Ν. Νυφούδης: Δεν πρέπει να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στη χώρα (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ν. Νυφούδης: Δεν πρέπει να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στη χώρα (Video)

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή στη Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι «Τσίρκο» χαρακτήρισε τη σημερινή Βουλή, καθώς «δεν μπόρεσε ν...

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή στη Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι

«Τσίρκο» χαρακτήρισε τη σημερινή Βουλή, καθώς «δεν μπόρεσε να σεβαστεί τον εαυτό της, να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να εγγυηθεί σταθερότητα για τη χώρα», ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι σε συνέντευξή του στο sirma.info.

«Ένα από τα πράγματα που σιχαίνομαι στη ζωή και στην πολιτική είναι ο λαϊκισμός. Φταίμε γενικά οι Έλληνες. Ιεραρχήσαμε διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή μας και τα αντιμετωπίσαμε όλα ελαφρά τη καρδία», τόνισε ο κ. Νυφούδης, προσθέτοντας ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι οι σημαντικότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου. Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε ότι «στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν πρέπει να υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση στη χώρα. Θα πρέπει η ευθύνη να είναι συλλογική και να υπάρχει κοινή γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων».  

Μιλώντας για το ζήτημα των υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής στη Β’ Θεσσαλονίκης, ο κ. Νυφούδης εξέφρασε την άποψη ότι το 95% των ψηφοφόρων είναι συμπολίτες μας που έχουν απογοητευτεί και χτυπηθεί από την κρίση, είναι σε απόγνωση και αντιδρούν. «Προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι η Χ.Α. δεν είναι ένα συντηρητικό κόμμα, είναι ένα φασιστικό κόμμα που σε καμία περίπτωση δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Το να είναι τρίτη δύναμη, πέρα από το ότι θα πλήξει το κύρος της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε στους εαυτούς μας», επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής και συμπλήρωσε ότι το τρίτο κόμμα έχει την ευθύνη να εξασφαλίσει ότι θα γίνει κυβέρνηση και αυτό το κόμμα πρέπει να είναι το Ποτάμι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου