Οι σιωνιστές κοσμοκράτορες και η Μακεδονία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι σιωνιστές κοσμοκράτορες και η Μακεδονία

Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1914 όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν τη Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους, έγιναν τρείς προσπάθειες τω...

Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1914 όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν τη Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους, έγιναν τρείς προσπάθειες των παγκόσμιων Σιωνιστών για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας!!!

Του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος

H Αρχαία Παιονία, ή σύγχρονη Βαρντάρσκα, ήταν κατάκτηση, αποικία και προτεκτοράτο των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων, αυτό δεν σημαίνει ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, όπως λένε οι αγράμματοι και ανιστόρητοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, οι οποίοι τη μόνη μόρφωση και εργασία που έχουν είναι αυτή των σαράφηδων και τοκογλύφων δανειστών!!!

Οι χώρες της Μέσης Ανατολής, το Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδίες, κ.λ.π. ήταν κατάκτηση των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτό δεν σημαίνει ότι οι χώρες αυτές είναι Μακεδονία, και οι κάτοικοι αυτών Μακεδόνες!!!

Το πρόβλημα με τα Σκόπια δημιουργήθηκε ως εξής.

Μετά την απελευθέρωση της πόλης το 1914 από τη Τούρκικη σκλαβιά, η τότε Εβραϊκή Σιωνιστική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στη πόλη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλονταν στην Εβραϊκή κοινότητα, και ότι η μοίρα της Θεσσαλονίκης ταυτίζεται με τη κοινότητά τους, και την Εβραϊκή μειονότητα. Δεν ήθελαν να χάσουν την εξουσία, την οποίαν είχαν συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους!!!

Κατόπιν αυτού κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους. Βλέπε βιβλίο «Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης» της Ρένα Μόλχο.

Η Εβραϊκή κοινότητα Θεσσαλονίκης, κινητοποίησε τη παγκόσμια Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και όλες τις Σιωνιστικές οργανώσεις της Οικουμένης, ιδίως των ΗΠΑ, Ε.Ε., & Αυστραλίας, για επιδίωξη των σκοπών τους.

Tο ερώτημα που γεννάται είναι ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;;;;;;;;;;;;;;

Η τότε παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, ενέκρινε τα προγράμματα του Εβραίου Ιωσήφ Τίτο, για μετονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία, και ο χορός καλά κρατεί από τότε!!!

Βέβαια οι Σιωνιστές, δεν είναι γνωστοί παγκοσμίως για το πολιτισμό τους, και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουν με τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.

Στην Ελλάδα αποκτήσαμε τόσες Εβραϊκές τράπεζες, όσες και οι Εβραϊκές Μ.Κ.Ο. Μέχρι Μ@@@@ Bank αποκτήσαμε, για να την χρηματοδοτούμε μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων!!!

«Θα μας την πέσουν όλοι μαζί, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Σιωνιστική Ε.Ε. η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, και όλο το Εβραϊκό Σιωνιστικό στοιχείο, για να μας πάρουν τη Μακεδονία!!

Οι ΣαμαροΒενιζέλοι στέκονται ακόμη στην εξουσία επειδή εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Η Θράκη εκπέμπει σήμα κινδύνου και χάνεται. Οι ΣαμαροΒενιζέλοι μαζί με το Παπούλια δεν αντιδρούν για να μη χάσουν την εύνοια του Κοσμοκράτορα & Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο διαμεσολαβητής για το Σκοπιανό Εβραίος Ματθαίος ΝΙΜΙΤΣ δίνοντας το όνομα «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας» στη Βαρντάρσκα-Σκόπια, πυροδοτεί τον «Μακεδονικό Αλυτρωτισμό» των Σλάβων Σκοπιανών. Το μέλλον της Ελλάδος είναι όπως το γράφουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Η σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, έχει τρελάνει τους Έλληνες, διότι κανείς δεν μπορεί να διακρίνει κανένα ίχνος λογικής σε όλα αυτά που συμβαίνουν, από οικονομία μέχρι Εθνικά Θέματα.

Οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ άρχισαν από την οικονομία την οποία εκμηδένισαν, και τώρα σιγά-σιγά προχωρούν στο διαμελισμό της πατρίδας μας, και καμία αρχή και εξουσία δεν συγκινείται.

Οι Ιεράρχες της Ορθοδοξίας, πλην ελαχίστων, κοιμούνται.

Οι Ακαδημαϊκοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, και οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες αλωνίζουν στην Ελλάδα.

Η Ανώτατη Δικαιοσύνη φυλακίζει τους Έλληνες Εθνικιστές πατριώτες.

Δηλαδή βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Όταν θα μας την «πέσουν» οι Τούρκοι, και όλες οι Σιωνιστικές δυνάμεις, ποίος θα αντισταθεί;;; Μήπως οι Σαμαρο-Τούρκογλου;;;;;;;;;;

Δικαίως λοιπόν οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πως κάτι άλλο συμβαίνει, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι ακριβώς, αφού ακόμα και στα σχέδια συνομωσίας, η εικόνα είναι θολή. Προσπαθούμε να ξεμπερδέψουμε αυτό το «κουβάρι», για να μάθουμε βάσει ποίου σχεδίου φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση, αλλά και να αποκαλυφθεί όλο το ύπουλο σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας.

Ένας Λαός αγωνιά για τη τύχη του, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι- ενώ γνωρίζουν- το κρατούν μυστικό, παίζοντας το προδοτικό παιχνίδι των Κοσμοκρατόρων. Οι εφιάλτες πολιτικοί μας έχουν τρελαθεί τελείως.
Οι Έλληνες Μακεδόνες βουλευτές γιατί αδιαφορούν;;;

Τα έχουν φορτώσει όλα στους Σαμαρο-Βενιζέλους!!!!!!!!!

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι για τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, ο όρος «Γκοήμ», δηλαδή «Κτήνος», αποδίδεται σε όλους τους άλλους Λαούς του πλανήτη, και θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στον αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισαν πρόσφατα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, όπως επίσης και ο όρος «Περιούσιος Λαός», που αυτοαποκαλούνται οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Αυτό είναι Ρατσισμός κύριε Αθανασίου!!!!!!!!!!!!

Το μίσος των Σιωνιστών εναντίον της Ελλάδος είναι πανάρχαιο.

Ας αναφέρουμε μερικά πρόσφατα γεγονότα από τη Μικρασιατική καταστροφή και εντεύθεν. Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες τρέφει ο Σιωνισμός για τον Ελληνισμό, βρήκε τη κορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική καταστροφή του 1922 η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού, οφείλεται δε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στις ραδιουργίες των Σιωνιστών της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με όργανα τότε τους Αγγλο-Γάλλους. Οι Δυτικοί σύμμαχοι τότε, έπεισαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο, να εκστρατεύσει στη Μικρά Ασία, και τότε ενώ ο Στρατός μας προήλαυνε, τον εγκατέλειψαν.

Η ελίτ των παγκόσμιων Σιωνιστών, διέταξε τότε τον Εβραίο Ιωσήφ Στάλιν, Δικτάτορα της τότε ΕΣΣΔ, να αρματώσει το στρατό του Σιωνιστή Κεμάλ, και βοηθούντων των Αγγλο-Γάλλων από στεριά και θάλασσα, επήλθεν η κατάρρευση του μετώπου, ο δε Ελευθέριος Βενιζέλος-Εβραίος ων- παραθέριζε εις Παρισίους, αφού είχε χάσει τις εκλογές, από τους Βασιλικούς. Ο κομματισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Η υπονόμευση και η αποσταθεροποίηση που οδήγησε στη πτώση του ηθικού του στρατού μας, υπήρξε έργο του Αβραάμ Μπεναρόγια, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ, Εβραϊκής καταγωγής.

Ο Αβραάμ Μπεναρόγια, και άλλοι πολιτικοί Εβραίοι στην Ελλάδα, δηλητηρίαζαν την όλη Ελληνική προσπάθεια, με δημοσιεύματα στο στο τύπο. Ο Κεμάλ ήταν Εβραίος, όπως και οι σημερινοί Τούρκοι πολιτικοί ηγέτες, γι’αυτό δεν μπορούμε να ησυχάσουμε……

(Βλέπε Νταβούτογλου, του οποίου το όνομα προέρχεται από το Δαυϊδ).

Με τη στάση της αυτή η Εβραϊκή κοινότητα που διέμενε στην Ελλάδα, εξέφραζε την υποστήριξή της προς τον ομόφυλό της Κεμάλ, ο οποίος ήταν Σιωνιστής, όπως οι σημερινοί Ερντογάν & Νταβούτογλου, όπως άλλωστε Σιωνιστές ετύγχαναν και όλα τα ηγετικά στελέχη των Νεό-Τουρκων, σαν τους σημερινούς δικούς μας Παπούλια & Σαμαρο-Βενιζέλους, κ.λ.π.

Σήμερα οι Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε. έχουν αναπτύξει πολιτικές με τους Τζιχαντιστές, το διαμελισμό κρατών, τη λαθρομετανάστευση, και όλα αυτά τα αντιλαϊκά προγράμματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Σήμερα ΗΠΑ & Ε.Ε. διοικούνται από Σιωνιστικό καθεστώς της ελίτ της Ν.Τ.Π. των κ.κ. ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί ηγέτες των χωρών αυτών είναι απλώς πιόνια & ορντινάντσες της ελίτ της Ν.Τ.Π.

Στα 1821, κατά την Ελληνική επανάσταση, πολλοί χριστιανοί Έλληνες της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Οι Σιωνιστές εκμεταλλεύονται τη φτώχεια που ο Διεθνής Σιωνισμός και οι Σιωνιστές Τραπεζίτες προκαλούν σε όλες τις περιοχές της Γης. Ο κομμουνισμός και όλες αυτές οι Κοσμοθεωρίες είναι δημιούργημα της ελίτ των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Η πρώτη προσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται από τους Σιωνιστές Εβραίους το 1927 όταν εντός της Ελληνικής Βουλής οι Σιωνιστές ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Ελληνικής Μακεδονίας.

Η δεύτερη προσπάθεια έγινε από τον Εβραίο Σιωνιστή Ιωσήφ Τίτο, το 1945, της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας, που η κυβέρνηση Τίτο υποστήριζε την άμεση δημιουργία Μακεδονικού κράτους. Βρήκε την ευκαιρία ο Εβραίος Τίτο, με τον Ελληνικό εμφύλιο πόλεμο, να μας πάρει τη Ελληνική Μακεδονία.

Την ίδια εποχή 1945 το Αμερικανο-Ισραηλινό λόμπι, μέσω των Εβραίων Σιωνιστών γερουσιαστών, πίεζε τους πολιτικούς της Ελλάδος να δεχθούν τη κατάσταση αυτή στο Μακεδονικό, γιατί αλλιώς δεν θα βοηθούσαν οικονομικά την Ελλάδα.

Η τρίτη προσπάθεια λαμβάνει χώρα στις ημέρες μας. Έχουν λυσσάξει!!

Εκατομμύρια δολάρια δαπανούνται στα Σκόπια από τον Εβραίο Σιωνιστή Τζόρτζ Σόρος. Ο επίσης Εβραίος Σιωνιστής και ηγέτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης ΡΟΚΦΕΛΕΡ, πρώτος ύψωσε τη σημαία των Σκοπίων-Βαρντάρσκα στο μέγαρο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, στο ROCKEFELLERS PLAZA.

Ο πρώην πρέσβης των Εβραϊκών ΗΠΑ στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Μπέρνς και αυτός Εβραϊκής καταγωγής- (όλοι οι πρέσβεις των Σιωνιστικών ΗΠΑ είναι Εβραίοι, αλλά και οι υπουργοί) -, επίσης παίρνει θέσεις υπέρ της Βαρντάρσκα, και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι προωθούν τη Βαρντάρσκα σαν «Μακεδονία», μέσα από διεθνή ιδρύματα και διεθνείς οργανισμούς, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. κ.λ.π.

Στην Σιωνιστική Αμερική, εάν δεν είσαι Εβραίος, δεν βλέπεις κρατική κυβερνητική θέση. Οι άλλες θέσεις εργατών βιομηχανίας, Γεωργίας, καταστημάτων, οδοποιϊας, οδοκαθαρισμών, υπαλλήλων, αστυνομικών, στρατιωτών, κ.λ.π. είναι για τους πληβείους «Γκοήμ».

Την ίδια στιγμή που υποκριτικά μάχονται για το Μακεδονικό ζήτημα, υπονομεύουν κατά τον χειρότερο τρόπο τις Ελληνικές θέσεις σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχουν.

Ο πρώην «Ελληνας» πρωθυπουργός Εβραίος Σημίτης, (Ααρών Αβουρί), ισχυρίζεται ότι το Σκοπιανό πρόβλημα θα λυθεί «με αμοιβαίες υποχωρήσεις», και «συνεργασία», δηλώνοντας ότι «η συζήτηση γύρω από το όνομα των Σκοπίων δεν οδηγεί πουθενά», προαναγγέλλοντας την επερχόμενη μειοδοτική υποχώρηση. Τα ίδια δηλώνει και ο Τούρκογλου σήμερα. Βρε Αρχηγούς που διαλέγει το ΠΑΣΟΚ!!! Όλοι Εβραίοι!!!!!!!

Δηλαδή σου παίρνουν τη πατρίδα σου, και αυτό οι προδότες πολιτικοί το ονομάζουν «αμοιβαίες υποχωρήσεις», και «συνεργασία».

Μετά το όνομα οι διεθνείς Εβραίοι Σιωνιστές θα διεκδικήσουν εδάφη, υπέρ των Σλάβων Σκοπιανών, και αυτό οι προδότες πολιτικοί Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ θα το εκλάβουν σαν «συνεργασία» με την εχθρική προς τον Ελληνισμό Σιωνιστική Δύση. Αυτή η «συνεργασία» με την Εβραϊκή Δύση μας έχει καταστρέψει, και δεν εννοούμε να βάλλουμε μυαλό.

Μέχρι Σιωνιστή Αρχιεπίσκοπο εκλέξαμε, και τον νεαρό Σιωνιστή διάδοχο αυτού, και οι αφελείς και επιπόλαιοι Δεσποτάδες ψηφίζουν!!!

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ διαλέγει τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο, και οι ανυποψίαστοι Μητροπολίτες ψηφίζουν, δήθεν ότι είναι έμπνευση και επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, ενώ είναι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.!!!!!!!!!!

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ διαλέγει Πρόεδρο, Πρωθυπουργό, Αρχιεπίσκοπο, και Υπουργούς, βλέπε Παπούλια, Σαμαρο-Βενιζέλους, Δένδια, Ιερώνυμο, Γαβριήλ, για να κάνει τις Γεωπολιτικές δουλειές του!!!

Οι Έλληνες Ιεράρχες ψηφίζουν τον εκλεκτό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Θαυμάστε τους !!! και προσκυνήστε την δεξιάν τους !!!!!!!!!!!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, και ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει να εκλέγονται από το Λαό, και ΟΧΙ από το πρόεδρο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι Αμερικανοτραφείς πολιτικοί της Ελλάδος σήμερα προωθούν τη σύνθετη ονομασία. Τα κόμματα Ν.Δ., – ΠΑΣΟΚ,- ΣΥΡΙΖΑ, – ΚΚΕ, συμφωνούν στη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια.

Βλέπουν το τυρί, και όχι τη φάκα. Βλέπουν το δέντρο, και όχι το δάσος.
Μετά το όνομα τα Σκόπια θα ζητήσουν εδάφη, υποκινούμενα από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και Ν.Τ.Π. του προέδρου Ρότσιλντ.

Είδαμε στα σχολικά βιβλία τη Βαρντάρσκα, να καλύπτεται υπό το όνομα «Μακεδονία». Την ίδια στιγμή Εβραίοι καθηγητές πανεπιστημίων της Αμερικής διδάσκουν ότι οι Έλληνες έκλεψαν τη Γη των Μακεδόνων.

Η Βεργίνα και η Αμφίπολη δεν τους έδωσε ιστορικά μαθήματα.

Είπαμε, η Βαρντάρσκα (Σκόπια), ήταν κτήση και αποικία των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι Μακεδονία, ούτε οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, αφού ήλθαν στη περιοχή τον 6ο μ.χ. αιώνα.

Οι Σλάβοι της νοτίου Γιουγκοσλαβίας, δεν σημαίνει ότι είναι Μακεδόνες, επειδή ο Φίλιππος τον 4ο π.χ. αιώνα, είχε καταλάβει τη περιοχή αυτή, και τη χρησιμοποιούσε σαν αποικία.

Οι αποικίες των Ευρωπαίων στην Αφρική, είναι Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία, ;;;;;;;;;;;;
Επαναλαμβάνω, οι Σλάβοι ήρθαν στη περιοχή αυτή τον 6ο μ.χ. αιώνα.

Ας ξεστραβωθούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, τουλάχιστον να μάθουν Ιστορία, για να μη γίνονται ρεζίλι.

Τους τα λέμε εμείς οι αφανείς και άσημοι, αφού δεν τους τα λένε οι Σημίτιδες, Ντόρες, Παγκαλαίοι, Τούρκογλου, Σαμαράδες, κ.λ.π. εφιάλτες του Ελληνισμού, θαυμαστές και πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της συνοδείας αυτού. Παρ’ όλα αυτά πολλοί Έλληνες της Αμερικής από αφέλεια ασπάζονται τα διδάγματα των Εβραίων της Σιών. Αμερικής.

Η ευρύτερη Ελληνική Μακεδονία, και η Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που έφθασαν εδώ οι απελαθέντες και εκδιωχθέντες Εβραίοι της Ισπανίας, αποτελεί στόχο για τους Εβραίους Σιωνιστές της Μακεδονίας-Θεσσαλονίκης αφού τη θεωρούν πατρίδα τους.

Εν-τάξει, ως μειονότητα τους αποδεχόμεθα και τους Σεβόμαστε.

Όχι όμως η μειονότητα να μας πάρει τη πατρίδα μας. Βέβαια όπως αναφέραμε η Εβραϊκή κοινότητα-μειονότητα της Θεσσαλονίκης δεν χάρηκαν καθόλου όταν ο Ελληνικός Στρατός κατέλαβε την πόλη, το 1914, και από τότε προσπαθούν με χίλιους ΄τρόπους να ανεξαρτητοποιηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου», – όπως την ονομάζουν- από την Ελλάδα για να την αρπάξουν μελλοντικά αυτοί, παραμερίζοντας τους Σκοπιανούς Σλάβους χρησιμοποιώντας αυτούς ως σκλάβους. (Γκοήμ).

Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Νέα εποχή, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία δείχνει πια τα δόντια της.

Νομίζω ότι όλοι τώρα καταλαβαίνουμε το παιχνίδι τους.

Όλες οι Κεντρικές τράπεζες όλων των κρατών ελέγχονται από τους Εβραίους Σιωνιστές. Δυστυχώς η Παγκόσμια τραπεζική ελίτ δεν αποτελείται ούτε από Σουηδούς, ούτε από Γάλλους-Άγγλους-Πορτογάλους, και αφελείς Αμερικάνους. Αποτελείται από Εβραίους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Αυτό το επάγγελμα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους Σιωνιστές Εβραίους!!! Κατάφεραν και μας μάντρωσαν οικονομικά, και τώρα θα χορέψουμε στο ρυθμό τους στα Εθνικά μας Θέματα.!!!

Σήμερα συντελείται Γενοκτονία και Ολοκαύτωμα εις βάρος του Ελληνικού Λαού, από τους ίδιους που διέπραξαν τότε το Ολοκαύτωμα κατά του απλού Εβραϊκού Λαού, ηθικούς αυτουργούς, και εκτελεστές.

Ηθικοί Αυτουργοί ήταν οι τότε Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και εκτελεστές οι τότε Ναζί Γερμανοί, όπως σήμερα είναι κατά του Ελληνικού Λαού οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι, με εκτελεστές τους Γερμανούς της Μέρκελ!!!

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες εκτέλεσαν την Ελλάδα με την οικονομία, τη λαθρομετανάστευση, και τα Εθνικά Θέματα.

Στη Μακεδονία η Εθνομειοδοσία συνετελέσθη. Γύρω από το Εθνικό μας θέμα του ονόματος της Βαρντάρσκα, διεξάγεται μυστική διπλωματία ανάμεσα στην Αθήνα, και τα Σκόπια, υπό την επίβλεψη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που ανταλλάσουν επιστολές, χωρίς ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, και η λεγόμενη Βουλή των Ελλήνων να γνωρίζουν απολύτως τίποτα. Τα γνωρίζουν οι πράκτορες πολιτικοί της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αμφοτέρων των χωρών.

Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος λένε, η Ελληνική πλευρά έκανε το συμβιβασμό, και έφτασε στα μέσα του δρόμου. Ομολογούν την υποχώρηση.!!! Είναι καιρός λένε να ανταποκριθούν και τα Σκόπια.

Στο όλο πρόβλημα εμπλέκονται εκ μέρους της Ελλάδος, η Ντόρα ως πρώην ΥΠ.ΕΞ. ο ΓΑΠ, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, «μεγάλοι πολιτικοί & διπλωμάτες», οι οποίοι έκαναν τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις για το όνομα, για να έχουν την εύνοια του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, χωρίς να σκεφτούν τα εδάφη!!!

Η Ελλάδα των «μεγάλων πολιτικών» έχει ταχθεί υπέρ ενός γεωγραφικού προσδιορισμού, όπως το «Βόρεια» ή το «Άνω» ή το «Νέα» Μακεδονία, για τη Βαρντάρσκα. Αυτά πριν γίνουν οι ιστορικές πολιτισμικές ανακαλύψεις της Αμφίπολης οι οποίες αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ο μεσολαβητής του προβλήματος που δημιούργησαν οι Εβραίοι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. κ. Ματθαίος ΝΙΜΙΤΣ, Αμερικανο-Εβραίος Σιωνιστής, (Ποιόν άλλον θα βάζανε;;;), έχει καταλήξει στο όνομα, «Δημοκρατία Άνω Μακεδονίας». Δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο, «Θα φάμε στη μάπα» τους Σκοπιανούς επειδή το θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Και έπεται συνέχεια………

Οι εθνομειοδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών, αποδέχθηκαν τη σύνθετη ονομασία για τη Βαρντάρσκα, και παρακαλούν το Πρωθυπουργό των Σκοπίων Γκρούεφσκι, να δεχθεί όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Ο Γκρούεφσκι είναι μαριονέτα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και θα δεχθεί όποια ονομασία διαταχθεί. Αφού η Γεωγραφική αυτή περιοχή έχει όνομα, και το όνομα αυτής ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ, οι Επικυρίαρχοι της Γης επιμένουν να της αλλάξουν όνομα, για να της δώσουν το ιστορικό Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας, επειδή θέλουν οι Παγκόσμιοι Επικυρίαρχοι της Γης, τη περιοχή αυτή για ιδιοκατοίκηση!!!

Κάποτε οι Άγγλοι ήθελαν να πάρουν το όνομα «Μεγάλη Βρετανία» από τη βόρεια επαρχία της Γαλλίας τη Βρετάνη.

Όμως οι Γάλλοι αντέδρασαν σθεναρά, και ανάγκασαν την Αγγλία να αλλάξει όνομα. Ας μιμηθούμε τους Γάλλους.

Είναι αντίθετο με το διεθνές δίκαιο οι γείτονες να κλέβουν με τη βία, το όνομα των ιστορικών γειτόνων, όσο και αν έχουν ισχυρούς προστάτες!!!! Αυτό το σχέδιο των πανούργων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων έγινε για να υφαρπάξουν την Ελληνική Μακεδονία, και αμέσως μετά άρχισαν τα όργανα, Δικτατορία, Κυπριακό, Μεταπολίτευση, λαθρομετανάστευση Ισλαμιστών, το φαύλο καθεστώς των προδοτών πολιτικάντηδων της Μεταπολίτευσης, και τέλος η οικονομική καταστροφή και χρεοκοπία της Ελλάδος.

Το Ευρώ ήταν το όπλο των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να χρεοκοπήσει την Ελλάδα!! Ήταν όλα στο σχέδιο.

Στόχος¨. Η υποταγή της Ελλάδος στο Σιωνισμό, και η σφαγή, και το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων, μέχρι να εξαφανισθεί βιολογικά το Ελληνικό Έθνος………

Το δόγμα Ζόνενφελντ σε πλήρη εξέλιξη.
Το Σιωνιστικό σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους!!!

2 σχόλια

  1. Καλημέρα, πότε είναι αρχικά γραμμένο αυτό το αρθρο? Κ πότε έγινε η πρώτη δημοσίευση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, σε εμάς το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε το 2014

      Διαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου