Φτου, να μη μας ματιάσω… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φτου, να μη μας ματιάσω…

  Πάνω που θα τελείωνε αυτό το τελευταίο «σκληρό» λοκντάουν, τσουπ… έτσι στα ξαφνικά αυξήθηκαν πάλι τα κρούσματα, άρα πάμε για νέα παράταση....

 







Πάνω που θα τελείωνε αυτό το τελευταίο «σκληρό» λοκντάουν, τσουπ… έτσι στα ξαφνικά αυξήθηκαν πάλι τα κρούσματα, άρα πάμε για νέα παράταση.


Πόσο; Θα δείξει…Πάντως, οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Το είπε και η Παγώνη.


Του Strange Attractor

Με κάποιους φύσει αισιόδοξους να προβλέπουν έξαρση του τουρισμού το καλοκαίρι. Πως και γιατί, κανείς δεν μας λέει.

Ίσως, αν αυξηθεί ο ρυθμός εμβολιασμών… Βέβαια για 2 εκατομμύρια μιλούσαν και μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί βία βία 700.000.

Και άντε και άνοιξε ο τουρισμός και πλάκωσαν οι τουρίστες… Τι θα βρουν;

Έρημη γη. Σεληνιακό τοπίο. Κρανίου τόπο…

Κλειστά καταστήματα, κλειστές ταβέρνες και κλειστά ξενοδοχεία.

Όχι λόγω λοκντάουν, αυτό μπορεί να ανασταλεί προσωρινά… Αλλά λόγω λουκέτων.

Λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να αντέξουν τόσους μήνες κλειστοί.

Εν τω μεταξύ οι φίλοι γείτονες Τούρκοι, ξέχασαν τον κατευνασμό που τους προτείναμε και εν μέσω διερευνητικών ξεκίνησαν «ρεσάλτο» στο Αιγαίο βγάζοντας ολόκληρο τον στόλο τους, εκδίδοντας παράλληλα NAVTEX δεξιά κι αριστερά.

Σαν κανονικοί πειρατές… Να δείτε ποιος τους είχε χαρακτηρίσει έτσι; Μου διαφεύγει…

Την ώρα που εμείς ασχολούμαστε με τον Λιγνάδη και τα περίεργα «κούγια» του, ή τον αγωνιστή του φωτός Κουφοντίνα. Τον δικό μας σίριαλ κίλερ.

Ο οποίος κοντεύει να πεθάνει, αρνούμενος να φάει, αν δεν τον μεταφέρουν, λέει, στη φυλακή που θέλει.

Αυτή η απεργία πείνας με θύμισε εκείνες του αετού της Κρήτης, του «βολευτού» Δρα Μιχελογιαννάκη, ο οποίος μπήκε λένε στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ ως ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που έβαλε κιλά όντας απεργός πείνας…

Περίεργα πράγματα και ίσως απλά κακότροπες φήμες ποταπών, που δεν συμμερίζονταν το όραμά του για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των μνημονίων…

Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησαν και κάτι άλλες παλαβές φήμες, πως δήθεν και ο Λιγνάδης θα κάνει απεργία πείνας, αιτούμενος τη μεταφορά του σε φυλακές ανηλίκων.

Με τον δαιμόνιο δικηγόρο που έχει, δεν αποκλείω τίποτα.

Ο οποίος είχε δηλώσει κάποτε πως ποτέ δεν πρόκειται να υπερασπιστεί παιδόφιλους (βέβαια, κι ο Μπαρουφάκης είχε πει το 2011, πως ποτέ δεν θα πολιτευτεί… να τα λέμε όλα).

Χάρη στον οποίο δικηγόρο μάθαμε πως εκτός από «επαγγελματίες αλληλέγγυους», που ξέραμε ως τώρα, υπάρχουν και «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»! Άκου να δεις.

Κάνουν άραγε και φορολογική δήλωση βάσει αυτού του επιτηδεύματος;

Έχουν ταμείο;

Όπως και να ‘χει μιλάμε για σπουδαίο συνήγορο… τον καλύτερο της Ελλάδας, όπως γράφτηκε.

Και όντως, έχει πλούσιο παρελθόν. Την μια ως μοντελοπνίχτης, την άλλη ως κάποιον που τον έδερναν διάφοροι μέρα παρά μέρα και την μεθάλλη ως εκείνος που πηδούσε τη μάντρα του στούντιο του Ζούγκλα, ενώ η πόρτα ήταν ανοικτή και φώναζε στην τότε σύζυγό του να πάρει το 100, με εκείνη να ρωτάει «τι νούμερο έχει»;

Χώρια οι κόντρες του με τον Λάκη και οι κακόβουλοι υπαινιγμοί για το ύψος του, με τον δικηγόρο να πνίγεται από το δίκιο του και να βγαίνει σε τηλεοπτικά πάνελ με μια μεζούρα στο χέρι, ωρυόμενος «ιδού… μετρήστε με, είμαι 1.75»!

Απίστευτες στιγμές της μπανανίας μας, που δεν ξεχνιούνται, όσα λοκντάουν κι αν μας φορέσουν οι «κακοί κσαίνοι τοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους οι λοιμωξιολόγοι», που λέει κι ο φίλος μου ο Μήτσος, που ψήφισε Κυριάκο για να διοριστεί μετακλητός, αλλά δεν του έκατσε, επειδή «δεν ήμουν ούτε γκέι, ούτε Ποτάμι», όπως λέει..

Τέλος πάντων…

Τώρα λοιπόν, ο εν λόγω μάχιμος συνήγορος των απανταχού αθώων ψυχών, απειλεί με αγωγές όσους «συκοφαντούν» τον πελάτη του, αυτόν τον φάρο του πολιτισμού μας, απαξιώνοντας τους καταγγέλλοντες, οι οποίοι να με θυμηθείτε στο τέλος θα διωχθούν κιόλας…

Και όπως είπε μια διάσημη τηλεοπτική δημοσιογράφος, ο μεγάλος αυτός σκηνοθέτης μελέτησε τόσο πολύ την αρχαία μας γραμματεία, που γι’ αυτό του έμεινε το συγκεκριμένο κουσούρι…

Κάτι που αν αληθεύει, φανταστείτε τι γίνεται στους κύκλους των αρρένων φτυχιούχων φιλόλογων…

Πως τη γλιτώσαμε όλοι εμείς που τελειώσαμε κλασικό με 4 ώρες την ημέρα αρχαία και λατινικά, ένας Θεός το ξέρει.

Τοίχο τοίχο πηγαίναμε μάλλον.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όλες αυτές οι καταγγελίες δηλαδή για Σόδομα και Γόμορρα στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου, που με κάνουν να αναρωτιέμαι «μα υπάρχει άραγε κάποιος ζεν πρεμιές που να μην έχει βιαστεί;», έχουμε και τη μετεξέλιξη όλου αυτού του ροζ σκανδάλου σε μείζον πολιτικό ζήτημα.

Με κάποιους να απαιτούν εκλογές ΧΘΕΣ!

Κι άλλους να ζητούν μεταβατική κυβέρνηση, αποτελούμενη από δικαστικούς, μέλη της Ιεράς Συνόδου και 2-3 ταγματάρχες του πυροβολικού.

Και με τον Σύριζα (κλασικά) στα κάγκελα, να κατηγορεί τη κυβέρνηση, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κάνει πλάτες σε παιδεραστές μέσω κάποιων ύποπτων ΜΚΟ… Απίστευτα πράγματα.

Και με την υπουργό Πολιτισμού στο κάδρο, με τον μισό πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο να της ζητάει να παραιτηθεί, αν μη τι άλλο λόγω τσίπας, και τον άλλο μισό να τη στηρίζει, διότι είναι η μόνη που τα έβαλε με τα συμφέροντα!!!!!

Τώρα τι σόι συμφέροντα διαχειρίζεται ένα υπουργείο… Πολιτισμού, θα μας το πουν οι κουλτουριάρηδες.

Πάντως κι ένας άλλος που τα είχε βάλει με τα συμφέροντα, καταμετρώντας επί 17 μήνες τις ΜΚΟ, τον «παραίτησαν» εν μία νυκτί… Την Μενδώνη άραγε γιατί την κρατάνε;

Ποιος ξέρει; Θα μας το πει (και αυτό) ο ιστορικός του μέλλοντος…

Προς το παρόν συνεχίζουμε να τρεκλίζουμε ως χώρα, με τους πολίτες μελανιασμένους να δέχονται πλέον αδιαμαρτύρητα ό,τι τους σερβίρουν τα αδέκαστα ΜΜΕ και η συνετή μας κυβέρνηση, και με τον πρωθυπουργό μας στο πηδάλιο, να παλεύει με τα θηρία ασχολούμενος φουλ τάιμ με την συνεπιμέλεια των παιδιών χωρισμένων γονιών, τα δικαιώματα των αδέσποτων, το ζευγάρωμα των δεσποζόμενων και τη συνέχιση του επιτελικού κράτους.

Και μόλις λύσει και αυτά τα ζητήματα, ίσως βρει χρόνο να ασχοληθεί και με το πλέον ακανθώδες ζήτημα που απασχολεί τον τόπο. Εκείνο του δημόσιου θηλασμού…

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Φτου μας, να μη μας ματιάσω…

ΥΓ-Χθες κάηκε ένα 6χρονο αγοράκι σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε δομή «προσφύγων πολέμου».

Γιατί; Διότι η πυροσβεστική που έσπευσε, βρήκε απέναντί της μαινόμενους «πρόσφυγες» να πετάνε πέτρες. Έτσι, η κατάσβεση καθυστέρησε μέχρι να φτάσουν αστυνομικοί για να προστατεύσουν τους πυροσβέστες.

Έτσι χάθηκε το αγοράκι.

Ακούσατε τίποτα στα κανάλια;

Ακούσατε τίποτα από τις ΜΚΟ;

Θα μου πείτε, αυτά συμβαίνουν. Κάτσε να φύγει ο Σύριζας, να αρχίσουμε την καταγραφή και θα στρώσουν όλα…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου