Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » Τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές βλέπει η Κομισιόν και τρέμει...
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η δυναμική την οποία παρουσιάζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και η ευρεία απήχηση των ιδεολογικών και πολιτικών του θέσεων από ολοένα και πλατύτερες λαϊκές μάζες, έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των καπιταλιστών και μαρξιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Χαρακτηριστικές του πανικού που έχει καταβάλει τα σιωνιστικά πιόνια των Βρυξελλών, οι δηλώσεις της αρμόδιας για την ασφάλεια επιτρόπου, Σεσίλια Μάλμστρομ.

«Οι ευρωεκλογές του 2014 μπορεί να αναδείξουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκπροσώπους εξτρεμιστικών και βίαιων κινημάτων, αν η ΕΕ δεν κινητοποιηθεί για να αγωνιστεί εναντίον της επιρροής τους. Δεν θα νικήσουμε το βίαιο εξτρεμισμό αν αποφύγουμε να απαντήσουμε στη λαϊκιστική και δημαγωγική προπαγάνδα που αποτελεί το ιδεολογικό εύφορο έδαφος της βίας στην Ευρώπη. Ποτέ από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι εξτρεμιστικές και λαϊκιστικές δυνάμεις δεν είχαν τόση επιρροή στα εθνικά κοινοβούλια. Πρέπει περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες να υψώσουν το ανάστημά τους κόντρα στην άνοδο του εξτρεμισμού. Πρέπει να βρούμε το θάρρος να σχηματίσουμε μέτωπο για να προστατεύσουμε τις κοινές ευρωπαϊκές αξίες μας. Στην Ευρώπη υπάρχουν πολιτικές ομάδες και πολιτικές φωνές, ακόμα και μέσα στα Κοινοβούλια ή και στις κυβερνήσεις, οι οποίες τροφοδοτούν το μίσος και τον εξτρεμισμό κι αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Ήρθε ο καιρός για να αναγνωρίσουμε πως ο βίαιος εξτρεμισμός έχει γίνει η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια», δήλωσε η κυρία Μάλμστρομ.

Οι δηλώσεις αυτές, φωτογραφίζουν ουσιαστικά την Χρυσή Αυγή, η ραγδαία άνοδος της οποίας, αποτελεί απειλή για τα σιωνιστικά σχέδια όχι μόνο εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η επίτροπος για την ασφάλεια, ανησυχεί πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής θα συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συνολικότερης αμφισβήτησης των σκοπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αμφισβήτηση η οποία θα προέρχεται από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Στην πρωτοπορία αυτής της αμφισβήτησης, τίθεται αναμφισβήτητα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο έρχεται να γκρεμίσει το μύθο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, υπό τη σημερινή του μορφή. 

Η κυρία Μάλμστρομ, ονομάζει την αντίθεση στις αρχές της Ε.Ε. εξτρεμισμό. Εν τούτοις, ο Ελληνικός Λαός θεωρεί εξτρεμισμό την τοκογλυφική λύσσα των Βρυξελλών, στα πλαίσια μιας ενοποίησης η οποία εξυπηρετεί απροκάλυπτα και στυγνά τα συμφέροντα των τραπεζών, εις βάρος Λαών και Πατρίδων. Κι ο Ελληνικός Λαός, θα είναι για μια ακόμη φορά εκείνος, ο οποίος θα αμφισβητήσει το σιωνιστικό status quo, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί στην ευρωπαϊκή ήπειρο τις τελευταίες δεκαετίες.

Η Χρυσή Αυγή, είναι επίσημα πλέον, ο Νο1 εχθρός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως των τοκογλύφων. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα τρομάζουν τους υπαλλήλους του διεθνούς κεφαλαίου, το οποίο αναζητεί τρόπους για την αντιμετώπιση της απειλής. Επιπλέον, φαντάζει ιδιαιτέρως επιζήμια για τα τοκογλυφικά συμφέροντα, η ισχυρή παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στο κέντρο αποφάσεων της ευρωπαϊκής απάτης, μιας και οι ευρωπαίοι «εταίροι» είχαν μέχρι σήμερα συνηθίσει στην δουλοπρεπή συμπεριφορά των ελληνικών, δεξιών και αριστερών, κομμάτων. Καλά κάνει η επίτροπος της Ε.Ε. και ανησυχεί…

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου