Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » ''Φόβος Σαμαρά'' για ομαδική μετακίνηση Αποστράτων προς την Χρυσή Αυγή αλλά και προς τον...Στρατηγό Φράγκο !
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την ομαδική μετακίνηση των Αποστράτων Αξιωματικών προς την Χρυσή Αυγή από την παραδοσιακή Ν.Δ φοβάται ο Πρωθυπουργός που  υποδέχεται ο ίδιος τους προέδρους των τριών θεσμικών Ενώσεων των Αποστράτων !

Βράζουν από οργή οι Απόστρατοι ενώ  οι συνεχιζόμενες, στοχευμένες αλλά και φωτογραφικές διατάξεις που σκοπό είχαν να χτυπήσουν τους Αξιωματικούς από τι προηγούμενες Κυβερνήσεις ...(Νόμος 4020) προκάλεσαν την οργή όλων των Αποστράτων  !

Τώρα η υπόθεση μετά τις διπλές μειώσεις στις συντάξεις μόνο για Αποστράτους Αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σ.Α κοντεύει να γίνει τσουνάμι , με άγνωστες συνέπειες για το κόμμα που οι παλαιότεροι τουλάχιστον απόστρατοι ήταν κοντά την Ν.Δ.

Αν και οι συμπαθούντες του  ΠΑΣΟΚ δεν ήταν και λίγοι  αφού το κόμμα άλωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις κομματικοποίησε ,αν εξαιρέσουμε μερικά κομματόσκυλα και αρκετούς Αποστράτους που επανήλθαν στην ενεργό Υπηρεσία ....(286 άσχετοι γηραλέοι )επανέφερε το δίδυμο Βενιζέλου Μπεγλίτη οι οποίοι μετά την στοχοποίησή  τους από την Κυβέρνηση Παπανδρέου πνέουν και αυτοί τα  μένεα  εναντίον του Πασόκ !

Το πρόβλημα του Σαμαρά εντοπίζεται στους νέους Αξιωματικούς κάτω των 55 που έχουν υποστεί τα μύρια και έχουν γίνει από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές  στο κόμμα της Χρυσής Αυγής !

Εϊναι ως  επί το πλείστον μορφωμένοι με ειδικές γνώσεις στις πληροφορίες ,πιλότοι ,χειριστές ελικοπτέρων ,καταδρομείς και ειδικοί Αξιωματικοί άριστοι γνώστες του διαδικτύου ,παίζουν στα δάκτυλα την επικοινωνία και ξέρουν να γράφουν άριστες αναλύσεις και φοβερά άρθρα !

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι σκληροπυρηνικοί της Αστυνομίας που βλέπουν την απαξίωση τους ,αν και στην Ν.Δ έχουν τρεις πρώην αξιωματικούς και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, βουλευτές της Ν.Δ   ...Το μόνο που  βλέπουν ότι δεν πρόκειται  τους δώσουν αυτά που τους  είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς προεκλογικά ...Αλλά ούτε οι συνδικαλιστές βουλευτές της ΕΛ.ΑΣ  είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πυρά  στην Κυβέρνηση (εκτός από κρότου και λάμψης και αυτές μόνο για τα κανάλια... φώτο) το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για τους δημοσκόπους της Συγρού και μόνο τρόμο προκαλούν !

Η Ομαδική μετακίνηση πάνω από 150.000 χιλ ανθρώπων και πάνω από 500.000 χιλ   με τις οικογένειες τους ,που με το φόβο μιας αριστεράς κυβέρνησης ψήφιζαν παραδοσιακά (δεξιά) και η τακτική μετακίνηση τους θα δώσει στον Μιχαλοκιάκο να βγάλει στο κουρμπέτι στελέχη πρώτης γραμμής με άμεσο διπλασιασμό των ποσοστών  της Χρυσής Αυγής στις Περιφερειακές και δημοτικές  εκλογές !

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα δει την επόμενη δευτέρα  11 τους μηνός, τους προέδρους των τριών θεσμικών ενώσεων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου....και είναι  η πρωτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!

Αν ο Σαμαράς υπολογίσει και τον κίνδυνο που λέγεται Στρατηγός Φράγκος που έχει υπομονή και επιμονή και αν εκδηλωθεί μια σοβαρή κίνηση με Στελέχη σαν τον Στρατηγό Φράγκο ... 
Αλλά και με  μια σοβαρή , με γνώσεις και αναγνωρισιμότητα πολιτική προσωπικότητα, με Σημαία την Σωτηρία της Πατρίδος ...Ο Σαμαράς θα ψάχνει να βρει τους Νεοδημοκράτες μόνο στην Συγγρού !

Αν υπολογίσουμε και την απαξίωση των πολιτικών και της  πολιτικής απο τον λαό που βλέπει οτι μόνο αυτός πληρώνει και κανένας άλλος ,αλλά και την αγάπη που τρέφουν οι πολιτικάντηδες στους λαθρομετανάστες που η επαρχία ειναι στο έλεος των Αλλοδαπών κακοποιών  ...Αλλά και των Αλβανών ''συνταξιούχων του ΟΓΑ ''
"Ολα είναι ρευστά και πολύ πιθανά ''!


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου