Κωδική ονομασία: "Ibrahim Project" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κωδική ονομασία: "Ibrahim Project"

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε μέσα από το ιστολόγιό μας, γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν...


Αποκάλυψη ΣΟΚ!
Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε μέσα από το ιστολόγιό μας, γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.
Την απάντηση την πήραμε και είναι άκρως σοκαριστική!
Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές.
Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής.
Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας.
Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".
Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες.
Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.
Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".
Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας...
Πηγές: serbianna, Περιοδικό: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (διαβάστε το!)
Από http://meropitopik.blogspot.com/2009/01/ibrahim-project.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου