Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας...!

Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά. Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας. Αφιερωμένο στους πολ...


Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά. Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας. Αφιερωμένο στους πολιτικούς μας!
Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες. Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.

Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο. Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο.
Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται , κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά.
Κατά καιρούς ρωτάω τους μαθητές μου, τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Η απάντηση που παίρνω από τους Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μαθητές είναι ίδια για όλους:
- Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!
Ισχύει και για κάποια Αλβανάκια που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί. Κι αυτοί το ίδιο λένε, ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!
Για να είμαι ειλικρινής τα ρώτησα κάποια φορά γιατί βαπτίστηκαν αφού δεν το πιστεύουν και μου απάντησαν:
- Για να έχουμε επιπλέον βοήθεια από τη εκκλησία και για να κυκλοφορώ πιο άνετα στη χώρα σας. Προσέξετε τα λόγια παιδιού που είναι γεννημένο στην Ελλάδα: στη χώρα σας. Δεν την αισθάνεται δική του χώρα, αλλά ξένη!. Μου είπε ακόμα ότι όταν κυκλοφορούν στην Αλβανία, κρύβουν αυτά τα χαρτιά και παρουσιάζουν τα αληθινά!!!!! Μου είπε ότι έτσι κάνουν όλοι οι Αλβανοί!
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αρπαχτεί Αλβανοί μαθητές με Ελληνόπουλα. Το θράσος των Αλβανών δεν περιγράφεται. Πολλά περιστατικά φθάνουν μέχρι το γραφείο όπου οι Αλβανοί μαθητές ξεσαλώνουν. Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία. Ο διευθυντής μας τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και «έχουνε πιάσει θέσεις» χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς!!!!
Το ότι η Βόρειος Ήπειρος ήταν 4000 χρόνια ελληνική, ούτε που τους ενδιαφέρει καθόλου.
Αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουμε Έλληνες πολίτες; Για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα - δήθεν μειονοτήτων - μέσα στην ίδια μας τη χώρα;
Επίσης, τσακώνονται με Βορειοηπειρώτες μαθητές στους οποίους κάνουν φραστικές επιθέσεις με τα λόγια:
- Ποιο πολύ μετράει ο δικός μου λόγος που είμαι ξένος από το δικό σου που είσαι Έλληνας! Με τα αυτιά μου το άκουσα.
Το λειτούργημα που εξασκώ με υποχρεώνει να αντιμετωπίζω τα παιδιά όλα με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέφτομαι ότι αν οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, τότε αυτά τα παιδιά που δεν αισθάνονται Έλληνες, μεθαύριο αν μπει η χώρα σε κίνδυνο, τι θα γίνει;
Αναγνώστης

34 σχόλια

  1. Γιαυτο τον λογο πρεπει να διωξουμε ολους τους μεταναστες απο την χωρα μας...Μα8ητης ειμαι Ελληνας τα τραβαω κα8ε μερα τις ψευτομαγκιες απο ολους..Εξω οι ματαναστες απο την χωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ.ΠΡΟΩΘΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ

    http://www.facebook.com/home.php#!/pages/E-APANTESE-MAS-STEN-ALBAN-SELIDA-POS-MAS-MISOUNEINAI-15000EMEIS-100000/430600210393?ref=mf

    ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΡΩΝΕ ΤΣΑΜΠΑ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΘΟΛΩΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ.
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι ειναι τα πραγματα!!πρεπει να γινει αμεσα εθνοκαθαρση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΙΣΧΥΕΙ../
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...
    ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΤΑΞΗ..ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;;
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Η ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΝ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ..."ΑΛΒΑΝΙΔΑ", ΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα που ειπε η καθηγητρια δεν ειναι τιποτα...εχω τους αλβανους 10 χρονια απο κατω απο το σπιτι μου γιατι εχουν ανοιξει ταβερνα...τους κανω τον φιλο αλλα οποτε βρω ευκαιρια τους παταω για να μην πω τιποτα αλλο...λενε τα ιδια και χειροτερα για εμας τους ελληνες...οτι και να ακουσετε ειναι αληθεια και σας μιλαω εκ πειρας.ειμαι 37 χρονων και ακουω πολλα τετοια καθε μερα...εξω οι ξενοι και οι ανθελληνες απο την ελλαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε κάφροι! Αλίμονο αν υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα...
    Κρίμα που θέλετε ντε και καλά να ρίξετε το φταίξιμο ΜΟΝΟ στους ξένους και όχι στα δικά μας "μπουμπούκια"
    Πέιτε και την άλλη πλευρά, για τους αλλοδαπούς που αριστεύουν, που τους δέρνουμε, που τους ξεζουμίζουν οι Δημοσιες υπηρεσίες, τα δικαστήρια, δικηγόροι και μπάτσοι...
    Κρίμα....
    Αν έχει γεμίσει, αγαπητή συναδέλφισα, το Σχολείο σου με ξένα παιδιά, απλά αναρωτήσου:
    "Γιατί δεν έχει ένα επαγγελματικό Λύκειο Ελληνόπουλα;;"
    Η απάντηση είναι πολύ απλή:
    Γιατί, κυρά δασκάλα, είσαι κομπλεξική, όπως και οι μισοί Έλληνες, οι οποίοι δεν θέλουμε το παιδί μας να το καμαρώνουμε να είναι ένας εργατικός υδραυλικός, αλλά άνεργος, πλην όμως δικηγόρος ή Στέλεχος Επιχειρήσεων...
    και όσο για τα υδραυλικά, "θα βρούμε έναν κωλοαλβανό να το φτιάξει...."
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καθηγητρια βλεπω τη σημαια της χρυσης αυγης την εχει για μαντηλι!
    Θα επρεπε να ντρεπεται για αυτα που λεει!Μηπως να ξανακανουμε και χουντα να δειτε τη γλυκα?Ακομα και αυτα που λεει να συμβαινουν,δεν αναρωτηθηκε ποτε κανεις γιατι τα λενε αυτα οι μεταναστες?Γιατι τους φερομαστε σαν ζωα,σαν σκουπιδια μηπως?!Δεν κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω,που μας πειραξαν οι μεταναστες που ηρθαν στη χωρα μας μπας και δουν μια ασπρη μερα και εμεις οι "εξυπνοι" οι ελληνες τους εκμεταλλευομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να είναι κάποιος αρκετά θαρραλέος να λέει τους ομοιούς του κάφρους τον κάνει αυτόματα ανώτερο από αυτούς.
    Τι βολικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.... ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...
    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ...
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΧΩΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΜΕΤΑ ΛΥΠΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ!

    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

    ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΔΥΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΣ!

    ΜΗ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ!

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ...ΜΗΝ ΤΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ? ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.

    ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΓΗ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

    ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ !!
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ! ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ-ΦΥΛΗ ? ΑΓΑΠΗΤΗ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ? ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΞΕΝΟΣ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. δΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΚΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα ειναι οι ελλαδιτες να αφησετε την κοκκινη μηλια να απεξαρτητοποιηθειτε απο τον ανυπαρκτο ανθελληνα γιαχβε που σας πλασαρουν απο τα γενοφασκια σας και μετα σαν ελληνες να δουμε τι θα κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εαν η επιστολη ηταν ενυπογραφη τοτε να το συζητησουμε το ολο θεμα.
    Διαφορετικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλβανίδα 21χρονη την οποία γνώρισα μου είπε πως θα έπρεπε κανονικά να γράφουμε στο λατινικό αλφάβητο.
    Θεωρώ πως και αυτό δεν είναι μακριά,σε λίγα χρόνια οτιδήποτε ελληνικό θα έχει περάσει στην Ιστορία...
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δίκαιο έχουν οι Γερμανοί... Έχουν ομόνοια και συνοχή .. Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ενωμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ - ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΡΑΤΣΙΣΤΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤO ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο OBAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΝΑ ΦΕΕΙ ΤΟ ΣΑΚΙ ΣΟΥ ( ΦΑΓΗΤΟ ) ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΡΙΟ...ΕΔΩ....
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΖΗΜΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGER ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλβανός στην γειτονιά μου φώναζε: Σήμερα αμερικάνος έδωσε εμάς Κόσοβα, αύριο δώσει Ελλάδα - Ζήτω μεγάλη Αλβανία. Ε, βγάλτε συμπέρασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατανοώ την οργή όλων όσων σχολιάζουν, (κάποιες φορές είναι και δική μου οργή), αλλά ας σκεφτούμε λίγο καλύτερα... Οι Έλληνες μετανάστες γιατί αποτελούν υποδείγματα σε χώρες που μετανάστευσαν? Μήπως θα έπρεπε να ακολουθήσουμε παραδείγματα άλλων (ΗΠΑ, Γερμανία κλπ) και να προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε με έξυπνους τρόπους τους περισσότερους μετανάστες, ώστε να αισθάνονται και να είναι Έλληνες? Μήπως τότε όλα θα ήταν διαφορετικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. συμφωνω με τον ανωνυμο μαθητη που λέει οτι υπάρχουν αλλοδαποι νομιμοι, και ειναι υπόδειγμα προσ μιμηση και στισ οικογένειες τουσ, και τα παιδια τους στα σχολεία. Πάραυτα ομως οι παρανομοι αλλοδαποι δεν παυουν να αποτελουν μεγαλη απειλή για την ασφάλεια όλων μας. Δεν 3ερω στην Αθηνα η στις μεγαλουπόλεις τι κάνετε εσεις, αλλα εμείς εδώ στην επαρχεία μετα τισ 5-6 κλειδαμπαρωνόμαστε στα σπίτια μας αφού οι αλβανοί και πακιστανοί πλημυρίζουν τισ πλατείες και τα κεντρικά σημεία. οσο για την εγκληματικότητα μη το συζήτησω.... Οσο για τουσ μαθητές αλλοδαπούσ για πηγαιντε και ρωτήστε στα ΤΕΛ τι γίνετε. Εχουν κάνει τι δικία τους μαφία, απειλούν μαθητές, ξυλοκοπούν καθηγητές. ε μην τους κανουμε και θεούς!!!! Πιστεύω οτι ναι είμαι ρατσίστρια και με ενοχλεί που κάποιοι θέλουν να το παίξουν υπεράνω! Για ανατρέχτε στα στατικά στοιχεία εγκληματικότητας απο το 90 και μετά που ήρθαν οι αλβανοί και μετά το 95-97 οι πακιστανοί κ. α. Ολοι αυτοί ερχονται εδώ ναι μεν για ένα καλύτερο ηλιο αλλά δεν παύουν να ζουν εισ βαρος μας. Οσο για τον ανώνυμο που λέει ότι κανενασ έλληνας δεν πάει στα Επαγγελματικά λύκεια είναι καθαρά επειδή οι γονείς μας θέλαν το καλύτερο για μας, να βρουμε μια δουλεία καθαρη, ξεκουραστή και μέσα σε λογικά εργασιακά ωράρια γιατί αυτοί πάλευαν απο τα 10-12 τουσ να βοηθήσουν και να ζήσουν την οικογένεία τους..... κάτι άλλωστε που το λέει κάθε γονειός τησ κάθε υπηκόοτητας. το θέμα όμως είναι ότι τα ζώα οι έλληνες πληρώνουν τουσ καθηγητές, τα θρανία, τα πανεπιστήμια και όλα τα άλλα αγαθά που γεύονται και ασεβούν όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί!!!!!! αλλα τι περιμένεις από ανθρώπους άθεους... που δεν έχουν κάτι ανώτερο να σέβονται και να φοβούνται? εδώ αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους για ένα μπουκάλι μπύρα θέλετε να μασ σέβονται και όλασ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τσεκουρι και φωτια στα αλβανικα σκυλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. (Χαρης.)Κυρια Ρουμπα εσεις τα παιδια σας τα εχετε στο ιδιο σχολειο με τα αλβανοπουλα?Μαλλον εσεις ειστε εξω απο το χορο και δεν ξερετε τι λετε. Οσο για την αγαπη που θελουν,αυτη τους την δωσαμε απλοχερα αλλα μας δαγκωσαν το χερι. Ας τους αφησουμε λοιπον συην ησυχια τους οπως πολυ ¨¨σοφα το λες¨¨να μας σκαβουν το λακκο ανενοχλητοι. Ενα λακκο που θα πεσουμε μεσα ολοι μας...και συ μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ντροπη μας να μας διαιρουν και να βασιλευουν... Δεν ανηκω σε καμια παραταξη κανενος ειδους, για αυτον ακριβως το λογο. Οι ανθρωποι δεν ειναι ολοι ιδιοι, τα παραδειγματα που φερατε δεν ειναι αντιπροσωπευτικα, αλλα κατευθυνομενα για να διατηρειται συγχηση και μισος. Αυτο προσπαθουν χιλιαδες χρονια τωρα οι θρησκειες, οι πολιτικοι, τα συμφεροντα δηλαδη.

    Τα συνορα, οι θρησκειες και οι διαχωρισμοι καθε ειδους προκαλουν μονο διαμαχες. Κακοι και ανηθικοι ανθρωποι υπαρχουν και εδω οπως παντου, δεν χρειαζομασταν ξενους για να βρουμε καποιους.

    Γιατι οι Αρχαιοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειχαν συνορα, και ειχαν βωμο στον αγνωστο Θεο για τους ξενους? Σκεφτειτε το, ηταν πιο χαζοι απο εμας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ, ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ… ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ «ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ». Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ «ΧΡΕΩΘΕΙ». SORRY ΓΙΑ ΤΟ «ΧΡΕΩΘΕΙ» ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.
    ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όσο καλά και να φερθείς σε παιδιά οικονομικών μεταναστών, ειδικά Αλβανών έχουν μέσα τους τόσα βαθιά το σύμπλεγμα κατωτερότητος που αυτό δεν αλλάζει. Είμαι κι εγώ καθηγήτρια και ξέρω καλά ότι η κατάσταση στα ΕΠΑΛ με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών μαθητών είναι απερίγραπτη.
    Επειδή κάποιος πιο πάνω αναρωτήθηκε γιατί δεν πάνε τα Ελληνόπουλα σε ΕΠΑΛ, δεν είναι αληθινό. Πηγαίνουν απλά το σχολείο που περιγράφεται μπορεί να βρίσκεται σε περιοχή που διαμένουν πολλοί αλλοδαποί και είναι γκετοποιημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου