Ο Πόλεμος θα Χρειάζεται Πάντα για να Επιβληθεί η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Πόλεμος θα Χρειάζεται Πάντα για να Επιβληθεί η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset)

  Τώρα που έχουν καταφέρει να κάνουν τους περισσότερους ανθρώπους να κρύβονται πίσω από τον καναπέ ή κάτω από το κρεβάτι εξαιτίας της ψεύτικ...

 






Τώρα που έχουν καταφέρει να κάνουν τους περισσότερους ανθρώπους να κρύβονται πίσω από τον καναπέ ή κάτω από το κρεβάτι εξαιτίας της ψεύτικης απειλής του Covid, έχουν εισάγει δύο νέες απειλές στο μενού: τον πόλεμο και τις φυσικές καταστροφές.


Όπως προτείνω εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, κρατήστε αποθέματα τροφίμων, προετοιμαστείτε για ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμων και, αν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποταμιεύσει κάποια από τα χρήματά σας για να σας βοηθήσουν να περάσετε τις σκοτεινές εποχές που έχουν σχεδιάσει.

 

Πηγή: The Exposé

Από τον Dr Vernon Coleman

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Όπως θα γνωρίζουν οι τακτικοί αναγνώστες μου, πάντα επρόκειτο να το κάνουν αυτό. Είχα προειδοποιήσει γι' αυτό και πάλι πριν από μερικές εβδομάδες.

Μέσα σε λιγότερο χρόνο από όσο χρειάζεται για να παρακολουθήσεις ένα σετ μποξ μας έδωσαν την Καταιγίδα Dudley, την Καταιγίδα Eunice και την Καταιγίδα Franklin.

Θα υπάρξουν πολλές περισσότερες καταιγίδες φέτος: μερικές αναβαθμισμένες αύρες, μερικές φυσικές και πολλές σκόπιμα δημιουργημένες. Κάθε ανεμοθύελλα θα έχει ένα όνομα. Κάθε αεράκι αναβαθμίζεται σε καταιγίδα - όπως κάθε συνταξιούχος ηθοποιός γίνεται πρώην σταρ του κινηματογράφου. Οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ξεθάψουν όλες τις παλιές τους φωτογραφίες από τις φουρτουνιασμένες θάλασσες και τα πεσμένα δέντρα.

Αν ο Boris Johnson φάει λαχανάκια Βρυξελλών και φασόλια, θα δώσουν όνομα στο αποτέλεσμα.

Για να μας κρατήσουν σε εγρήγορση κάποιες από τις καταιγίδες θα είναι άγριες. Αυτές θα είναι πιθανότατα οι κατασκευασμένες.

Και θα υπάρξουν κύματα καύσωνα, βαριές χιονοπτώσεις και πιθανότατα ένα ή δύο τσουνάμι (που δημιουργούνται εύκολα, όπως εξήγησα προηγουμένως, με μια υποβρύχια έκρηξη).

Δεν μπορείτε να σκοτώσετε δισεκατομμύρια ανθρώπους με κακοκαιρία φυσικά, αλλά μπορείτε να ανεβάσετε τις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας και να σκοτώσετε εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των κατεστραμμένων οικονομιών, της φτώχειας και της πείνας. Οι πρόσφατες καταιγίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο οδήγησαν σε άμεσο κλείσιμο των σχολείων και των σιδηροδρόμων ("μήπως και πέσει κάποιο δέντρο και χτυπήσει κάποιον") και στη διακοπή των παραδόσεων από τα σούπερ μάρκετ. Όλα αυτά ήταν προφανώς υπερβολικά για να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στην κοινωνία και την οικονομία.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο έλεγχος του πληθυσμού είναι ένας από τους σκοπούς όλων όσων συμβαίνουν.

Έρχονται και οι πόλεμοι - όπως απειλούσαν πριν από λίγο καιρό.

Οδεύουμε ξεκάθαρα προς έναν άλλο μακρύ Ψυχρό Πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα από τη μία πλευρά και την Αμερική και την Ευρώπη από την άλλη.

Απλά θυμηθείτε ότι τόσο ο πρόεδρος Putin όσο και ο πρόεδρος Zelensky της Ουκρανίας έχουν μιλήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Schwab. (Το ίδιο, φυσικά, έχουν κάνει και οι Biden, Johnson, Macron, Trudeau και Arden της Νέας Ζηλανδίας μεταξύ πολλών άλλων).

Είναι δύσκολο να αποφύγει κανείς την αίσθηση ότι ο Schwab κινεί παρασκηνιακά τα νήματα και αν, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Δύση αποφασίσει να επέμβει στρατιωτικά, θα είναι επειδή οι συνωμότες θέλουν να συμβεί αυτό και το βλέπουν ως έναν τρόπο να βλάψουν περαιτέρω την παγκόσμια οικονομία και να προκαλέσουν μερικά εκατομμύρια θανάτους.

Να θυμάστε ότι η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένα ουσιαστικό βήμα στην πορεία προς τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση". Η ρητορική που προέρχεται από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο υποδηλώνει σίγουρα ότι τόσο ο Biden όσο και ο Johnson επιθυμούν απεγνωσμένα να επιδεινώσουν την κατάσταση, να προκαλέσουν περισσότερο τρόμο, να ανεβάσουν τις τιμές της ενέργειας και να τρομοκρατήσουν τους πάντες.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ποιο είναι το σχέδιό τους, είναι εύκολο να δείτε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

Οι καταιγίδες και οι πόλεμοι θα ήταν πάντα μέρος της "Μεγάλης Επανεκκίνησης".

Όλοι έχουν διαβάσει το 1984 του George Orwell.

Αλλά το ίδιο και εμείς - και ξέρουμε τι έρχεται και γιατί.

Και η γνώση αυτή μας δίνει την ευκαιρία να προετοιμαστούμε.

Όπως προτείνω εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, κρατήστε αποθέματα τροφίμων, προετοιμαστείτε για ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμων και, αν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποταμιεύσει κάποια από τα χρήματά σας για να σας βοηθήσουν να περάσετε τις σκοτεινές εποχές που έχουν σχεδιάσει.

Θυμηθείτε: η απάτη του Covid ήταν μόνο η αρχή. Οι συνωμότες μόλις τώρα ξεκίνησαν την εκστρατεία τους για να πάρουν τον πλήρη έλεγχο.

Να είστε προετοιμασμένοι και να παραμείνετε δυνατοί.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου