Η Big Tobacco καλύπτει τη Big Pharma. Αλλάζουν ετικέτες στα ΤΣΙΓΑΡΑ για να καλύψουν θανάτους που προκαλούνται από το «τσίμπημα» Covid... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Big Tobacco καλύπτει τη Big Pharma. Αλλάζουν ετικέτες στα ΤΣΙΓΑΡΑ για να καλύψουν θανάτους που προκαλούνται από το «τσίμπημα» Covid...

Η Big Tobacco υποστηρίζει τώρα ότι «μικρές ποσότητες» ΚΑΠΝΟΥ, ακόμη και το παθητικό κάπνισμα με κάποιο τρόπο, ξαφνικά, μπορεί να προκαλέσει....







Η Big Tobacco υποστηρίζει τώρα ότι «μικρές ποσότητες» ΚΑΠΝΟΥ, ακόμη και το παθητικό κάπνισμα με κάποιο τρόπο, ξαφνικά, μπορεί να προκαλέσει...θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια, σύμφωνα με τους κατασκευαστές και διανομείς τσιγάρων.


Αυτό έρχεται ως τεράστια σύμπτωση στη χρονική του στιγμή, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έκαναν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού υποφέρουν τώρα ή έχουν πεθάνει από αυτές ακριβώς τις «παρενέργειες».

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του S.D. Wells

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι ότι ο «Μεγάλος Καπνός» (Big Tobacco) καλύπτει τον «Μεγάλο Φαρμακευτικό Οργανισμό» (Big Pharma), καθώς οι προειδοποιητικές ετικέτες των τσιγάρων προσποιούνται τώρα ότι τα τσιγάρα θα σας σκοτώσουν ή θα σας ακρωτηριάσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνουν τα εμβόλια Covid. Το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Πόσο βολικό. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, ο καπνός του τσιγάρου, ακόμα και το παθητικό κάπνισμα, αφού έχει αποδειχθεί από την επιστήμη ότι είναι εξίσου θανατηφόρο με αυτό που εισπνέει ο καπνιστής, προκαλεί τώρα άμεσα θρόμβους αίματος που σας σκοτώνουν. Σίγουρα οι μάζες θα πιστέψουν ότι αυτό είναι "επιστήμη" και ότι το CDC απλώς προσπαθεί να βοηθήσει.

Τα τσιγάρα θα γίνει ο απόλυτος αποδιοπομπαίος τράγος για τους θανάτους και τις θρομβώσεις από τα «τσιμπήματα»

 Όλοι γνωρίζουν ότι τα τσιγάρα κάνουν κακό στην υγεία σας, ειδικά στους πνεύμονές σας. Το Covid τυχαίνει να είναι ένας ιός που επιτίθεται στον ανθρώπινο πνευμονικό ιστό. Έτσι, θα πρέπει να είναι εύκολο για τη φαρμακευτική βιομηχανία να κατηγορήσει τα καρκινικά στικς για σχεδόν οτιδήποτε πάει στραβά σε οποιονδήποτε, αφού το παθητικό κάπνισμα είναι εξίσου κακό.

Περπατήσατε κοντά σε έναν καπνιστή σήμερα; Ακόμα και μια ελάχιστη ποσότητα καπνού, σύμφωνα με την Big Tobacco, μπορεί να σας προκαλέσει άμεσα θρόμβους αίματος που σας σκοτώνουν επί τόπου. Αυτές οι χημικές ουσίες στα τσιγάρα είναι τόσο πτητικές, που μπορούν να σας σκοτώσουν πιο γρήγορα από τις παρενέργειες μιας τοξικής ένεσης γονιδιακής θεραπείας που δίνει εντολή στα κύτταρά σας να δημιουργήσουν δηλητηριώδεις «πρωτεΐνες» που κολλάνε μεταξύ τους μέσα στο αίμα σας.

Προειδοποιητική ετικέτα τσιγάρων τον Δεκέμβριο του 2021



Προειδοποιητική ετικέτα σε πακέτο τσιγάρων Ιανουάριος, 2022


Έχετε παρατηρήσει όλους τους αθλητές που σφίγγουν το στήθος τους στα γήπεδα και τα γήπεδα και πέφτουν στα γόνατα από κρίσεις μυοκαρδίτιδας; Αυτό δεν είναι από κάποιο καπνό τσιγάρου στις κερκίδες που έπιασε ένα αεράκι και έφτασε μέχρι το στόμα τους. Αυτοί είναι "εμβολιασμένοι" αθλητές κολεγίων και επαγγελματίες αθλητές που ήταν υγιείς σαν άλογο πριν από το εμβόλιο ή τα εμβόλια Covid.

Οι γυναίκες που είναι έγκυες και παίρνουν τα εμβόλια Covid αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα να υποστούν ακαριαία έκτρωση κατά το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο, και αυτή η φρικτή "παρενέργεια" δεν προκαλείται από "μικροσκοπικές ποσότητες" καπνού τσιγάρου που καπνίζουν οι νοσοκόμες στο διάλειμμά τους έξω από το νοσοκομείο.

Ίσως ο Μεγάλος Καπνός ξέχασε να προσθέσει την "αυθόρμητη έκτρωση" στις προειδοποιητικές ετικέτες αυτών των τσιγάρων, εκτός από τους άμεσους θρόμβους αίματος και τις καρδιακές προσβολές. Αν όλα αυτά ήταν αλήθεια, τότε όποιος καπνίζει ΚΑΙ παίρνει εμβόλια Covid έχει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης μετά την πρώτη τζούρα καπνού, αφού δράσουν τα εμβόλια που προκαλούν θρόμβους στο αίμα, τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας. Το πακέτο των τσιγάρων θα πρέπει επίσης να αναφέρει ότι όποιος καπνίζει τσιγάρα και στη συνέχεια παίρνει μια αναμνηστική ένεση Covid κινδυνεύει με άμεσους όγκους καρκίνου του πνεύμονα και πολύ πιο σοβαρή περίπτωση Covid. Αυτό θα ήταν σκόπιμο, δεδομένου ότι ο Μεγάλος Καπνός κάνει επί του παρόντος όλες τις προσφορές για τα εμβόλια θρόμβωσης της Μεγάλης Φαρμακευτικής (Big Pharma).

Τι άλλο θα χρησιμεύσει ως αποδιοπομπαίος τράγος για τη νανοπαρασιτική απάτη;

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

OurNewEarthNews.com



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου