Α. Γεωργιάδης: Το να επιτρέπουμε τζαμιά στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Α. Γεωργιάδης: Το να επιτρέπουμε τζαμιά στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια!

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις θέσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με το ΛΑΟΣ Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ανέγερση τ...


Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις θέσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με το ΛΑΟΣ Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ανέγερση τζαμιών, εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να σεβόμαστε το δικαίωμά τους στο να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν αλλοιώνει το Χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας. Όταν η Ελβετία απαγορεύει τους μιναρέδες και τα τζαμιά, το να τα επιτρέπουμε στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια!
Επί της ουσίας, και οι οκτώ συνυποψήφιοι περιφερειάρχες υποστηρίζουν την ανέγερση του μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ εγώ όχι. Δεν θέλω να γίνει τζαμί στο Βοτανικό.
Όσον αφορά την παραφιλολογία ότι δήθεν εγώ θα επέτρεπα να κτιστούν πολλά μικρά τζαμιά είναι απολύτως αναληθής. Η λύση είναι η νομιμοποίηση ορισμένων και πολύ λίγων από τους 75 παράνομους χώρους λατρείας στην Αττική, κυρίως αυτών που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας, χωρίς την ανέγερση μιναρέδων».
Κάθε άλλη απορία δεκτή…
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

1 σχόλιο

  1. Επισπεύδονται με προεδρικό διάταγμα τα έργα στον Αστακό
    Ενα έργο, που η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως «απάντηση στο φάντασμα της ύφεσης», αλλά που έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις από τοπικούς φορείς εξαιτίας του καυσίμου που θα χρησιμοποιηθεί (LPG). Στην επένδυση που αφορά στη δημιουργία μονάδας παραγωγής ρεύματος θα δοκιμαστεί το περίφημο fast tracking, σημείωνε υψηλά ιστάμενη κυβερνητική πηγή, καθώς η ελληνική πλευρά φαίνεται να βάζει σε δεύτερη μοίρα τις περιβαλλοντικές ανησυχίες προκειμένου να προσελκύσει ξένες επενδύσεις.
    Παράλληλα, όμως, όπως υποστηρίζει επιχειρηματίας του κλάδου, η αναφορά και μόνο στο σχετικό ΦΕΚ (β 2.1. Ατμόσφαιρα) για «αρσενικό, κάδμιο, υδράργυρο, νικέλιο και πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες» δεν αφήνει και πολλά περιθώρια παρερμηνείας του βαθμού... φιλικότητας προς το περιβάλλον της σχεδιαζόμενης επένδυσης ύψους τριών δισ. ευρώ.
    Το έργο, που αρχικά είχε παρουσιαστεί από τους αρμόδιους ως μονάδα επεξεργασίας LNG, φάνηκε πως θα αφορούσε κυρίως LPG.
    Το LPG είναι καύσιμο από το μείγμα προπανίου και βουτανίου με άλλα αέρια, με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, που όμως αποφεύγεται στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας. Λόγω της υψηλότατης επικινδυνότητας σήμερα λειτουργούν μόλις τρεις μονάδες (μία στο Πακιστάν για 775 MW και δύο σε Yokkaishi 1.245 MW και Anegasaki 3600 MW στην Ιαπωνία).
    Η Ελλάδα προσφέρει χώρο για εγκατάσταση και παραγωγή ρεύματος, που θα πωλείται κυρίως στην Ιταλία, η οποία μετά το περυσινό δυστύχημα στην Τοσκάνη (εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε LPG με 15 νεκρούς) έχει θεσπίσει αυστηρούς νόμους. Και στέλνει επενδύσεις ανάλογης επικινδυνότητας σε χώρες όπως το Μαυροβούνιο ή η Αλβανία.
    .enet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου