Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » Ανθελληνικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη με αντιρατσιστικό μανδύα...!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το σύστημα δίνει τα ρέστα του για να φιμώσει όσους αρθρώνουν πατριωτικό λόγο...!

Aυστηροποίηση των ποινών με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, με εξαίρεση ενός κόμματος, πλέον είναι ώριμο να υπερασπιστεί νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν μια νέα ποινική αντιμετώπιση των φαινομένων του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει ότι το νομοσχέδιο, που επιβάλει ποινικές κυρώσεις εναντίον εκείνων που δημόσια προκαλούν ρατσιστικού χαρακτήρα βιαιοπραγίες, είναι κατά βάση έτοιμο και ως την Παρασκευή θα δοθεί για διαβούλευση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, με την συνέντευξη αυτή επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόπειρα φίμωσης του Ελληνικού Λαού και του ενός κόμματος που εξαιρείται σύμφωνα με τον Υουργός, της Χρυσής Αυγής δηλαδή, μέσω ενός νόμου - έκτρωμα, ο οποίος καταπατά με τρόπο βάναυσο τις πολιτικές ελευθερίες των Ελλήνων. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί κατ' απαίτηση του διεθνούς σιωνισμού, φέροντας τον πομπώδη τίτλο «αντιρατσιστικό», ενώ στην ουσία αποτελεί την κορύφωση της ρατσιστικής πρακτικής του Καθεστώτος εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και της τρικομματικής συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα και μέγας υβριστής της Χρυσής Αυγής, αποκάλυψε το προφανές: πως στόχος του νομοσχεδίου είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και η αδυναμία των κομμάτων της διαφθοράς και της προδοσίας να την αντιμετωπίσουν με πολιτικούς όρους. «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι όντως η Χρυσή Αυγή αλλά δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, είναι οι Χρυσές Αυγές σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να δούμε πρώτα τις αιτίες που προκαλούν τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο κύριος Ρουπακιώτης, παραδεχόμενος πως η συμμορία που κυβερνά επί δεκαετίες την Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο και αντισυνταγματικό μέσο προκειμένου να σταματήσει την δημοσκοπική προέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, προχωρά στην ουσία των καθεστωτικών προθέσεων, επισημαίνοντας οτι «εδώ οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και ιδιαίτερα η Αριστερά πρέπει να δει στην ουσία το πρόβλημα(της λαθρομετανάστευσης) και όχι με έναν ρομαντισμό μόνο. Δεν αρκεί αυτό γιατί έτσι δεν προσφέρει τίποτα ούτε στους μετανάστες ούτε στη Δημοκρατία. Από την άλλη πλευρά και μια αντίληψη μηδενικής ανοχής και πάλι δεν φέρνει τα αποτελέσματα τα αναμενόμενα. Θέλω να πω ότι χρειάζεται μια ενίσχυση των θεσμών μας, του κοινοβουλίου, του προσώπου του κοινοβουλίου, της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας του κοινοβουλίου. Αν τα φθείρουμε μόνοι μας αυτά δίνουμε περιθώριο στη Χρυσή Αυγή». Με απλά λόγια, ο ίδιος ο υπουργός παραδέχεται πως κύριο μέλημα του Καθεστώτος είναι η προστασία των λαθρομεταναστών και του κοινοβουλευτισμού, την ίδια ώρα κατά την οποία οι Έλληνες βιώνουν με τον πλέον οδυνηρό τρόπο τις συνέπειες της εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων και της πολιτικής των μνημονίων.

Καθεστώς κλεφτών και απατεώνων και επίσης Καθεστώς προστασίας παρανόμων, από τους κομματικούς αλήτες της πολιτικής σκηνής που εξαθλίωσαν και πρόδωσαν το Λαό μας, μέχρι τους εγκληματίες λαθροεποίκους, οι οποίοι απολαμβάνουν αδιανόητα προνόμια εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Εν προκειμένω, συμβαίνει το εξής παράδοξο: αντί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, οι οποίοι ζουν παρασιτικώς και παρανόμως στην ελληνική επικράτεια, προκαλώντας μύρια όσα προβλήματα, έρχεται να κατατεθεί ένα νομοθετικό τερατούργημα δια του οποίου απαγορεύεται κάθε νόμιμη άμυνα του Λαού μας για την διασφάλιση των δικαιωμάτων του!

Υπό τη λογική με την οποία κατατίθεται το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, μπορεί κάλλιστα αύριο να έρθει ένα συμπληρωματικό, το οποίο θα διώκει εκείνους οι οποίοι θα εκφράζουν την απέχθειά τους προς τους κοινοβουλευτικούς μιζαδόρους, με την αιτιολογία πως στρέφονται κατά της ψευτοδημοκρατίας!
το νομοσχέδιο αυτό στρέφεται κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού, απαγορεύοντάς του την αναζήτηση της Ιστορικής Αλήθειας αλλά και την ελευθερία έκφρασης, εισάγοντας στο πολιτικό πεδίο τα σιωνιστικής εμπνεύσεως «εγκλήματα γνώμης».

Συνεπώς, στην ελληνόφωνη «δημοκρατία» του 21ου αιώνα, νόμιμο είναι απλά και ξεκάθαρα εκείνο το οποίο επιβάλλει το Καθεστώς. Κάθε άλλη φωνή όχι μόνο θα αποσιωπάται αλλά και θα διώκεται, ως «υποκινήτρια μίσους». Οι μάσκες έχουν πλέον πέσει και καθίσταται περισσότερο σαφές από ποτέ τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η πολιτικοοικονομική συμμορία που κυβερνά και μαζί τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία αρνούνται τον διάλογο των πολιτικών επιχειρημάτων και απαιτούν πολιτικές διώξεις.

Από ΑΠΕ - ΜΠΕ και Πηγή

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου