Το ρυάκι θα γίνει ποτάμι και το ποτάμι χείμαρρος…! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ρυάκι θα γίνει ποτάμι και το ποτάμι χείμαρρος…!

ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ στις 19:00! Έλληνες ήρθε η ώρα...! Έλληνες ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού! Σήμερα καλούμαστε όλοι να αντιστα...


ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ στις 19:00! Έλληνες ήρθε η ώρα...!
Έλληνες ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού! Σήμερα καλούμαστε όλοι να αντισταθούμε στα ύπουλα σχέδια αφελληνισμού μας που προωθούνται ξεκάθαρα πλέον από τους κυβερνώντες του τόπου κατόπιν άνωθεν εντολών. Αφού φρόντισαν να μας τρομοκρατήσουν και να ρίξουν και άλλο το φρόνημα μας μέσω των σκληρών οικονομικών μέτρων εναντίον μας, αποπροσανατολίζοντας μας, τώρα θα βάλουν το κερασάκι στην τούρτα. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ψηφίζεται στη Βουλή!
Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μας από τους εισαγόμενους, δύσμοιρους κατά τα άλλα, λαθρομετανάστες, πλέον έφτασε στο τελικό στάδιο εφαρμογής! Δεν θα σας χρειάζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ Έλληνες!
Όπως τουλάχιστον πιστεύουν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, έχουν έτοιμο τον κομματικό «στρατό» στα πρόσωπα των (λαθρο) μεταναστών, που ίσως άθελα τους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο υποταγής του έθνους μας! Δεν υπάρχουν περιθώρια Έλληνες. Σκεφτείτε μόνοι σας… χτυπούν τον Ελληνισμό από παντού! Στα Εθνικά θέματα διεκδικούν όλοι οι γείτονες εδάφη! Η Αλβανοί μιλούν για Τσαμουριά, οι Βούλγαροι και οι Σκοπιανοί διεκδικούν την Μακεδονία μας, οι Τούρκοι το Αιγαίο και τη Θράκη, οι Η.Π.Α τον ορυκτό πλούτο όλων αυτών των περιοχών καθώς βρίσκονται πίσω από όλους τους επίδοξους διεκδικητές…..! Στη συνέχεια μας χτυπούν στην Οικονομία και μας σφίγγουν ακόμα περισσότερο την θηλιά, μιλούν ανοικτά για ξεπούλημα νησιών και Ακροπόλεως…. ενώ ταυτόχρονα θέτοντας όλα αυτά τα ζητήματα-χτυπήματα από παντού καταφέρνουν σήμερα καίριο πλήγμα στην καρδιά του έθνους! Ο Νόμος για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας δεν πρέπει να περάσει! Έλληνας γεννιέσαι… δεν γίνεσαι! Δεν γίνεται να δώσουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας σε κάποιους ξένους! Ξεσηκωθείτε πριν γίνουμε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα Έλληνες! ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ στις 19:00! Για το μέλλον της πατρίδος και το μέλλον των παιδιών μας! Ας τους δείξουμε ότι παραμένουμε Έλληνες και όχι γκιαούρηδες!
..(( Λ ))..

5 σχόλια

  1. Kalimera ,mia mera xwris tous metanastes(Xwris pswnia).
    Na tous rwtiseis:Mia mera xwris tous metanastes entos tis Xwras??
    Poso tha perimene kaneis ston giatro gia exetasi??
    Posoi tha itan i anergia stous Ellines an sti thesi tous douleuan Ellinesw??
    Posa ligotera xrimata tha pigainan stos exwteriko??
    Posa ligotera autokinita stous dromous??
    Posous nosileutes ,daskalous ,ypallilous kai kai kai...tha xreiazomastan???
    poso pio ygeia tameia tha eixame???
    poses ligoteres filakes me ta exoda tous tha eixame??
    posi eglimatikotita tha eixame??
    poses ligoteres arwsties??
    POSA ??POSES??????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia pigene...simera stis 19 sto kentro...k otan giriseis pes mas an htan panw apo 2000 autoi pou katebikan...aaaaa...k mn ksexaseis na pareis to toufeki sou na kathariseis kanenan pakistano sto dromo kathos tha pigeneis...simera einai mera epanastasis :P...HAI ellinikiafipnisis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε ανώνυμε τι επιχειρήματα είναι αυτά ρε μεγάλε;

    α)ο κόσμος θα περίμενε το ίδιο στην ουρά για τον γιατρό,γιατί ο ιατρός ειναι πρώτα δημόσιος υπάλληλος(καταλαβαίνεις τι εννοώ) και μετά ιατρός!Οπότε μια η άλλη...όσο αφορά τους γιατρούς του δημοσίου..για τους ιδιωτικούς ιατρούς,εντάξει,ποιος μετανάστης θα πάει να σκάσει 60-80 και 100Ε;Κανένας.

    β)Πόσοι Έλληνες πάνε να δουλέψουν στους αγρούς,στις οικοδομές και στις χειρωνακτικές δουλειές;Γιατί δεν κοιτάς πρώτα αυτό;Οι πλειοψηφία πάει να μορφωθεί και δεν ψάχνει να κάνει χειρωνακτικές δουλειές!Οπότε στην θέση τους πάνε οι μετανάστες,απλά τα πράγματα.

    γ)Θυμήσου όταν είχες την δραχμούλα και δεν μέτραγε μια μπροστά στα άλλα νομίσματα πόσα δολάρια,μάρκα κ λίρες μπαίνανε στην χώρα...και σε πειράζει που δουλεύουν οι άνθρωποι,στέλνουν τα λεφτά τους έξω..και δεν σε πειράζει που 1000αδες Έλληνες τα σκάνε χοντρά στα πανεπιστήμια του εξωτερικού για μορφώσουν τα παιδιά τους!Αυτό δεν σε πειράζει!

    δ)λες ότι λόγω των μεταναστών έχεις παραπάνω καθηγητές,νοσηλευτές,υπαλλήλους και και και...έστω ότι είναι έτσι όπως τα λες,έχεις σκεφτεί πόσοι καθηγητές φιλόλογοι τελειώνουν στην Ελλάδα απο τα ελληνικά πανεπιστήμια και πόσους απορροφά το κράτος;Και πόσοι το έχουν ρίξει στην παραπαιδεία(βλέπε φροντιστήρια(εκεί που στέλνεις και συ τα παιδιά σου) και ιδιαίτερα στο σπιτι).Έχεις σκεφτεί το ίδιο για τους νοσηλευτές και για ένα κάρο επαγγέλματα;Οπότε όπως τα λες εσύ αν δεν υπήρχαν μετανάστες θα είχαμε παραπάνω ανεργία!

    ε)υγιεί ταμεία δεν θα είχες το κώλο σου να βάραγες κάτω!Η απατεωνιά είναι στο αίμα μας είτε σ'αρεσει είτε οχι!Σε λίγο θα μας πεις ότι αυτοί που κλέψανε τα λεφτά των ταμείων και του κράτους ήταν μετανάστες!! :P

    στ)για τις φυλακές...χαίρω πολύ..άμα βάζεις μέσα τον κάθε φουκαριάρη Πακιστανό που πουλάει παράνομα μικροαντικείμενα ή δεν έχει άδεια παραμονής...τι να σου πω!για φαντάσου να βάζανε μέσα όλους τους Έλληνες που φοροδιαφεύγουν,κλέβουν το κράτος και δεν πληρώνουν φόρους,κάνουν απατεωνίες και και και...θα ήθελες τις διπλάσιες φυλακές!Δεν συμφέρει!

    ζ)Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι στα έδρανα της βουλής!Δεν λέω ότι είναι καλά παιδιά οι μετανάστες...αλλά η πείνα και η φτώχεια φέρνουν εγκληματικότητα!Κάτσε να δείς τώρα με την κρίση τι έχει να γίνει!όχι μόνο απο μετανάστες αλλά και απο έλληνες!

    η)Καλά και συ αρρώστιες...cool λίγο!Λες και εμείς είμαστε καλά...και όλες τις αρρώστιες του κόσμου τις έχουν πάνω τους οι μετανάστες!

    όλα τα παραπάνω επιχειρήματα αναφέρονται σε γενικές γραμμές και δεν απόλυτα!Για ένα μέσω όρο μιλάω και όχι για όλο το σύνολο των μεταναστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_9799.html

    haha...laos mazeutike!

    pantos stamata na kaneis prosilitismo....o kosmos dn einai mlks...perase h epoxh tou xristou pou oloi kanane prosilitismo gia thriskies...mono eseis k oi knites exete meinei akoma stin tote epoxh..basika eseis exete meinei stn epoxh tou periklh...mexri k autoi einai pio sigxrwnoi apo esas...eleos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου