Οι Έλληνες ξεσηκώνονται - Video από τη πορεία για τη Μακεδονία στη Κατερίνη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Έλληνες ξεσηκώνονται - Video από τη πορεία για τη Μακεδονία στη Κατερίνη

Πάνω από 2000 Πιεριείς πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη πορεία διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ στην Κατερίνη. Συνεχίζονται σε διάφορες πό...


Πάνω από 2000 Πιεριείς πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη πορεία διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ στην Κατερίνη.

Συνεχίζονται σε διάφορες πόλεις της χώρας και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα οι διαμαρτυρίες συλλόγων, φορέων και απλών πολιτών κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Τη σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε η Κατερίνη, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από κάλεσμα - πρόσκληση που εξέδωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού Πιερίας.

2 σχόλια

  1. Κάνω μια έρευνα και παρατηρώ ότι πιο πολλά σχόλια κάνουν οι συμπατριώτες μας για συνταγές μαγειρικής παρά για για σοβαρά θέματα σαν και αυτό και περιμένετε σοβαρότητα από αυτόν τον λαό; Διαπιστώστε το και εσείς αν θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έτσι είναι...! Λαός σε κόμμα...πάντα σε κώμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου