πολλά θα μπορούσα να αναφέρω!

 

Μέχρι τότε δεν υπάρχει καμιά ειλικρινής συζήτηση με τον Τούρκο εισβολέα στην Κύπρο μας!

 

Οι όποιες συζητήσεις γίνονται χαρακτηρίζονται από υπέρμετρη υποχωρητικότητα από πλευράς μας, που αγγίζει τα όρια της Εσχάτης Προδοσίας, λόγω της παράδοσης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων!   

 

Οι αγνοούμενοι της Κύπρου, οι συλληφθέντες δολοφονημένοι, η ίδια η Κύπρος ζητάει Ένωση με την Ελλάδα και όχι ΔΔΟ…

 

Πώς μωρέ καθόσαστε στο ίδιο τραπέζι και συζητάτε με τον Τούρκο, όταν η Κύπρος μας είναι το τελευταίο διχοτομημένο ευρωπαϊκό κράτος, μέλος της ΕΕ;

 

Πώς μωρέ τολμάει ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο μας για τα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής του βορείου τμήματος της Μεγαλονήσου μας, να εκστομίζει ανερυθρίαστα, πως στηρίζει τα θέλω για το Νησί του Τούρκου εισβολέα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

 

«Εκφράζω την αμέριστη υποστήριξή μας στην προσπάθεια να επανενωθεί το νησί για να κλείσει επιτέλους αυτή η πληγή! Να προχωρήσουμε μπροστά με έναν νέο αναστοχασμό, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και προσηλωμένοι στην επιμονή μας να μην κάνουμε την ακινησία καθεστώς! Τον μισό αιώνα που πέρασε η Κύπρος έγινε σύγχρονη δημοκρατία και στάθηκε όρθια στις ολέθριες επιπτώσεις του “Αττίλα”. Έχοντας στο πλευρό της την Αθήνα κράτησε ζωντανό το αίτημα της επανένωσης… Κυπριακή Δημοκρατία σε μια ΔΔΟ, σε ένα ενιαίο κράτος… Κύπρος και Ελλάδα είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ»!

 

Ενώ λοιπόν ο Ρ. Τ. Ερντογάν σε ομιλία του στη Κ.Ο. του κόμματός του για την Κύπρο, χαρακτήρισε ως τουρκική την μειονότητα στην Θράκη μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπέρ της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο μας!

 

Ξεχνώντας τους διαχρονικούς αγώνες για την Ένωση της Ελλάδος με την Κύπρο! Ξεχνώντας τους νεκρούς μας και τους αγνοουμένους μας!

 

Αλλά τι ακριβώς είναι η Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία, που θέλουν Μητσοτάκης και Ερντογάν;

 

Πώς θα είναι το κράτος της Κύπρου εάν επικρατήσει – κάτι που θέλουν οι  ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ – αυτή η ενδοτική προσπάθεια;

 

Ομόσπονδο κράτος, είναι ένα κράτος με δυο Περιφέρειες και με δικά του βεβαίως Όργανα Εξουσίας, με το διαχωρισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ του Κεντρικού Ομόσπονδου Κράτους και των Περιφερειών του, όπως η Νομοθετική, η Εκτελεστική και η Δικαστική Εξουσία!

 

Με λίγα και απλά λόγια, Ομόσπονδο Κράτος δημιουργείται, όταν δυο ή και περισσότερα κράτη (όπως οι ΗΠΑ) επιθυμούν την “Ένωσή” τους!

 

Δηλαδή εν προκειμένω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ αποδέχονται στην πράξη τη νομιμότητα της Κατοχής και Εισβολής πριν 50 χρόνια στη Μεγαλόνησο, από την βάρβαρη, αιμοσταγή, δολοφονική Τουρκία!

 

Εάν δεν είναι αυτή, άλλη μια εθνική Προδοσία, τότε τι ακριβώς είναι;

 

Χωρίς βέβαια αντίδραση από την εθελόδουλη κυβέρνηση της Κύπρου μας!

Αφού Αθήνα και Λευκωσία έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία διεθνοποίησης του Κυπριακού, στο πλαίσιο της ΔΔΟ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί το 2024 μια χώρα μέλος της ΕΕ να είναι υπό κατοχή αλλά και διαιρεμένη!

 

Παράδοση της Βορείου Ηπείρου μας στο καθεστώς της Αλβανίας…

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, γνωρίζουν για το “πρωτόκολλο της Κέρκυρας”!

 

Όπου στην Κέρκυρα την 17η Μαΐου 1914 υπογράφηκε και από την Αλβανία, η νομιμοποίηση της μειονότητας της Βορείου Ηπείρου μας! 

 

Ως αυτόνομη Πολιτεία, αναγνωριζόταν η Βόρειος Ήπειρος, όπου παραχωρείτο πλήρες καθεστώς ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ, δηλαδή, διοικητικής, δικαστικής, εκπαιδευτικής και θρησκευτικής!

 

Δυστυχώς όμως, η Αλβανία  ουδέποτε εφάρμοσε αυτή τη συμφωνία, παρ΄ ότι την είχε αποδεχθεί με την υπογραφή της και παρ΄ ότι ήταν εγγυήτριες οι 6 μεγάλες δυνάμεις της εποχής. Οι Αλβανοί καταπίεζαν αφόρητα τους Βορειοηπειρώτες  και τους στερούσαν – τους στερούν και σήμερα – όλα τα υπογραφέντα δικαιώματα, χωρίς καμιά αντίδραση από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις!

 

Έτσι φτάσαμε στην φυλάκιση και την καθαίρεση του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρας Φρέντη Μπελέρη!

 

Μια μεθόδευση που ξεκίνησε τον Μάιο του 2023 με την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος και την προκήρυξη νέων εκλογών, που έγιναν με νέους συμπληρωμένους εκλογικούς καταλόγους και ολόκληρη την κρατική μηχανή και τον ίδιο τον Αλβανό Πρωθυπουργό να κινητοποιούνται υπέρ του εκλεκτού τους, στις εκλογές της 4ης Αυγούστου 2024!

 

Κάπως έτσι εκλέχτηκε νέος Δήμαρχος Χειμάρας ο εκλεκτός του Έντι Ράμα,  Βαγγέλης Τάβος, έναντι του υποψήφιου της Ομόνοιας Πέτρου Γκιγκουρία και χάσαμε την Χειμάρα, το προπύργιο του Βορειοηπειρωτισμού!

 

Αλλά όπως έχω γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, αυτή η εθνική ήττα έχει ονοματεπώνυμα! Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Γεραπετρίτης!

 

Πού αντί να αποφυλακίσουν το Δήμαρχο Χειμάρας Φρέντη Μπελέρη, με όλα τα διεθνή μέσα που διέθεταν, εκείνοι έπαιξαν το παιχνίδι του Αλβανού Έντι Ράμα, τοποθετώντας στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τον Φρέντη Μπελέρη, αδυνατίζοντας την ισχύ της ελληνικής ομογένειας στη Βόρειο Ήπειρο!

 

Θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων των Ελλήνων αγωνιστών και ιδιαίτερα του Αριστοτέλη Γκούμα και του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκαν στυγνά από το καθεστώς της Αλβανίας!

 

Κατά τα άλλα, η Αθήνα μέσω διπλωματικών πηγών, αφού το ΥΠΕΞ δεν είχε τα κότσια να βγάλει μια ανακοίνωση, ήγειρε αμφιβολίες για το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών της 4ης Αυγούστου 2024!

 

Μετά την Κύπρο και η Κάσος κείται μακράν;

 

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Γεραπετρίτης κατάπιαν  αμάσητη την ντροπιαστική υποχώρηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Κάσο, θυμίζοντας την νύχτα των Ιμίων και δίνοντας τη δυνατότητα στην Τουρκία να γκριζάρει περαιτέρω το Αιγαίο μας!

 

Αφού ο Τούρκος Σουλτάνος, με αφορμή την πόντιση υποβρυχίου καλωδίου, που χρηματοδοτείται μάλιστα από την ΕΕ, από πλοίο με ιταλική σημαία, για ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου – Κρήτης, ενοχλήθηκε και ισχυριζόμενος ότι αυτή η πράξη γίνεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα, έστειλε εκεί πολεμικά του πλοία και σκάφη!Η ελληνική πλευρά λοιπόν το έβαλε στα πόδια και αναφώνησε, πως και «η Κάσος κείται μακράν»!

 

Σημειώστε και τις προχθεσινές δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη και θα καταλάβετε το μέγεθος της δουλικότητας!

 

Ισχυρίστηκε λοιπόν ο ΥΠΕΞ μας:

 

«Η ακινησία και η αδράνεια στο Κυπριακό, η έλλειψη πολιτικής γενναιότητας, οδήγησε δυστυχώς σε πιο ακραίες θέσεις την Τουρκία»! 

 

Μα δεν είσαστε εσείς κυβέρνηση 5 χρόνια τώρα; Τι ακριβώς έχετε πράξει, εκτός της συνεχούς υποχωρητικότητας σε όλα τα ανύπαρκτα ζητήματα, τα οποία θέτει στο τραπέζι η Τουρκία και η οποία με την επιθετικότητά της κερδίζει συνεχώς “σημεία” επί των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, διεθνώς αναγνωρισμένων;

 

Εν κατακλείδι, η απαλλαγή του ελληνικού λαού από αυτήν την κυβέρνηση θα τύγχανε και της ευλογίας του Θεού μας!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου