Γκρεμίζεται το αφήγημα του ασφαλούς σκευάσματος: Ιάπωνες ερευνητές ανακοίνωσαν ότι θα υποβάλουν μήνυση κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης για συγκάλυψη των παρενεργειών του εμβολίου για το COVID19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γκρεμίζεται το αφήγημα του ασφαλούς σκευάσματος: Ιάπωνες ερευνητές ανακοίνωσαν ότι θα υποβάλουν μήνυση κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης για συγκάλυψη των παρενεργειών του εμβολίου για το COVID19

  «Εχουν ήδη γίνει παθολογικές αυτοψίες σε άτομα που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου. Ωστόσο, το υπουργείο Υγείας εξακολουθεί να μην είναι...

 






«Εχουν ήδη γίνει παθολογικές αυτοψίες σε άτομα που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου. Ωστόσο, το υπουργείο Υγείας εξακολουθεί να μην είναι διατεθειμένο να αναγνωρίσει την αιτιώδη συνάφεια μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων. Εάν το υπουργείο Υγείας διατηρήσει αυτή την αδικαιολόγητη θέση, σκοπεύουμε να υποβάλουμε πρόσθετες αγωγές σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μας»


Επιστήμονες στην Ιαπωνία, όπως, ο καθηγητής Φουκουσίμα ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, ο Dr. Masataka Nagao της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα και ο καθηγητής δερματολογίας Dr. Sano από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Kochi, είχαν ήδη αρχίσει μήνες πριν να διερευνούν τη σχέση μεταξύ του πειραματικού εμβολίου κατά του Covid19 και του άνευ προηγουμένου αριθμού ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά στη χώρα. Είναι ΟΛΟΙ "ψεκασμένοι"...;

 

Γράφει ο Αιγιστέας

Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μια ομάδα Ιαπώνων ερευνητών με επικεφαλής τον καθηγητή Masanori Fukushima, ομότιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, δήλωσε την πρόθεσή της να μηνύσει την ιαπωνική κυβέρνηση εάν το υπουργείο Υγείας συνεχίσει να αρνείται να αναγνωρίσει την αιτιώδη συνάφεια μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων.

«Γύρω στον Απρίλιο του περασμένου έτους, η παθολογική και η ιατροδικαστική εταιρεία έχουν ήδη εκδώσει μια δήλωση ότι στο μέλλον θα πρέπει να γίνει αυτοψία σε άτομα που έχουν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό», δήλωσε ο καθηγητής Φουκουσίμα. «Στο μέλλον, πρέπει να θεσπίσουμε επειγόντως κατευθυντήριες γραμμές για το είδος της ιατρικής περίθαλψης που πρέπει να παρέχεται στα θύματα που τραυματίζονται από εμβόλια και πρέπει να αναπτύξουμε διαγνωστικές τεχνικές».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Φουκουσίμα, το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας δεν θα αναγνωρίσει την αιτιώδη συνάφεια μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων. Οι Ιάπωνες ερευνητές απείλησαν την κυβέρνηση ότι θα υποβληθούν πρόσθετες αγωγές για τη συγκάλυψη της βλάβης από το εμβόλιο κατά του COVID19.

«Κάτι ακόμη, έχουν ήδη γίνει παθολογικές αυτοψίες σε άτομα που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου. Ωστόσο, το υπουργείο Υγείας εξακολουθεί να μην είναι διατεθειμένο να αναγνωρίσει την αιτιώδη συνάφεια μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων. Εάν το υπουργείο Υγείας διατηρήσει αυτή την αδικαιολόγητη θέση, σκοπεύουμε να υποβάλουμε πρόσθετες αγωγές σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μας», δήλωσε ο Φουκουσίμα

«Απαιτούμε από το Υπουργείο Υγείας να παράσχει την κατάλληλη αποζημίωση των θυμάτων βάσει του νόμου περί εμβολιασμού. Με άλλα λόγια, το θύμα αποζημιώνεται με βάση τον εμβολιαστικό νόμο που ορίζει σωστά η ιαπωνική νομοθεσία», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για το τι θα έλεγε στους επαγγελματίες υγείας που παρέχουν εμβόλια σε ασθενείς, απάντησε:

«Θέλω να πω ένα πράγμα πολύ ξεκάθαρα στο Υπουργείο Υγείας εκτός από τους επαγγελματίες υγείας. Θα πρέπει να διανείμουν ένα Εγχειρίδιο Θυμάτων Εμβολιασμού σε όλους όσους έχουν εμβολιαστεί. Το Εγχειρίδιο του Θύματος Εμβολιασμού είναι παρόμοιο με το Εγχειρίδιο Θυμάτων Ατομικής Βόμβας, το οποίο διανέμεται σε επιζώντες από ατομικές βόμβες. Μετά τη διανομή του εγχειριδίου θυμάτων εμβολιασμού σε εμβολιασμένα άτομα, τα ιατρικά ιδρύματα θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παρακολουθούν σωστά τα εμβολιασμένα άτομα.

Είναι απαραίτητο να εξεταστεί εάν υπάρχει σχέση μεταξύ της νόσου και του εμβολίου. Οι δοκιμές βιοψίας πρέπει να πραγματοποιούνται σε άρρωστα άτομα για τα οποία υπάρχει υποψία ασθένειας που προκαλείται από το εμβόλιο.»

Ο καθηγητής Φουκουσίμα πρόσθεσε, «Τα εμβολιαμένα άτομα έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τα μη εμβολιασμένα άτομα. Τα ποσοστά θνησιμότητας βρέθηκαν επίσης να είναι υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων όλων των ηλικιών. Τα στοιχεία για την προώθηση του εμβολιασμού έχουν χαθεί. Το κράτος έχει κρύψει και σταμάτησε να αποκαλύπτει άβολα δεδομένα. Είναι μια σοβαρή εθνική κρίση».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Δρ Masanori Fukushima, ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, είχε προειδοποιήσει για τις βλάβες του εμβολίου το ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας ξανά το Νοέμβριο του 2022 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι σαφές ότι το εμβόλιο ΑΥΞΑΝΕΙ την ασθένεια, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής πρόσληψης του «ιού». Πρέπει να διατηρήσουμε τη φυσική μας ανοσία.»

Δείτε το video:

Ενώ από το Δεκέμβριο του 2022 οι γιατροί στην Ιαπωνία είχαν ήδη αρχίσει να διερευνούν τη σχέση μεταξύ του πειραματικού εμβολίου κατά του Covid19 και του άνευ προηγουμένου αριθμού ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά στη χώρα.

Ο καθηγητής Masataka Nagao της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα στην Ιαπωνία, ειδικός ιατρός στην ιατροδικαστική, πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με αρχές περισσότερων από εκατό σορών ετησίως.

Στην ανάλυσή του για τους ανθρώπους που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, ο Δρ Nagao εστίασε σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.

Όταν η αστυνομία έκανε τις αυτοψίες σε εμβολιασμένα άτομα, διαπίστωσε ότι τα σώματά τους είχαν θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου.

«Η πρώτη ανησυχία ήταν ότι οι θερμοκρασίες του σώματος των πτωμάτων ήταν πολύ υψηλές όταν η αστυνομία έκανε την αυτοψία», είχε δηλώσει ο Dr. Ναγκάο.  «Οι θερμοκρασίες του σώματος ήταν ασυνήθιστα υψηλές, όπως 33 ή 34 βαθμοί Κελσίου (91-93ºF).». «Κανονικά, στο στάδιο της αυτοψίας, οι θερμοκρασίες του σώματος είναι στα 20 s (68 F) ή χαμηλότερες», πρόσθεσε.

Το Infowars είχε αναφέρει, «Καταγράφοντας γραφικά τα δεδομένα, η ερευνητική ομάδα του Nagao διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στη γενετική σύνθεση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ασθενών που υποβλήθηκαν σε νεκροψία».

«Η έρευνα οδήγησε τον Ναγκάο στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο προκαλεί ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν φλεγμονή σε όλο το σώμα, η οποία είναι πιθανώς η αιτία των υψηλών θερμοκρασιών του σώματος τη στιγμή της αυτοψίας», πρόσθεσε το δημοσίευμα.

«Με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες και μόνο, δεν είναι δυνατόν να συμπεράνουμε ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία των θανάτων», δήλωσε ο καθηγητής Nagao.

«Ωστόσο, είναι αδύνατο να πούμε ότι το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία. Μπορούμε μόνο να πούμε ότι είναι αμφίβολο, αλλά πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός συσχετίστηκε επαρκώς με τις ανωμαλίες του ανοσοποιητικού».

Δείτε το Video:

Ομοίως, μια έρευνα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Kochi, καθηγητή δερματολογίας Dr. Sano περιέγραψε την ανακάλυψη πρωτεϊνών ακίδας κοντά στο σημείο των δερματικών βλαβών και άλλων δερματικών διαταραχών σε εμβολιασμένους ασθενείς.

«Η πρωτεΐνη ακίδας που προέρχεται από το εμβόλιο βρέθηκε στο δέρμα», εξήγησε ο Sano.

«Οι πρωτεΐνες ακίδας καταστέλλουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Σάνο στους δημοσιογράφους. «Ως αποτέλεσμα, οι πρωτεΐνες ακίδας διευκολύνουν την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα».

«Η λειτουργία των πρωτεϊνών ακίδας να προκαλούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις είναι ο σχηματισμός θρόμβων αίματος. Και ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν επίσης να προκαλέσουν τοπικά φλεγμονή», πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά έχει διαπιστωθεί ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να κολλήσουν τον κορωνοϊό από τα μη εμβολιασμένα άτομα».

«Μερικές φορές, πράγματα που δεν είναι καλά εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα. Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει το συνολικό ανοσοποιητικό μας σύστημα να αποτύχει να καταπολεμήσει τέτοια κακά πράγματα», προειδοποίησε.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί κάτι που πρέπει να προβληματίσει και τη χώρα μας, την Ελλάδα. Η Ιαπωνία είναι μια από τις χώρες με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού και από τις πιο πειθαρχημένες σχετικά με τη χρήση μάσκας, ωστόσο εξακολουθεί μαζί με άλλες παρόμοιες χώρες να έχουν πολύ υψηλά ποσοστά νοσηρότητας COVID...ή «βαπτισμένης» γρίπης πλέον, αλλά το πιο σημαντικό...υπερβάλλουσα θνησιμότητα άνευ προηγουμένου...




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου