Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » Μπούρκα σε δύο ελληνικά αγάλματα επειδή ήταν γυμνά (!) και έτσι...προσέβαλλαν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των μουσουλμάνων
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός που μας επιβάλλουν τα αφεντικά των πολιτικών μαριονετών μας...

Στη Βοστόνη ισλαμιστές τρομοκράτες μετέτρεψαν μια αθλητική εκδήλωση χαράς, έναν μαραθώνιο δρόμο με παγκόσμια απήχηση, σε λουτρό αίματος. Στη Συρία σφάζονται από τους ισλαμιστές ορθόδοξοι χριστιανοί, πυρπολούνται εκκλησίες, καταστρέφονται οι περιουσίες του χριστεπώνυμου πλήθους και οι ισλαμιστές αντάρτες ψήνουν στη θράκα κεφάλια κυβερνητικών στρατιωτών!

Συν τοις άλλοις, απήχθησαν δύο συρορθόδοξοι μητροπολίτες και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές αγνοείται η τύχη τους. Στο Κατάρ, σε έκθεση ελληνικών αρχαιολογικών θησαυρών, ζητήθηκε από τους υπευθύνους να τοποθετηθεί... μπούρκα σε δύο ελληνικά αγάλματα επειδή ήταν γυμνά (!) και έτσι... προσέβαλλαν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των μουσουλμάνων.

Στο Αφγανιστάν πεντάχρονα παιδάκια μαθαίνουν από στήθους το Κοράνι και στη συνέχεια εκπαιδεύονται στον χειρισμό πολυβόλων για να τα στρέψουν κάποια ημέρα εναντίον των «απίστων», των Δυτικών. Δηλαδή εναντίον μας.

Στη Σαουδική Αραβία τρεις άνδρες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διώχθηκαν από πολιτισμικό φεστιβάλ που λάμβανε χώρα στο Ριάντ και στη συνέχεια απελάθηκαν από τη χώρα επειδή «ήταν πολύ γοητευτικοί». Αυτό το αποφάσισε η «θρησκευτική αστυνομία» της ισλαμικής χώρας.

Τα περιστατικά, τα οποία σε εμάς φαίνονται ακραία και παρανοϊκά, είναι ενδεικτικά. Η καθημερινότητα που επιβάλλει με το ξίφος αυτή η θρησκεία είναι ακριβώς έτσι - και ακόμα χειρότερη για τα δικά μας μέτρα.

Ωστόσο, παρά την ασυμβατότητα ανάμεσα στη Δύση και στον μουσουλμανικό κόσμο, ένα εξουσιαστικό κύκλωμα στις ΗΠΑ ενισχύει παντοιοτρόπως την Αλ Κάιντα (όπως για παράδειγμα στη Λιβύη και τη Συρία) για να πληρώσει ακολούθως το αντίτιμο της ανοησίας της σε αίμα! Ο ισλαμισμός δεν είναι μόνο θρησκεία. Αποτελεί ταυτόχρονα και ένα βαθιά αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα και ένα σύμπλοκο απαράβατων κανόνων κοινωνικού βίου.

Το πιθανότερο είναι ότι και ο δικός μας τρόπος ζωής φαντάζει ακραίος και παρανοϊκός στα μάτια ενός πιστού μουσουλμάνου. Γι’ αυτό η συνταγή που οφείλει να ακολουθήσει ο χριστιανικός κόσμος δεν είναι άλλη από το πατροπαράδοτο «μακριά και αγαπημένοι».

 Διαφορετικά, προετοιμάζουμε το έδαφος για την επερχόμενη ρήξη.


Από "Δημοκρατία"

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

3 σχόλια

 1. ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ANDRES BEHRING BREIVIK ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΣΛΑΜ (ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

  ΤΩΡΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  ΕΔΩ:
  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2011/08/01/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2011-08-01_00-00.htm


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑ - ΣΕ ΑΤΟΠΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΥΠΟΠΤΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΤΡΕΣ ΒΡΕΪΒΙΚ ~ ANDERS BREIVIK

  http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/02/anders-breivik.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ANDERS BRAIVIK - 2083 - Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

  http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/03/anders-braivik-2083.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου