Σάλος στις Η.Π.Α: Στελέχη της «αμαρτωλής» Planned Parenthood φέρονται να συζητούν για την πώληση μελών του σώματος εμβρύων σε συγκλονιστικό μυστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post. Εμπλέκεται και η Καμάλα Χάρις… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σάλος στις Η.Π.Α: Στελέχη της «αμαρτωλής» Planned Parenthood φέρονται να συζητούν για την πώληση μελών του σώματος εμβρύων σε συγκλονιστικό μυστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post. Εμπλέκεται και η Καμάλα Χάρις…

  Ύποπτος και ο ρόλος της υποψήφιας πλέον Προέδρου των Η.Π.Α Kamala Harris , η οποία ως Γενική Εισαγγελίας της Καλιφόρνιας, ενήργησε κατόπι...

 





Ύποπτος και ο ρόλος της υποψήφιας πλέον Προέδρου των Η.Π.Α Kamala Harris, η οποία ως Γενική Εισαγγελίας της Καλιφόρνιας, ενήργησε κατόπιν αιτήματος της Planned Parenthood και άνοιξε μια ποινική έρευνα για τον Daleiden, ο οποίος τράβηξε τα συγκεκριμένα αποκαλυπτικά video τα οποία έρχονται τώρα στο φως μετά από 9 χρόνια…

 

Το 2021, το ζήτημα είχε έρθει ξανά στη δημοσιότητα λόγω μιας φρικιαστικής έκθεσης των Η.Π.Α, σύμφωνα με την οποία η Planned Parenthood σχετιζόταν με πειράματα σε ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, τα οποία χρηματοδοτούνταν μάλιστα από την κυβέρνηση των Η.Π.Α και τον Fauci

 

Πηγές: New York Post & Center For Medical Progress

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Η Planned Parenthood είναι ο ίδιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που είχε διανείμει video σε πολλές χιλιάδες σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος «ολοκληρωμένης σeξoυαλικής αγωγής» του ΠΟΥ, το οποίο  έδειχνε πώς τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται από τους δασκάλους να αρχίσουν να αυνaνίζoνται. Στόχος του βίντεο αυτού ήταν, τότε, τα παιδιά να γνωρίσουν και γιατί όχι (!!)...να αρχίσουν να κάνουν σeξ όσο το δυνατόν νωρίτερα...! Θυμηθείτε το αποκαλυπτικό μας άρθρο εδώ. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς ο πρεσβύτερος υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο της Planned Parenthood (εδώ), ενώ εξαιρετικές σχέσεις συνεργασίας έχει και ο ίδιος ο Bill Gates με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος βρέθηκε πάλι στην επικαιρότητα πριν λίγο καιρό, το 2021, λόγω μιας Φρικιαστικής Έκθεσης των Η.Π.Α, σύμφωνα με την οποία η Planned Parenthood σχετιζόταν με πειράματα σε ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, τα οποία χρηματοδοτούνταν μάλιστα από την κυβέρνηση των Η.Π.Α και τον Fauci (εδώ). Μετά από αυτή την εισαγωγή, που ήταν απαραίτητη, ακολουθεί το άρθρο της New York Post σε απόδοση…

………………………


Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν μυστικά videos, τα οποία η Planned Parenthood προσπάθησε να μπλοκάρει για οκτώ χρόνια, στα οποία φαίνεται το παράρτημα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού στο Χιούστον του Τέξας να περιγράφει τη γέννηση όψιμων εμβρύων άθικτων και ζωντανών και να ακρωτηριάζει τα σώματα στη συνέχεια για να καλύψει παραβιάσεις της ομοσπονδιακής νομοθεσίας για τις αμβλώσεις μερικής γέννησης, σε συζητήσεις σχετικά με την πώληση μελών του σώματος του εμβρύου.

 

Στα πλάνα δύο συνομιλιών που γυρίστηκαν στην εμπορική έκθεση της Εθνικής Ομοσπονδίας Αμβλώσεων το 2015, μυστικοί ρεπόρτερ που παρουσιάζονται ως χονδρέμποροι εργαστηρίου μιλούν με την Δρ. Ann Schutt-Aine, τον επικεφαλής ιατρικό διευθυντή του Planned Parenthood Gulf Coast, και τον Tram Nguyen, RN, Αντιπρόεδρο στο υποκατάστημα για πρόσβαση σε αμβλώσεις.

 

Στην πρώτη συνομιλία, ο μυστικός ρεπόρτερ, από το Κέντρο Ιατρικής Προόδου, λέει στον Nguyen και στον Δρ. . Ο Δρ Schutt-Aine απαντά, λέγοντας στον Nguyen: «[Μου] είπες για την πρόταση, και έτσι τώρα κάθε φορά που κάνω ένα D&E [διαστολή και άμβλωση εκκένωσης], λέω, "Ω, υπάρχουν κάποιοι πνεύμονες, υπάρχουν μερικοί νεφρά.'"

 

Στη συνέχεια, η Nguyen ζητά συγγνώμη για ένα πολύ διαμελισμένο έμβρυο που έδειξε στους μυστικούς δημοσιογράφους της CMP κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην κλινική πριν από λίγες εβδομάδες, λέγοντας ότι άλλες μέρες τα αποβληθέντα έμβρυα μπορεί να γεννηθούν χωρίς μόνο ένα άκρο: «Απλώς έπρεπε να βιαζόμαστε, ενώ άλλα μέρες είναι πιο άθικτο, όπου είναι σαν ένα χέρι που είναι αποαρθρωμένο».

Ένας ακτιβιστής υπέρ της ζωής που ερευνήθηκε για εγκληματική δραστηριότητα από τον τότε Γενικό Εισαγγελέα της Καλιφόρνια Καμάλα Χάρις το 2015 κυκλοφόρησε μυστικό υλικό την Τρίτη που δείχνει στελέχη της Planned Parenthood να συζητούν προφανώς για την πώληση τμημάτων σώματος από έμβρυα καθυστερημένης ηλικίας, μερικά από τα οποία είχαν γεννηθεί ζωντανά και ως επί το πλείστον άθικτα .

Ο David Daleiden του Κέντρου Ιατρικής Προόδου (CMP), ο οποίος πόζαρε με έναν συνάδελφό του ως χονδρέμπορος εργαστηρίου στην εμπορική έκθεση της Εθνικής Ομοσπονδίας Αμβλώσεων το 2015, βιντεοσκόπησε δύο συνομιλίες με την Δρ. Ann Schutt-Ainé, την επικεφαλής ιατρική υπηρεσία του Planned Parenthood Gulf Coast και το Tram Nguyen, RN, αντιπρόεδρος του υποκαταστήματος για την πρόσβαση στις αμβλώσεις.

Ενώ η CMP ισχυριζόταν πάντα ότι τα βίντεο του Daleiden αποκάλυπταν παρανομίες, η Planned Parenthood είπε τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα αρχικά βίντεο ότι το προσωπικό της συζητούσε για τη νόμιμη, μη κερδοσκοπική δωρεά εμβρυϊκού ιστού σε ερευνητικές εταιρείες.

Αλλά ο Daleiden ισχυρίζεται ότι αυτά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ακόμη πιο αποδεικτικά ότι τα σημεία συζήτησης του Planned Parenthood εκείνη την εποχή ήταν ψευδή — και ότι το προσωπικό είχε εμπλακεί σε αδικοπραγίες.

«Ο Schutt-Ainé και ο Nguyen περιέγραψαν ότι τεμαχίζουν τα έμβρυα μετά τον τοκετό για να παρακάμψουν πιθανές παραβιάσεις του ομοσπονδιακού νόμου για τις μερικές αμβλώσεις», είπε ο Daleiden, ο οποίος αυτοαποκαλείται πολίτης δημοσιογράφος, στην The Post.



Η Δρ Ann Schutt-Ainé, επικεφαλής ιατρός της Planned Parenthood Gulf Coast, φαίνεται όντως να συζητά για μέρη του σώματος του εμβρύου στο βίντεο.



«Μου είπατε για την πρόταση, και έτσι τώρα κάθε φορά που κάνω μια D&E [διαστολή και έκτρωση εκκένωσης], λέω, "Ω, υπάρχουν μερικοί πνεύμονες, υπάρχουν μερικά νεφρά", λέει η Δρ Schutt-Ainé στο βίντεο.


Στη συνομιλία , ένας μυστικός ακτιβιστής της CMP λέει στους Nguyen και Schutt-Ainé ότι «το συκώτι έχει μικρή ζήτηση» και περιγράφει τον ανταγωνισμό για εμβρυϊκά όργανα και κύτταρα με βάση το τι είναι «πιο κερδοφόρο» για τους προμηθευτές.

«Μου είπες για την πρόταση, και έτσι τώρα κάθε φορά που κάνω μια D&E [διαστολή και έκτρωση εκκένωσης], λέω, "Ω, υπάρχουν πνεύμονες, υπάρχουν μερικά νεφρά", φαίνεται ο Schutt-Ainé να λέει στον Nguyen. το βίντεο.

Στη συνέχεια, ο Nguyen ζητά συγγνώμη από τον Daleiden που του έδειξε ένα διαμελισμένο έμβρυο σε μια προηγούμενη επίσκεψη στο χώρο και εξηγεί ότι τα έμβρυα που έχουν αποβληθεί μερικές φορές γεννιούνται με ένα άκρο που λείπει.



Ο Tran Nguyen (δεν απεικονίζεται σε αυτό το κλιπ), ένας RN που είναι ο αντιπρόεδρος της πρόσβασης σε άμβλωση στην ακτή του Planned Parenthood Gulf Coast, ακούγεται να αναφέρεται σε ένα εμβρυϊκό αποαρθρωμένο χέρι.



Η Nguyen ακούγεται επίσης να λέει ότι αν οι άνθρωποι άκουγαν τη συζήτηση, θα πίστευαν ότι είναι "f-king evil".

«Απλώς έπρεπε να βιαζόμαστε, ενώ άλλες μέρες είναι πιο άθικτο, όπου είναι σαν ένα χέρι που είναι αποαρθρωμένο», λέει ο Nguyen.

Αργότερα στο βίντεο, ο Nguyen ακούγεται να λέει: "Είμαι σαν, "Ναι, έχω σαν ένα πόδι για σένα!" Είμαι σαν, ω s–t, αν με άκουγαν άλλοι, θα ήταν σαν, «Είσαι ο βασιλιάς του κακού».

Ούτε ο Schutt-Ainé ούτε ο Nguyen ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις από το The Post. Κανείς δεν απάντησε στο τηλέφωνο στο παράρτημα του Gulf Coast Planned Parenthood στο Χιούστον την Τρίτη. Το εθνικό γραφείο του Planned Parenthood δεν απάντησε σε email από το The Post.



Ο David Daleiden, ένας ακτιβιστής υπέρ της ζωής που ίδρυσε το Κέντρο Ιατρικής Προόδου, δημοσιεύει δύο βίντεο με αμφιλεγόμενες μυστικές συνομιλίες με στελέχη της Planned Parenthood από το κεφάλαιο του Gulf Coast Planned Parenthood.


Στη δεύτερη από τις δύο βιντεοσκοπημένες συνομιλίες , ο Daleiden ρωτά τον Schutt-Ainé και τον Nguyen πώς να αποκτήσουν τα πιο άθικτα έμβρυα που έχουν αποβληθεί καθυστερημένα για τη συλλογή οργάνων.

« Πολλά έχουν να κάνουν με τη διαστολή του τραχήλου της μητέρας, το άνοιγμα προς τη μήτρα», λέει ο Schutt-Ainé. «Επειδή όταν έχετε καλή διαστολή, έναν τράχηλο που είναι είτε καλά διασταλμένος και/ή απλώς πιο μαλακός και πιο εύκαμπτος, τότε καθώς κατεβάζετε το έμβρυο, μπορείτε να το βγάλετε περισσότερο πριν από την αποδιάρθρωση».

Συνήθως, μπορεί να χρειαστούν τρία ή τέσσερα «περάσματα» της λαβίδας στο κανάλι γέννησης για να βγει το έμβρυο, λέει ο Schutt-Ainé στο δεύτερο βίντεο.



Ο εκτελεστικός διευθυντής του Gulf Coast Planned Parenthood, Tram Nguyen, μιλάει για το «να έχω ένα πόδι για σένα» σε κρυφά βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το 2015.

Προσθέτει ο Nguyen: «Υπάρχουν κάποιοι που είναι σαν, χρειάζομαι να κάνεις ένα πέρασμα, ένα ακόμη πέρασμα».

Ο Schutt-Ainé εξηγεί ότι είναι για να «αποφύγει το PBA» και ο Nguyen συνεχίζει με: « Ναι, ήμουν σαν, «Ε, να πλησιάσω λίγο πολύ!»».

Το PBA σημαίνει τον ομοσπονδιακό νόμο για τις μερικές αμβλώσεις .

Η Schutt-Ainé εξηγεί περαιτέρω ότι « αν κάνω μια διαδικασία και βλέπω ότι φοβάμαι ότι πρόκειται να έρθει στον ομφαλό, μπορεί να ζητήσω μια δεύτερη σειρά λαβίδων για να κρατήσω την σώμα στον τράχηλο και τραβήξτε ένα ή δύο πόδι, επομένως δεν είναι PBA».



Ο David Daleiden κατηγόρησε την τότε γενική εισαγγελέα της Καλιφόρνιας Kamala Harris ότι «όπλισε» το γραφείο της κατόπιν εντολής της Planned Parenthood για να ξεκινήσει μια ποινική έρευνα εναντίον του.

Ο ομοσπονδιακός νόμος για τις αμβλώσεις μερικής γέννησης απαγορεύει τη γέννηση ενός εμβρύου ζωντανό πέρα ​​από τον ομφαλό, με πρόθεση να ληφθούν μέτρα μετά από αυτό που θα σκοτώσει το έμβρυο.

Τον Ιούνιο του 2015, δουλεύοντας μυστικά, η CMP έστειλε email στον Nguyen και στην Αντιπρόεδρο της έρευνας στην Planned Parenthood Gulf Coast, Melissa Farrell, ένα υποτιθέμενο συμβόλαιο για 750 $ ανά εμβρυϊκό ήπαρ και 1.600 $ ανά ζεύγος εμβρυϊκού ήπατος και θύμου αδένα.

Η Post είδε τα μη σφραγισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρήχθησαν από την Planned Parenthood ως εκθέματα στην αγωγή του οργανισμού κατά του Daleiden και της CMP στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο.



Ο Daleiden, που παρουσιάστηκε εδώ το 2016, μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά από μια εμφάνιση σε δικαστήριο του Χιούστον.

Ο Daleiden αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες κακουργήματος και πιθανή φυλάκιση στην Καλιφόρνια επειδή τράβηξε τα βίντεο χωρίς να πάρει την άδεια των στελεχών να τα γυρίσει, εν αγνοία τους δηλαδή, καθώς και για την «κατασκευή» μιας πλαστής άδειας οδήγησης για να εισέλθει στα γραφεία της Planned Parenthood στο Χιούστον. Η ημερομηνία δίκης έχει οριστεί προσωρινά για τον Δεκέμβριο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο.

«Η Planned Parenthood είπε επανειλημμένα στο Κογκρέσο, στα δικαστήρια και στο κοινό ότι είχε «απορρίψει» κάθε ευκαιρία να πουλήσει μέρη του σώματος του μωρού που είχαν αποβληθεί στο Τέξας», είπε ο Daleiden στην The Post.

Αφού ο Daleiden κυκλοφόρησε τα αρχικά βίντεο από το μυστικό τσίμπημα της CMP το 2015, η Εθνική Ομοσπονδία Αμβλώσεων, που εκπροσωπεί την Planned Parenthood, έλαβε ομοσπονδιακή εντολή κατά της δημοσίευσης του βίντεο.

Περίπου την ίδια περίοδο, το γραφείο της τότε Γενικής Εισαγγελίας της Καλιφόρνιας Kamala Harris, ενεργώντας κατόπιν αιτήματος της Planned Parenthood, άνοιξε μια ποινική έρευνα για τον Daleiden και τη CMP, η οποία συνεχίζεται εδώ και εννέα χρόνια.

Ο Daleiden έχει κατηγορήσει τη Harris ότι «όπλισε» το γραφείο της αποφασίζοντας να τον διώξει κατόπιν εντολής της Planned Parenthood.

Τον Μάρτιο του 2016, πράκτορες του Υπουργείου Δικαιοσύνης της πολιτείας Καλιφόρνια έκαναν έφοδο στο σπίτι της κομητείας Orange του Daleiden και κατέσχεσαν τα βίντεο.

Το Κογκρέσο είχε επίσης κλητεύσει το βίντεο από τη CMP στα τέλη του 2015.

Τον περασμένο Μάιο, το Περιφερειακό Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο αποφάσισε ότι η CMP δεν μπορεί να αποτραπεί από την αναδημοσίευση οποιουδήποτε από τα κλητευμένα βίντεο...



Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου