Καρατζαφέρης: Γιατί…«έκοψαν τα ποδάρια» του Καραμανλή - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καρατζαφέρης: Γιατί…«έκοψαν τα ποδάρια» του Καραμανλή

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Καβάλας, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζ...


Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Καβάλας, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης στάθηκε σε όσα προηγήθηκαν της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή με τις βουλευτικές εκλογές του 2009, δίνοντας τη δική του εξήγηση:
“Κάποιοι επιμένουν η Ελλάδα να ανήκει στην Δύση. Και όποιος σηκώνει ανάστημα, του «κόβουν τα ποδάρια». Αυτό συνέβη και με τον Καραμανλή ο οποίος είχε κλείσει συμφωνία με τους Ρώσους για αγορά φθηνών αρμάτων και την χάλασαν οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος.
Ο κ. Καραμανλής ήταν επίσης υπέρ του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Αλλά μετά την παρέμβαση της κ. Μπακογιάννη που χαιρέτησε για αντιπυραυλική ασπίδα στην Ρωσία, ο Πούτιν άλλαξε ρότα.
Από την άλλη δεν έχω κανένα συμφέρον να είμαι με το μέρος των Αμερικανών από την στιγμή που η Ελλάδα γι’ αυτούς έχει αντικατασταθεί από την Βουλγαρία, στο Κόσσοβο έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές βάσεις και είναι με το μέρος της Τουρκίας”, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου