Ο Bill Gates «προειδοποιεί»: «Θα έχουμε 10 φορές περισσότερη μετανάστευση τα επόμενα χρόνια λόγω επιδείνωσης των κλιματικών συνθηκών.» - Φαντάσου τι σχεδιάζει... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Bill Gates «προειδοποιεί»: «Θα έχουμε 10 φορές περισσότερη μετανάστευση τα επόμενα χρόνια λόγω επιδείνωσης των κλιματικών συνθηκών.» - Φαντάσου τι σχεδιάζει...

  «Ο Στόχος εξάλειψης των εκπομπών αερίου έως το 2030 είναι “εντελώς μη ρεαλιστικός”» Ο Γκέιτς προειδοποίησε ότι η επιδείνωση των κλιματικ...

 







«Ο Στόχος εξάλειψης των εκπομπών αερίου έως το 2030 είναι “εντελώς μη ρεαλιστικός”»


Ο Γκέιτς προειδοποίησε ότι η επιδείνωση των κλιματικών θεμάτων θα επηρεάσει άλλους γεωπολιτικούς παράγοντες...όπως η διεθνής μετανάστευση...!


Πηγή: thehill.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Ο Συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέϊτς είπε την Κυριακή ότι θεωρεί ότι οι προσπάθειες για επίτευξη καθαρών μηδενικών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου έως το 2030 «εντελώς ρεαλιστικές».

Ο οικοδεσπότης Κρις Γουάλας ρώτησε τον Γκέιτς στο "Fox News Sunday" πώς απάντησε σε κριτικούς στα αριστερά του, οι οποίοι λένε ότι οι λύσεις που υποστηρίζει είναι ανεπαρκείς σε σύγκριση με την επίτευξη μηδενικών εκπομπών κατά την επόμενη δεκαετία.

«Είναι εντελώς μη ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εκπομπές έως το 2030», απάντησε ο Γκέιτς, προσθέτοντας ότι «το να μην βλέπεις ότι αυτό το πρόβλημα είναι δύσκολο θα είναι μέρος της δυσκολίας να ασχοληθείς με αυτό».

Ο Γκέιτς προειδοποίησε ότι η επιδείνωση των κλιματικών θεμάτων θα επηρεάσει άλλους γεωπολιτικούς παράγοντες. 

«Η μετανάστευση που είδαμε από τη Συρία για τον εμφύλιο πόλεμό τους ήταν κάπως εξαρτώμενη από τις καιρικές συνθήκες», είπε. «Θα έχουμε 10 φορές περισσότερη μετανάστευση, επειδή οι περιοχές του ισημερινού θα γίνουν ασυμβίβαστες, δεν θα μπορείτε να αγρόκτημα ή πηγαίνετε έξω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. "

«Είναι όλα θέμα βαθμού», πρόσθεσε. "Αν περιμένουμε 10 ακόμη χρόνια δεν είναι τόσο κακό όσο περιμένουμε 20 ή αν περιμένεις 30 γιατί η θερμοκρασία συνεχίζει να ανεβαίνει."

Ο Wallace ρώτησε επίσης τον Γκέιτς σχετικά με την άποψή του σχετικά με τη διάθεση εμβολίων κοροναϊού, στα οποία ο Γκέιτς απάντησε, «αυτό μας δίνει φως στο τέλος της σήραγγας», αλλά «πρέπει να κάνουμε τα logistics σωστά».

«Ελπίζω ότι θα ξανανοίξουμε περισσότερα σχολεία, μέχρι να φτάσουμε το φθινόπωρο θα πρέπει να αποφύγουμε την αναμονή εκεί γιατί το επίπεδο του εμβολιασμού θα είναι πολύ υψηλό», πρόσθεσε.

Τα σχόλια του Γκέιτς έρχονται καθώς οι ΗΠΑ πλησιάζουν το ορόσημο των 500.000 θανάτων από κοροναϊούς, που είναι ο υψηλότερος από οποιαδήποτε χώρα. 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου